ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Η ΔΗΜΑΡ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ!! 101 ΚΕΡΧΑΡΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΜΠΕΛΑ"


H ΔΗΜΑΡ αλλάζει όνομα και γίνεται Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία: 101 προσωπικότητες υπογράφουν τη νέα διακήρυξη
Στη δημοσιότητα δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η νέα διακήρυξη της ΔΗΜΑΡ η οποία μεταλλάσσεται και αποκτά και νέο όνομα. Ο διάδοχος του κόμματος του Φώτη Κουβέλη περιγράφεται ως μια συνεργασία κομμάτων, κινήσεων, ομάδων και προσώπων που ανήκουν στον χώρο της δημοκρατικής και μεταρρυθμιστικής αριστεράς.

Το κείμενο της διακήρυξης του πολιτικού φορέα, που ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης έχει ονομάσει «τρίτο πόλο», συνοδεύεται από υπογραφές 101 προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων διακρίνονται αυτές του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού, των ηθοποιών Γιώργου Αρμένη και Στέλιου Μάινα, του δημοσιογράφου Ριχάρδου Σωμερίτη, αλλά και των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Πάνου Μπεγλίτη, Χάρη Καστανίδη και Μαρλιένας Κοππά.

Οπως σημειώνεται στη διακήρυξη «η ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία παρουσιάζει μία εναλλακτική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση και ζητάει «την ισχυρή πολιτική εντολή του ελληνικού λαού, για να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στη μελλοντική συγκρότηση κυβερνήσεων προγραμματικής συνεργασίας, που θα αλλάξουν τις ασκούμενες πολιτικές προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».


Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΤΖΕΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: