ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

ΩΣ ΑΙΤΙΑ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!



Σύμφωνα με τον Βενιζέλο… ξαναγυρνάμε στο 2010
Το μεγάλο γεγονός είναι η επάνοδος στις χρηματαγορές. Είναι η επίσημη πανηγυρική, χειροπιαστή επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας, στη χώρα. Γινόμαστε ξανά αυτεξούσιοι, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Θα αποκαταστήσουμε αδικίες και θα ξαναβρούμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν από το 2010. Σε στέρεες όμως βάσεις χωρίς να ξαναπεράσουμε τα ίδια», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι αγορές δίνουν αποστομωτική απάντηση. Ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέρουμε. Και όλα αυτά έγιναν με τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Στον λαό ανήκει αυτή η τιμή, πρόσθεσε ο Βενιζέλος.

Στην Ελλάδα έχουμε αρχηγούς που στεναχωριούνται που η χώρα επιστρέφει στην ομαλότητα. Αντί να χαίρονται με τη χαρά της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, λυπούνται, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 

info ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: