ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Η «έξοδος στις αγορές» και η προβοκάτσια της έκρηξης σε παγιδευμένο όχημα


Κάθε μεγάλη συμφορά και κάθε μεγάλο ψεύδος των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, ΔΕΝ συνοδεύεται μόνο με τις υστερίες των γκαιμπελίσκων της «ενημέρωσης» που εμφανίζουν το μαύρο-άσπρο και θριαμβολογούν, ΑΛΛΑ και με μια τρομοκρατική ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. 
Το «έξοδος στις αγορές», αυτό το μυθικό εύρημα των «μεγαλοαπατεώνων» της κυβερνητικής «συμμορίας» του 4ου Ράιχ και το συνακόλουθο υστερικό παραλήρημα των «εγκάθετων» (δημοσιογραφικές πόρνες),

δεν ήταν δυνατόν να μην συνοδευτεί και με μία τρομοκρατική προβοκάτσια του παρακράτους (εδώ μέσα είναι και η κυβερνητική «εγκληματική οργάνωση») και των μυστικών υπηρεσιών. 

Το παρακράτος κτύπησε για να «ξεπλύνει» το παρακράτος στην υπόθεση Μπαλτάκου… 

Αλλά και να δώσει το άλλοθι στην κυβέρνηση του παρακράτους να ανεμίσει πιο δυνατά» τον «μπαμπούλα» της«αποσταθεροποίησης», συνδέοντάς τον με το …ιστορικό επίτευγμα της «εξόδου στις αγορές»!!! 

Η νέα συμφορά, αυτή δηλαδή, που θα έλθει αν η ουτοπία για «έξοδο στις αγορές» γίνει πραγματικότητα (η Ελλάδα-οικόπεδο των τοκογλύφων), εμφανίζεται από τη μια σαν …ιστορικός άθλος και από την άλλη η τρομοκρατική προβοκάτσια θα χρεωθεί σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που «αποσταθεροποιούν» την πορεία της χώρας και το μεγάλο …επίτευγμα της κυβέρνησης!!!

Έρχεται, λοιπόν, η νέα αυτή τρομοκρατική προβοκάτσια να «ξεπλύνει» αφενός τα παρακρατικά κυβερνητικά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή και αφετέρου να συνδέσει την «τρομοκρατία» με τις δυνάμεις της «αριστεράς» που «αποσταθεροποιούν» τη χώρα, συνεπώς και την «έξοδο στις αγορές»!!! 

Τόσο πωρωμένοι «απατεώνες» είναι τα κυβερνητικά ανδρείκελα, οι «νταβάδες» και οι πόρνες τους. 

Και τόσο χοντροκομμένες τρομοκρατικές προβοκάτσιες και συνωμοσίες ψεύδους και ΑΠΑΤΗΣ, στήνουν…
 

Μέχρι τις εκλογές πολλά θα παιχτούν ακόμα, πολλά άγρια και θανατηφόρα κτυπήματα θα δεχτεί ο εγκέφαλός μας και η σκέψη μας… 

Στόχος τους να κάνουν θρύμματα τον εγκέφαλό μας για να μην μπορεί να σκεφτεί… 

Και μπροστά σ’ αυτό το μακάβριο παιχνίδι του ΨΕΥΔΟΥΣ, των συνωμοσιών και του εμπαιγμού μας από την κυβερνητική «συμμορία», η «αριστερά», αντί να κατεβεί στο δρόμο, με το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι» στα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ,παίζει στο τερέν του κυβερνητικού παρακράτους και των τρομοκρατικών προβοκατσιών …κυνηγώντας ψήφους!!! 

Να …κυνηγήσει ψήφους, αλλά με το λαό στο δρόμο, με στήριγμα την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ λαϊκή ΟΡΓΗ και ΟΧΙ με το εκλογικό εμπόριο της λαϊκής ΟΡΓΗΣ… 

Και ένα άμεσο σύνθημα για να μην θρυμματιστεί ο εγκέφαλός μας και τρελαθούμε τελείως είναι: «Σπάστε τις τηλεοράσεις και πετάξτε στον κάλαθο τις εφημερίδες των νταβάδων»… 

 

Η παρακάτω εικόνα συνηγορεί: 

 

Για να διασώσουμε το δικό μας εγκέφαλο από την ΟΡΓΗ θα σταματήσουμε εδώ… 



ρεσαλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: