ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.09

Τα ίδια Παντελάκη μου...



Πριν λίγη ώρα μικρός αριθμός αναρχικών, γνωστών αγνώστων , έκαναν πάλι ότι ήθελαν στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή συγκέντρωση για τη διαμαρτυρία υπερ των συλληφθέντων από τα έκτροπα του Δεκεμβρίου. Ζητούσαν δηλαδή ακόμα και αυτοί οι λίγοι που «κατάφερε» να συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ να αφεθούν …τι άλλο…ελεύθεροι! Έκαψαν αυτοκίνητα, έσπασαν και δημιούργησαν χάος στο πολύπαθο κέντρο της πόλης. Έγιναν τρεις προσαγωγές όμως και οι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι, ως συνήθως. Επιτέλους πιάστε τους. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Επιτέλους , μέσα στο INDYMEDIA τα κανονίζουν όλα αυτοί οι ανεγκέφαλοι. Επιτέλους κύριε Καραμανλή κυβερνήστε τη χώρα. Δεν μπορεί κάθε φορά που θα θέλουν οι ανεγκέφαλοι να τα σπάνε και να μην συλλαμβάνεται κανείς. Έλεος πια!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

..(( Λ ))

ΤΟ "ΠΑΛΙΚΑΡΙ" ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ-Κ.Α., ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΤΗ "ΒΡΑΔΥΝΗ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24-1-2009, ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ ΠΑΝΣΟΦΕ ΥΠΟΥΡΓΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ. ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ; ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ...ΑΔΙΚΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΝ;;;
ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΕΣ;;;
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΩΡΑ
http://avragioz.blogspot.com
=================================================================

Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ........ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ "ΓΑΥΓΙΖΕΙ" ....ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:....

ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ????.....


ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ........

ΠΑΡΑΚΜΗ


Σήμερα το πρωΐ ο Κακαουνάκης κατηγόρησε τον Χατζηγάκη ότι στην ουσία παίρνει μίζες από τα δάνεια τα οποία η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συνάψει προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των αγροτών. Αύριο, η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” στο εξώφυλλο της κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Μεϊμαράκη ότι προβαίνει σε παραγγελία οπλικών συστημάτων προκειμένου να αποκομίσει μίζες. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τους δύο εν ενεργεία υπουργούς. Οι κατηγορίες όμως είναι σαφείς και βαρύτατες και δεν απαλύνονται από θεατρικές παραστάσεις τηλεπαραθύρων. Επιλύονται μόνο δια της δικαστικής οδού. Η δικαιοσύνη, ακόμα και αυτεπάγγελτα πρέπει να επέμβει γιατί εδώ τίθεται μείζον θέμα διαχείρισης του δημόσιου πλούτου. Ιδιαίτερα εάν οι βαλλόμενοι υπουργοί δεν προσφύγουν για να υπερασπίσουν την ακεραιότητα τους. Η μη προσφυγή τους, ισοδυναμεί με παραδοχή των κατηγοριών και δεν επιδέχεται άλλη εξήγηση. Ούτε αυτή του πολιτικού καιροσκοπισμού - κατευνασμού των μέσων. Εκτός εάν θέλουν να πιστέψουμε ότι Μπόμπολας, Κακαουνάκης και Πρώτο Θέμα θα αλλάξουν γραμμή με δημοσιοσχετίστικες υποχωρήσεις. Σενάριο που είναι πρόκληση για τον κοινό νου. Είναι σίγουρο άλλωστε ότι αυτοί οι μύδροι έχουν πίσω τους τα ανάλογα στοιχεία τεκμηρίωσης. Αντίκρυσμα θα έχουν όμως μόνο στις δικαστικές αίθουσες. Μιζαδόροι ή συκοφάντες, ας βρεθεί επιτέλους ο λειτουργός που θα τολμήσει να τους απομακρύνει από τον δημόσιο βίο.
http://olympia.gr/

Παρακολουθήσαμε μία στημένη εκπομπή . . . με προσυμφωνημένες ερωτήσεις.

Για μια ακόμη φορά η απογοήτευση και η θλίψη για την εναλλακτική λύση που προτείνουν οι φέρ-"ελπις" αστέρες του κομματικού ΠΑΣΟΚ, μας έκανε να στοχαστούμε πάνω σε αυτό που λέγεται πολιτική και υπόγειες διαδρομές.

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" στηρίζει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, ως αριστερό κίνημα αλλαγής και ΟΧΙ τους κομματικούς "κινηματίες", ασκεί καλόπιστη κριτική καθώς αποστασιοποιείται από τα μικρο-κομματικά παιχνίδια προβολής και προώθησης κάποιων στελεχών, συσχετισμών και αντιλήψεων.

Στις 12:40 σήμερα το blog PIAZZA del POPOLO μας απέστειλε σε e-mail το κώδικα σε "javascript" για τη παραπάνω ζωντανή αναμετάδοση.

Ακολούθησαν δύο e-mail δικά μου, στις 13:09 και στις 13:41 για μία ερώτηση η οποία αφορούσε τη γενικότερη αντίληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την αγωνία του προέδρου του να πετύχει στο έργο του.
Μάλλον ενόχλησε . . . διότι αν υποτεθεί ότι ΔΕΝ μπορούσε να απαντηθεί . . . ως πολυσύνθετη και με πολλά ερωτήματα, τουλάχιστον έπρεπε δεοντολογικά να ειπωθούν κάποιοι λόγοι της ΜΗ εκφώνησης της.

Η Τελική μου όχληση στη παρέα της Κομοτηνής - Ξάνθης, ήταν στις 14:15 :

"ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΕΝΑΣ "Μανωλιός" που αλλάζει πρόσωπα και ρούχα.
Νάσος ΥΣ : Θα διαβάσετε τη άποψη μου σύντομα στο Blog μου."

Καμία δικαιολογία ΔΕΝ ευσταθεί εκτός μίας - εάν η (φερόμενη ως Live) εκπομπή ήταν σε μαγνητοσκόπηση.

Τέλος, ΔΕΝ δικαιολογείται ένα συγκεκριμένο Blog της ευρύτερης περιοχής τους να αναφέρεται τουλάχιστον 3 φορές και ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" καμία.

Για τη διαδικτυακή ιστορία η ερώτησή μου ήταν από το τελευταίο τμήμα της ανάρτησης μου, (από το :

"Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι στη Ελλάδα πάσχουμε από φωνές . . ."

και κάτω),
που αναφέρεται και αφορά το κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά και ΔΕΝ τελειώσαμε με αυτή τη γάγγραινα που κατατρώει το πολιτικό μας πολιτισμό, αναδεικνύοντας και προωθώντας παρέ-ίστικες αντιλήψεις και ιδιοτελή συμφέροντα.

Νάσος Ζαγγογιάννης.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ !!!!! …… « ΕΧΘΡΟΣ» Ο ΧΡΟΝΟΣ!!!

All the Women We Have Loved Before

Κατασκευάστηκε πανοραμικό μάτι που βλέπει ταυτόχρονα τα πάντα γύρω του

Η θαυμαστή ικανότητα των εντόμων να βλέπουν ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις ανέκαθεν γοήτευε τους επιστήμονες, που επιτέλους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό μάτι, το οποίο έχει όραση σχεδόν 360 μοιρών, δηλαδή βλέπει μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά την ίδια ώρα.

Η εφεύρεση -με την ονομασία Perspex- έγινε από διεθνή επιστημονική ομάδα του Κέντρου Όρασης της Αυστραλίας, με τη συμμετοχή ερευνητών από τη Γερμανία και τη Ν. Ζηλανδία.

Αν και αρχικά δημιουργήθηκε ως επιστημονικό εργαλείο για να κατανοηθεί καλύτερα ο τρόπος όρασης και πλοήγησης των εντόμων, το μάτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ρομπότ, ως σύστημα ασφαλείας (π.χ. για πανοραμική εποπτεία ενός χώρου, όπως ένα αεροσκάφος), αλλά και για καινοτομικά συστήματα φωτισμού.

Ο υπεύθυνος της έρευνας δρ Γιόχεν Ζηλ, του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου, δήλωσε ότι η πανοραμική όραση προσφέρει πολλές περισσότερες πληροφορίες για τον περιβάλλοντα χώρο, κάτι που αξιοποιούν πολύ καλά τα έντομα, π.χ. όταν ψάχνουν τροφή ή όπως οι μέλισσες όταν βρίσκουν το δρόμο της επιστροφής στην κυψέλη τους.

Μέχρι τώρα είχαν δημιουργηθεί και άλλες συσκευές με όραση ευρείας γωνίας ή και πανοραμική, όμως η νέα συσκευή δίνει το πληρέστερο, καθαρότερο και πιο ανεμπόδιστο πεδίο όρασης από κάθε άλλη, ενώ είναι και η ελαφρύτερη.

Το τεχνητό μάτι Perspex, μια σφαίρα με ένα ενσωματωμένο ασημένιο κώνο στο εσωτερικό της, είναι στερεωμένη σε μια συμβατική βιντεοκάμερα.

Η πρώτη ερευνητική εφαρμογή του ματιού θα είναι η τοποθέτησή του σε ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, κάτι που θα μπορούσε να μετατραπεί αργότερα σε χρήσιμη πρακτική εφαρμογή, επιτρέποντας σε ρομποτικά αεροσκάφη να πετάνε κάνοντας χρήση οπτικών εικόνων από το πανοραμικό "μάτι" τους.

Νέστορας Πουλάκος

GOD IS ...MACEDONIAN. FYROMIAN JOKE (ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ!)

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. 4,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Παρά τις παροχές ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του βουλιάζουν
Διαφορά 4,5 ποσοστιαίων μονάδων χωρίζει την κυβερνώσα παράταξη από το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Μetron Analysis» για λογαριασμό της εφημερίδας «Ημερησία του Σαββάτου». Στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές», το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε το 31,3% και η Νέα Δημοκρατία 26,8%, η νέα βουλή είναι εξακομματική, ενώ η πλειοψηφία των ερωτώμενων θεωρεί ότι πρώτο κόμμα θα έρθει στις εκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου στα υπόλοιπα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 7%, το ΚΚΕ το 6,8%, ο ΛΑΟΣ το 4,6% και Οικολόγοι Πράσινοι το 3,2%.
Σημειώνεται ότι στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ υπερέχει με μεγάλη διαφορά (21,6%), καθώς το 54,4% θεωρεί ότι θα κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις εκλογές, ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει μόλις το 32,6% το οποίο πιστεύει σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ενδεικτικό του κλίματος απαισιοδοξίας που επικρατεί στους πολίτες είναι το εύρημα ότι οκτώ στους δέκα ερωτώμενους (το 76,5%) εκτιμούν ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Προς επίρρωση των παραπάνω σημειώνεται ότι επτά στους δέκα πολίτες (το 71,1%) πιστεύει ότι η οικονομία της χώρας θα πάει χειρότερα από πέρυσι. Αρνητική άποψη για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης εκφράζεται από το 43,7% των πολιτών, ενώ αντίθετα θετική θέση εκφέρει το 38,4%.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Η Πετρούλα....κοντά στους αγρότες!


Ναι είναι γεγονός!
.....η Πετρούλα Κωστίδου είναι δίπλα στους αγρότες...όπως μπορεί φυσικά το κορίτσι!

Οι αγρότες έχουν "στύση" μεγάλες γιγαντοοθόνες στα μπλόκα λαμβάνοντας "ψυχολογική" δύναμη και υποστήριξη από την Πετρούλα....και όχι μόνο!

Μέτα από κάθε δελτίο καιρού του STAR,και την Πετρούλα με τις "εκθαμβωτικές" της,μετεωρολογικές προβλέψεις...αποφασίζουν για τις μετέπειτα κινητοποιήσεις τους.

Το κορίτσι φαίνεται πως έχει κάνει άνω κάτω όχι μόνο τη Show Biz.....αλλά και τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα της ολόκληρης της Χώρας!!...

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ!!!
http://hakis-hakis.blogspot.com

Τοξική «βόμβα» στις ακτές της Γιάλοβας.....





Τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Γιάλοβας πραγματοποιούνται εργασίες για την ανέλκυση και διάσπαση του πλοίου «RΑΜΟΝΑ», που βρίσκεται εκεί ναυαγισμένο και παροπλισμένο σχεδόν 30 χρόνια......






Κάτι σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι, η περιοχή της Γιάλοβας είναι «NATURA 2000», έχει αναχθεί σε αρχαιολογικό χώρο και καλό ήταν η θάλασσα να μην έχει αντίστοιχα στοιχεία (σ.σ. το συγκεκριμένο πλοίο) ώστε να υπάρχει και η ανάλογη προστασία του τοπίου και του κάλλους του προσδιορισμού (σ.σ. «NATURA 2000»). Όμως μετά τις εργασίες που τελούνται στην περιοχή και ξεφορτόνωντας το εμπόρευμα που είχε μείνει τόσα χρόνια διαπιστώνεται πως, το φορτίο που περιέχει είναι τοξικό.

Πιο συγκεκριμένα, τα σακιά που μετέφεραν οι εργάτες στην παραλία έγραφαν επάνω «ALUMINIUM SULPHATE» (δηλαδή θειούχος άργιλος), της εταιρίας «VIOPHARM LTD» από την Ελλάδα στο Κάιρο.

Στην τοξικολογική ανάλυση της χημικής ουσίας που μεταφέρετο από το πλοίο, αναφέρεται ότι, πρέπει να ταξιδεύει σε συγκεκριμένες συνθήκες, χρησιμοποιείται με ασφάλεια μόνο σε φούρνους αποτέφρωσης, σε επαφή με το περιβάλλον, το νερό εν προκειμένω το μολύνει, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να προκαλεί καρκίνο σε όσους έρχονται σε επαφή με αυτό. Τα αποτελέσματά του είναι τραγικά για όλους, όταν είναι στον αέρα προκαλεί την όξινη βροχή και δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή που είναι θεωρητικά προστατευμένη και υψηλή προστασία δεν μπορεί να έχει μια πηγή καρκίνου και μολύνσεως στην καρδιά της.

Τέλος, χτες στο σημείο αυτό που διενεργούνται οι εργασίες ενός ιδιωτικής ιδιοκτησίας πλοίου, το Λιμενικό έχει απομονώσει το μέρος και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει. Το ερώτημα που γεννάται είναι, τι δουλειά έχει το Λιμενικό σε ιδιωτική περιουσία; Αλλά και γιατί δεν αφήνει τους περίοικους να πλησιάσουν; Κάτι γίνεται και κάτι λογικά υπάρχει...


Εφημερίδα "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"

http://trifylianews.blogspot.com

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24-1


Ο Νίκος Μάνεσης τελικά στον ALPHA; σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μάνεσης έθεσε όρους στους Γερμανούς όπου επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και να του αναθέσουν επιπλέον αρμοδιότητες και ρόλους.

http://tvnea.blogspot.com/

Η κυβέρνηση δίνει νέες τιμές για τα αγροτικά προϊόντα!

http://www.epikairo.gr

Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Λίγο ντροπή κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα!

Η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, που υποδέχτηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής Ριάντ Αλ Μάλκι, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας. Ύστερα από τις τρεις αποστολές βοήθειας, η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τραυματίες, που θα νοσηλευθούν σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, και παράλληλα να συνδράμει στην ανοικοδόμηση της Γάζας.
Αυτά μας πληροφορούν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά και η προσωπική επίσημη ιστοσελίδα της κυρίας που έχουμε την τύχη να διαφεντεύει την εξωτερική (και μόνον;) πολιτική της Ελλάδας.
Διαβάζοντας τα παραπάνω δεν ξέρουμε αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε;
Γιατί;
Γιατί – με τη συνοχή των καλοταϊσμένων δημοσιοκάφρων – νομίζουν ότι μπορούν να ταΐζουν κουτόχορτο τους πολίτες, λες και ζούμε τις αλήστου μνήμες εποχές της ΥΕΝΕΔ (μιλάμε για το ΣΥΝΟΛΟ έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ).
Ας τα πάρουμε ένα ένα τα ζητήματα…
- Η Γάζα έχει κυβέρνηση εκλεγμένη από το λαό και μάλιστα με εκλογικές διαδικασίες που επέβλεψε τη δημοκρατικότητά τους η Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεπώς έχει εκλεγμένη κυβέρνηση και υπουργό των Εξωτερικών.
- Ο κύριος Ριάντ Αλ Μάλκι, που συναντήθηκε με την κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, δεν είναι υπουργός Εξωτερικών της Γάζας και δεν νομιμοποιείται να εκφράζει την κυβέρνηση της Γάζας. Άλλωστε, δεν έπραξε τίποτα από τα παραπάνω. Απλώς, είναι υπάλληλος του πρώην δοτού προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, του οποίου η δοτή θητεία έχει λήξει. Συνεπώς κατέχει την ιδιότητα χωρίς να έχουν προκηρυχτεί εκλογές προέδρου…
Όλα αυτά είναι γνωστά στην κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους καλοταϊσμένους δημοσιοκάφρους, που είναι διαπιστευμένοι στο ΥΠΕΞ…
Γιατί λοιπόν τα αποκρύπτουν;
Τώρα πάμε στις δηλώσεις που έκανε το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της πατρίδας μας, δηλαδή η θυγατέρα του εφιάλτη της αποσταCIAς…
1. «Ύστερα από τις τρεις αποστολές βοήθειας»
Ποια βοήθεια; Αυτή που βρίσκεται στις ισραηλινές αποθήκες; Πληρώνει η Ελλάδα ενοίκιο στο Ισραήλ για την αποθήκευση της «βοήθειας» της; Αν ναι. Ποιο είναι το ποσό;
2. «η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τραυματίες, που θα νοσηλευθούν σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία»
Η θυγατέρα, υπουργός ελέω πατρός, μας νομίζει ηλίθιους;
Πώς να υποδεχθεί τραυματίες όταν ετοιμάζει «Αστακούς» κι όταν δεν συνομιλεί με τις αρχές που στέλνουν τραυματίες σε πολλές άλλες χώρες; (π.χ. Νορβηγία στην πρώτη θέση)
3. «να συνδράμει στην ανοικοδόμηση της Γάζας»
Εδώ μιλάμε για αλητεία και ούτε καν πολιτική αλητεία!
Υπόσχεται… δίνει εξετάσεις… γνωρίζει ότι επίκειται πραξικόπημα…
Ποια ανοικοδόμηση σε ποιους;
Ανοικοδόμηση όταν συνομιλεί με «υπουργό» που δεν είναι μέλος της κυβέρνησης στη Γάζα;
Κι όλα αυτά με τη συνδρομή των ξεπουλημένων ΜΜΕ και δημοσιοκάφρων!
Ένας, ένας δημοσιογράφος, που δεν εξαρτάται από τα …κονδύλια του ΥΠΕΞ, δεν υπάρχει στο ελαδιστάν;
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Συνεχίζει να μην αντέχει η Τουρκία την αλήθεια


Ανακαλεί ο Τούρκος ηθοποιός τα όσα είπε για την εισβολή του «Αττίλα»
Ανακαλεί ο Τούρκος ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία, ότι κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 και ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, είχε σκοτώσει δέκα άτομα, με πρώτο, έναν 19χρονο αιχμάλωτο στρατιώτη.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι...«τα όσα ανέφερα στην εκπομπή, ότι σκότωσα δέκα άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν αιχμάλωτος, είναι ένα σενάριο που έχω γράψει εγώ, για να δείξω τις κακές συνθήκες, τη στυγνότητα και τη βαναυσότητα του πολέμου. Δεν είχα την ευκαιρία, όμως, να πως ότι πρόκειται για σενάριο, διότι στην εκπομπή έγινε διακοπή για διαφημίσεις και στη συνέχεια τελείωσε η εκπομπή. Τα όσα ανέφερα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Σύντομα θα δείτε και την ταινία, για την οποία έχω γράψει το σενάριο».
Την ανακοίνωση περί ανάκλησης, μετέδωσαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Χουριέτ» και «Μιλιέτ».
Ο ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς, κατά τη διάρκεια εκπομπής στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι «Καναλτουρκ»,είχε πει ότι κατά την εισβολή, ο διοικητής του, του είχε δώσει εντολή να σκοτώσει, για να σημειώσει:
«Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας δεκαεννιάχρονος αιχμάλωτος στρατιώτης. Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του, με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε. Στη συνέχεια, σκότωσα άλλους εννιά. Κι αφού τους σκότωνα, πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα, αλλά την επομένη, σκότωνα και πάλι. Δε λένε να βγουν από τα όνειρά μου οι εικόνες αυτές. Για αρκετό διάστημα, έκανα ψυχολογική θεραπεία. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ ακόμη να φάω κρέας, δεν μπορώ να δω αίμα, γιατί αμέσως θυμάμαι τα παιδιά που σκότωσα».
Η είδηση αυτή προβάλλεται σήμερα σε πολλές τουρκικές εφημερίδες.
Ο αρθρογράφος της «Χουριέτ» Μεχμέτ Γιλμάζ γράφει ότι «αν δεν τα έχει σκαρφιστεί ο ηθοποιός για λόγους διαφήμισης, πρόκειται για έγκλημα πολέμου».
Επίσης ο αρθρογράφος σημειώνει ότι «υποθέτω πώς θα χρησιμοποιήσουν από σήμερα οι ελληνοκύπριοι τις δηλώσεις αυτές» και προσθέτει ότι «από την άλλη, αν τα λόγια αυτά δεν είναι προϊόν πλούσιας φαντασίας, αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει για τον κ. Ατίλα, ο δρόμος της φυλακής».
Ο Τούρκος αρθρογράφος σημειώνει ότι «αυτό που γνωρίζω εγώ είναι το ότι δεν υπάρχει παραγραφή στα εγκλήματα πολέμου».
Και παρατηρεί:
«Η ασφάλεια των στρατιωτών που αιχμαλωτίζονται στον πόλεμο, η απομόνωσή τους μέχρι το τέλος του πολέμου και η αποστολή τους στην πατρίδα τους σώων και αβλαβών, είναι ανάγκη που απορρέει από τις διεθνείς συμφωνίες, όσο και από την τιμή αυτών οι οποίοι τους έχουν αιχμαλωτίσει».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

AIDS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ


Λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης της νόσου, αυτή χαρακτηρίζεται ως πανδημία. Ο αριθμός των θυμάτων από AIDS εκτιμάται από 1,9 - 2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως.

Όσα μας λένε για το aids : Το AIDS, προφέρεται Έιτζ, (ακρωνύμιο του Αγγλ. Acquired Immune Deficiency Syndrome, Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας) και είναι μια ανίατη λοιμώδης νόσος που οφείλεται στον ιό HIV, (Ανθρώπινης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας, Αγγλ. Human Immunodeficiency Virus), ο οποίος προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, που είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις ,νεοπλασίες και άλλες ασθένειες.
Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί φάρμακο ούτε εμβόλιο για το AIDS. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα επιτυγχάνουν καθυστέρηση στην εξέλιξη της ασθένειας, αλλά όχι θεραπεία. Οι συνηθέστεροι τρόποι μετάδοσης του ιού είναι μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς χρήση προφυλακτικού και μέσω χρήσης κοινής σύριγγας

Το AIDS, προφέρεται Έιτζ ( ακρωνύμιο του Αγγλ. American Industry Death Sale , Αμερικανική Βιομηχανία Πώλησης Θανάτου ) και είναι μια ανύπαρκτη λοιμώδης νόσος που οφείλεται στον ιό HIV (Human Idiocy Virus, Ιός Ανθρώπινης Ηλιθιότητας ), ο οποίος δεν προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου .
Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί φάρμακο ούτε εμβόλιο για το ΑΙDS , καθώς το AIDS είναι ασθένεια εντελώς άσχετη με τον ρετροϊό ΗΙV ο οποίος σύμφωνα με διαβεβαιώσεις ορισμένων επιστημών δεν έχει καμία διαφορά με τους υπόλοιπους ιούς. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα επιταχύνουν τον θάνατο του υποτιθέμενου φορέα. Το AIDS δεν μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς τη χρήση του προφυλακτικού Λόγω της παγκόσμιας χρηματοδότησης της νόσου, αυτή χαρακτηρίζεται πανδημία της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, προς χάρη της ''ιερης'' φαρμακοβιομηχανία.

Ο αριθμός των θυμάτων από τα ''θανατηφόρα φάρμακα κατά του AIDS'' εκτιμάται από 1,9 - 2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως.
Ίσως ο δεύτερος ορισμός είναι υπερβολικά σοκαριστικός για να είναι αλήθεια, όμως γι αυτό αγωνίζονται πολλοί παγκοσμίως αναγνωρισμένοι επιστήμονες . Δεν σκοτώνει το AIDS αλλά τα φάρμακα που χορηγούνται για το AIDS . Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει ένας αγώνας ενημέρωσης των ανθρώπων προκειμένου να μην γίνουν άβουλα προβατάκια θρησκευτικών ιδεολογιών που βαδίζουν προς τη σφαγή ώστε να προσφέρουν χρήματα στις βιομηχανίες φαρμάκων.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
ΗΠΑ 1984 : Ο ερευνητής Robert Gallo ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου ότι ανακάλυψε έναν ιό, τον HIV ο οποίος οφείλεται για μια ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS.
Αν και η ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε επιστημονική εφημερίδα, τα ΜΜΕ θεώρησαν την αποκάλυψη του Robert Gallo αληθινή .
Εβδομήντα χρόνια πριν την αποκάλυψη του Robert Gallo, οι ρετροϊοί ήταν ένα γνωστό, μη τοξικό, μέρος του κυττάρου. Επιπλέον, κανένας ιός δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να προκαλέσει μια ασθένεια όπως την πνευμονία, στην οποία τα κύτταρα καταστρέφονται και έναν καρκίνο όπως το σάρκωμα Kaposi, στο οποίο τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ενοποιημένη θεωρία HIV/AIDS του Robert Gallo είναι εσφαλμένη και ότι η θεραπεία 29 ανεξάρτητων ασθενειών με τα εξαιρετικά τοξικά φάρμακα του AIDS όπως το AZT και οι ανασταλτικοί παράγοντες πρωτεάσεων (protease inhibitors) είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνη και στη χειρότερη ιατρική γενοκτονία. Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC μέχρι το έτος 2000 ενενήντα τέσσερα τοις εκατό όλων των θανάτων που σχετίζονται με το AIDS στις ΗΠΑ, εμφανίστηκαν μετά από την έγκριση του AZT. Επίσης σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η υπ'αριθμόν 1 αιτία θανάτου των ασθενών του AIDS στην Αμερική είναι σήμερα η ανεπάρκεια του συκωτιού, μια παρενέργεια των νέων ανασταλτικών παραγόντων πρωτεάσεων (protease inhibitors).
Για να ''διαγνωστεί'' κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Αν ωστόσο ισχύει πράγματι η θεωρία ότι ο ρετροϊός ΗΙV είναι ακίνδυνος για την υγεία σημαίνει ότι πρόκειται για ασθένεια φάντασμα, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, θεωρείται ακαθόριστο. Συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε 10 χρόνια μπορεί όμως και ποτέ. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε. Γι' αυτό και συστήνουν στον ''ασθενή'' να αρχίσει τη λήψη των τοξικών τους φαρμάκων και κατά μεγάλη σύμπτωση τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.
Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε (να υπενθυμίσουμε ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).
ΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
Την απάτη γιατρών-φαρμακευτικών εταιρειών πρώτη την πήρε είδηση η Πολιτεία της Μινεσότα, η οποία είναι και η μοναδική ως τώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο (όχι μόνο στην Αμερική) η οποία αποκάλυψε την βρομερή αυτή συναλλαγή, με αποτέλεσμα να κλονίζεται εκ θεμελίων η εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στις προτεινόμενες θεραπευτικές αγωγές, που έχουν στόχο όχι τόσο στην αποθεραπεία ή την θεραπεία, αλλά το χρήμα. Η Πολιτεία της Μινεσότα, λοιπόν, ψήφισε Νομοθετικό Διάταγμα σύμφωνα με τον οποίο αναγκάζει όλες τις κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες να δίδουν στην Πολιτειακή Κυβέρνηση όλα τα έγγραφα, με πλήρη διαφάνεια, από τα οποία να διαφαίνεται η βρόμικη αυτή συναλλαγή σε βάρος ασθενών, που τελικά κατέληξαν στον θάνατο.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ AIDS
1. Τις βιομηχανίες φαρμάκων που εισπράττουν υπέρογκα χρηματικά ποσά με την πώληση των φαρμάκων .
2. Τις θρησκευτικές οργανώσεις που θέλουν να τρομοκρατήσουν τους νέους ώστε να τους αποτρέψουν από το σεξ για να τους εντάξουν πιο εύκολα στο δόγμα τους.
3. Εκείνους που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του αυξημένου πληθυσμού σκοτώνοντας ''με τρόπο'' και βγάζοντας λεφτά παράλληλα.
4. Τις ελεγχόμενες ''φιλανθρωπικές οργανώσεις'' που εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά από δωρεές.
5. Εκείνους που θέλουν να αφανίσουν φυλές με την έμμεση γενοκτονία.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

Εισαγγελέας εναντίον των "επαιτών" των φαναριών.

Παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της επαιτείας σε σηματοδότες διαφόρων δρόμων της πόλης.

Σε έγγραφό του που κοινοποιείται στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο ανώτερος εισαγγελέας επισημαίνει ότι οι επαίτες αφενός παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (άρθρο 38 ΚΟΚ) και αφετέρου διαπράττουν το αδίκημα που διώκεται βάσει του άρθρου 407 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με τον οποίο όποιος επαιτεί από φυγοπονία ή φιλοχρηματία τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών.

Παρατηρεί δε ότι οι επαίτες διατρέχουν τον κίνδυνο παράσυρσής τους από οδηγούς, ενώ οι τελευταίοι εκτίθενται στον κίνδυνο να εμπλακούν χωρίς την υπαιτιότητά τους σε τροχαία ατυχήματα και καλεί την Τροχαία να μεριμνήσει -σε συνεργασία με την Αστυνομία- για την αντιμετώπιση του φαινομένου που έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προφανώς ο κ.Προιστάμενος της Εισαγγελίας κάνει λόγο για το 10% περίπου αυτών που βρίκονται στα φανάρια.

Επαίτης είναι αυτός που ζητάει από φυγοπονία η φιλοχρηματία,όπως αναφέρει το άρθρο 407 του Ποινικού Κώδικα.Και αυτοί αποτελούν το 10%,ίσως και λιγότερο από τους ανθρώπους των φαναριών.

Η συντριπτική πλειοψηφία όμως δεν είναι επαίτες αλλά εργαζόμενοι.Αφού για τα χρήματα που παίρνουν από τον οδηγό παρέχουν μια υπηρεσία (καθαρίζουν τζάμια,τους προβολείς με χαρτοπετσέτα κλπ) η πωλούν χαρτομάνδηλα και άλλα είδη.Δεν επαιτούν αλλά αντισυμβάλλονται παρέχοντας υπηρεσία η πώληση εμπορεύματος.

Ισως για αυτές τις υπηρεσίες να μην έχουν κάνει έναρξη στην εφορία και να μην εκδίδουν τα νόμιμα παραστατικά (εδώ γελάμε αν τους ζητηθεί κάτι τέτοιο),αλλά όμως σε καμμία περίπτωση δεν κάνουν επαιτεία.Εργάζονται και μάλλιστα σκληρά.Μέσα στην βροχή και στο κρύο,προσπαθούν να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειες τους κρατώντας την αξιοπρέπεια τους κάνοντας κάτι η πουλώντας κάτι σε αυτόν που τους δίνει 50 λεπτά.Αυτούς κ.Εισαγγελέα δεν μπορειτε να τους χαρακτηρίσετε ούτε φιλοχρήματους αλλά και ούτε φυγόπονους.Και περισσότερο επαίτες.Αντίθετα είναι περισσότερο αξιοπρεπείς από άλλους πολίτες που είναι φιλοχρήματοι και φυγόπονοι και δεν ζητάνε λίγα αλλά πολλά.Εκατομμύρια ευρώ.

Και αυτοί οι "επαίτες" που αναφέρεστε είναι και η συντριπιτική πλειοψηφία,περίπου το 90% των ανθρώπων των φαναριών.

Εκτός αν αναφέρεστε στο 10%,ίσως και λιγότερο,που είναι πραγματικοί επαίτες.Δηλαδή ζητούν χωρίς να προσφέρουν.Και αυτοί όμως κάτι προσφέρουν.

Πρσφέρουν το "θέαμα" της εξαθλίωσης.Την εικόνα της φτώχειας,της εγκατάλειψης,το κομμένο τους πόδι,το κομμένο χέρι,την οποιαδήποτε αναπηρία τους,τα αποτυπωμένα σημάδια της δυστυχίας στο πρόσωπο τους.

http://dcorfu.blogspot.com


ΝΑ ΓΙΑΤΙ O KENENTY ...."ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.....

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ..... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ..ΜΟΥ!!

Taksidi Sto Xrono

23.1.09

ΣΟΡΟΣ.... ΜΕ "ΕΒΡΑΪΚΗ" ΛΟΓΙΚΗ .......ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Σόρος: "Δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες"
"Όχι άλλο δημόσιο χρήμα, χωρίς δημόσιο έλεγχο", λέει ο μεγαλοεπενδυτής Τζ.Σόρος, όχι κάποιος μαρξιστής


Σόρος:  Δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζ. Σόρος σε άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times, λέει ότι η "μαύρη τρύπα" των τραπεζών ρουφάει δημόσιο χρήμα χωρίς όμως να φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, στέλνοντας μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για αλλαγή πλεύσης.

Στην ουσία ομολογεί ότι τα "πακέτα σωτηρίας" που δίνουν χρήμα στις τράπεζες χάνουν από μπροστά τους το εξής γεγονός:

Οι ιδιωτικές τράπεζες δεν είναι κοινωνικά ιδρύματα. Βρίσκονται στη δουλειά για να βγάζουν κέρδος και όχι για να βοηθούν την οικονομία ή για να δρουν προς όφελος των απλών ανθρώπων (δανειοληπτών και φορολογούμενων όπως γράφει).


Τα λεφτά που έχουν δώσει ο Μπους, ο Μπράουν, ο Σαρκοζί, η Μέρκελ, ο Καραμανλής, δεν πάνε στην οικονομία, αλλά για να καλυφθούν οι "μαύρες τρύπες" στους ισολογισμούς των τραπεζών.

Αντί να παρακαλούν οι υπουργοί τους τραπεζίτες να "αυξήσουν τη ρευστότητα", ο δημόσιος έλεγχος μπορεί να ανοίξει τη δυνατότητα για να πέσει χρήμα, καταλήγει ο Σόρος. Και θέτει ανοιχτά το δίλημμα που απασχολεί πλέον όλους στις κορυφές των υπουργείων Οικονομίας διεθνώς, απευθυνόμενος στον Ομπάμα:

"Η κυβέρνηση Ομπάμα είναι αντιμέτωπη με το εξής σκληρό δίλημμα: Να κρατικοποιήσει μερικώς τις τράπεζες ή να τις αφήσει σε ιδιωτικά χέρια κρατικοποιώντας τα τοξικά στοιχεία ενεργητικού τους;".

Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας o Γ.Γ. Δικαιοσύνης


Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβε ο μέχρι χθες Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος.
Σύμφωνα με σχόλια πρώην συναδέλφων του, ήταν απωθημένο του πρώην εισαγγελέα, αφού δεν είχε κατορθώσει να καταλάβει τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πράγμα που διακαώς επιθυμούσε και επεδίωκε, κατάφερε επί τέλους να γίνει πολιτικός προϊστάμενος των άλλοτε συναδέλφων του.
Η τοποθέτηση στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ερμηνεύεται, ως ένδειξη παραπέρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Συνάδελφοί του μάλιστα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, προεξοφλούν, ότι με υπουργό ένα άσημο Κερκυραίο δικηγόρο, το πρώτο βιολί θα είναι αυτός.

TAKE MONEY AND RUN...........!!!!

Οι Κινέζοι ιμπρεσιονιστές εργάζονται για την ολοκλήρωση του εικαστικού Πύργου της Σαγκάη, ύψους 632 μέτρων, μια κατασκευή όπου κάποιοι την βαπτίζουν ελπίδα στο χάος της οικονομικής κρίσης, παρόλο που το κόστος κατασκευής του καλλιτεχνικού οικοδομήματος, ανέρχεται στα 2,2 δις. δολάρια.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ - ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ

Γράφει ο ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μέσα από αυτούς τους όρους ,προσπαθούν να μας εξαπατήσουν για την ανικανότητα

Του κράτους και της χρεοκοπίας του..

Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσουμε την σπουδή που εμφανίζει για το Ξεπούλημα Κερδοφόρων επιχειρήσεων <ΟΤΕ-ΛΙΜΑΝΙΑ-κλπ.> ομολογώντας έτσι την ανικανότητα να διαχειριστούν την περιουσία του ελληνικού λαού και ομολογώντας,

Με την πώληση ,ότι ο εκάστοτε ιδιώτης θα την διαχειριστεί καλύτερα.

Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά από τον φορολογούμενο πολίτη να είναι συνεπής

Στις υποχρεώσεις του, γνωρίζοντας ότι το λάδωμα στις εφορίες πάει σύννεφο

Το ίδιο κράτος χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής του και απαιτεί από τον πολίτη να μην κάνει ότι κάνει αυτό.

Παραλίες μένουν επί σειρά ετών αναξιοποίητες , με σκοπό να προκαλέσουν την δυσαρέσκεια των πολιτών και έτσι με μοχλό πίεσης τους πολίτες να τις παραχωρούν

Σε διάφορους ομίλους που κατέχουν τάχα την τεχνογνωσία, αλλά παράλληλα κατέχουν

Και την τεχνογνωσία της διαπλοκής μαζί με τους κρατούντες.

Έκλεισα τον κύκλο μου δηλώνει σε συνέντευξη ο Υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος

Αναφερόμενος στο Υπουργείο Υγείας, δηλαδή στάθηκα ανίκανος να παρέχω περίθαλψη στους καρκινοπαθείς και λοιπούς του ΕΣΥ και θέλω να προσφέρω από άλλη

Θέση την Ανικανότητα μου και δεν τον αρπάζουν με τα γιαούρτια.

Ανθρωπάκια της πλάκας , δεν έχουν τουλάχιστον και ένα δράμι <μαγκιάς> να ομολογήσουν ότι τουλάχιστον , ναι ρέ μάγκες , αφού τέτοιο κράτος έχουμε αναλόγως

Πράξαμε, αλλά ακούς ένα συνεχόμενο, δεν είδα, δεν ξέρω, φταίει ο άλλος ,εγώ προσευχόμουν μόνο, και αυτοί υποτίθεται ότι είναι οι καλύτεροι, με τους υπόλοιπους

Δηλαδή τι θα γινόταν?

Τώρα έχουμε ΒΑΤΟΠΕΔΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΦΟΝΟΥΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΛΠ

Μήπως θυμάται κανείς ΣΙΕΜΕΝΣ – ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ- ΔΟΜΗΜΕΝΑ –ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ-

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- κλπ

Πριν την κρίση ,ακόμη και τώρα ,ποια μέτρα έχουν πάρει <που να εφαρμόζονται και όχι

Επικοινωνιακά τεχνάσματα >με τις τράπεζες ,οι οποίες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτό πού ονομάζουμε οικονομική κρίση .

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι εάν και πόσα θα είναι τα κέρδη για να πάρουν μέρισμα οι μέτοχοι ζώντας σε μία πραγματικότητα που οι

Καλές κυβερνήσεις τους έχουν παραχωρήσει και οι κυβερνώντες δεν τολμούν να τους τραβήξουν το αυτί < χρηματοδότες προεκλογικών εξόδων φευ> και τα ΜΜΕ το βουλώνουν παίρνοντας ολοσέλιδες διαφημίσεις και αναμασώντας την λέξη ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Γενικώς και αορίστως.


ΤΙ.... ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....Η ΤΥΠΙΣΣΑ ???????

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ!! Ο πραγματικός λόγος για την είσοδο της τουρκικής φρεγάτας στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Το paideia-gr αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την "βόλτα" της τουρκικής φρεγάτας στα ελληνικά νερά στις 14 Γενάρη. Χρειάστηκαν πολλές μέρες ερευνών ώστε οι πράκτορες μας στην Άγκυρα να βρουν τους πραγματικούς λόγους τους οποίους και παραθέτουμε!





Αν δεν αντιμετωπίσουμε με χιούμορ αυτά που ακούγονται για τη μεταρρύθμιση για την Παιδεία από τα κόμματα και τους δημοσιογράφους που δεν έχουν ιδέα, θα πρέπει να πηδήξουμε από την Ακρόπολη...
H συνέχεια στο http://paideia-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_1995.html

ΝΕΟ BLOG

http://avragioz.blogspot.com/

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ «ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΥ»


Μουσουλμάνοι που ζουν στο Ινδικό Κασμίρ, πετούν πέτρες κατά αστυνομικών στη διάρκεια πορείας που πραγματοποιείται με αφορμή τον Ινδικό νόμο στη Σριναγάρ.

ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ......"EASY RIDER'S"


Η ιστορική βιομηχανία μοτοσικλετών, Harley-Davidson, σχεδιάζει τη σταδιακή περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, λόγω της περιορισμένης ζήτησης.

TO Our OLD Greek Tv ( http://ourgreektv.blogspot.com ) ..ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ !!!

Η σειρά έκπληξη που σας υποσχεθήκαμε αυτή τη βδομάδα δεν είναι άλλη από τους αξέχαστους "Δέκα μικρούς Μήτσους". Τόσοι πολλοί χαρακτήρες και ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Ο Λάκης Λαζόπουλος στα καλύτερά του και η ανάδειξη πολλών γνωστών πλέον ηθοποιών. Θα ξεκινήσουμε με κάποια βίντεο σήμερα και θα συνεχίζουμε κάθε μέρα με ένα ακόμα. Ξεκινάμε με τους Θεσσαλονικούς και το Χαλλλλαρά τους (Σταρόβας). Συνεχίζουμε με τη χήρα και το στρατηγό και τελειώνουμε με τον Χαϊκάλη παπά και τον Παπακαλιάτη πρωτοεμφανιζόμενο!





http://ourgreektv.blogspot.com


Αστεροειδής «έκρυψε» τη μισή Σελήνη


Ενα από τα μεγαλύτερα αναπάντητα κοσμικά ερωτήματα είναι η αιτία που η περιφορά και η περιστροφή της Σελήνης είναι τέτοιες ώστε εμείς από τη Γη να βλέπουμε μόνιμα μόνο την ίδια πλευρά. Επιστήμονες του Ινστιτούτου Γεωφυσικής στο Παρίσι ρίχνουν στο τραπέζι μια νέα θεωρία. Μελετώντας την ηλικία και τη διασπορά δεκάδων κρατήρων στη Σελήνη οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λίγο καιρό μετά τη δημιουργία της η Σελήνη δέχτηκε την «επίσκεψη» ενός μεγάλου αστεροειδούς που έπεσε στην επιφάνειά της. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα η τροχιά της Σελήνης να «κλειδώσει» και έτσι εμείς να βλέπουμε μόνο την ίδια πλευρά. Παράλληλα ερευνητές του ΜΙΤ θέλοντας να δώσουν λύση σε ένα άλλο «σεληνιακό μυστήριο» υποστηρίζουν ότι ο φυσικός μας δορυφόρος διέθετε κάποτε μαγνητικό πεδίο το οποίο εξαφανίστηκε στην πορεία. Ετσι εξηγούν το γεγονός ότι τα μέλη του «Αpollo 17» (της τελευταίας επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη) επέστρεψαν έχοντας πάρει μαζί τους αρχαία πετρώματα από τον δορυφόρο τα οποία αποδείχτηκε ότι ήταν μαγνητικά.
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

«Φθινοπωρινή οδύνη»: Στις οθόνες των τουρκικών κινηματογράφων οι βαρβαρότητες εναντίον των Ελλήνων της Πόλης του 1955


«Φθινοπωρινή οδύνη», μία τουρκική ταινία για τα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 1955 εναντίον των Ελλήνων της Πόλης.
Αρχίζει αύριο στην Τουρκία η προβολή της ταινίας «Φθινοπωρινή οδύνη», σε σκηνοθεσία της Τομρίς Γκιριτλίογλου, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τούρκου συγγραφέα Γιλμάζ Καράκογιουνλου και αναφέρεται στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 1955 εναντίον των Ελλήνων της Πόλης.
Η ταινία (και το μυθιστόρημα) αφηγούνται την ιστορία ενός...νέου Τούρκου, του Μπεχτσέτ, που ερωτεύεται μια Ελληνίδα της Πόλης, την Ελένη. Ο Μπεχτσέτ, ο οποίος διακατέχεται από μια ρομαντική εθνικιστική τάση, έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Η ερωτική τους ιστορία εκτυλίσσεται μέσα σε σκοτεινές για τον Ελληνισμό της Πόλης συνθήκες. Ο Μπεχτσέτ συνδέεται με άτομα του τουρκικού παρακράτους, γεγονός που εξυπηρετεί μεν τις πολιτικές του φιλοδοξίες, αλλά γίνεται πλήγμα για τη σχέση του με την Ελένη. Δηλαδή, μέσα από μια ιστορία αγάπης, απεικονίζεται η πολιτική και κοινωνική δομή της Τουρκίας την εποχή εκείνη.
Η Τομρίς Γκιριτλίογλου είχε σκηνοθετήσει και την ταινία «Το περιδέραιο της Σαλκίμ Χανίμ» (1998), βασισμένη επίσης σε ομώνυμο μυθιστόρημα του Καράκογιουνλου. Αναφερόταν στην ιστορία του φόρου περιουσίας που είχε επιβάλει το 1942 το τουρκικό κράτους, κυρίως στις μη μουσουλμανικές μειονότητες.
Η «Φθινοπωρινή οδύνη» (στα ελληνικά κυκλοφορεί ως «Φθινοπωρινός πόνος» από τις εκδόσεις «Τσουκάτου» σε μετάφραση Λιάνας Μυστακίδου), είχε πάρει το 1992 το βραβείο μυθιστορήματος της Εταιρείας Συγγραφέων Τουρκίας. Οι σκηνές των καταστροφών και των λεηλασιών στα ελληνικά καταστήματα του Πέρα είναι στο βιβλίο ολοζώντανες, όπως ακριβώς τις είχε καταγράψει η μνήμη του συγγραφέα.
Έχει πει ο Γιλμάζ Καράκογιουνλου στην εβδομαδιαία ελληνική εφημερίδα «Πυρσός» της Κωνσταντινούπολης (τεύχος 16 - 1 Φεβρουαρίου 1999): «Έγραψα ό,τι είδα. Το μόνο που έκανα ήταν μια αισθητική παρέμβαση. Τον Σεπτέμβριο του 1955 είδα τον όχλο που λεηλατούσε με τα ίδια μου τα μάτια. Δεν ήταν δυνατόν να το ανεχτώ, αλλά δεν είχα τη δύναμη να το εμποδίσω. Θα ήταν όμως λάθος να μιλάμε για ένα μυθιστόρημα που αφορά τη μειονοτική ζωή».
Την άποψή του για τους διωγμούς την έχει εκφράσει ξεκάθαρα και στο παρελθόν. Τα Σεπτεμβριανά του '55 τα έχει χαρακτηρίσει «μια επιχείρηση-επίθεση που σκηνοθετήθηκε κατά περιόδους με στόχο τη μεταφορά του κεφαλαίου από τις μειονότητες, που είχαν στα χέρια τους την οικονομική ζωή από την εποχή των Οθωμανών, στην τουρκική πλευρά».
Γεννημένος στην Πόλη το 1936, ο Καράκογιουνλου, παράλληλα με τη συγγραφική του δραστηριότητα, έχει και πολιτική καριέρα. Εξελέγη βουλευτής του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας στις εκλογές του 1995 και 1999. Ανέλαβε υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Ετζεβίτ, που σχηματίστηκε μετά τις εκλογές του 1999 με τον συνασπισμό της Δημοκρατικής Αριστεράς του Μπουλέντ Ετζεβίτ, της Μητέρας Πατρίδας του Μεσούτ Γιλμάζ και του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης του Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει μυθιστορήματα, ποίηση και θεατρικά έργα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΑ MC DONALD’S KAI TA STARBUCKS… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ……… ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ……

E-MAIL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Η Mc Donald's και τα Starbucks ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα δίνουν όλα τα κέρδη από τώρα μέχρι την Κυριακή στο Ισραήλ για τον πόλεμο (γενοκτονία) που κάνει στη Γάζα.

Επίσης, οι παραγωγοί της ταινίας Bed time stories με τον Adam Sandler θα δίνουν τα κέρδη τους στο Ισραήλ.

Ενημερωθείτε, και ενημερώστε κι άλλους για να μην γίνουν άθελά τους υποστηρικτές αυτών των τεράτων που πιστεύουν στη δολοφονία των αθώων πολιτών.

Μποϊκοτάρισμα Mc Donald's και Starbucks λοιπόν !!

Ακόμα μην πάτε σινεμά να δείτε μια ταινία που προωθεί τη βία !!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Παρακαλώ περάστε αυτό το e-mail σε όσο το δυνατόν περισσότερους

ευχαριστώ

Together we can make a difference!

Dear all,

McDonald's and Starbucks have today announced that they will be donating all profits from now until Sunday to Israel war.
Also, the producers of Adam Sandler's new movie Bed Time Stories will be donating their profits to Israel .
Be informed, and let others know not to contribute and refuse to support these monsters that believe in killing innocent civilians.
Boycott McDonald's and Starbucks.
Also don't take your kids to see a movie that promotes violence by association.
Together we can make a difference!
Please pass this email to as many people as you know.
Thanks

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"


Οι «Ανένταχοι Πατριώτες» καλωσορίζουν στο δρόμο της Αντίστασης, τους συμμαχητές του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα των καιρών για κοινή συστράτευση στον Αγώνα για την Πατρίδα συνεχίζεται. Καλούμε τους ανήσυχους και υποψιασμένους Πατριώτες της Βόρειας Αθήνας να συσπειρωθούν γύρω από τον «Βόρειο Τομέα» για να ενταθούν οι προσπάθειες της μαζικοποίησης και της παρουσίας μας. Ταυτόχρονα, εντός των πλαισίων που έχουν ήδη διατυπωθεί από τα δημόσια κείμενα των «Ανένταχτων Πατριωτών» και της οργανωτικής συνδιάσκεψης της 6ης Δεκεμβρίου, κινούμαστε για την δημιουργία και την ανάπτυξη ανάλογων πρωτοβουλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
...
Ο Βόρειος Τομέας Αθηνων των «Ανένταχτων Πατριωτών» λειτουργεί ήδη στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://northsubs.blogspot.com με e-mail επικοινωνίας northsubs@gmail.com

Εγνατία Οδός … Ο δρόμος των στεναγμών!


Τον προηγούμενο μήνα, η Εγνατία Οδός έκανε επιτέλους διαγωνισμούς για τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) στα μέρη μας, δηλαδή στο Αρδάνιο, στη Μάκρη και στο Σώστη. Ήταν η επανάληψη διαγωνισμών που έγιναν το καλοκαίρι ο οποίοι τότε βγήκαν άγονοι. Στον διαγωνισμό τότε είχαν κληθεί μόνο οι μεγάλες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών (BP, EKO κλπ) και επειδή δεν έδειξαν ενδιαφέρον η Εγνατία ξαναέκανε τώρα τον διαγωνισμό με καλύτερους όρους για τις μεγάλες εταιρείες. Όμως και πάλι ο διαγωνισμός βγήκε άγονος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εταιρίες δεν εμφανίστηκαν επειδή η επένδυση δεν θα είναι πολύ κερδοφόρα και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις της Εγνατίας για τα ΣΕΑ είναι εντελώς αστείες για τα δεδομένα της περιοχής. Αν ακόμα η εταιρεία Εγνατία Οδός ΑΕ, επιμένει να φτιάξει τα ΣΕΑ δίνοντας τα όλα στις μεγάλες πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες , αυτά δεν πρόκειται ποτέ να φτιαχτούν και θα εξακολουθεί η ξεφτίλα, να μην έχει ολόκληρος αυτοκινητόδρομος ένα βενζινάδικο και να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε αν τυχόν μείνουμε από βενζίνη ή από βλάβη...

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....... ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ..."ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ"??

Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη;


Απόψε είπαν ότι σε επιστολή του ο Καρατζαφέρης λέει ότι έκανε ενδελεχή ερευνά ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του ΛΑΟΣ, Για την λαμογιά του Ροντούλη. όσοι ξέρουν , «σκάσανε στα γέλια». Ερωτάμε λοιπόν .

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ κε Καρατζαφέρη ότι αυτός ο κύριος ήταν από τα προτοπαλλήκαρα του Ιωαννιδη επί χούντας; (Και μην μας πεις όχι) Και εάν ναι ,πως γίνετε ένα δημοκρατικό κόμμα να έχει σε αυτό το πόστο τέτοιον «τύπο»; Τα ερωτήματα θα τα θέτουμε λίγα- λίγα διότι θέλουμε απαντήσεις. Σε μας έχουν δοθεί πάντως, ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι αυτό το «παραμύθι» της «ενίσχυσης» του κόμματος έχει «συνεχεία» και στην στην ευρωπαϊκή ένωση;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι μεγαλοστελέχη σου που είναι στην Ε.Ε παραπονιούνται ότι τους «παίρνεις» όλα τα λεφτά και τους αφήνεις κάτι «ψίχουλα»;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ο γραμματέας της Κ.Ε έχει τόσο «εξαγριωθεί» που θέλει απόψε κιόλας να υποβάλει την παραίτηση του μην αντέχοντας αυτό το ρεζιλίκι;

Τώρα «αρχίζει» το θέμα γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Υποσχόμαστε μόνο ότι τα «ερωτήματα» θα είναι παρά πολλά, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. Όταν φτάσουμε στο «ταμείο» θα γελάσει κόσμος

http://ixnos.blogspot.com/

Ανακαλέστε το Βραβείο Νόμπελ για την Ειρήνη από τον Σίμον Πέρζ

dc

Take away Shimon Peres's Nobel Peace Prize

View Current Signatures - Sign the Petition


To: Nobel Prize Foundation


To: Professor Bengt Samuelsson, Chairman of the Board of Directors -
Nobel Peace Prize


�History teaches that as long as the duty of justice has not been discharged, the spectre of war can re-emerge�, Judge Claude Jorda.


WE, the undersigned, as the people of this planet as well as the children, mothers, husbands, widows, fathers, sisters and brothers of the Palestinian martyrs appeal to all peace lovers in this world to call on Professor Bengt Samuelsson, Chairman of the Nobel Prize Foundation�s Board of Directors to dishonor Shimon Peres, Foreign Minister of Israel by taking away his Nobel Peace Prize.

Shimon Peres has played vital role in covering Sharon�s government and its crimes against humanity. UN�s resolutions have made it clear that the perpetrators of genocide, crimes against humanity and War Crimes should be prosecuted and duly punished. It is also made clear that the total protection of civilians in an occupied country is in the hands of occupying army. As of the case of Palestinian territory, the VI Geneva Convention is applicable and it is obligatory that the Israeli occupation authority provides total protection for Palestinian civilian.

Now the time has come to do everything possible to make this planet a better place to live in.

May justice prevails and heals the wounds of survived victims.


Sincerely

Sincerely,

The Undersigned

View Current Signatures