ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.7.08

ΤΟ "ΠΡΩΙ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"....... ΤΗΝ "ΝΥΧΤΑ" "ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΟΣ" ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!..........ΑΛΛΑ BLOGGER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ....... ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.........

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.


α) http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/sos-sos.html
β)http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_06.html

Σήμερα με αφορμή την λήψη σχετικής πληροφορίας στο email μας "επιστρέψαμε" στο ΛΗΜΕΡΙ μας και .................................


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ


Τον νυν πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ
κο Κυριακόπουλο Οδυσσέα και πρόεδρο της εταιρείας S&B http://www.s.andb.gr/.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της της εν λόγω μεταλλευτικής εταιρείας είναι ο αυτουργός του εγκλήματος που συντελείται με την συγκάλυψη της κρατικής εξουσίας.
Ο κος Κυριακόπουλος και η εταιρεία του η οποία δραστηριοποιείται από την δεκαετία του 30 στην εξόρυξη βωξίτη έχει μεταμορφώσει το περιβάλλον των ορεινών όγκων του νομού Φωκίδας ( Γκιώνα & Παρνασσό) σε σεληνιακά τοπία ,μη υπολογίζοντας και μη εφαρμόζοντας τους κοινοτικούς νόμους αλλά και τους νόμους της πατρίδας μας .

Το κράτος αδρανεί εδώ και δεκαετίες παραχωρώντας στον κύριο Κυριακόπουλο τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας αντί πινακίου φακής . Η εταιρεία S&B και προσωπικά ο κύριος Κυριακόπουλος έχουν καταστήσει τον λαό της Φωκίδας όμηρο των επιδιώξεων τους, που πραγματώνονται παρ όλες τις αντιδράσεις του Φωκικού λαού ,αλλά και των τοπικών αρχών οι οποίες αφού έχουν ταχθεί υπέρ του κοινωνικού συνόλου δεν εισακούονται από την Κεντρική εξουσία η οποία με την σειρά της "ψηφίζει" νόμους και λαμβάνει αποφάσεις υπέρ της εν λόγο εταιρείας προκειμένου αυτή προχωρήσει ανενόχλητη στο ανούσιο έργο της, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το περιβάλλον , και συγκεκριμένα τα δάση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ S&B ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ .
Καταγγέλλουμε το Ελληνικό Κράτος και την Κυβέρνηση που παρ όλες τις διαμαρτυρίες της Νομαρχίας Φωκίδας και των τοπικών αρχών να μην παραχωρηθεί η περιοχή "ΚΟΚΚΙΝΟ" του όρους (Διαμέρισμα Αγ. Ευθυμίας) Γκιώνα στον κύριο Κυριακόπουλο, αφού αυτή αποτελεί δασική περιοχή αλλά και ο μοναδικός πλέον τόπος για την επιβίωση της κτηνοτροφίας στην περιοχή που είναι και το μόνο έσοδο των λιγοστών μόνιμων κατοίκων, ......παραχώρησε ...."νύχτα"....στην εταιρεία S&B και αυτή την περιοχή .
Η οικονομικής επιβίωσης των επαγγελματιών κτηνοτρόφων καθίσταται αμφίβολη αφού στερούμενης και της περιοχής αυτής συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο μια και η εταιρεία S&B τους είχε ήδη περιορίσει αισθητά.

Η υποκρισία με την σύσταση ταμείων για την διάσωση των δασών και οι εξαγγελίες του κράτους για το συμφέρον των πολιτών πρωτίστως αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος δεν έχει προηγούμενο.

Ερωτούμε :

  • Ποιός ο ρόλος του κυρίου Κυριακόπουλου ως πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ;
  • Η επιλογή του ;; ως προέδρου της ΕΛΣ είναι αντιφατική αφού ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ο αυτουργός του εγκλήματος που συντελείται στο φυσικό περιβάλλον στην ορεινή Δωρίδα του Ν. Φωκίδας
  • Ποια η σχέση του ΥΠΠΟ και των ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ που είναι οι αρμοδίως οριζόμενοι να ελέγχουν τις δραστηριότητες της S&B τόσο στις μεθόδους εξόρυξης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων;;;;

Η εν λόγω εταιρεία αφού κατέστρεψε τον ορεινό όγκο της Γκιώνας επιδιώκει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της (κατά ενα μέρος) στην Οίτη, σε δάση και δασικές εκτάσεις, δημόσιες και ιδιωτικές, ακόμα και μέσα στον Εθνικό Δρυμό, σε προστατευόμενες περιοχές από το ΝΑΤURA 2000 και Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την προστασία των πτηνών, αλλά και κοντά σε χωριά και αρχαιολογικούς χώρους. http://www.gopetition.com/online/19993.html

  • Η θέση του κυρίου Κυριακόπουλου ως προέδρου της ΕΛΣ μήπως είναι το κλειδί για την υπερπήδηση του "εμποδίου" των αρχαιολογικών χώρων προκειμένου καταστεί η εταιρεία του εν "δράση";;;;

30.7.08

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ!!!!….. ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ

Η πραξικοπηματική κατάργηση των "κεκτημένων" του εργατικού κόσμου δείχνει για άλλη μια φορά το "καθεστωτικό" πρόσωπο των κυβερνώντων.

Η Δημοκρατία στα "χαρτιά" και η εκφορά του "λόγου" των πολιτικών και δη των κυβερνώντων είναι ή αποτελεί τον "προπετασματικό" μέσο για την επίτευξη άνομων και ανάλγητων σκοπών.
Οι κυβερνώντες ως διατείνονταν .......φιλολαϊκοί..... αλλά και "γνώστες" ...όπως επαγγελλόντουσαν κατά την προεκλογική εκστρατεία ..όχι μόνον έχουν παταγωδώς αποτύχει της επιχειρηματολογίας τους αλλά και αβιάστως μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε και "ανίδεους" επί της πραγματικής βάσης των βιωμένων της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ μπορεί να αποτελούν την προνομιούχο ελίτ των μέσω Ελλήνων εργαζομένων , όμως τα διακαιώματα τους έτη και έτη οικοδομήθηκαν από "αγώνες" που συντελέστηκαν στο διάβα διαφορετικών κυβερνήσεων του τόπου.
Σίγουρα η "ελίτ" των εργαζομένων αυτών δημιουργήθηκε καθαρά από τις ψηφοθηρικές επιδιώξεις των εκάστοτε `κυβερνώντων που δια μέσω της παροχολογίας τους, αποσκοπούσαν στο "βόλεμα" της καρέκλας τους στην εξουσία. Το "κατεστημένο" αυτό επιχειρείται σήμερα να γκρεμιστεί όχι λόγο της "επαναστατικής" τάσης της Νέας Διακυβέρνησης για ανατροπές και μεταρρυθμίσεις όπως "ισχυρίστηκε" ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός μας τελευταία μάλιστα ,επί άμβωνος στην Ολυμπία ....και ο οποίος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην απόφαση του να "συγκρουστεί με τους βολεμένους" ...αλλά λόγο της "αποτυχίας" του Υπουργού Οικονομίας, που οι χειρισμοί του αλλά και οι "προβλέψεις" του επί των οικονομικών έχουν παταγωδώς αποτύχει.

Η "μαύρη τρύπα" του προϋπολογισμού ,του ανεκτέλεστου προϋπολογισμού .....που δηλώνει και την αποτυχία της κυβέρνησης αλλά και τον "ερασιτεχνισμό" του Υπουργού Οικονομίας κυρίου Αλογοσκούφη στον οποίον στηρίχθηκε το "διακύβευμα" του καταλληλότερου για το υποτιθέμενο "νοικοκύρεμα" του κράτους.........., είναι το αίτιο των ήδη δρομολογημένων ..επάρατων εξαγγελιών και πράξεων.

Διαπιστώνει κανείς ότι η κυβέρνηση κατά βάσιν, - τον τελευταίο καιρό- της επίτευξης των "προγραμματισμένων" σχεδίων της για το "καλό" του τόπου χρησιμοποιεί το..... "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".
Η Νέα Διακυβέρνηση υπέκρυπτε έντεχνα την πραγματική της ιδεολογία αλλά και το ανάλγητο πρόσωπο της, όμως τώρα ως άλλος "εν δυνάμει ναυαγός" πιάνεται από τα μαλλιά της και με τις αψυχολόγητες ενέργειες της που έχουν αντίκτυπο στους εργαζομένους - που αλλού;;- αποκαλύπτεται...προκειμένου διασωθεί από την ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ της ΕΕ.

το απεύχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΥΓ: Συνεχίζουμε τις διακοπές ....που και που θα τα λεμε εως την επιστροφη μας.