ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

Χαμός με τα τιμολόγια του Σαμαρά και των Υπουργών στην Κεφαλλονιά! Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ πληρώνει ο Δήμος...


Χαμός με τα τιμολόγια του Σαμαρά και των Υπουργών στην Κεφαλλονιά! Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ πληρώνει ο Δήμος. Και το ξενοδοχείο του Λέκκα! Μόνο ο Τσελέντης πλήρωνε από την τσέπη του. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ



 
 
 
 
 
 
 

11.239,60 ευρώ (για διαμονή των μεγαλόσχημων σε εφτά συνολικά τουριστικά καταλύματα ) έφερε η Δημοτική Αρχή για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να πληρωθούν τα ξενοδοχεία που διέμειναν τα κυβερνητικά στελέχη.

Επιπλέον ζητήθηκε η έγκριση συνολικά 30.000 ευρώ. Από τον κωδικό: «τουριστική προβολή με κάθε πρόσφορο μέσο, καθώς επίσης και δημόσιες σχέσεις του δήμου» !!!!! ωραία τουριστική προβολή Ολγα μου!

Μπορεί να απέσυρε η Δημοτική Αρχή την εισήγηση μετά από τη σφοδρή αντίδραση των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, όμως το μέγα ζήτημα ηθικής και πολιτικής πράξης παραμένει και για τις δυο πλευρές.

Πως δέχτηκε η Δημοτική Αρχή να αναλάβει αυτά τα έξοδα? και πως καταδέχτηκαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να χρεώσουν ένα σεισμόπληκτο Δήμο .

Στις καταστάσεις των αξιωματούχων που μας άφησαν τον λογαριασμό περίοπτη θέση έχουν:

Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (με το φύλακά του) .

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διδασκάλου Γιώργος ο οποίος φιλοξενήθηκε τρεις φορές με …. τους συνοδούς του κάθε φορά!!!

Ο Γενικός Γραμματέας Παιδείας Αθανάσιος Κυριαζής με …. τον οδηγό του !!!

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας (και υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος Μιχαήλ και ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Άνθης, ο διευθυντής εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Ιωάννης Καραβασίλης, οι καθηγητές Λέκας και Καρύδης και αρκετοί μηχανικοί που ειχαν δηλώσει εθελοντές .

Αυτός πάντως που «δεν έχει το Θεό του» είναι ο κ. Στράτος Σιμόπουλος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων. Ούτε λίγο – ούτε πολύ ο κ. Γενικός μας φέσωσε -εκτός της διαμονής του- και …. 106,20 ευρώ για τα ποτά του στο Bar του ξενοδοχείου !!!!!!!


Οπως φαίνεται πάντως από τα τιμολόγια, μόνο ο Ακης Τσελέντης (έμενε στο Μouikis) είχε πληρώσει από την τσέπη του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: