ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Ψωμιάδης: Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα είναι πολιτικά σκουπίδια

patrida
Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά την παρουσίαση του κόμματός του "Πατρίδα" το οποίο θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, για την κυβέρνηση, για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
"Εγώ ψήφισα Σαμαρά και μου βγήκε Βενιζέλος. Η ΝΔ άγεται και φέρεται κατόπιν πράσινων εντολών. Ο κ. Βενιζέλος δεν το παίζει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει το ρόλο Ναπολέοντα. Συγχαίρω δημόσια τον Αντώνη Σαμαρά για την πρώτη αυτοδιοικητική νίκη του στο Δήμο Θεσσαλονίκης, μιας και παρέδωσε με εντολή των πρεσβειών το Δήμο Θεσσαλονίκης στο σημερινό δήμαρχο. Το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλύσουν και τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο Σαμαράς γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΝΔ. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα είναι πολιτικά σκουπίδια", είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, είχε αρκετά μεγάλο ακροατήριο. Μπορεί αρκετοί να είναι εκείνοι που τον αποδοκιμάζουν, αρκετοί είναι κι εκείνοι όμως, που τον αποδέχονται. Που είναι ψηφοφόροι του, οπαδοί του, φίλοι του.
Ο κ. Ψωμιάδης συνέχισε τις επιθέσεις του ενάντια στον κ. Σαμαρά, εμφανίζοντας ακόμη και δημοσίευμα με δήλωση του τελευταιου όπου έλεγε πως δε θα επέστρεφε στη ΝΔ ακόμη και ως αρχηγός. "Εγώ αντιθέτως λέω ότι θα επιστρέψω αν η ΝΔ αλλάξει πρόσωπο. Στη ΝΔ της Πολιτικής Άνοιξης όμως δεν έχω θέση. Μας κυβερνούν δυο τρεις παρεούλες της αθηναϊκής δημοκρατίας, αλλά εμείς πιστεύουμε στην Ελληνική Δημοκρατία", είπε.
Τόνισε πως είναι εφικτό να συγκεντρώσει τις περίπου 200.000 ψήφους που χρειάζονται για να εκλεγεί στην Ευρωβουλή, ενώ σημείωσε πως η ευρωλίστα του θα είναι πλήρης (42 υποψήφιοι εκ των οποίων 15 γυναίκες).
Ο κ. Ψωμιάδης όμως δεν άφησε στο απυρόβλητο και το ΣΥΡΙΖΑ. "Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εμπιστεύεται ο κόσμος. Όχι τον ίδιο τον Τσίπρα ή το κόμμα, αλλά αυτούς που είναι από πίσω και συμπεριφέρονται λες και είναι το κόμμα του 4%. Είναι αφοριστικό κόμμα, μηδενιστικό και ισοπεδωτικό. Αν πάντως είναι στις ευρωεκλογές 5-6 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ υπάρχει την επομένη πρόβλημα. Εθνικές εκλογές είναι επικίνδυνες, με ένα λαό εξοργισμένο και με ανοιχτά τα εθνικά θέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η διασπορά της κλεπτοκρατίας του ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά.
Δήλωσε πως η ψήφος στις ευρωεκλογές θα είναι ταρακούνημα για όλο το πολιτικό φάσμα, ότι σύμμαχος του Σαμαρά είναι ο Πάγκαλος και ο Μπουτάρης, οπότε δε χρειάζεται τον... Ψωμιάδη και πως "όταν ξυπνήσει ο λαός οι τύρρανοι πεθαίνουν".
Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρομοίασε τον εαυτό του με τον Πάμπλο Γκαρσία "Επεσε, τσαλακώθηκε και πάλι όρθιος είναι", είπε.
Ανοικτό το ενδεχόμενο η "Πατρίδα" να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τα λεγόμενά του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το κόμματο του, η  "Πατρίδα" να συμμετάσχει και στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Ακόμη δεν απέκλεισε το γεγονός να επιστρέψει στη ΝΔ, εφόσον δεν είναι αρχηγός ο Αντώνης Σαμαράς ή να συνεργαστεί με όλους εκείνους που έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία και ίδρυσαν δικά τους κόμματα.
"Η τράπουλα είναι σημαδεμένη"
Οσον αφορά την όλη υπόθεση που δημιουργήθηκε με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη και την τροπολογία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε:  "Η τράπουλα φαίνεται ότι είναι σημαδεμένη και το είχα καταλάβει όταν πριν από ένα μήνα ο Σαμαράς αρνήθηκε την κάθοδό μου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Τα περί κωλύματος λόγω Καλλικράτη ξεπερνιούνται. Ο Σταύρος Καλαφάτης είναι δυστυχώς τελειωμένη υπόθεση".
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας; "Στηρίζω όλες τις κεντροδεξιές δυνάμεις"
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δε θα μπορούσε να ξεχάσει να αναφερθεί και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δε θέλησε να πάρει θέση και να στηρίζει είτε τον κ. Τζιτζικώστα είτε τον κ. Ιωαννίδη. "σΣηρίζω όλες τις κεντροδεξιές δυνάμεις".
Λητή και περιορισμένη η προεκλογική εκστρατεία
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως ξεκινάει ο προεκλογικός του αγώνας και πως με ένα βανάκι θα γυρίσει όλη την Ελλάδα για να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών και να του πείσει να τον εμπιστευτούν για μια θέση στην Ευρωβουλή.
Ακόμη σημείωσε πως τα χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία η οποία θα είναι λητή και περιορισμένη θα συγκεντρωθούν από μερικές δεκάδες φίλων του. "Ξεκινάμε με τίποτα, αλλά έχουμε 3.000 μέλη", είπε.


avriani.makedonias

Δεν υπάρχουν σχόλια: