ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Ο "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΣ "ΕΣΤΕΙΛΕ" ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!



Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών. Σε εξέλιξη βρίσκεται συναντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας, Γ. Βρούτση.
Τα δυο ζητήματα που απασχόλησαν τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη ήταν η ολοκλήρωση του δεύτερου κύματος της διαθεσιμότητας για το 2013, για το οποίο έχει δοθεί παράταση έως το τέλος Μαρτίου εφέτος, όσο και οι στόχοι για το 2014.
Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ηγεσία του υπουργείου δεν επιθυμεί να θέσει ποσοτικούς στόχους (διαθεσιμότητας) για το 2014, επισημαίνοντας πως «θέλουμε κινητικότητα, αλλά όχι απολύσεις».
«Το ακούν, δεν έχουν συμφωνήσει» είπε.
Όσον αφορά στα 4.000 άτομα που υπολείπονται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 12.500 υπαλλήλων του δεύτερου κύματος της διαθεσιμότητας για το 2013, ο ίδιος παράγοντας παρέπεμψε εκ νέου στο υπουργείο Εσωτερικών, λέγοντας ότι «το υπουργείο Εσωτερικών λέει ότι προλαβαίνει τις 4.000 διαθεσιμότητες μέσα στον Μάρτιο».
Πρόσθεσε, πάντως, ότι «εάν δεν προλάβει, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις». Σημειώνεται ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τρόικας το προσεχές διάστημα.
Νωρίτερα, συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών είχαν η ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών) και η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας (εκκρεμεί η πράξη έγκρισης του χωροταξικού σχεδίου- ΕΣΧΑΔΑ για να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης του Αστέρα).

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: