ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

1885 - 2014: Αιωνίως ίδιες κυβερνήσεις …

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Εορτάζει η κυβέρνηση την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. και νιώθει περήφανη για το έως σήμερα έργο της, το οποίο τολμά και αποκαλεί ¨εθνικό συμφέρον¨. Είναι η μόνη όμως κυβέρνηση αυτής της χώρας με αυτά τα μυαλά;

Την 4-1-1885 ο Άγγλος επιτετραμμένος στην Αθήνα Άρθουρ Νίκολσον έκανε βόλτα με την σύζυγό του στον πρόσφατα πευκοφυτεμένο Λυκαβητό. Ο χωροφύλακας Λουκάς Καλπούζος τους σταμάτησε, γιατί απαγορευόταν η διέλευση, ο Άγγλος του είπε την ιδιότητά του και ο χωροφύλακας τον κτύπησε στον ώμο. 

Ο Νίκολσον πήγε στον Πρωθυπουργό Χαρίλαο Τρικούπη και απαίτησε την απόλυση του χωροφύλακα, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτό αμέσως. Στην ημερήσια διαταγή της απόλυσης γινόταν αναφορά και στην ευθύνη του Νίκολσον, κάτι που τον εξόργισε και εκ νέου ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να αλλάξει. Τελικά, την 7-1-1885 παρατάχθηκε στην πλ. Συντάγματος δύναμη εκατό χωροφυλάκων, οι οποίοι παρουσίασαν όπλα στον Άγγλο και η μπάντα παιάνισε τον αγγλικό εθνικό ύμνο!

Αν στο επεισόδιο αυτό κρύψουμε τις ημερομηνίες και τα ονόματα, υπάρχει έστω και ένας από εμάς που δεν θα νόμιζε, ότι μιλούσαμε για το «Ζάππειο 2014»; Μήπως και τώρα δεν εκτελούνται οι έξωθεν εντολές; Μήπως και τώρα δεν διαπομπεύεται η Πατρίδα με την ¨παρουσίαση όπλων¨ στους τοκογλύφους; Μήπως ...

Δυστυχώς, οι περισσότερες κυβερνήσεις μας μόνο τον λαό δεν είχαν στην σκέψη τους παρά την προσωπική προβολή – υποταγή και την αρπαχτή. Οι ημέρες αυτές όμως τελειώνουν σε λίγο καιρό και οψόμεθα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: