ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.14

Ανοίξτε τις αγορές, ερχόμαστε!…


Vgikame-stis-agoresΤο να κάνουμε υψηλού ή χαμηλού επιπέδου αναλύσεις περί οικονομικών, αγορών κλπ είναι απλά για να περνά η ώρα. Δεν είναι κακό, αλλά δεν έχει και νόημα.Εδώ έχουν πέσει έξω οι αναλύσεις κορυφαίων οικονομολόγων απ’ όλο τον κόσμο -άσχετα αν έπαιζαν παιχνίδια συμφερόντων-, εμείς θα δώσουμε τις λύσεις ή τις καλύτερες αναλύσεις;
Σημασία για εμένα έχουν οι άνθρωποι, το χρήμα, οι γνώσεις, οι ικανότητες και διάφορα άλλα, μπορεί να αποκτηθούν με τα χρόνια, η βρωμιά ή η καθαρότητα αυτών που κάνουμε και λέμε όμως, είναι θέμα βάσης του καθενός. Όσο πιο γερή και καθαρή, τόσο και πιο δύσκολα θα χαλάσουμε.
Αυτοί που είναι στα πράγματα τώρα, έχουν παρελθόν και παρόν που δείχνει την ποιότητά τους. Από το ψέμα στην κωλοτούμπα και από τις ατάκες στην ψευτομαγκιά και το χτύπημα του χεριού στο τραπέζι.
Η αλαζονεία και η υπέρμετρη φιλοδοξία είναι κακός σύμβουλος για όλους μας, σε αυτούς όμως, γίνεται ένα όπλο στραμμένο σε εμάς.
Το αν θα πάμε καλά ως οικονομία και κατ’ επέκταση ως χώρα, πιστεύω ότι θα κριθεί από διάφορους παράγοντες.
Ο πρώτος είναι τα σχέδια ή η “πείνα” των ξένων για το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα. Αν έχουν χορτάσει αρκετά, μπορεί και να τη γλυτώσουμε, πολύ δύσκολο, αλλά μπορεί.
Ο δεύτερος παράγοντας είναι οι πολιτικές συμμαχίες μεταξύ των κομμάτων και πόσο μπορούν να αντέξουν στον χρόνο.
Τρίτος παράγοντας είναι οι εσωτερικές διαμάχες και διαφωνίες που θα υπάρχουν σε κάθε κόμμα. Τα μέτρα δεν έχουν τελειώσει ακόμα και…
Τέταρτος είναι η εμφάνιση και άλλων σκανδάλων. Η αντιμετώπιση της περίπτωσης Μπαλτάκου και πρώην υπουργών -και όχι μόνο- από το παρελθόν, δείχνουν ότι η σαπίλα καλά κρατεί.
Πέμπτος είναι η πιθανή αντίδραση του κόσμου -πέρα από τη συνηθισμένη- εξ’ αιτίας των φόρων και της έλλειψης χρήματος. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να επηρεάσει τον 2ο και 3ο.
Οι μόνοι που έχουν μέχρι σήμερα βολευτεί πολύ, είναι οι τράπεζες και αυτοί που αγοράζουν κομμάτια της Ελλάδας σε πολύ χαμηλές τιμές.
Αν τώρα, όλα αυτά μαζί “συνωμοτούν” για να πάμε καλά ως χώρα και να δούμε προκοπή, θα ξεχάσουμε τον «Χρυσό αιώνα του Περικλέους» βεβαίως βεβαίως, και θα μιλάμε για την χρυοπλατινένια εποχή του Σαμαρέους! Τι τύχη Θεέ μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: