ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.14

Τις ελπίδες του στη Μέρκελ έχει εναποθέσει ο Βενιζέλος…


Σε παράλληλο κόσμο φαίνεται ότι ζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αρχηγός της Ελιάς (δεν ξεχάσαμε κάποιον τίτλο;), Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους μετά το τέλος του άτυπου 
Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ζάππειο, είπε ότι η άφιξη της Άνγκελας Μέρκελ την Παρασκευή στην Αθήνα σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας που κάνει η Ελλάδα.

«Έρχεται να στηρίξει την ελληνική οικονομία εν όψει και της διαφαινόμενης εξόδου στις αγορές, η οποία, όπως έχουμε εξηγήσει, δεν είναι αναγκαία και απαραίτητη για την Ελλάδα, διότι η χώρα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες. Αποτελεί μια ευκαιρία να γίνει η επανατοποθέτηση της χώρας στις διεθνείς αγορές. Να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά, από πλευράς τίτλων», τόνισε ο κ, Βενιζέλος.

Εμείς τώρα γιατί έχουμε μια υποψία ότι την ώρα που θα προσγειώνεται η κυρία Μέρκελ θα έχουμε νέες συνομιλίες από το βιντεοκλάμπ της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο;
tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια: