ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.09

ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


Οι πουτάνες οι τράπεζες ή, για είμαι σαφέστερος, τα καθήκια που τις διοικούν, αδιαφορούν πλήρως και για ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που αφορά στην ασφάλεια των χρημάτων μας. Την φύλαξη των Αυτόματων Ταμειακών Μηχανημάτων τους (ΑΤΜ) τα οποία αποτελούν πια μόνιμο στόχο υποκλοπής των απατεώνων.
Πρόσφατο παράδειγμα το διάστημα 10-14 Απριλίου όταν κάποια τομάρια είχαν τοποθετήσει ειδική συσκευή ανάγνωσης των καρτών μετρητών που μας χορηγούν οι τραπεζίτες για να μας... διευκολύνουν!
Οι απατεώνες κατάφεραν μέσα σε 4 μέρες να υποκλέψουν στοιχεία (αριθμούς καρτών και ΠΙΝ) από πολλούς συμπολίτες μας στην Καρδίτσα και ήδη θα έχουν κάνει σαν κύριοι τις... αναλήψεις τους.
Ασφαλώς δε οι αλήτες οι τραπεζίτες θα είναι οι τελευταίοι που θα αναγνωρίσουν την μαλακία τους και τα χρήματα των ανθρώπων θα πετάξουν.
Κι όλα αυτά διότι δεν φυλάνε τα μηχανήματά τους, τα οποία πάνε και τα "πετάνε" όπου να ΄ναι γράφοντας στα αρχίδια τους την ασφάλειά μας (εντελώς απροστάτευτοι όταν σηκώνουμε λεφτά σε περιέργες ώρες!) και τα λεφτά μας.
Κοπρίτες, κλέφτες και απατεώνες με τα όλα τους!
Να μην ξεχνάμε ότι το συνάφι τους ήταν αυτό που εφηύρε τις... υπεραποδόσεις στην Αμερική και έστειλε στον κουβά τα λεφτά του κόσμου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: