ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.09

26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ...Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ...ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ





26_apriliou_09_5th_ave_parelash_oloi_oi_ellhnes_mazi.png

ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...


Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...


Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας.
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!!!

Υπέροχο

Καλωσόρισμα στο Βατοπέδι από τον «επίτιμο» !!!



Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
Το Γρεκι

Πρόσωπα στο Μίξερ της Showbitch

Ο Αλέξης Κούγιας λέει, μπήκε, στρώθηκε στον πάγκο της ομάδας- sorry στο τηλεοπτικό πάνελ- με τη φόρμα του, δίπλα στους γραβατωμένους συνσχολιαστές του (που φτάσαμε...) και με απολογητικό ύφος, όσο από αυτό μπορεί να διαθέτει ένας... Δον Κούγιας δήλωσε:" Συγνώμη, αλλά γυρίζω από εκδρομή". Δεν καθόσουνα εκεί χριστιανέ μου... εκτός αν έλειψες σε κάποιον να σηκώσει το χέρι του. Οκ, καλά το κατάλαβα. Στο καλό...

Η... "Ανάβεις φωτιές ανάβεις κι όλα τα καις..." Φαίη Σκορδά τσαντίστηκε λέει με τον Δρυμούση γιατί έπαιξε ένα βιντεάκι και παρεξηγήθηκε και... άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας και να βγάλουμε κάνα φράγκο. Εγώ φταίω κυρά μου που ήθελες κεράκια και σαμπάνιες και "βάλε κάτι ρομαντικό στο ραδιόφωνο να παίζει" και κατέληξες... μολότοφ;

Ο Ηλίας Ψινάκης, πάντα με το χιουμοράκι του, το γνωστό, αναγόρευσε τον Φερεντίνο... στην πιο καλή παρουσιάστρια. Θεά ο μουσακάς Ηλία μου και το γιαουρτάκι καλύτερο. Με πολλά λιπαρά που στρώνει και επιδερμίδα. Μη μπαίνεις σε έξοδα, αν και ευγενική χορηγία θάναι πάλι η πλαστική. Πρόσεχε όμως γιατί βλέπεις πώς κατάντησε αυτός; Κοίτα ΕΔΩ

O Sakis (είχα δεν είχα δίπλα-δίπλα τους έβαλα. Ή μάλλον τον έναν κάτω απ' τον άλλον) πάλι, δεν κάθεται σε μια μεριά. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις μέσα σε ένα αεροπλάνο. Το παρεξήγησε το παλικάρι. Ξεκαθαρίστε του, στην Eurovision πηγαίνει όχι στο γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες... Σε λίγο δε θα λέμε πετάει πετάει ο γάιδαρος αλλά πετάει ΠΕΤΑΕΙ ο Σάκης.

Η Βίκυ Καγιά τι να πει και τι να πούμε. Έλαμψε, σάρωσε, απογειώθηκε. Όχι δε μιλάω για το πρωινάδικο, δεν το είδα, αλλά ΕΙΔΑ τις φωτογραφίες της και είδα το φως το αληθινό... Τι κορμί, τι ποίημα... ΝΑΙ σε όλα κι ας είναι τραβηγμένες πριν 12 χρόνια. Τι τα θες άμα ο Θεός έχει κέφια... Κι άστες τις fake ξανθιές να λένε Βίκυ μου, απ' τη ζήλια τους... Κι όποια πει κακό για μας να της βγει το μάτι σα λουκουμάς...

With Love,

Τελικά αυτό είναι παιχνίδι της διαδικτυακής Ζούγλας;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να αλλάζουν ώρες καταχώρησης στο portal αυτό, αλλά σήμερα πως γίνεται αυτό μπορείτε να μου πείτε..


Το περιστατικό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους εξελίχτηκε στις 11:20 π.μ, πότε πρόλαβε να ανεβεί στις 11:22 π.μ το θέμα για τους πυροβολισμούς στο Alter. Δεν γίνεται να έγραψε τόσο γρήγορα για το γεγονός. Σαν να μας λένε δηλαδή ότι την ώρα που οι δράστες με το αυτοκίνητο είχαν φτάσει στην γωνία, η ζούγλα το είχε ανεβάσει το θέμα. Για να μην θυμηθώ το άλλο περιστατικό όπου ανέβηκε δήθεν εκεί, ενώ εκείνη την ώρα δεν είχε γίνει καν το περιστατικό ή για τις αντιγραφές που γίνονται από μπλογκς.....

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα; Γιατί δεν το βλέπω μόνο εγώ αλλά και άλλοι. Ξέρεις οι μπλόγκερς δεν είναι χαζοί, αλλά έξυπνοι. Ξέρουν να πιάνουν τα πάντα, δεν μπορείς να τους συλλάβεις ( ούτε με χειροπέδες αλλά ούτε και στο γρήγορο μυαλό τους ). Οι μπλόγκερς ξέρουν κάθε κουμπί του πληκτρολογίου απέξω και ανακατωτά, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο το Enter. Η Ανωνυμία των μπλόγκερς είναι αυτό που φοβίζει πιο πολύ όλους εκεί, γιατί οι μπλόγκερς με τις αναρτήσεις τους σας πιέζουν να απαντήσετε, επειδή έχουν δίκιο...
SPYROS-TAGAS

Η "ΠΕΤΡΟΥΛΑ"..... ΩΣ ΜΟΥΣΑ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Και μόλις ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Παρουσιάζουμε σήμερα σε πανελλήνια πρώτη, το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε για την Πετρούλα και τον ..καιρό της.
Σε στίχους Αναστασίας Δούμα και μουσική και τραγούδι Λάμπης.

καφενειο

ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!!!


Το Μονόκλ
Περιφέρομαι στην μπλοκόσφαιρα,...καταιγισμός αποκαλύψεων , ντοκουμέντα, καταγγελίες , πρωτότυπες σκέψεις για μια ολική επαναφορά στις ηθικολογικές ανθρώπινες αξίες και βάσεις για ισοπολιτεία και ισονομία, διαπιστώσεις κατάλυσης του κράτους και του ίδιου του πολίτη....διαπιστώσεις που φέρνουν και τον πιο ανυποψίαστο και προς το παρόν βολεμένο πολίτη να επανεξετάσει την θέση του και το βόλεμα του.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ...."ΠΡΟΣ ΤΙ?????"


Άπαντες κωφεύουν. Ενώ τα πάντα είναι ΓΝΩΣΤΑ...... ενώ οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ....αποδεικνύουν τον ορυμαγδό της ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ απάντων των αξιών αλλά και τις εκμετάλλευσης των πολιτών από το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ ......που αλίμονο.... ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ..... και στην πορεία μετεξελίχθηκε στο ΤΕΡΑΣ που τρώει τις σάρκες του....... παρόλα αυτά εκτός του ότι εξακολουθούν να υφίστανται ...ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ όλο και περισσότερο.

Ως παρατηρητής αναρωτιέμαι ........

ΓΙΑΤΙ???? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????
Αφού το οξυγόνο όλο και περισσότερο διαπιστώνουμε ότι μας το αφαιρούν ενώ οι καταγγελίες παίρνουν και δίνουν και τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ έχουν γκρεμίσει το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ....... γιατί η κατάσταση αυτή ΜΠΟΡΕΙ ακόμα να υφίσταται????

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗΚΕ το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...... το βλέπουμε και το νοιώθουμε καθημερινά.
Οι "μικροί" του κοινοβουλίου είναι οι συντηρητές του δικομματισμού ...και ας τον καταγγέλλουν....... εδώ έφτασε το ΚΚΕ να καταγγέλλει ως "αντιλαϊκό" κάθε "αφεντικό" επιχειρηματία και το ίδιο να είναι ο συντηρητής του ΚΑΡΤΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ που συντηρεί ως ελάχιστο μηνιάτικο τα 700 € στους εργαζόμενους της σε αυτήν ...αλλά που με παρρησία καταγγέλλει εντός του κοινοβουλίου....
τι να πει κανείς για τις ουτοπίες του ΣΥΡΙΖΑ που έχει "παντρέψει" τα πάντα μόνο και μόνο για να "ανεβάσει " τα πενιχρά ποσοστά του και να αποδεικνύει καθημερινά την τυχοδιωκτική του διάθεση?....όσο για το ΛΑΟΣ????? .....αυτό μας το έχει τουλάχιστον ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ...... ανήκει στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Παρατηρούμε τους δύο μεγάλους μονομάχους του κοινοβουλίου να συμψηφίζουν τα σκάνδαλα τους και να αφαιρούν τα «καλά» τους..... για να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν και για εμάς.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΣΚΑΝΔΑΛΑ ....... τα οποία δίνουν τον πλούτο σε αυτούς και στους ημετέρους τους και την φτώχια σε όλους εμάς....και στην πατρίδα.

ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ......
ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΠΑ ......

Δεν υποδεικνύω την ΑΛΗΘΕΙΑ....... γιατί ΟΛΟΙ ενσυνείδητα την ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...... απλά ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ........
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ........ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ "ΘΕΣΗ" .......ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ????

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ
!!!!


ΕΣΕΙΣ???

Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! (ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΩΡΕ???? ΓΙΑ ΠΟΙΑ????)



ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...

Εδώ και δεκαπέντε μέρες, έχουν βουίξει τα δημοσιογραφικά στέκια,
ότι επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη, θα ήταν η Βόζεμπεργκ.
Την είδηση, έδωσε στη δημοσιογραφική αγορά, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης μέσω 4-5 δημοσιογράφων-παπαγαλάκια που έχει, οι οποίοι παρά την αγραμματοσύνη τους γράφουν και στις λεγόμενες μεγάλες εφημερίδες.
Αυτοί οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, άσχετοι και ανίδεοι, έχουν πάρει στα σοβαρά τον Καρατζαφέρη.
΄Ετσι πήρε την πληροφορία ο Παπαγιάννης και την μετέδωσε ως αποκλειστική είδηση στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο".
Αυτόματα όμως τον διέψευσε η Βόζεμπεργκ με τηλεφωνική της παρέμβαση.
Δεν έπρεπε να την πατήσει ο Παπαγιάννης, γιατί είναι από τους λίγους που ξέρουν καλά πώς βγάζει "βρόμες "ο Καρατζαφέρης στη δημοσιογραφική αγορά, για να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του.
Η αλήθεια είναι ότι στο ψηφοδέλτιό του, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος, επικεφαλής θα είναι γυναίκα και αυτή θα είναι η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ... Ματσούκα.
Ναι, ναι , αυτή που ο ίδιος κορόιδευε από το κανάλι του στις ευρωεκλογές του 2004, ότι είναι ένα τίποτα, όταν ήταν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Η Ματσούκα δέχεται να πάει με τον Καρατζαφέρη, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν την ξαναβάζει στη λίστα, τη θεωρεί αποτυχημένη και αυτή δεν θέλει να γυρίσει στη δουλειά της, ως υπάλληλος της COSMOTE!
΄Εμαθε το καημένο το κοριτσάκι στα μεγαλεία!!!
Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα.
Η Ματσούκα είναι αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τι ρόλο έχει παίξει, με καταγγελία που έχει πρωτοκολληθεί στην Επιτροπή Αναφορών και αφορά οικονομικό σκάνδαλο του κόμματος Καρατζαφέρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;
΄Εγινε καμία "εξυπηρέτηση" από την Ματσούκα με αντάλλαγμα τη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη;
Θα το μάθουμε εντός των ημερών, και όλα τα "άπλυτα" θα βγουν στο ΦΩΣ
΄Εχουμε πληροφορίες από πρώτο χέρι-χέρι....
ΣΗΜ: Πάντως η περίπτωση της ΄Αννας Ζωηρού, που θέλει ο "Πρόεδρος Γιώργος" στο ευρωψηφοδέλτιο, έχει εξασθενήσει, γιατί δεν την θέλουν ούτε.. συγγενείς ούτε.. φίλοι...
politiko safari

" Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ"

Προς τους:

(α) Πρωθυπουργόν της χώρας, Κ.Καραμανλή
(β) Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Γ.Παπανδρέου
(γ) Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε., Α.Παπαρήγα
(δ) Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλ.Τσίπρα
(ε) Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ , Γ.Καρατζαφέρη



Ξέρετε κύριοι ποιός είμαι εγώ; Είμαι αυτός που όλοι τον τρέμετε. Είμαι ο κυρίαρχος Λαός. Είμαι αυτός που όλοι σας τρέμετε τις αντιδράσεις μου σε όσα συμβαίνουν.

Μην κοιτάτε που κάθομαι σαν "κότα" και σας αφίνω να με διαφεντεύετε, να με κλέβετε, να με περιπαίζετε, να με ξευτιλίζετε, να με χλευάζετε, να με ξεσκίζετε, ...... Με έχετε κάνει ρόμπα, ρόμπα ξεκούμπωτη. Μου μειώνετε το μισθό, με ρημάζετε στους φόρους, καίτε τα δάση και μου αφαιρείτε το πολύτιμο οξυγόνο, καταστρέφετε την νεολαία που κολυμπάει στην..."πρέζα." Με έχετε φλομώσει στις υποσχέσεις και στο ψέμμα. Μέχρι που να μου αποσπάσετε την ψήφο και μετά..."μήπως τον είδατε;"

Αλλοίμονό σας όμως αν αντιδράσω μία ημέρα. Κάτι που πρέπει να φοβάστε και να σας απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί πλέον ξύπνησα και έμαθα τα παιχνίδια που παίζετε σε βάρος μου όλοι σας. Πρέπει να αρχίσετε μια ημέρα να με υπολογίζετε, να με φοβάστε. Μην κοιτάτε που δεν αντιδρούσα τόσα χρόνια, τόσους μήνες, τόσες μέρες, προχθές, χθές, ή που δεν αντιδρώ ακόμη και σήμερα.....

"Άμα αντιδράσω όμως σήμερα, ή αύριο, ή μεθαύριο, ή τον μήνα που δεν έχει Σάββατο, να είστε σίγουροι ότι θα τρέμετε όλοι εσείς που με διαπομπεύετε σήμερα."

Και μην κοιτάτε που η πολυαναμενόμενη αντίδρασή μου ολοένα και αναβάλλεται. Την αναβάλλω επειδή έχω κάτι σημαντικές κόντρες με τους γειτόνους μας, μια και εσείς δεν τολμάτε να τους βάλλετε στην θέση τους μέχρι σήμερα. Όλους αυτούς που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας και που διεκδικούν το μισό Αιγαίο, με το έτσι θέλω. Τους Σκοπιανούς που διεκδικούν την Μακεδονία μας και εσείς ...."τρέχα γύρευε"...."αγρόν ηγόρασε"....μια και σε άλλη συχνότητα εκπέμπετε και σε διαφορετική ακροάστε.

Όπως καταλαβαίνετε, μόλις λύσω "αυτά τα μικρο ζητηματάκια" - όπως εσείς τα ονομάζετε - αμέσως σκέπτομαι να αντιδράσω. Και όταν θα αντιδράσω, η γη θα τρέμει!!!!! Να είστε σίγουροι.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να μου στερείτε την δυνατότητα αντίδρασης, με πρόσχημα μερικούς νεαρούς που φοράνε κουκούλες και τα σπάνε μέρα μεσημέρι στο Κολωνάκι ή αλλού. Αυτούς τους εγκάθετους, τους βαλτούς στην καλύτερη περίπτωση, που είναι θύματα και χρησιμοποιούνται για να με εμποδίσουν να αντιδράσω. Ακούτε εκεί να μου απαγορεύετε το δικαίωμα να φοράω κουκούλα....Όχι ότι πρόκειται να φορέσω κουκούλα σε διαδήλωση...
Μόνο τα "καθοδηγούμενα" - ασύδοτα βρωμόπαιδα φοράνε κουκούλες και σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη και αυξάνουν την ανεργία, αλλά αυτά τα παλιόπαιδα (για να μην τα ονομάσω διαφορετικά), πιστεύω ότι αν θέλατε θα μπορούσατε να τους πιάσετε και να τους βάλετε να σπάνε πέτρες, μήπως κάποτε βάλουν μυαλό.

Έλεγα λοιπόν ότι πρέπει να με φοβάστε. Εμένα που δεν αντιδρώ αλλά υπομένω τα πάντα σαν "κότα." Και μην κοιτάτε που γλύφω κάθε εξουσία , που φυλάω κατουρημένες ποδιές, που έχω αναγάγει το ρουσφέτι σε πολιτικό κριτήριο. Μην τα κοιτάτε αυτά. Κατά βάθος είμαι διασταύρωση του Λένιν και του Ροβεσπιέρου και όταν αντιδράσω ( αύριο, μεθαύριο, ή τον μήνα που δεν έχει Σάββατο ) "η γη θα τρέμει."

Βέβαια η αντίδρασή μου θα είναι ειρηνική και θα εκδηλωθεί στις κάλπες. Θα πάω να ψηφίσω τον πιό "βλάκα" , προκειμένου να ξεφορτωθώ εσάς όλους που φοβάστε την αντίδρασή μου.

"ΝΑΙ " έτσι θα αντιδράσω, γιατί έτσι μου αρέσει να αντιδράσω εγώ. " Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Α"!

Και δεν πρόκειται να σας βρίσω, γιατί δεν μου το επιτρέπει η χριστιανική ανατροφή μου και δεν ανήκω στις ομάδες που βρίζουν τους αστυνομικούς. Διότι και οι αστυνομικοί είναι παιδιά του Λαού.

Έλεγα λοιπόν, ότι επειδή με φοβάστε, γι' αυτό θα ψηφίσετε νόμο που θα απαγορεύει στα βρωμόπαιδα να βρίζουν τους αστυνομικούς, Όπως θα τους απαγορεύσετε να σπάνε τα μαγαζιά και τις τράπεζες του κοσμάκη. Και καλό θα είναι να ψηφίσετε τέτοιους νόμους για τα παλιόπαιδα αυτά, αν και γώ ξέρω ότι αυτούς τους νόμους θα τους ψηφίσετε επειδή φοβάστε την δική μου αντίδραση. Γι'αυτό θα φροντίσετε να λύσετε τα χρονίζοντα "εθνικά" μας προβλήματα [ Κυπριακό και τις πάσης φύσεως διεκδικήσεις από γείτονες "κουμπάρους μας" και μή ]. Για τον λόγο αυτό θα ρίξετε έστω και ένα "βλέφαρο" στους χαμηλοσυνταξιούχους , στα περίφημα αθάνατα γηρατειά (όπως τα αποκαλούσατε τότε που ζητούσατε την ψήφο τους ), στον τομέα της Υγείας΄, Παιδείας, Ανεργίας και τόσα άλλα "άλυτα - χρονίζοντα" προβλήματα.

Επειδή με φοβάστε, ρίξτε ένα "βλέφαρο" στον χώρο της Δικαιοσύνης, που τον αφίσατε έκθετο στα μάτια μου και βάλλεται πανταχόθεν. Αλλά βρε αθεόφοβοι, σας ερωτώ ευθέως. "Τι δουλειά έχουν τα χουντικά στοιχεία που διορήσατε οι μεν (Κυβέρνηση) και ανέχεστε οι δε (υπόλοιπα κόμματα) σε νευραλγικά πόστα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που από την θέση Βασιλικού επιτρόπου κατεδίκασαν επί χούντας δεκάδες Δημοκράτες;

Επειδή όλοι εσείς ζείτε εις βάρος μου , μια και όλα σας τα έξοδα τα πληρώνω εγώ - ακόμη και την προσωπική σας φρούρηση - επειδή όλοι σας λίγο πολύ ξεκινήσατε ξυπόλητοι και τώρα είστε κάτοχοι - οι περισσότεροι - υπερ πολυτελών επαύλεων και θαλαμηγών, φροντίσετε λιγουλάκι και για μένα, που όποτε πρέπει να ταξιδέψω με τα "ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ" του κάθε ευνοούμενου φίλου σας πλοιοκτήτη, τρέμει το φυλοκάρδι μου και δεν ξέρω πότε θα φθάσω και εάν φθάσω ποτέ στον προορισμό μου.

Βέβαια η αντίδρασή μου θα είναι αποφασιστική αυτή την φορά για όλους εσάς, που φροντίσατε να σας μάθω από την καλή και την ανάποδη, μια και τα σκάνδαλά σας διαδέχονται το ένα το άλλο, σε τέτοιο ρυθμό και ένταση, που μου "ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!"

"Που είπαμε, ίσως εκδηλωθεί αύριο, μεθαύριο, ή τον μήνα που δεν έχει Σάββατο."


Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Απόφαση_του_Ευρωπαϊκού_Δικαστηρίου_για_τους_συμβασιούχους
greekblog

Δήλωση προέδρου Δημοκρατικών Μελέτη Μελετόπουλου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση προέδρου Δημοκρατικών Μελέτη Μελετόπουλου:

«Το πολιτικό σύστημα βουλιάζει στην αθλιότητα τεράστιων σκανδάλων. Μόνη λύση για την επιβίωση της χώρας η ανασυγκρότηση των δημοκρατικών θεσμών και η ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων»

Αθήνα, 24 Απριλίου 2009

Με αφορμή την αναζωπύρωση των μεγάλων σκανδάλων Παυλίδη, Siemens, Βατοπαιδίου κλπ, ο πρόεδρος των Δημοκρατικών Μελέτης Μελετόπουλος προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο καταιγισμός σκανδαλολογίας, η αποστολή δικογραφιών στη Βουλή και η μετατροπή του ελληνικού κοινοβουλίου σε δικαστικό μηχανισμό, αποτελούν πλέον μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα που εμπεδώνει την απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος και την έκπτωση των δημοκρατικών θεσμών στη συνείδηση της κοινής γνώμης.

Πέρα από τις νομικές διαδικασίες, η ουσία των σκανδάλων Παυλίδη, Siemens, Βατοπαιδίου κλπ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πολιτική ολιγαρχία που κυβερνά τις τελευταίες δεκαετίες την χώρα, έχει απωλέσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα και έχει βυθιστεί στην αυτιστική ιδιοτέλεια που την χαρακτηρίζει.

Τυχόν πτώση της σημερινής κυβέρνησης και αντικατάσταση της από οποιαδήποτε άλλη δεν θα λύσει το πρόβλημα της χώρας, ούτε θα αποτρέψει το δημοσιονομικό χάος και την μαζική φτώχεια που επέρχεται. Μόνη λύση για η ανασυγκρότηση των δημοκρατικών θεσμών, η ενεργοποίηση των πολιτών που σήμερα παρακολουθούν κατάπληκτοι την πολιτική παρακμή και η ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, αρχίζοντας από τις προσεχείς ευρωεκλογές.

Οι Δημοκρατικοί (www.dimokratikoi.gr), ένα κόμμα πολιτών που ιδρύθηκε πριν από 3 μήνες, θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές με λίστα καταξιωμένων από την κοινωνία προσωπικοτήτων, ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών για να ξεκινήσει επιτέλους η πορεία αντιστροφής της παρακμής».

Το γραφείο τύπου

Πληροφορίες: Νικίας Οικονόμου, e-mail: nikias_economou@hotmail.com,

24.4.09

Μια μίζα μια viza μπερδευτήκαμε !!!


ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Η Press Time αποκαλύπτει

Δύο θάνατοι μυστήριο πίσω από τις μίζες της Siemens.

Ο «ακαταχώρητος» Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και ο αυτόχειρας κοσμηματοπώλης.

Τι κρύβουν οι ύποπτοι λογαριασμοί.

Η «σκοτεινή διαδρομή» 15 εκατ. ευρώ για «λαδώματα» από τη Γερμανία.

Ποιους στέλνουν στο σκαμνί για τους Patriot, το C4i και τον ΟΤΕ.

Προς «αθώωση» ο Παυλίδης.

Τι στάση θα τηρήσουν οι βουλευτές των κομμάτων.

Τι θέλουν οι «Βατοπεδινοί» και πώς στήνει κόλπο ο ΛΑΟΣ.

Η ρεμούλα των ράσων απειλεί ξανά την κυβέρνηση.

Ποια νέα στοιχεία προέκυψαν για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Ποιοι στήνουν στο απόσπασμα τον Σανιδά και τι απαντάει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Γιατί δεν θέλουν πρόωρες εκλογές Καραμανλής – Παπανδρέου.

Τι ειπώθηκε στη μυστική σύσκεψη στη Ραφήνα.

Οι 55 προσλήψεις που έβαλαν «φωτιά» στο Πεντάγωνο.

Όλα τα ονόματα των συγγενών και φίλων που πέτυχαν στον «περίεργο» διαγωνισμό.

Αποκάλυψη

«Παγώνουν» και το 2010 οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι 9 εισηγήσεις – φωτιά στον Παπαθανασίου για να μειωθεί το έλλειμμα.

Πού θα πάει ο δείκτης του Χρηματιστηρίου.

Τι προτείνουν ειδικοί αναλυτές.

«Χορός» Τούρκων πρακτόρων στη Θράκη.

Παίζουν ύποπτο παιχνίδι «αγκαλιά» με τους Σκοπιανούς.

Γιατί η δυναστεία Μαρινόπουλων μπήκε στο στόχαστρο.

Οι περιπέτειες της οικογένειας που ελέγχει σούπερ μάρκετ, καφέ, φάρμακα και καλλυντικά.

Διαβάστε ακόμα:

  • «Η χούντα των καναλαρχών δεν θα άντεχε τον Αλέκο».

Ο Στάθης Παναγούλης μιλάει στην Press Time για τον αδελφό του.

  • Ποιοι είναι οι ισχυροί της ναυτιλίας που δεν «βράχηκαν» από την κρίση.
  • Ποια είναι η Πετρούλα του Σοσιαλισμού.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !...


Τον καιρό που δημοσιεύ-τηκαν τα ρεπορτάζ, (σε ΠΟΝΤΙΚΙ και REAL NEWS), περί αποχώρησης του Κ. Καραμανλή σε περίπτωσης ήττας του στις εθνικές εκλογές, γράφτηκαν πολλά και διάφορα για την συνή-θεια των Καραμανλήδων, όπως π.χ. για το ό, τι δεν κάθονται, μετά από πρωθυπουργία, στο έδρανο της αντιπολίτευσης.
Επειδή όμως η …παράδοση, εμπλουτίστηκε το 1980, τα δεδομένα, πια, παρουσιάζονται διαφορετικά και οι αναλύσεις για την συμπεριφορά των πολιτικών της οικογένειας, δεν εμφανίζονται απόλυτα ακριβείς : οι Καραμανλήδες δεν συμμετέχουν καν, (ως πρωθυπουργοί), σε εκλογικές αναμετρήσεις, που αναμένεται να χάσουν ! ( Η πρακτική αυτή, το 2003 – 2004, βρήκε μιμητές και εκτός της δεξιάς…).

Όπως είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχει στο εκλογικό επιτελείο, το σενάριο, ο Κώστας Καραμανλής ν΄ αποχωρήσει πριν τις εθνικές εκλογές παίζει και μάλιστα, έχει συζητηθεί, αλλά και συμπεριλαμβάνεται στους σχεδιασμούς του Κινήματος, ως ένα ενδεχόμενο με μεγάλες πιθανότητες να συμβεί !

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή, έχει εκτιμηθεί πως θα παρουσιάζονταν, στην περίπτωση που είχαμε τις εθνικές εκλογές αργότερα κι όχι ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, με τις τελευταίες ν΄ αποτελούν, πάντα, το βαρόμετρο για τις τελικές αποφάσεις. Ενόσω τα γεγονότα εξακολουθούν να τρέχουν με την ίδια ραγδαία ταχύτητα και οι διπλές κάλπες τον Ιούνιο, δεν έχουν αποκλειστεί, φυσικό είναι οι όποιοι σχεδιασμοί να γίνονται με πολλές άγνωστες παραμέτρους και εικασίες.

Σ΄ όλη τη ρευστότητα ένα πράγμα παραμένει σταθερά αρνητικό για τη Ν.Δ. και τον Καραμανλή : οι μετρήσεις, (φανερές και μυστικές) της κοινής γνώμης, οι οποίες αποτυπώνουν, σχεδόν με βεβαιότητα, τη επερχόμενη μεγάλη ήττα !..
.
ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Τρελος είναι να μπει μέσα??


Δεν μπαίνει μέσα με τίποτα ο Σανιδάς! Μόνο απ΄έξω περνάει...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΡΙΜΝΟΥΜΕ...

Το έμβλημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας επανεμφανίζεται όλο και συχνότερα στα Βαλκάνια...τυχαία άραγε;
osmanli-devleti-nisani-yeni.png

Με επίκεντρο την πόλη του Πρίζρεν στο Κοσσυφοπέδιο, ξεκίνησε η «Τουρκική Εβδομάδα».Την διοργάνωση του εορτασμού της «Εθνικής Τουρκικής Εορτής» οργάνωσε το «Πολιτιστικό Κέντρο Μεχμέτ Πασά». Πρόκειται για Τουρκικό ΄Ιδρυμα, το οποίο χρηματοδοτείτε από την Τουρκία.Οι Τουρκικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο 23 Απριλίου 2009.Σε αρκετές περιοχές του Κοσσυφοπεδίου, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από τους Τουρκικής καταγωγής Κοσσοβάρους,στα πλαίσια της εορτής.Μετά από 90 χρόνια, στην κεντρική πλατεία του Πρίζρεν, παρουσία της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Τουρκίας στο Κοσσυφοπέδιο, ακούσθηκε ο «Οθωμανικός ΄Υμνος».Στρατιωτική μπάντα που ήρθε από την Τουρκία, ενόψει των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, έπαιξε και τον ύμνο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, τον οποίο και παρουσίασε ως «Οθωμανικό στρατιωτικό ύμνο».

Γράφει ο/η Greek American News Agency

Η παραοικονομία θα σώσει την ελληνική οικονομία!


Του Νεκτάριου Β. Νώτη
Με αρκετή δόση ειρωνείας, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρεται στην ελληνική οικονομία. Σε πρόσφατο δημοσίευμά της -πριν από τις χθεσινές ανακοινώσεις της Eurostat για το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος και τα υπόλοιπα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας-, με τίτλο «Η ελληνική οικονομία, σε πλήρη μαρασμό, αποφεύγει παραδόξως (!) την ύφεση», η συντάκτρια του άρθρου, Elise Martin, παραθέτει τα επιχειρήματά της για να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει. Ποια είναι αυτά;
«Ελάχιστα εξωστρεφής, η χώρα ανθίσταται μέσω μιας ισχυρής παραοικονομίας. Αυτό δεν θα έπαιζε μεγάλο ρόλο, αλλά με ανάπτυξη στο 0,2% το 2009, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μία από τις λίγες χώρες της Ευρωζώνης, που θα αποφύγουν την ύφεση αυτή τη χρονιά. Ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδος, οι αναλυτές της οποίας θεωρούνται οι πιο απαισιόδοξοι, προβλέπει μηδενική ανάπτυξη. Βέβαια, βρισκόμαστε μακριά από τη μέση ετήσια ανάπτυξη του 4%, στην οποία ήταν συνηθισμένη η χώρα από το 2000. Η ανεργία αρχίζει να αυξάνεται: 9,4% τον Ιανουάριο, έναντι 8% το 2008.»
Η κυρία Martin, λοιπόν, εκτιμά ότι οικονομίες όπως η ελληνική έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν ευκολότερα το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αφού η παραοικονομία φτάνει –όπως υποστηρίζει η ίδια– το 40% του ΑΕΠ. Τελικά, μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς το ύψος της φοροδιαφυγής στη χώρα μας;
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, για κάθε πέντε που παράγουμε, το ένα προέρχεται από δραστηριότητα, που δε δηλώνεται επίσημα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, η παραοικονομία φτάνει τα 50 δισ. ευρώ. Δέκα φορές δηλαδή περισσότερα, από όσα μας λείπουν για να μειώσουμε το έλλειμμα κάτω από το 3% του χρόνου.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο ΟΟΣΑ, σε έκθεσή του για το ελληνικό φορολογικό σύστημα ζητά αλλαγές, που θα έχουν στόχο τον περιορισμό των πολλών υφιστάμενων φοροαπαλλαγών και των μειώσεων στη φορολογία των επιχειρήσεων. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο μεγάλος αριθμός καταγεγραμένων τελών προς τρίτους εξακολουθούν να διαστρεβλώνουν την κατανομή των πόρων, είναι ετεροβαρείς και μειώνουν τη διαφάνεια των προϋπολογισμών, γι΄ αυτό και θα πρέπει να καταργηθούν.
Μπορεί, λοιπόν, η κυρία Martin -ανεξάρτητα από το ειρωνικό ύφος με τη χρήση λέξεων, όπως «παραδόξως»- να έχει δίκιο, σε μεγάλο βαθμό.
Τα ζητούμενα πλέον είναι δύο:
1. Αν η παραοικονομία θα σώσει όντως την παρτίδα της ανάπτυξης και
2. Πότε και ποιος θα πάρει την απόφαση να καταργήσει προνόμια και κεκτημένα ετών επαγγελματικών τάξεων, τα οποία κάθε άλλο παρά προάγουν τη φορολογική δικαιοσύνη.
Μέχρι τότε, θα αναζητούμε έσοδα μέσω έκτακτων φορολογικών μέτρων για να μειώνουμε τα ελλείμματα.
Capital

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΔΡΑΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ ....ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ.....ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ


Ο Τάσος Αλιφέρης δήμαρχος της Τήλου φέρεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο ευρωψηφοδέλτιο...
Μιλώντας στην ΕΡΑ, αναφέρθηκε σε πολιτικές και δράσεις που μέσω της ΕΕ μπορούν να λύσουν σοβαρά προβλήματα των πολιτών και πρόσθεσε: «αν πρόκειται για μια αποστολή σκοπού, είμαι διαθέσιμος. Αν είναι να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο απλώς για να πάω, τότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον»

================================

Το ΠΑΣΟΚ "σκέφθηκε"….. υπέρ πάντων.. (ο αγών)...... οι ψήφοι.

Και βέβαια "με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια", αφού οι “δράσεις” του νυν δημάρχου Αλιφέρη μέσα στην ΕΕ θα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ .......ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ., ......μια και ο δήμαρχος Τήλου είναι ο πρωτοστατήσας σε γάμο του "σιναφιού" των γκεϊδων, .......ΑΛΛΑ......
και ο άνθρωπος που "έβγαλε" και τον ΠΑΥΛΙΔΗ στην φόρα με τα δρομολόγια της άγονης γραμμής.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

Οι Τούρκοι βάζουν ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά.
Το Αγαθονήσι θέλουν; To χτυπάνε καθημερινά και με όλα τα μέσα.
Όταν λέμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι ο δούρειος ίππος της Τουρκιάς δεν το λέμε γιατί έτσι μας αρέσει να φανταζόμαστε. Το λέμε γιατί έτσι είναι. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει δε ξέρει που πατά και που πηγαίνει.
Το Αγαθονήσι λοιπόν είναι στόχος της Τουρκίας. Μικρό, κατοικημένο νησί απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας γίνεται καθημερινά στόχος της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και στόχος λαθρομεταναστών που στέλνονται από τα απέναντι παράλια.
Ποιά είναι η αντίδραση του ξεφτυλισμένου γραικυλικού κράτους;
Aφήνει τους Ακρίτες μόνους, χωρίς να τους παρέσχουν καν ταχυδρομείο, ζητώντας τους να πληρώσουν οι ίδιοι λιμενικό φυλάκιο, χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση και δε μιλάμε βεβαίως για τις γελοίες δηλώσεις εκπροσώπων του Υπουργείου Εξωφρενικών γιατί από λόγια δε χαμπαριάζουν οι Τούρκοι. Τους εξωθεί λοιπόν με την αδιαφορία του στο να εγκαταλείψουν το ακριτικό νησί των 150 κατοίκων και των 9 μαθητών. Μόνο η τελευταία φουρνιά λαθρομεταναστών ήταν μεγαλύτερη από τον πληθυσμό του νησιού. Και οι καραβιές φτάνουν καθημερινά με τους κατοίκους να νιώθουν ξένοι στη πατρίδα τους και την ανημποριά τους να αντιδράσουν να είναι εξοργιστική.

''H πρώτη κατάληψη Ελληνικού εδάφους είναι ήδη γεγονός'' είναι ο τίτλος που επέλεξε το ventetta.blogspot που είδαμε τα βίντεο με τον Κοινοτάρχη του Αγαθονησίου να κάνει απελπισμένα έκκληση για βοήθεια. Και δεν έχει άδικο. Το πλέον αηδιαστικό είναι ότι η κατάληψη αυτή γίνεται αναίμακτα καθότι οι γείτονες ακολουθούν πιστά το δόγμα Οζάλ.
«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ’δω μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς»!


Δείτε τα βίντεο και μην μένετε αδρανείς. Συζητήστε το θέμα στις παρέες σας, στους φίλους και συγγενείς. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Στείλτε το με e-mail.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



ΕΓΕΡΣΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε Ζώα - 24 Απριλίου

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων στα Ζώα εορτάζεται στις 24 Απριλίου ως μέρα μνήμης για τα εκατομμύρια πειραματόζωα, που υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο στο όνομα της επιστήμης και το υποτιθέμενο καλό της ανθρωπότητας.
Διοργανώνετε από την Animal Aid υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε.
Κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα, από ποντίκια μέχρι πιθήκους, βασανίζονται σε πειράματα που αφορούν ιατρική, καλλυντικά, χημικά προϊόντα, γενετική και πολεμική βιομηχανία.

Είναι γνωστό ότι τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ήδη δοκιμασμένα σ΄ ένα σκύλο, σε μια γάτα, ένα κουνέλι. Λιγότερο γνωστό είναι ότι το ρίμελ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να γίνουν πιο όμορφες έχει προηγουμένως δοκιμαστεί στα μάτια κάποιου πιθήκου, κι ότι τα χρωμοσαμπουάν που χρησιμοποιούμε για να γίνουμε ξανθές ή για να κρύψουμε τις άσπρες τρίχες, δοκιμάζονται κι αυτά στα μάτια των κουνελιών, με αποτέλεσμα την τύφλωση τους.

Είναι φανερό γιατί χρησιμοποιούνται ζώα σε ιατρικά πειράματα. Ίσως το γεγονός ότι τυφλώνονται ζώα για να βάφουμε τις βλεφαρίδες μας, να βάζει σε σκέψεις προς στιγμήν. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι (τώρα) αυτό. Το θέμα είναι τι είδους μεταχείριση έχουν αυτά τα έρημα ζώα, ζωντανά πλάσματα κι αυτά, που θυσιάζονται θέλοντας και μη για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και την καλλονή του ανθρώπινου είδους. Πως γίνονται τα πειράματα και οι επεμβάσεις; Ποια μέτρα παίρνονται για να απαλυνθούν οι πόνοι των πειραματόζωων και πως αντιμετωπίζονται, όταν σακατεύονται από τα πειράματα?
ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

anopetra

ΠΕΡΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" ....ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ



Αγαπητοί κύριοι,
Μια που μου στέλνετε με e-mail καθημερινά τις θέσεις σας , σας απαντώ. Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος. Μιλώ φυσικά για τον τίτλο που είναι επιεικώς χυδαίος, όπως και για αντίστοιχα υβριστικά σχόλια αναγνωστών σας. Αν μη τι άλλο, αυτά τα ελέγχετε... Κατά τα λοιπά, η κριτική σας για τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα «Χρόνος» ήταν αναμενόμενη και δικαιολογημένη θα έλεγα, με βάση την ιδεολογικοπολιτική σας ταυτότητα και τους στόχους που έχετε.
Με τιμή
Μαριάνα Πυργιώτη

PIAZZA:Οπότε αγαπητή Μαριάννα … είσαστε «παπαγάλος», έστω και γαλάζιος! Καλημέρα…

ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ "ΨΕΛΝΟΥΝ" ..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ???? ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?

Έγγραφο τού αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Geunter Verheugen το οποίο αποδεικνύει την παράνομη προστασία πού παρέχεται από την κυβέρνηση στις χαλυβουργίες .

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ .... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ...ΑΛΛΑ ΟΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ..... ΠΟΥ "ΑΡΜΕΓΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

KARTEL-bakoyanni

ΣΑΝΙΔΑΣ








ΕΙΝΑΙ «ΑΡΧΩΝ Δικαιοφύλακας της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας», αξίωμα που του απονεμήθηκε τιμητικά εκ της θέσεώς του. Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τον έχει τιμήσει για την «διακεκριμένην και τετιμημένην προσφοράν του προς το κοινωνικόν σύνολον της ευλογημένης Ελλάδος εν τη αποδόσει του Δικαίου»...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σανιδάς βρέθηκε στην καρδιά του δικαστικού και πολιτικού αγιορείτικου θρίλερ από τη στιγμή που έδωσε εντολή για την εις βάθος έρευνα όλων των δραστηριοτήτων της Μονής Βατοπεδίου, με «εγκέφαλο» τον ηγούμενο Εφραίμ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ οριοθέτησης του κύκλου των πρωταγωνιστών του σκανδάλου στους υπηρεσιακούς παράγοντες- η γνωστή αναφορά του περί «παραπλανηθέντων» υπουργών- άνοιξε τον ασκό του Αιόλου τόσο στους κύκλους της Δικαιοσύνης όσο και της αντιπολίτευσης, που τον κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου.


ΕΔΩΣΕ συγχωροχάρτι στους «παραπλανηθέντες» Βατοπεδινούς τείνοντας δεκανίκι στήριξης προς την κυβέρνηση

(Από ΤΑ ΝΕΑ)

Το Βατοπέδι έχει τον δικό του άγιο και όπως φαίνεται δεν είναι ούτε ο Εφραίμ ούτε ο Αρσένιος, αλλά ο Άγιος... Σανιδάς.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άπλωσε για τρίτη
φορά ομπρέλα προστασίας επάνω από την κυβέρνηση για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο αλλά και από την αντιπολίτευση.

Το ΠΑΣΟΚ ζητεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης την πειθαρχική δίωξη του προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ αποφάσισε να υποβάλει αίτημα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι
.

(Από ΤΑ ΝΕΑ)

Οργιάζει η αισχροκέρδεια απ' άκρη σ' άκρη της χώρας





Οπως είχαμε επισημάνει και με στην προηγούμενη ανάρτησή μας την Μ. Παρασκευή http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/04/blog-post_7081.html η αιχροκέρδεια δεν έχει αρχή ούτε και τέλος σε τούτη την μπανανία που λέγεται "Ελλάς". Τα μέλη της συντακτικής ομάδας του Ιστολογίου μας, στην περίοδο των εορτών του Πάσχα όργωσαν κυριολεκτικά τη χώρα. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως σε πολλές πόλεις κυρίως παραθαλάσσιες οι καταστηματάρχες δεν έχουν καμιά σχέση με τις ταμειακές αποδείξεις αφού δεν ασχολούνται καν μ' αυτές.
Θα σταθούμε λίγο στα επτάνησα και κυρίως σε Λευκάδα και Ζάκυνθο όπου καταγράψαμε φοροδιαφυγή της τάξεως του 50%. Επίσης σε κάποιες κομωπόλεις της Πελοποννήσου οι ταμειακές αποδείξεις αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση. Στην Πρέβεζα από τα επτά νυχτερινά μαγαζιά που επισκεφτήκαμε, πήραμε ταμ. απόδειξη μόνο στα τέσσερα. Στο Βόλο 2 στα 4 , στη Χαλκίδα 1 στα 4, αλλά εκεί που μας έκανε εντύπωση ήταν στην Ναύπακτο. Οι συνεργάτες μας διαπίστωναν άρνηση και ένα είδος εξευγενισμένου "τσαμπουκά" απο μαγαζάτορες παραθαλάσσιων κέντρων όταν ζητούσαν αποδείξεις χωρίς χειρόγραφες προσαυξήσεις μετά το συνολικό ποσό της μηχανής. Μετά από επίμονες απαιτήσεις των δικών μας ανθρώπων ορισμένοι μαγαζάτορες έφερναν την απόδειξη με χειρόγραφη την επι πλέον προσάυξηση του δώρου...!!!Στα περισσότερα νυχτερνά μαγαζιά στην ίδια πόλη και πέριξ του λιμανιού το θράσσος ορισμένων ιδιοκτητών είναι περίσσιο.Κάποιοι ντόποιοι θαμώνες μας μίλησαν για συνεργασίες των τοπικών ελεγκτικών μηχανισμών με ορισμένους μαγαζάτορες. Έτσι εξηγείται και το περίσσιο θράσσος...
Και μετά οι ιντρούχτορες της Ν.Δ. μας μιλάνε για άδεια ταμεία, ευρωπαϊκή επιτήρηση και άλλα παρόμοια. Μας πως να μην είναι άδεια τα ταμεία αφού το Κράτος είναι σε μόνιμες διακοπές -- και τις αργίες που οι μαύροι "αλιγάτωρες" οργιάζουν, αυτό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ?....
Τέτοιο Κράτος να το χαίρονται.... Οι εκλογές όμως είναι κοντά και ο λαός θα πρέπει επί τέλους να ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργό του. Αν θέλει ν' απομακρύνει τις "μαύρες μέρες" που κάποιοι του ετοιμάζουν και γιά πολύ σύντομα μάλιστα...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ποια Γιαννάκου και πράσινα άλογα (πράσσειν άλογα);


Το press-gr ή πάει να μας τρελάνει ή τα παίρνει χοντρά! Δεν εξηγείται αλλιώς η ανάρτησή του πως ο Καραμανλής αποφάσισε να θέσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου την πρώην υπουργό Παιδείας και αποκλειστική υπεύθυνο για το βιβλίο Ρεπούση, Μαριέττα Γιαννάκου. Αρχικά, νομίζεις πως πρόκειται για μία από τις γνωστές "μαντεψιές" που κατά καιρούς αμολάει το press-gr, αλλά όταν στο τέλος διαβάζεις πως ο Καραμανλής το αποφάσισε αυτό επειδή η Γιαννάκου εκπροσωπεί μεγάλο μέρος των Νεοδημοκρατών, μετά το πρώτο μειδίαμα σκέφτεσαι πως μάλλον για κατευθυνόμενο δημοσίευμα πρόκειται, που στόχο έχει να προκαταβάλει τον Καραμανλή.

Αλλά βέβαια είναι ποτέ δυνατόν ο Καραμανλής να αυτοκτονήσει; Εκτός αν κουράστηκε πια τόσο πολύ, αποφάσισε να αποχωρήσει και θέλει να παραδώσει...
"καμένη γη". Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η επάνοδος της Γιαννάκου ως υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία. Της μοναδικής εν ενεργεία υπουργού, που ενώ το κόμμα της ξανακέρδισε εκλογές, απέτυχε η ίδια να εκλεγεί!!! Με τόση κομματική πελατεία! Η επιστροφή της είναι προφανές πως θα ενισχύσει το ΛΑΟΣ και θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα Καραμανλή.
Είπαμε, εκτός και αν ο πρωθυπουργός κουράστηκε τόσο πολύ, που αποφάσισε να παραιτηθεί καταστρέφοντας παράλληλα τη ΝΔ. Για κάτι τέτοιο η Γιαννάκου είναι ο ιδανικός άνθρωπος!
paideia

70 ΗΜΕΡΕΣ.ΟΛΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.

Στίς 70 ημέρες έφθασε σήμερα η Απεργία Πείνας τού Θ. Τενέζου.Απάντηση σέ ερωτήματα πού τίθενται, σχετικά μέ τή φύση καί τήν πορεία τής Απεργίας Πείνας .

Η Απεργία Πείνας τού Θεόδωρου Τενέζου άρχισε τό πρωί της 13 Φεβρουαρίου 2009.

-Περιλαμβάνει πλήρη αποχή από κάθε μορφή στερεάς τροφής.

-Ο Απεργός Πείνας λαμβάνει μόνο υγρά.

-Τά υγρά αποτελούνται από απλό σακχαρούχο διάλυμα και αλατούχο διάλυμα (NaCl).

-Από την 55η ημέρα, λαμβάνει ,αντί απλού σακχαρούχου διαλύματος καθαρό νερό και συγκεκριμένο φρουτοποτό.

-Από την 60η ημέρα λαμβάνει βιταμινούχο σκεύασμα πού περιλαμβάνει βιταμίνες Β1, Β6,Β12.

-Λαμβάνει ,πλήν του χλωριούχου νατρίου, σκεύασμα καλίου.

Η παραπάνω Απεργία Πείνας ακολουθεί διεθνή πρότυπα τά οποία διασφαλίζουν τήν χορήγηση ικανής ενέργειας γιά την λειτουργία τού εγκεφάλου, παράγοντες λειτουργίας του νευρικού συστήματος και ρύθμιση τών ηλεκτρολυτών.

-Η Απεργία Πείνας πιστοποιείται εργαστηριακά από τό χαμηλό επίπεδο ολικών λευκωμάτων τού αίματος τού απεργού, τό οποίο ακολούθησε συνεχή καθοδική πορεία κατά τη διάρκεια της απεργίας και τώρα είναι στά 6,7gr/dl (Φυσ.τιμές: 6,4-8,3 gr./dl ).Υπάρχει απώλεια βάρους 28 kg. μέχρι τίς 22-4-2009.

-Υπό τίς συνθήκες αυτές η πορεία μίας απεργίας πείνας εξαρτάται από παράγοντες ιδιοσυστασίας τού ανθρώπινου οργανισμού.Εχει περιγραφεί ιατρικά διάρκεια έως καί 324 ημερών.

-Η απεργία πείνας περιφρουρείται επί 24ωρης βάσης από προσφερθέντες ανεξάρτητους εθελοντές καί παρακολουθείται από ιατρό,μέλος τής Οργάνωσης STOPCARTEL,οπως καί από ιατρό τής Οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

-Παρακαλούνται ιατροί η κλινικές πού ενδιαφέρονται καί επιθυμούν,όπως συμμετάσχουν στήν επιστημονική παρακολούθηση της απεργίας πείνας.

Αθήνα 23-4-2009

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μεγάλος μάγκας αυτός ο Βγενόπουλος αλλά και μεγάλος παπατζής. Ψιλό γαζί έπεσε σήμερα το πανελλήνιο δούλεμα με την μείωση της τιμής του γάλατος της ΔΕΛΤΑ για... κοινωνικούς λόγους.

Ναι, ο καλός άνθρωπός μας είναι ο κύριος Βγενόπουλος που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και πραγματοποιεί, ως άλλος Μέρλιν, τις μύχιες επιθυμίες μας. Είστε τελείως μαλάκες;

Διαβάστε, τώρα την αλήθεια με επιχειρήματα.

Καμιά κοινωνική παροχή δεν έκανε σήμερα αυτός ο ψευταράς τραπεζίτης - δικηγόρος. Η μείωση της τιμής στο γάλα έγινε πολύ απλά διότι οι πωλήσεις τους έχουν πάρει την κατηφόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Από καλή πηγή ειναι οι πληροφορίες μου και εξηγούμαι.

Oι τελευταίες μετρήσεις της Νielsen είναι εντυπωσιακές. Η Αγνό έφτασε περίπου στο 14% της αγοράς του παστεριωμένου γάλακτος όταν πριν από λίγους μήνες ήταν στο 8%. Αντιθέτως, με βάση τις ίδιες μετρήσεις το μερίδιο της Vivartia ΑΕ (γάλα Δέλτα) έπεσε στο 30% από 35% που ήταν και της ΜΕΒΓΑΛ βρίσκεται περίπου στο 9% από 11%. Ο Ολυμπος παραμένει σταθερός στο 16%. Πριν από λίγα χρόνια κανείς
δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη. Να χτυπήσοιυν, δηλαδή οι μικροί στα ίσα τον κολοσσό την ΔΕΛΤΑ!

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...

Η αγορά στο γάλα, μαλάκα Έλληνα, είναι χωρισμένη στα δυο, στην αγορά της βορείου Ελλάδος και στην αγορά της νοτίου. Στον βορρά, η μεγάλη μάζα του κόσμου έχει στραφεί εδώ και καιρό στο φρέσκο φθηνό γάλα της "προσωπικής" ετικέτας του κάθε μεγάλου μάρκετ. Τα LIDL έχουν το ΓΑΛΠΟ, τα ALDI έχουν το ΑΣΠΙΛΟ (φωτό), τα ΚΑΡΦΟΥΡ έχουν το δικό τους ομώνυμο.

Όλα τα παραπάνω γάλατα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, είναι ΦΡΕΣΚΑ και είναι από γνωστές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Το ΓΑΛΠΟ είναι από την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, το ΑΣΠΙΛΟ είναι από την ΑΓΝΟ. Για το ΚΑΡΦΟΥΡ δεν παίρνω όρκο. Όλα τους κοστίζουν κάτω από ένα ευρώ, μεταξύ 90 και 98 λεπτών. Η ίδια, δε, η VIVARTIA του ψευταρά, επαναλαμβάνω, Βγενόπουλου έχει λανσάρει την πρόσφατα αγορασμένη ετικέτα "φρέσκο γάλα Βλάχας" στην βόρειο Ελλάδα με τιμή στο ένα ευρώ.

Στην νότια Ελλάδα την... ζημιά στο καρτέλ (διότι περί αυτού πρόκειται!) την έκανε η ΑΓΝΟ που ανήκει στον ΚΟΛΙΟ, όταν έκανε συμφωνία με τους... μπαγάσηδες τους αρτοποιούς (η λέξη ανήκει σ΄αυτήν την λαιστρηγόνα τον Δασκαλόπουλο, πρώην ιδιοκτήτη της ΔΕΛΤΑ) και πουλούσε στους φούρνους το γάλα της προς 98 λεπτά, μια τιμή ασυναγώνιστη σε σχέση με τα 1,30 και 1,40 του καρτέλ.

Ο Βγενό, λοιπόν, τί έκανε; Με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες βγήκε σήμερα (χθες) και με μπροστάρη το "σύστημα" του μέγιστου απατεώνα Κουρή (Αυριανή, ΑΛΤΕΡ, REAL FM & NEWS), στον οποίο τα σπρώχνει χοντρά (δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα!) ανακοίνωσε την μεγάλη κοινωνική του παροχή.

Στο ένα ευρώ το φρέσκο γάλα και, παράλληλα, μας γέμισε με ψευτιές σχετικά με το... αμφιβόλου ποιότητας γάλα που αγοράζουμε φθηνά. Τί "γερμανικό" το βάφτισε, τί "αυστριακό" μέχρι και... έλεος ζήτησε αυτός ο ελεήμων μεγαλοκαρχαρίας!

Μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με ινδιάνους που τους πήγαιναν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια οι Πορτογάλλοι και Ισπανοί κατακτητές, στον 18ο αιώνα.

Ο πραγματικός στόχος και η αιτία της "παροχής" που εξήγγειλε είναι να επαναφέρει το ποσοστό της ΔΕΛΤΑ στο 35% της αγοράς και να βάλει πλώρη για το μεγάλο στοίχημα του 40%, ώστε να σβήσει έναν έναν τους ανταγωνιστές του και να κάνει μονοπωλιακό παιχνίδι στην Μπανανία μας.

Αυτός ο θρασύς τύπος δεν είναι, άλλωστε, που... πρότεινε στα πρεζόνια τους Έλληνες πολιτικούς, να αναλάβει αυτός και η MIG να ξεπληρώσουν το χρέος της χώρας μας στο εξωτερικό;

Αυτά βλέπουν οι ξένοι και γελάνε με την κατάντια μας!
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Κύριοι, Καραμανλή, Σανιδά και Παυλίδη, γνωρίζετε πολύ καλά τι συγκαλύπτετε;

Γιατί αυτό το έγγραφο δεν βρίσκεται στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής;

(κλικ στην εικόνα και μετά οι εμπειρογνώμονες ας μας πουν ότι είναι πλαστό...)
Και... απλοϊκά η ιστοριούλα… για ορεκτικό…
Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια εταιρία και είχε ένα καραβάκι…
Μια φορά και έναν καιρό, στέλεχος της εταιρίας ήταν υποψήφιος βουλευτής του κυρίου Καραμανλή…
Μια φορά και έναν καιρό, αυτή η εταιρία «πούλησε» το πλοίο της σε μια νέα εταιρία, που ιδιοκτήτης της ήταν ένας εκ των εταίρων της πωλήτριας εταιρίας…
Μια φορά και έναν καιρό, η νέα εταιρία δεν είχε αποκτήσει νομίμως το πλοίο…
Μια φορά και έναν καιρό, το πλοίο που ήταν καταχωρημένο στα Βιβλία Μητρώου Ναυτικών Εταιρειών (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής)… εκ νέου καταχωρήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ…
Μια φορά και έναν καιρό, και… εντελώς συμπτωματικώς… «λαμβάνει» Σύμβαση Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση Ακτοπλοϊκών Δρομολογίων… από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής…
Σε απλά ελληνικά, 2η παρανομία, αφού μπαίνει στο κόλπο των «άγονων γραμμών» πλοίο που ο ίδιος φορέας (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής), γνωρίζει ότι το έχει εγγράψει παρανόμως στα Βιβλία Μητρώου…
Τώρα, πρέπει να είσαι δικαστής, συνταγματολόγος, δικηγόρος, πολιτικός για να δεις την πολιτική ευθύνη;
Κι όταν εντοπίσεις τα παραπάνω, που "γράφεις" το ρημάδι το Σύνταγμα;
Αμελλητί!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ!!!