ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Στην Εισαγγελέα αύριο τρεις υπάλληλοι της Βουλής που ήταν παρόντες στον επίμαχο διάλογο Μπαλτάκου -Κασιδιάρη


baltak
Για το επίμαχο βίντεο -υποκλοπή της συνομιλίας του Τάκη Μπαλτάκου που παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, καλούνται να καταθέσουν αύριο τρεις υπάλληλοι της Βουλής ενώπιον της ανακρίτριας Καλλιόπης Νταγιάντα, καθώς, σύμφωνα με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, ήταν αυτόπτες μάρτυρες της συνάντησης με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρει ότι οι υπάλληλοι αυτοί μπήκαν και βγήκαν αρκετές φορές από το γραφείο της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, ενώ στόχος του πρώην γραμματέα είναι να προσπαθήσει να αποδείξει πως η συνάντηση με τον Κασιδιάρη δεν ήταν μυστική.
Αφού τελειώσει η έρευνα η ανακρίτρια θα αποφασίσει αν θα διαβιβάσει τη δικογραφία στη Βουλή και να ζητήσει την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: