ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Σγουρός: Και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής


Σγουρός: Και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής



Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική- Γιάννης Σγουρός- Μόνο με έργο» ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης. Συγχρόνως, ο κ. Σγουρός ανακοίνωσε τους πρώτους 130 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στους οκτώ τομείς, ενώ επισήμανε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του.
«Σήμερα, όσο ποτέ, απαιτούνται συμπεριφορές και στάσεις ευθύνης. Όχι λόγια, όχι διακηρύξεις, όχι υποσχέσεις. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρίσκεται σε εποχή δοκιμασίας. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε και όποια ιδιότητα έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για μένα, η αυστηρή προσήλωση στον ρόλο του περιφερειάρχη ήταν και είναι κανόνας που όρισε και ορίζει τη στάση μου. Την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αποκλειστικά αυτοδιοικητικά κριτήρια» δήλωσε ο κ. Σγουρός.
Μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, το 40,5% είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το 32,1% είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το 19,8% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το 40% είναι κάτω των 45 ετών και το 30% είναι γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: