ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ".... ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ"?

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με Ντινόπουλο και Βαρουφάκη: Τον λέω Μπαρουφάκη
Δεν είμαστε αυτόκλητοι υπερασπιστές του κυρίου Βαρουφάκη αλλά επειδή στις μνημονιακές μέρες μας η υποψία ή καλύτερα η καχυποψία είναι ένας αναπόφευκτος αυτοματισμός , ο οποίος πλέον, και δεδομένου των αποκαλύψεων - καταγγελιών  διαπλοκής των ΜΜΕ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ με την Εξουσία, αναδύεται ενστικτωδώς, θεωρούμε αυτονόητη την επισήμανση παρεμβολή μας ώστε να "λύσουμε" ένα ακόμα μυστήριο το οποίο διαπιστώνεται επί εβδομαδιαίας βάσεως (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα)  στην εκπομπή του Γνωστού ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ  δημοσιογράφου κυρίου Παπαδάκη στο πρωϊνάδικο ενημέρωσης του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1.
Σήμερα 19.3.14 για άλλη μία φορά στην εκπομπή του ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε ως καλεσμένο τον Γνωστό οικονομολόγο κύριο Βαρουφάκη  ο οποίος ερωτηθείς σχετικά κατέθεσε  τις απόψεις του για τα τρέχοντα της οικονομικής μνημονιακής πολιτικής της χώρας μας και συγκεκριμένα επί της χθεσινής  συμφωνίας Τρόικας Κυβέρνησης για την διανομή του πλεονάσματος, το νέο δάνειο ως δόση κλπ.
Στην ίδια εκπομπή φιλοξενούνταν και ο Βουλευτής της ΝΔ κ Ντινόπουλος Αργύρης ο οποίος πέραν της τακτικής των γνωστών "διακοπών" παρεμβολών που γίνονται πλέον στα τηλεπαράθυρα από όλους τους αγενείς εκπροσώπους των κομμάτων, επιδόθηκε και σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με κατάπτυστες ύβρεις στο πρόσωπο του κ Βαρουφάκη ο οποίος "τόλμησε" να έχει αντίθετη θέση και άποψη από την κυβερνητική συμφωνία με την Τρόικα και το πλεόνασμα.
Το θέμα όμως δεν είναι οι ύβρεις Ντινόπουλου αλλά η στάση Παπαδάκη όταν ο Ντινόπουλος είπε " όχι και να λάβουμε υπόψιν τις θέσεις Βαρουφάκη όταν ο ίδιος έχει ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ  ΣΕ ΟΛΑ  ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ" και  πρόσθεσε χαρακτηριστικά "Εδώ και έναν χρόνο, βγαίνει και λέει τις απίθανες μπαρούφες με το μανδύα του καθηγητή και υπονομεύει μία προσπάθεια"
Είναι απορίας άξιον πως είναι δυνατόν ο εν λόγω δημοσιογράφος Παπαδάκης,  ο οποίος φιλοξενεί πυκνά συχνά τις απόψεις Βαρουφάκη στην εκπομπή του, να δέχεται τέτοια έμμεση επίθεση ο ίδιος από τον συνάδελφο του Ντινόπουλο.. (ο οποίος δεν είναι  βέβαια ο μόνος γιατί η επωδός της "αναξιοπιστίας" και του "ψεύτη" Βαρουφάκη γίνεται από ΟΛΟΥΣ του βουλευτές της Συγκυβέρνησης ακόμα και από τα κομματικά στελέχη της ΝΔ που φιλοξενούνται  στην εκπομπή Παπαδάκη) ... αφού κατάμουτρα τον χαρακτηρίζει ως ΨΕΥΤΗ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ τον Βαρουφάκη ο οποίος καλείται επανειλημμένα από τον δημοσιογράφο ΠΑΠΑΔΑΚΗ για να "ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ".

Θα μπορούσε η απάντηση ως άλλοθι να ήταν ότι "ο πλουραλισμός είναι αυτό που διακρίνει την ενδεδειγμένη  δημοσιογραφία" , όμως ο Βαρουφάκης δεν είναι ένας Θεσμικός παράγοντας αλλά ένας καθηγητής ο οποίος κατά τους κυβερνώντες είναι ένας ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ένας ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ κοινός ΨΕΥΤΗΣ.

Γιατί άραγε καλείται συνεχόμενα ένας ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ μη θεσμικός παράγοντας στην εκπομπή ενός  "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" δημοσιογράφου? 

Γιατί άραγε ο "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟΣ" δημοσιογράφος ο οποίος διαθέτει και αρχείο των εκπομπών του ως εκ τούτου και αρχείο των θέσεων - προβλέψεων - αναλύσεων Βαρουφάκη που έχουν κατατεθεί στις εκπομπές του και οι οποίες ουδέποτε έχουν διαψευστεί δεν αποστομώνει τους υβριστές Βαρουφάκη και έμμεσα υβριστές του?

Γεννάται λοιπόν το εύλογο ερώτημα !

ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΙ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: