ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

Η μούγγα (ΣΥΡΙΖΑ), η στρούγγα (ΔΗΜΑΡ) ως δεκανίκι της δεξιάς αφήγησης της χρεοκοπίας

alhteia_01032014.jpg

Τα παρακάτω δύο screenshots είναι από τα τις επίσημες ιστοσελίδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ. Όπως θα παρατηρήσετε, ακόμα και τώρα που γράφεται από το πόστ, δεν έχει γίνει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για την αλητεία πρόσληψης του υπαιτίου της χρεοκοπίας της χώρας Γιάννη Παπαθανασίου, υπουργού του δραπέτη Καραμανλή.
Βλέπετε το επίσημα site του ΣΥΡΙΖΑ (syriza.gr)

_01032014.png

Ενώ εδώ βλέπετε και το αντίστοιχο site της ΔΗΜΑΡ (www.dimokratikiaristera.gr)

_01032014.png

Τα δύο κόμματα της Αριστεράς, τα οποία στις τελευταίες εκλογές έλαβαν αθροιστικά το 33% των ψήφων θεωρούν ήσσονος σημασίας απ' ότι φαίνεται τον διορισμό Παπαθανασίου και καταπιάνονται ναι μεν με άλλα σοβαρά θέματα, αφήνοντας ωστόσο ελεύθερο το παιχνίδι στη ΝΔ του Σαμαρά, η οποία έχει μια προφανή στόχευση:

Την αθώωση της περιόδου Καραμανλή και την μη σύνδεση της με την χρεοκοπία της χώρας. Ποιο ήταν το κυρίαρχο αφήγημα; Ότι ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του "χρεοκόπησαν" την χώρα με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και όχι ο Καραμανλής και η κυβέρνηση των Λιάπηδων, Αλογοσκούφηδων, Βουλγαράκηδων, Παπαθανασίου, Στυλιανίδηδων κλπ κλπ.

Για ακόμη μια φορά εμφανίζεται ο "κομπλεξισμός" της Αριστεράς, ανεύθυνης και υπεύθυνης. Τι νοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ευτυχώς σ' αυτό το αίτημα, της αποπομπής Παπαθανασίου εμφανίζεται ενωμένο (βλέπε εδώ τις τοποθετήσεις τόσο των στενών συνεργατών του Βενιζέλου Κωνσταντινόπουλου-Αλ Σάλεχ-Δερβένη , όσο και υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου Ραγκούση-Πεταλωτή εδώ και εδώ). Γι αυτό και δεν ψελλίζει τίποτα για το μείζον θέμα. Είναι αήθες η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται την δεξιά αφήγηση της ιστορίας, γιατί αν αποδειχθεί ότι το μνημόνιο ήταν η μόνη επιλογή, με βάση την εγκληματική διαχείριση Καραμανλή, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να έχει λόγω ύπαρξης.

Από την άλλη η "υπεύθυνη" ΔΗΜΑΡ αγγίζει τα όρια της πολιτικής αλητείας. Δεν μπορεί να προσεγγίζεις στελέχη του λεγόμενο "παπανδρεϊκού" μπλοκ και να μην λες τίποτα για τους υπουργούς που το ΠΑΣΟΚ έδωσε μάχη όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Με άλλα λόγια και η ΔΗΜΑΡ συνιστά δεκανίκι της δεξιάς αφήγησης, κλείνοντας το μάτι ότι τώρα που μας έκατσε το μνημόνιο, λόγω του Παπανδρέου, μην ξεχνιόμαστε, ας το εφαρμόσουμε, γιατί διαφορετικά θα βγούμε από το ευρώ (υπενθυμίζουμε ότι η ΔΗΜΑΡ που τότε ήταν εντός του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, δηλαδή μαζί με τον Σαμαρά είχαν ψηφίσει τον μάη του 2010 την χρεοκοπία της χώρας).

Πόσο κοστολογείται η αλήθεια; Με πρωτιά στις ευρωεκλογές (ΣΥΡΙΖΑ) ή εκλογή ενός ευρωβουλευτή (ΔΗΜΑΡ);

Πόσο ζυγίζει το πολιτικό ήθος; Με το να γίνεσαι συνένοχος της δεξιάς, παίζοντας το μικροπολιτικό παιχνίδι της ad hoc αντιπολίτευσης;

Πόσο ζυγίζει η πολιτική ακεραιότητα; Με το να θέλεις τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να σε στέλνουν αξιωματική αντιπολίτευση και στην Βουλή, να μπορεί αύριο μεθαύριο να σε εκλέξουν κυβέρνηση, αλλά να μην καταγγέλλεις τις πρακτικές που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ του 2009 το 44%;

Επειδή γνωρίζουμε ότι θα βγουν κάποια ψελλίσματα και θα ανασυρθούν δηλώσεις στελεχών που έγιναν στο Καφενείο της Βουλής ή στο αποχωρητήριο της τάδε τηλεοπτικής εκπομπής, ακόμα και η ετεροχρονισμένη επίσημη κομματική αντίδραση δεν αθωώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Βέβαια η σελίδα στο facebook που τρέχει ήδη και συμμετέχουν απλοί πολίτες ("βγάλτε τον άνθρωπο που χρεοκόπησε τη χώρα από τα ΕΛΠΕ") μπορεί και πρέπει να φιλοξενήσει όλους όσους ασπάζονται την αλήθεια από το χώρο της αριστεράς: ότι δηλαδή ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του χρεοκόπησαν την χώρα.

Είναι όργιλο για τον ΣΥΡΙΖΑ να χαριεντίζεται με την καραμανλική ΝΔ ή να συζητά για συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, που πέρα από ψεκασμένος ήταν και υπουργός-βουλευτής του Καραμανλή. Είναι επίσης όργιλο για τη ΔΗΜΑΡ να διακονεύει στήριξη από το "παπανδρεϊκό" ΠΑΣΟΚ, αλλά μια χαρά να συνεργάζεται με το Σαμαρά ένα χρόνο και μια χαρά να στέλνει τον Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Το ψέμα και το έλλειμμα αξιοπιστίας δεν πρέπει να κουκουλώνονται για μικροκομματικές σκοπιμότητες. Να σταματήσει η κατάποση καμιλών από την ελληνική Αριστερά επιτέλους
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 10:50

Δεν υπάρχουν σχόλια: