ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Ο Μπαλτάκος... μας βγάζει στις αγορές

Η προαναγγελθείσα επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές εξυπηρετεί την προσπάθεια του Μαξίμου για αλλαγή ατζέντας από το θέμα Μπαλτάκου. Χθες το βράδυ το θέμα συζητήθηκε σε συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ενώ οι πληροφορίες τοποθετούν τις εξελίξεις Τετάρτη ή Πέμπτη.
Γιάννη, κάνε γρήγορα, καιγόμαστεΓιάννη, κάνε γρήγορα, καιγόμαστεΟ κ. Στουρνάρας, ο οποίος προχθές στο Ζάππειο είχε κάνει λόγο για έξοδο στις αγορές πριν από το Πάσχα, δεν θέλησε εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου να αποκαλύψει το πότε. Παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τη δυνατότητα έκδοσης ομολόγων δύο έως δυόμισι δισ. ευρώ τριετούς ή πενταετούς διάρκειας και η ημερομηνία «θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες».
Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στη θετική απόφαση του Eurogroup για την έγκριση της δόσης από τα εθνικά κοινοβούλια και τις αποφάσεις του Ecofin για την τραπεζική ένωση και τη διαφάνεια στις κεφαλαιαγορές.
«Το θετικό είναι ότι η Ελλάδα πια δεν γύρισε απλώς σελίδα ή κεφάλαιο, άλλαξε βιβλίο. Η διεθνής οικονομική κοινότητα περιβάλλει την ελληνική οικονομία με πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Τα spreads συνεχίζουν και πέφτουν. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βρισκόμαστε πια κοντά στο 6% στο 10ετές ομόλογο», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας, ενώ χαρακτήρισε «μεμψιμοιρίες» τις αντιδράσεις για το παρακράτος του Μαξίμου και ζήτησε να «κοιτάξουμε λίγο τη μεγάλη εικόνα».

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: