ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.14

Εκλογικό μανιφέστο ....ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ρήξη ΤΩΡΑ ή Μνημόνιο για 100 χρόνια !


Ακολουθώντας σταθερά ...τις αρχές μας  στην μάχη της ελεύθερης πληροφόρησης από τις αλάνες της blog-σφαιρας από το 2007 είχαμε ένα και μοναδικό στόχο ! Να βγάζουμε στην σέντρα λαμόγια της εξουσίας και τους "παπατζήδες" της πολιτικής και οχι μόνο Αλλά να κάνουμε τον χαβαλέ μας με τους κοινωνικούς και κοσμικούς "παπατζήδες" . Αδέσμευτοι ανεξάρτητοι από δημοσιογραφικές και πολιτικές φατρίες.
Οτι μας αρέσει το επιλέγουμε από τα άλλα ΜΜΕ ...ακολουθώντας την παγκόσμια  διαδικτυακή αρχή του ενεργού λίνκ . Οτι πληροφορίες δικές μας συλλέγουμε και μας έρχονται από σας τις φιλτράραμε ...και δεν διαψευστήκαμε ποτέ... Οι σκοταδιστές τους διαδικτύου ...αδαείς , και σκευωροι επιχείρησαν να μας φοβίσουν να μας "εκβιάσουν" ... γιατί εδώ πραγματικοί εκβιασμοί δεν περνάνε ... Στην blogσφαιρα βρήκαμε μιμητές πάνω στην δική μας δομή και αρχή χτίστηκαν και δεκάδες άλλα blogs ... Βέβαια κάποια στηρίχθηκαν μετέπειτα σε συμμαχίες και προβολή από συμβατικά μέσα ενημέρωσης ...και κάποιοι μετά συντάχθηκαν...διαπλεκόμενοι με θύλακες της  εξουσία και άλλα κανάλια και προσπάθησαν να πλήξουν !

Δεν τους κρατάμε κακία και στις κρίσιμες στιγμές ...φωνάξαμε, ακόμα και όταν οι σφαίρες χτύπησαν την blog-σφαιρα και πολλοί λούφαξαν από φόβο.
Δεν κάνουμε επιμνημόσυνες αναρτήσεις ...απλά εισαγωγικά ήταν για να υπενθυμίσουμε ποιοί είμαστε σε οσους δεν μας ξέρουν όσοι μπήκαν στην πορεία στην ανάγνωση και την χρήση blogs ή blogg-αροντας .

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πιστεύουμε οτι  η ψήφος σας είναι κρίσιμη ....από κάθε άλλη φορά. Πρέπει να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά . Να ψηφίσουμε οτι καινούργιο έρχεται από πολιτικά πρόσωπα και χώρους που έχουν σαφή αντιμνημονιακή κατεύθυνση ...δεν θα νοθεύσουν την ψήφο σας με πισωγυρίσματα και συμμαχίες ...μνημονιακής συνέχειας.
Δεν περιμένουμε επανάσταση περιμένουμε  ρήξη με το σύστημα ...Με το γκρέμισμα του κράτους της διαπλοκής των νταβατζήδων που κλέβουν τον μισθό σας για να κάνουν περισσότερα κέρδη στο όνομα μια μελλοντικής  ανάπτυξης που άφησε ερρείπια στην χώρα και 1.500.000 ανέργους. Και θα μας κάνει σκλάβους των  250 ευρώ σε μισθό και των 300 ευρώ σε σύνταξη ...
Ρήξεις στις δομές της δικαιοσύνης , της αστυνομίας , του εργατοπατερίστικου συνδικαλισμού ...
Θέλουμε νέα πρόσωπα , νέες ιδέες οχι οικογένειες πολιτικών οίκων του παρελθόντος ...και του παρόντος  με μαμμόθρεφτα που είναι αποτυχημένα και τα κάνουν δήθεν πολιτικούς .
Πολιτικούς που δεν είναι μοδίστρες και αυλικοί οικονομικών συμφερόντων...
Πολιτικούς νούμερα των ριάλιτι και της κακογουστιάς του life style ...κοινός καραγκιόζηδες !
Επίσης λέμε όχι στους υπονόμους της δήθεν ακροδεξιάς και των ψευτοναζιστών ...δημιούργημα των υπηρεσιών του παρακράτους και της παραοικονομίας...
Έτσι δεν κάνετε αντίσταση ούτε εκδικήστε το σύστημα ...Απλά το θρέφεται ...και σας δουλεύουν  με εξαθρώσεις και άλλες ιστορίες ...
ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ...
ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ...ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ !


Δεν υπάρχουν σχόλια: