ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΥΡΙΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

συρια σφαγη μαθητωνΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Την ίδια στιγμή που οι γενοκτόνοι εισβολείς ζητούν από τα δυτικά καθάρματα όπλα “για να πολεμήσουν τον Ασαντ”, η νέα θηριωδία των υπανθρώπων προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και μία απαίτηση: ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ περί “στήριξης” των φονιάδων. Των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες ειδικά όταν ο Ελληνισμός έχει ζήσει στο πετσί του αυτές… τις σκηνές από ισλαμιστές και ναζί. Δεν υπάρχει πλέον “δεν ήξερα” κύριε Βενιζέλε και κύριε Κουβέλη.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. Είχε προηγηθεί βομβιστική επίθεση στο νοσοκομείο και έπειτα έφοδος των ταγμάτων εξόντωσης που συγκέντρωσαν τραυματίες και φύλακες του νοσοκομείου. Η σκηνή της εκτέλεσης αποτελεί ντροπή για την ανθρωπότητα. Κανένας μέτοχος Ελληνικής παιδείας δεν μπορεί να μένει απαθής. Εδώ βέβαια μένουν απαθείς στην γενοκτονία του Ελληνικού λαού που όμως είναι βουβή.


δολοφονια συριων στο νοσοκομειο
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: