ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Αυτονομείται η Κριμαία

Η Ρωσία ετοιμάζεται να μπει στην Κριμαία

Διεθνές μπρα-ντε-φερ στην Ουκρανία. Ένοπλοι έχουν καταλάβει το κοινοβούλιο στην Συμφερόπολη.

Η Ρωσία ετοιμάζεται να μπει στην Κριμαία
 Σκηνικό πανομοιότυπο με αυτό της Γεωργίας πριν από δυο χρόνια, δημιουργείται στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία προετοιμάζεται να υπερασπιστεί την Κριμαία που εκδηλώνει σαφείς αποσχιστικές τάσεις, όπως ακριβώς είχε συμβεί στη Νότια Οσετία. Ένοπλοι έχουν καταλάβει από το πρωί το κοινοβούλιο στη Συμφερόπολη, ενώ εντάσεις υπάρχουν σε πολλές περιοχές λόγω των συγκρούσεων διαδηλωτών και…αντιδιαδηλωτών. Η επέμβαση της Ρωσίας θεωρείται παραπάνω από βέβαιη, ενώ άγνωστη είναι ακόμα η αντίδραση του διεθνούς παράγοντας της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Το γεωπολιτικό μπρα-ντε-φερ εξελίσσεται και εκτός ουκρανικών συνόρων με τη Ρωσία να επιχειρεί επίδειξη δύναμης θέτοντας τις παρακείμενες στην Κριμέα μονάδες σε κατάσταση επιφυλακής και διεξάγοντας πολεμικά γυμνάσια. Από την άλλη πλευρά η Ουάσινγκτον προειδοποιούν σε όλους τους τόνους τη Μόσχα να αποφύγει εμπλοκή.
Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα οδηγήσουν στην εμπλοκή των ρώσικών ενόπλων δυνάμεων για την προστασία των Ρώσων πολιτών και ρωσώφωνων της περιοχής, η οποία θα γίνει κατόπιν αιτήματος της των τοπικών παραγόντων και αφού η δράση ένοπλων ταγμάτων εφόδου των νεοναζί θα έχει προκαλέσει τρόμο και ενδεχομένως και νεκρούς.
Το νέο status quo που έχει σχεδιάσει το Κρεμλίνο δεν θα οδηγήσει στην εδαφική διαίρεση της Ουκρανίαςαλλά σε πολιτικο-οικονομική αυτονόμηση της Κριμαίας και ενδεχομένως και άλλων περιοχών. Ετσι η Ρωσία θα έχει αυξημένο ρόλο και επιρροή επί ουκρανικού εδάφους ελέγχοντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Η κατάσταση πάντως στην Ουκρανία βαίνει εντεινόμενη καθώς η νέα ηγετική ομάδα διεξάγει πογκρόμ κατά των πολιτικών της αντιπάλων, θέτοντας ακόμα και εκτός νόμου το ΚΚ Ουκρανίας και καταργοντας τα δικαιώματα των μειωνοτήτων. Στόχος είναι να ελεγχθεί απόλυτα το εκλογικό αποτέλεσμα και να φανεί ότι η νέα κυβέρνηση απολαμβάνει ευρείας λαϊκής αποδοχής. 
Η προσωρινή κυβέρνηση αδυνατεί ή δεν επιδιώκει να ελέγξει τη δράση των ακροεδεξιών, ναζιστικώνστοιχείων τα οποία επιτίθενται και διεξάγουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας εξοπλισμό των σωμμάτων ασφαλείας.
Το πρωί της Πέμπτης, το ρωσικό Interfax ανέφερε ότι ομάδα ενόπλων κατέλαβε στο κτίριο της τοπικής Βουλής και της περιφερειακής κυβέρνησης της Κριμαίας στην Συμφερόπολη, πρωτεύουσα της επαρχίας. 
Το ρωσικό πρακτορείο επικαλέστηκε την αναφορά τοπικού τατάρου ηγέτη, του Ρεφάτ Τσουμπάροφ, στο διαδίκτυο πως τα κτίρια «καταλήφθηκαν από ενόπλους που δεν φορούν διακριτικά». «Μέχρι στιγμής δεν έχουν διατυπώσει αιτήματα» ανέφερε ο Τσουμπάροφ.
Η περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο στη Συμφερόπολη είχε γίνει πεδίο έντασης την προηγούμενη ημέρα, με συγκρούσεις διαδηλωτών και αντιδιαδηλωτών -οι μεν υποστηρικτές της ανατροπής του Γιανουκόβιτς με ουκρανικές σημαίες, οι δε αντιτιθέμενοι στη «συμμορία του Κιέβου» με ρωσικές.
 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: