ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.08

Ξεχνάμε... και λαοί που δεν έχουν μνήμη, δεν έχουν μέλλον...

Συνυπεύθυνοι Τραγωδιών
ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ
ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ του θύτη με το θύμα, τον επιμερισμό ίσων ευθυνών στον κατακτητή και στον κατακτημένο, τον καταλογισμό ίσου φταιξίματος για τις τραγωδίες που προκάλεσε η αγγλική αποικιοκρατία, ο τουρκικός επεκτατισμός κι ο αμερικανο-νατοϊκός ιμπεριαλισμός με τα όργανά του, στον ίδιο τον κυπριακό Ελληνισμό, δεν τον επιχειρούν, πλέον, μόνο οι δόλιοι ξένοι ιμπεριαλιστές και τα όργανά τους. Τον διαπράττει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Γ.Γ. της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Αυτός αυτο-αποκαλύπτεται ιθύνων νους της «αλλαγής των βιβλίων της Ιστορίας». Αυτός είναι, πλέον, ο επικεφαλής των επιτόπιων «ειδικών επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου», για να επιβληθούν στο λαό αισθήματα ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ. Ώστε, ως «ο συνένοχος», να εξαναγκασθεί ψυχολογικά ο λαός να αποδεχθεί τον «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς», με τους Τούρκους του Αττίλα Συν-Αφέντες. Είπε προχθές, Πέμπτη βράδυ, σε εκδήλωση του κομματικού του ραδιοσταθμού «ΑΣΤΡΑ» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα δημοσίευσε χθες η κομματική του «Χαραυγή», ο κ. Χριστόφιας: «Αντιδρούν ορισμένοι όταν λέμε ότι πρέπει να καταγραφεί σωστά η ιστορία και να παραδεχτούμε και λάθη και παραλείψεις και ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ»!
- Συνυπεύθυνοι, λοιπόν, για τις ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που υποστήκαμε από τη συμμαχία Εγγλέζων αποικιοκρατών και Τούρκων (Άγκυρας και ΤΜΤ), το 1958, με πρώτη τη σφαγή των Κοντεμενιωτών στο Κιόνελι…
- Συνυπεύθυνοι για τις ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που υποστήκαμε από την ένοπλη Τουρκανταρσία, που προσχεδιασμένα εξαπέλυσε εναντίον μας η Άγκυρα με την ΤΜΤ το 1963-64.
- Συνυπεύθυνοι και για τις φρικτότερες ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που το δίδυμο κακούργημα της ανθελληνικής Χούντας (άρτι διαλυθείσας) και του επεκτατικού (και συνεχιζόμενου) τουρκικού Αττίλα, επέβαλε και επί 34 χρόνια επιβάλλει στην καθημαγμένη Κύπρο!
ΟΣΑ, λοιπόν, σθεναρώς απέκρουσε ως «αισχρή εκστρατεία κατασυκοφάντησης των Ελλήνων Κυπρίων», από την τουρκική και αγγλο-αμερικανική προπαγάνδα, κατά τη διάρκεια της Τουρκανταρσίας, η τότε ηγεσία του ΑΚΕΛ και, καθημερινά τότε, η «Χαραυγή», όσα αντιμάχονταν, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, ο δρ Ιχσάν Αλή, ο Ιμπραχίμ Χασάν Αζίζ, ο Νουρεττίν Μεχμέτ Σεφέρογλου κι ο δολοφονηθείς Ντερβίς Αλή Καβάζογλου και τα εξέδιδε σε «λεύκωμα» το 1965 η «Χαραυγή», όσα ήρωες όπως τον Ακελιστή καταδρομέα της 31ΜΚ Μιχαλάκη Κουσουλίδη υπεράσπιζαν θυσιάζοντας τη ζωή τους στην Τηλλυρία το 1964, ο κ. Χριστόφιας τα κουρελιάζει στον κάλαθο των αχρήστων; Θυσία στην εκλιπαρούμενη «συμφιλίωση» με τον εκλεκτό του Αττίλα, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 15.11.08
Όταν, παραδείγματος χάριν, ως «σωστός» Κύπριος και, άρα, ως «σωστός» Έλληνας, ο νυν υπουργός κ. Αντώνης Πασχαλίδης, δικαιούται να σεμνύνεται επειδή πολέμησε με το 212 Τ.Π. πλάι στο θυσιαστήριο της ΕΛΔΥΚ, στην τιτανομαχία του υψώματος «Γρηγορίου», εναντίον του Αττίλα το 1974, τι ανάλογο έχει, άραγε, ο νυν διορίσας εαυτόν ως κριτή των «σωστών Κυπρίων και Ελλήνων», κ. Δ. Χριστόφιας; Έριξε έστω κι ένα φυσίγγιο εναντίον του δίδυμου κακουργήματος Χούντας και Αττίλα, ως 28χρονος έφεδρος το 1974;

ΤΟ "ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ" .....ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???


Ενημερωτικό σήμα ότι σταμάτησε τις έρευνές του σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Καστελόριζου έστειλε το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Μάλενε Όστερβολντ, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκου.


«Δεδομένου ότι σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, μεγάλο τμήμα της περιοχής αυτής, περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα, το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει προβεί από χθες σε διαβήματα προς το Νορβηγό Πρέσβυ και τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, καθώς και στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα, σε επίπεδο Βοηθού Υφυπουργού Εξωτερικών» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.


Όπως σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος «σήμερα το μεσημέρι, η Υπουργός των Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη, επικοινώνησε, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Νορβηγίας κ. Γιόνας Στέρε» καθώς και ότι «πέραν αυτών και κατόπιν σχετικών οδηγιών της κας Υπουργού, ο Πρέσβυς της Ελλάδος στο Όσλο επικοινώνησε με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Νορβηγικού ερευνητικού σκάφους προκειμένου να της γνωστοποιήσει τις σχετικές ελληνικές θέσεις».


ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...........ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟY "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΤΑ ΟΡΙΑ (ΣΤΙΓΜΑΤΑ) ..ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ "ΠΡΟΚΥΨΕΙ" -ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ- ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ....Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ...ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ "ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΩΡΑΣ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....-ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ-.... ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.YΓ: Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.....ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ......ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΓ: Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ....ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΙΑΚΔΙΚΗΣΕΩΝ " ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ".....

ΤΟ "ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ" ..."ΜΩΡΟ" 25 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ


Mε διάφορες προκλητικές εκδηλώσεις, το κατοχικό καθεστώς ετοιμάζεται να γιορτάσει σήμερα την 25η επέτειο από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ακαδημαϊκοί από την Τουρκία και αντιπροσωπίες από το Αζερμπαϊτζάν και τα Σκόπια.

Ο υπουργός για κυπριακές υποθέσεις Τζεμίλ Τσιτσέκ σε δηλώσεις του , αποκάλεσε το ψευδοκράτος «παλληκάρι των 25 ετών».

Σχολιάζοντας τη δήλωση Τσιτσέκ, η εφημερίδα «Αφρίκα» γράφει ειρωνικά: «Τι κομπλιμέντο ήταν αυτό, κ. Τζεμίλ; Είναι δυνατόν ένα παλληκάρι των 25 ετών να θηλάζει ακόμη νυχθημερόν;».


ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ..............

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΩΣ!!............ Η ΝΤΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ............ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ"

Το καλαμπούρι έλαβε Τέλος. . .


Τέλος καλό όλα καλά . . .

Αυτήν την ώρα, σε σχέση με την "
Τουρκική πρόκληση με έρευνες στο Καστελόριζο!" και την είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το νορβηγικό πλοίο "Malene Ostervold" ενημέρωσε το ελληνικό πολεμικό "Πολεμιστής", ότι τερματίζει τις έρευνες...

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


Θέλω να ενώσω κι εγώ τη φωνή μου με αυτήν του Μίκη Θεοδωράκη που σε επιστολή του στις 14 Οκτωβρίου στα ΝΕΑ, εκφράζει την αγωνία του για το Σκοπιανό και ιδιαίτερα για τους ισχυρισμούς της ΠΓΔΜ περί ύπαρξης μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, θεωρεί «μέγα εθνικό λάθος» να χαριστεί το όνομα της Μακεδονίας μας και ζητά να κινητοποιηθούν οι διανοούμενοι της χώρας κι αναρωτιέται γιατί η ελληνική πλευρά δεν χρησιμοποιεί επιστημονικά επιχειρήματα για να αποκαλύψει αυτή τη «γελοιότητα», όπως τη χαρακτηρίζει.

Από τη μεριά μου έχω να παρατηρήσω τα εξής: η πραγματική γλώσσα και η ταυτότητα των Μακεδόνων αποδεικνύεται περίτρανα από τις πολλές επιγραφές που έχουν βρεθεί στον Ελληνικό χώρο κι ειδικά στην Μακεδονία. Ένα μικρό παράδειγμα είναι η βάση του αγάλματος της βασίλισσας Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης και σχετίζεται με την ίδρυση της πόλης από τον Μακεδόνα Βασιλιά Κάσσανδρο το 315 π.Χ. (Ως γνωστόν η σημερινή πρωτεύουσα της Μακεδονίας πήρε το όνομα της από το όνομα της ετεροθαλής αδελφής του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκη, σύζυγο του Μακεδόνα Βασιλιά Κάσσανδρου).


Η επιγραφή –χαραγμένη στην αρχαιότητα με ανεξίτηλα ελληνικά γράμματα πάνω στο μάρμαρο-δίνει την απάντηση για την γραφή αλλά και για τη γλώσσα των Μακεδόνων. Ο καθένας μας μπορεί να διαβάσει σήμερα αυτήν την ελληνικότατη επιγραφή και να βγάλει τα συμπεράσματα του:








ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΝ


ΦΙΛΙΠΠΟΥ


ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΝ


Δηλαδή: Θεσσαλονίκην, ( κόρη του) Φιλίππου, Βασίλισσαν.


Πιο τρανταχτή απάντηση για τη γλώσσα και την εθνότητα των Μακεδόνων δεν μπορεί να υπάρξει –κι αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά ντοκουμέντα που διαθέτει η Ελλάδα κι είναι άξιο απορίας γιατί η κυβέρνηση δεν έχει δώσει το λόγο στους ειδικούς επιστήμονες;


Θα μπορούσαν να οργανωθούν Συνέδρια, Εκθέσεις που να αποδεικνύουν με βάσει αυτά τα αρχαιολογικά δεδομένα- την αλήθεια για τη γλώσσα και την ταυτότητα των Μακεδόνων που δεν είναι άλλη από την ελληνική –η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει…


Διαφωνώ με την άποψη ότι το όνομα των Σκοπίων μπορεί να καθοριστεί βάσει γεωγραφικού προσδιορισμού γιατί σ’ αυτή την περίπτωση χώρες όπως η Τουρκία θα’πρεπε να έχουν άλλο όνομα!


Το αίτημά του νεότευκτου κράτους της FYROM – αυτό το εθνοτικό συνονθύλευμα που μιλά σλαβο-βουλγαρική γλώσσα- ότι δήθεν κατέχει την μακεδονική γλώσσα και εθνότητα φαντάζει παράλογο με βάση τα ιστορικά, αρχαιολογικά και γλωσσολογικά δεδομένα.


Η αποδοχή αυτού του παραλογισμού από τον δυτικό κόσμο -που βασίζεται στον ορθολογισμό- υπονομεύει τα ίδια τα θεμέλια του…


Εάν η σημερινή κυβέρνηση δεχτεί να αναγνωρίσει στους Σκοπιανούς «Μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί και τις παράλογες κι επικίνδυνες καταστάσεις που θα προκύψουν στο μέλλον.


Ας δείξουμε λοιπόν με ορθολογικά επιχειρήματα το δίκαιον των θέσεών μας. Μέχρι τώρα ακούστηκε η άποψη των πολιτικών, είναι καιρός να ακουστεί και η άποψη των ειδικών επιστημόνων.


Μπάμπης Πλαϊτάκης, συγγραφέας-σκηνοθέτης

Οι Τ/κ θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε;

Οι πληροφορίες λένε ότι οι συμπατριώτες μας οι Τουρκοκύπριοι θα γιορτάσουν για εικοστή πέμπτη χρονιά την ανακήρυξη του «κράτους» τους. Και πού θα γίνει αυτό, παρακαλώ; Στα εδάφη που κατέλαβε ο τουρκικός στρατός διά πυρός και σιδήρου, εκτοπίζοντας βίαια τους Έλληνες νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Παλιούς ιδιοκτήτες από πάππου προς πάππο, μιας κληρονομιάς που χάνεται στο βάθος της ιστορίας. Διακόσιες χιλιάδες από αυτούς.
Έγραψε προχθές ο Σενέρ Λεβέντ: «Είστε Τουρκοκύπριος. Ζείτε στο βόρειο μέρος ενός μοιρασμένου νησιού, που στα οδοφράγματα φυλάνε σκοπιά Τούρκοι στρατιώτες. Ίσως να είστε δημόσιος υπάλληλος. Ή εργάτης. Ή και συνταξιούχος. Είστε πολίτης ενός φανταστικού κράτους, που δεν αναγνωρίζεται στον κόσμο. Σε όποιο ταξίδι κι αν πάτε, έχετε δύο διαβατήρια στην τσέπη. Σαστίζετε κι εσείς για το πώς θα εκφράσετε την ταυτότητά σας. Είστε Τουρκοκύπριος; Τούρκος της Κύπρου; Ή μήπως μόνο Τούρκος;».
Είτε Τουρκοκύπριοι, είτε Τούρκοι της Κύπρου, είτε μόνο Τούρκοι, αναρωτιέμαι πώς θα γιορτάσουν την ανακήρυξη; Δηλαδή, πέρα από τις φανφάρες των πολιτικών και των στρατιωτικών; Πέρα από τις παρελάσεις και τις επιδείξεις όπλων; Πέρα από τις δεξιώσεις στα κλεμμένα ξενοδοχεία των Ελληνοκυπρίων ή στα ξενοδοχεία που έκτισαν πάνω σε κλεμμένη ελληνοκυπριακή γη; Πώς οι απλοί εργαζόμενοι Τουρκοκύπριοι θα γιορτάσουν αυτή την αξιομνημόνευτη επέτειο της απόφασης της ηγεσίας τους, να δώσει ένα όνομα στην εθνοκάθαρση του '74; Θα οργανώσουν άραγε ιδιωτικά πάρτι στα ξένα σπίτια που έκαναν δικά τους; Θα καλέσουν φίλους και θα σφάξουν αρνιά και θα ψήσουν σούβλες και θα απολαύσουν φαγοπότια και χορούς; Θα σπεύσουν κεφάτοι στους καφενέδες και θα κεράσουν τους παρευρισκομένους και θα πιουν στην υγεία των βλοσυρών στρατηγών και συνταγματαρχών από την Τουρκία, που διοικούν την απατηλή «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου;».
Δύσκολη και παράξενη η σημερινή επέτειος. Θυμίζει σε όλους, Ελληνοκυπρίους και Τουρκοκυπρίους, τις απώλειές μας. Μεγάλες απώλειες για τους Ελληνοκυπρίους - σπίτια, χωράφια, περβόλια, περιουσίες, μνημεία, πολιτισμό. Μεγαλύτερες οι απώλειες για τους Τουρκοκυπρίους - η αίσθηση του φιλότιμου και ό,τι ωραίου είχαν μέσα τους. Οι Ελληνοκύπριοι αναπληρώνουν τις απώλειές τους με τη μνήμη. Πώς αναπληρώνουν άραγε τις δικές τους οι Τουρκοκύπριοι;
Πώς οι Τουρκοκύπριοι αναπληρώνουν την αίσθηση ότι έχουν χάσει τον αυτοσεβασμό τους; Την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους; Την ίδια την αλήθεια τους; Πώς καταφέρνουν για τριανταπέντε χρόνια να κοιμούνται ήσυχοι στα κρεβάτια άλλων και να προσποιούνται ότι είναι τα δικά τους; Δεν επαναστατούν μέσα τους; Δεν εξεγείρονται ενάντια σε αυτούς τους αυταρχικούς Τούρκους καραβανάδες, που τους ανάγκασαν να ζουν τη ζωή κάποιων άλλων και μάλιστα να νιώθουν και περήφανοι γι' αυτό;
Νιώθουν περήφανοι πραγματικά οι Τουρκοκύπριοι; Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, καθώς αντικρίζουν κάθε μέρα το κατεδαφισμένο κουφάρι της περίκλειστης Αμμοχώστου; Τις ξεραμένες άνυδρες εκτάσεις της Μόρφου; Τα καταφαγωμένα από τις μπουλντόζες βουνά του Πενταδακτύλου; Τις μάντρες των ζώων που ήταν κάποτε εκκλησίες, νεκροταφεία και σπίτια χριστιανών; Τα καζίνα και τα καμπαρέ της Κερύνειας, που αιμοδοτούν με βρόμικα χρήματα μαφιόζων και σωματέμπορων, τη χρεωκοπημένη οικονομία τους;
Αλήθεια, θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε οι Τουρκοκύπριοι; Θα προσποιηθούν γι' ακόμα μια φορά ότι ήρθε και πέρασε σαν αστραπή μια τόσο ευχάριστη και ευτυχισμένη επέτειος; Θα προσποιηθούν ότι κτίζουν μια καινούργια χώρα και μια καινούργια πατρίδα με τον τίμιο ιδρώτα τους; Θα προσποιηθούν ότι είναι ελεύθεροι άνθρωποι και ότι δεν βλέπουν τα τεράστια στρατόπεδα των κατακτητών που τους περικυκλώνουν;

Περί Εφετείου Ανατ. Κρήτης


Ύστερα λοιπόν από τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις-υποσχέσεις

( αοριστολογίες-φούμαρα τα λέμε), του αρμόδιου υπουργού

για ίδρυση και λειτουργία Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη,

εμείς θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, αυτό που

κατά κόρον έχουμε τονίσει απ' αυτό εδώ το ιστολόγιο:

ΕΦΕΤΕΙΟ δεν πρόκειται να γίνει με κυβέρνηση Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη εν ζωή.

Απλά η κυβέρνηση δια μέσω του αρμόδιου υπουργού κοροϊδεύουν τους κατοίκους της.

Η ΛΥΣΗ τώρα που η κυβέρνηση έφτασε στο όριο των 151 βουλευτών, είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:

Να της στείλουν το μήνυμα οι νεοδημοκράτες βουλευτές των δύο νομών:

"ΕΦΕΤΕΙΟ σήμερα ή ρίχνουμε την κυβέρνηση"

Αν όντως αυτοί θέλουν το Εφετείο, ιδού η Ρόδος...., διαφορετικά ας τους κρίνει όπως τους αρμόζει ο ντόπιος ψηφοφόρος στην κάλπη που ως φαίνεται σύντομα θ' ανοίξει.Ναι, κύριοι, εδώ που φτάσαμε εσείς μπορείτε να "στήσετε" το Εφετείο στο Ηράκλειο

σήμερα κιόλας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Θέλει αντρειοσύνη το εγχείρημα τούτο.

Αποδείξτε το !

www.cretanpatriot.blogspot.com

Αμεσα Ασφαλιστικα μετρα κατά των Τραπεζων κατεθεσε το STOPCARTEL (ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ)

Αμεσα Ασφαλιστικα μετρα κατά των Τραπεζων κατεθεσε το STOPCARTEL 14-11-2008

"STOP CARTEL"

Η Μη Κυβερνητικη Οργανωση με την επωνυμια STOPCARTEL ξεκινησε στην Ελλαδα και διεθνως τη λειτουργια της πριν απο δυο χρονια, οταν τιποτε σχεδον δεν προμηνυε τις σημερινες οικονομικεςκαι κοινωνικες εξελιξεις στην Ελλαδα και παγκοσμια.Σημερα οι δρασεις της φαινονται επικαιρες και αναγκαιες , καθως ολοι πλεον νιωθουμε στην καθημερινοτητα μας τις συνεπειες της κρισης.Και δυστυχως φαινεται οτι βρισκομαστε μονο στην αρχη.
Για να ενημερωθεις για τις δρασεις τις οποιες το STOPCARTEL αναπτυσει μεσα και εξω απο την Ελλαδα και να γνωριζεις τις τρεχουσες εξελιξεις στο μετωπο κατα των καρτελ και ολιγοπωλιων που δημιουργησαν τα σημερινα αδιεξοδα ,επισκεψου το Δικτυακο Τοπο www.stopcartel.org .
Εκει θα μαθεις για τις συγκεκριμενες πρωτοβουλιες,προτασεις και εισηγησεις του STOPCARTEL που σκοπο εχουν τη συμβολη στην αντιμετωπιση της καταστασης.
Ετσι θα μπορεις να σκεφθεις και να αποφασισεις*αν θα ηθελες πιθανο και συ να συμετασχεις, με τον τροπο που θα ηθελες και εκρινες σκοπιμο.
Περιμενοντας τις αποψεις σου,
φιλικα,
Γιωργος Κοσμοπουλος
Προεδρος Δ.Σ.
STOPCARTEL
Λ.Συγγρου 132,17671
Αθηνα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Τουρκική πρόκληση με έρευνες στο Καστελόριζο! Καραμανλή που μας οδηγείς;

Συγκλονιστική είδηση από τον Λουκά Δημάκα, της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", αυτή την ώρα...
Επίκειται σύγκρουση;
Ο Καραμανλής μονάζει στη Ραφήνα; Ντροπή!
Για μια ακόμη φορά θα γίνουμε ρόμπες στον κουμπάρο του Καραμανλή;
Πολεμικά πλοία βρίσκονται στην περιοχή
Τουρκική πρόκληση με έρευνες στο Καστελόριζο
Πρόκληση από Τουρκία και Νορβηγία
Σε εξέλιξη βρίσκεται επικίνδυνη πρόκληση των Τούρκων με έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο. Πολεμικά πλοία από την Ελλάδα και την Τουρκία έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Νορβηγικό ερευνητικό σκάφος που έχει μισθώσει η Άγκυρα ξεκίνησε από χθες το πρωί έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα διεθνή ύδατα, 80 μίλια νοτίως του Καστελόριζου, συνοδεία της τουρκικής φρεγάτας Γιεντίζ.
Γύρω στις 10 το πρωί χθες έσπευσε στην περιοχή από τη Ρόδο η ελληνική κανονιοφόρος Πολεμιστής, μόλις υπήρξε η πληροφορία περί των τουρκικών ερευνών...
Η συνέχεια σε έκτακτη ηλεκτρονική δημοσίευση στα "ΝΕΑ"

1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.


Αγαπητές Φίλες - Αγαπητοί Φίλοι!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

Η ΠΡΩΤΗ Ελληνική Πράσινη Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, Επίκουροι Εθελοντές, το ΔΣ του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου κ Φίλοι αποφάσισαν ομόφωνα να υλοποιήσουν σχέδιο για ν΄ αντιμετωπίσουν όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΕΙΑ!(Ο ΔΗΜΟΣ κ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ ΠΑΛΙ ΑΠΟΝΤΕΣ)Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!
Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ κ αν μπορέσουμε κ υπάρχει δυνατότητα κ εκτός Γαλατσίου.
ΕΩΣ 13/12/08. ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ – ΓΑΛΑΤΣΙ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ: ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, SOS-SOS ΓΑΛΑ Κ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ KAI ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ.

ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ:

1) ΣΤΙΣ 400 ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΣΤΙΣ 15/12/08 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ). ΑΠΟ 10.00 ΕΩΣ 17.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

2) ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΓΙΑ 120 ΣYNANΘΡΩΠOYΣ MAΣ (MONAXIKOYΣ K AΠO OIKOΓENEIEΣ).

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ:

3) ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

4)ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΟΛΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ.

ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Κ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-2923785 & 6977.650564.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)

14.11.08

"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" Η ΚΥΡΙΑ!!!!

Mπουμπούκι η ..."κυρία" !

αναρτήθηκε από:
"Spyros_99"









MΠΟΥΜΠΟΥΚΙ...Η ΕΥΓΕΝΙΑ;

Μάθαμε σήμερα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA και ALTER όπου είδαμε συνέντευξη του κ.Μανωλίδη, συζύγου της Ευγενίας τα εξής αποκαλυπτικά:
1. Υπάρχει απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που δίνει την επιμέλεια των παιδιών τους στον ίδιον τον κ.Μανωλίδη.
Η απόφαση είναι πρωτοφανής, συνήθως την επιμέλεια τα δικαστήρια τη ν δίνουν στη μητέρα, εκτός και εάν αυτή κριθεί ανίκανη να αναθρέψει τα παιδιά της.
2. Σήμερα είχαν δικαστήριο γιά τη διατροφή των παιδιών, που παρά την απόφαση του εφετείου μένουν με τη μητέρα, και ενώ ο σύζυγός της της δίνει 2.800 ευρώ μηνιαίως, ζητά πολύ περισσότερα. Δηλαδή η κ.Ευγενία, και παράνομα έχει τα παιδιά και υπέρογκα ποσά ζητά γιά την ανατροφή τους.
3. Το δικαστήριο αναβλήθηκε γιατί ως μοναδικό μάρτυρα η Ευγενία είχει τον κ. Αδωνι, ο οποίος δεν προσήλθε στο δικαστήριο, προφασιζόμενος ότι ταξιδεύει σήμερα γιά Αμερική, κατα πληροφορίες όμως του δικηγόρου του κ.Μανωλίδη κ.Γονατά, δεν ταξιδεύει σήμερα αλλά την Δευτέρα.
4. Είδαμε τον κ.Μανωλίδη στην τηλεόραση και εκπλαγήκαμε. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι 70 ετών, αλλά η εμφάνισή του και η εν γένει συμπεριφορά του, προδίδει έναν άνδρα πολύ νεότερο, ευπρεπή, κοσμοπολίτη, γοητευτικό, ιδιαίτερα σοβαρό και μετρημένο, με αίσθημα αυτοκυριαρχίας και ασφαλώς εκ διαμέτρου αντίθετο με το ότι είναι και φαίνεται ο ΄Αδωνις!!!
Με το μονοπώλιο των εμφανίσεων στην τηλεόραση που έχουν ΄Αδωνις και Ευγενία, δίνουν ψεύτικές εντυπώσεις στον κόσμο, γιά τα πραγματικά αίτια το διαζυγίου της Ευγενίας.
Ο κ.Μανωλίδης ζητά διαζύγιο και η Ευγενία δεν το δίνει.
΄Ισως να της αρέσει το "επάγγελμα" της συζύγου, μιάς και κρατάει ακόμα και το όνομα του συζύγου της.
Γούστο θα έχει να μπουν στον ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ η Ευγενία και ο ΄Αδωνις.
Θα γελάσει κάθε πικραμένος.

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές, Δείτε στην κατωτέρω ιστοσελίδα την προπαγάνδα των Σκοπιανών και το μίσος τους για τον Ελληνισμό. Χωρίς υπερβολή, θα φρίξετε.

Με τιμή Ε. Μπίλλης,

Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, Μιχαλακοπούλου 155, ΤΚ 11527 Αθήνα, τηλ. 2107700568

http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm

Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

>Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και
>πάρτε τα μέτρα σας! Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια
>πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο
>φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην
>κάθοδο. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα
>πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά
>σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να
>βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να
>μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και
>προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε
>παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το
>Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ
>ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.
>Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω
>κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την
>προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη
>σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί
>εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη,
>Πέμπτη και Παρασκευή! Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα !!!

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Κατάθεσης του κ. Ζερβουδάκη, δικηγόρου της ΚΕΔ, παραστάντα στα επίμαχα συμβόλαια.

Στην κατάθεση του κ. Ζερβουδάκη που ακολούθησε (14/11/08) και για την οποία δεν έχουν ακόμα εκδοθεί πρακτικά (ώστε να αναπαραχθούν οι ακριβείς λεκτικές διατυπώσεις), ο μάρτυρας, μεταξύ άλλων:

  1. Κατέθεσε ότι τα σχέδια των συμβολαίων τα έφτιαχνε ο κ. Δημήτριος Πελέκης και τα έφερνε μαζί με τον Αρσένιο στην ΚΕΔ.
  2. Δήλωσε ότι του έφερναν τα σχέδια συμβολαίων σήμερα και του ζητούσαν να υπογραφούν συμβόλαια την επόμενη μέρα. Αυτό το κατεπείγον το επέβαλε η Διοίκηση της ΚΕΔ.
  3. Κατέθεσε ότι ζητούσε διάφορα έγγραφα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά δεν του τα έστελναν.
  4. Δήλωσε ότι η Μονή ισχυριζόταν πως ήθελε τα ακίνητα στο Ολυμπιακό Χωριό για να λειτουργήσει φιλανθρωπικά ιδρύματα και προκειμένου να της εκχωρηθούν αυτά τα ακίνητα έγινε όλη η διαδικασία των ανταλλαγών… (ανταλλαγών μιας λίμνης που ανήκε στο Δημόσιο με ακίνητα φιλέτα που επίσης ανήκαν στο Δημόσιο, μέρος των οποίων ανταλλάχθηκε εκ νέου ώστε να καταλήξει το Ολυμπιακό ακίνητο στη Μονή!!!)
  5. Κατέθεσε ότι όταν η Μονή πούλησε τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού σε τρίτους ιδιώτες ο μάρτυρας τους «ξαπόστειλε» (τους μοναχούς) και δεν ξαναυπέγραψε άλλα συμβόλαια, γιατί κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
  6. Δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί δεν εκχωρήθηκαν εξ αρχής τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού στη Μονή, αντί να κάνουν δεκάδες ανταλλαγές.
  7. Δεν απάντησε γιατί στα δύο πρώτα συμβόλαια η Βιστωνίδα χαρακτηρίστηκε υδροβιότοπος και στα υπόλοιπα δεκάδες συμβόλαια παραλείπεται ο χαρακτηρισμός.
  8. Δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί το Δημόσιο δέχθηκε να περιληφθεί στο συμβόλαιο της Ουρανούπολης (δάσος) επιφύλαξη της Μονής για αλλαγή χρήσης.
  9. Σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι εάν είχαν γίνει δεκτές οι εισηγήσεις του προς την Διοίκηση σχετικά με την τήρηση του Εσωτερικού Κανονισμού της ΚΕΔ, εισηγήσεις στις οποίες αναφέρετε και στην σχετική επιστολή του που δημοσιεύθηκε. Τότε θα είχε αποφευχθεί μέρος της ζημίας του δημοσίου συμφέροντος.
  10. Σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι το θέμα της ανταλλαγής δασικών εκτάσεων, ο ίδιος δεν το έλεγξε λόγω του φόρτου εργασίας που τον βάρυνε με την ανάθεση σε αυτόν δεκάδων ακινήτων για νομικό έλεγχο μέσα σε ελάχιστον χρόνο, όμως όφειλαν τα αρμόδια Υπουργεία και η Διοίκησης της ΚΕΔ που αποφάσισε ποια ακίνητα θα ανταλλαγούν με την Βιστωνίδα να το έχουν ήδη ελέγξει.



ΣΗΜΕΙΑ

Κατάθεσης του κ. Παυλίδη, Διευθυντής ΚΕΔ

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλίδης κατέθεσε ότι:

  1. Η δήλωση που περιλαμβάνεται σε δεκάδες συμβόλαια, τα οποία υπογράφει το Ελληνικό Δημόσιο δια της ΚΕΔ, ότι εκτίμησε ο ίδιος τις αξίες των ακινήτων και ήλεγξε τα τεχνικά στοιχεία, είναι ψευδής.
  2. Η ΚΕΔ την εποχή των ανταλλαγών είχε οργανωμένο τμήμα τοπογραφήσεων και θα μπορούσε να κάνει τα τοπογραφικά μηχανικός της ΚΕΔ.
  3. Τα τοπογραφικά του ιδιώτη μηχανικού ούτε ελέγχθηκαν ούτε εγκρίθηκαν από την ΚΕΔ.

ΣΗΜΕΙΑ

Κατάθεσης του κ. Κωνσταντίνου Βλαχάκη, μέλους του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βλαχάκης κατέθεσε ότι:

  1. Η λιμνοθάλασσα δεν μεταβιβάζεται
  2. Το Δημόσιο θα έπρεπε, ως καλόπιστος συμβαλλόμενος, να διευκρινίσει δια των αρμοδίων υπηρεσιών του τα των αρχαιοτήτων της Ουρανούπολης, ως προς το αν μεταβιβάζονται ή όχι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 7μμ BLOGSΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

BLOGSυντονισμός

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ!

Σάββατο 15 Νοέμβρη 7μμ

συγκεντρώσεις

έξω από Βουλή-Νομαρχίες.

Να μην αποφασίσουν

οι G20 στην Ουάσιγκτον

χωρίς τους λαούς, εναντίον τους

H πρόσκληση: http://autenergos.blogspot.com/2008/11/blogs-15-2008-7_10.html

ΚΑΙ Η ΚΕΔ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ "ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ"


Ο νομικός σύμβουλος Διαχείρισης της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ αποκαλύπτει ότι υπήρχαν άνωθεν εντολές για τις «ιερές» ανταλλαγές δημόσιας γης, με την Μονή Βατοπεδίου
«Η ΚΕΔ ολόκληρη εντολές εκτελούσε, όπως ακριβώς εντολές εκτελούσα κι εγώ στην ΚΕΔ», τονίζει με έμφαση ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΔ, που υπέγραψε τα περισσότερα συμβόλαια της παραχώρησης των ακινήτων-φιλέτων του δημοσίου.
Παρά τον χορό των αποκαλύψεων για το μεγάλο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, στην ΚΕΔ έχει επιβληθεί μια ομερτά, με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ το ίδιο το Μαξίμου τους παρέχει έναν κλοιό προστασίας.
πηγή ΕΘΝΟΣ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΡΑΤΣΙΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ «ΞΕΦΥΓΕ»…..ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ALPHA ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Με το Ν & με το Σ» ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Στέλιο Βραδέλη & Έλενα Λάσκαρη

ΜΕ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΚΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ..... Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ (τα sms έπεφταν σύννεφο) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ «ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΕ» .ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ………….

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Εμείς δεν ξεχνάμε την προδοτική στάση του Καραμανλή και της δεξιάς στην Εξέγερση του Νοέμβρη!

(Πηγή: Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα)

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ!!!!

Αυτή η φωνή του φοιτητή, αυτός ο "αλήτης" πάνω στη πόρτα με την Ελληνική σημαία, αυτός ο εκκωφαντικός ήχος του τανκ, αυτή η πόρτα που πέφτει. Αυτά είναι που μείναν να μας θυμίζουν πρακτικά εκείνη τη νύχτα.
Ας προσπαθήσουμε όμως να προσεγγίσουμε το γεγονός, μέσα από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου και της ψυχής μας.
Ποιοι ήταν μέσα?
ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Παιδιά που τους έλεγαν αλήτες γιατί τολμούσαν τότε να αγκαλιάσουν τη κοπελιά τους δημόσια.
Παιδιά που τους έλεγαν αλήτες γιατί διάβαζαν Ρίτσο και Σεφέρη.
Παιδιά που τους έλεγαν αλήτες γιατί άκουγαν κρυφά Θεοδωράκη και Doors.
Γιατί αρνούνταν να κοροϊδεύονται με τα σκουπίδια της εποχής.
Παιδιά που μαζεύονταν στα σπίτια και παίζοντας κιθάρα οκλαδόν στο πάτωμα, μ ένα πακέτο sante άφιλτρο, ερωτεύονταν και έκλαιγαν.
Γι αυτά τα παιδιά, η λέξη ελευθερία ήταν συνώνυμη με τον έρωτα, η λέξη γνώση με την αμφισβήτηση, και η λέξη έρωτας τόσο ιερή, όσο κι δικός τους Θεός που λεγόταν εξέγερση!
Ας μπούμε τώρα νοερά μέσα στο πολυτεχνείο κι ας γίνουμε κι εμείς ένα απ' αυτά τα παιδιά.
Βράδυ 16ης του Νοέμβρη του 73, μετά τα μεσάνυχτα.
Πόρτα κλειστή.
Κρύο.
Απ έξω απειλές των στρατοκρατών. Μέσα τα νιάτα.
Απ έξω το ατσάλι. Μέσα η ψυχή.
Μια ψυχή που άφηνε πίσω της εκείνο το βράδυ, όλες τις ανέσεις που μπορούσε να χε, αν υποτασσόταν στη τυραννία και στο τίποτα του εφήμερου.
Άραγε θα ξαναβλεπε τους γονείς?
Άραγε θα ξαναβλεπε τους φίλους?
Άραγε θα ξαναβλεπε το ξημέρωμα?
Φόβος που όμως τον αψηφούσε μέσα στη μαγεία του πείσματος και του έρωτα της λευτεριάς.

Εκείνα τα παιδιά ξημέρωσαν, όσα ξημέρωσαν, με τα κορμιά τους μαύρα από το ξύλο και το ποδοπατητο.
Άλλα πάλι τα βρήκε ο ήλιος σε κάποια μπουντρούμια.
Όμως δεν ήξεραν τι είχαν καταφέρει τότε.
Έστρεψαν ένα ολάκερο κόσμο στον αγώνα.
Σήκωσαν απ τους καναπέδες όλους τους "δε βαριέσαι" της εποχής εκείνης
Ξεβράκωσαν τις απειλές των αμερικανοδουλων στρατοκρατών, οτι δήθεν είναι άτρωτοι.
Ρεζίλεψαν ένα ολάκερο σύστημα "ασφαλείας" και κρατικισμού.
Ο κόσμος ένοιωσε και πάλι οτι μπορεί να τα καταφέρει.
Παντού υπήρχε ένα μειδίαμα ελπίδας και για άλλα πολυτεχνεία
Παντού υπήρχε η λέξη "μπορώ".

Τα παιδιά αυτά ξαναπήγαν αργά η' γρήγορα στα σπίτια τους.
Συνέχισαν τα γράμματά τους και τον αγώνα τους για την επιβίωση
Η Πατησίων καθάρισε και πάλι
Στο Πολυτεχνείο έβαλαν άλλη πόρτα
Αυτά τα παιδιά όμως ποτέ δε ξέχασαν!
Γι αυτά, εκείνη η νύχτα δεν ήταν σαν όλες τις άλλες
Τόσα χρόνια δίσεκτα σε μιαν ώρα, για να παραφράσω το μεγάλο Ξυλουρη.
Αυτά τα παιδιά που τους έλεγαν αλήτες και μετά ήρωες μεγάλωσαν
Πρόκοψαν
Ανέβηκαν κοινωνικά
Τράβηξε ο καθένας το δρόμο του.
Κάποιοι εξαργύρωσαν εκείνη τη νύχτα στα κόμματα και τους υπουργικούς θώκους
Ευτυχώς ήταν ελάχιστοι
Τα κόμματα ανέλαβαν να "υλοποιήσουν" το κυρίαρχο σύνθημα εκείνης της βραδιάς
Εκείνων των παιδιών
Τη δικιά τους ΕΝΤΟΛΗ:
"ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε από τότε?

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2008

ΨΩΜΙ:
20000 άστεγοι στην Αθήνα!
Μισθοί καθηλωμένοι
Η ΔΕΗ αυξάνει το ρεύμα 35%
Τα προϊόντα στο ράφι των super markets έχουν αυξηθεί κατά 20% από πέρυσι
Η ανεργία διογκώνεται
Οι απολύσεις εργαζομένων πέφτουν σα βροχή!
3000000 κόσμος περίπου ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας

ΠΑΙΔΕΙΑ:
Τα ιδιωτικά κολλεγια θα είναι ισότιμα με τα δημόσια Πανεπιστήμια
Τα συγγράμματα τα παίρνουν οι φοιτητές μετά, αφού δώσουν το μάθημα
Το λύκειο είναι το σκαλοπάτι για το πανεπιστήμιο και όχι πεδίο γνώσης Έχουμε ακούσει το άθλιο από γονείς και παιδιά , ευτυχώς όχι απ όλους:" μωρέ άσε να μου βάλει ο καθηγητής στο λύκειο το βαθμό και τα μαθαίνω στο φρονιστηριο".
Τα πτυχία είναι πια χωρίς αντίκρυσμα
Άνεργοι πτυχιούχοι παντού!
Από το δημοτικό πια μαθαίνουν πιο πολύ τα μολύβια Πόκεμον παρά να διαβάζουν

Παιδεία όμως είναι και ο συνολικότερος τρόπος ζωής μας.
Η κάθε ξανθιά κοκκαλομπουτα, που της έμαθαν από τα δεκατέσσερα της χρόνια να ζητάει με τα μπούτια της, χωρίς να κουραστεί και γίνεται φίρμα Αυτό είναι το ίνδαλμα πια!!!!!
Ο κάθε ανεγκέφαλος καψουροτραγουδιστής είναι ο ήρωας!!!!!!!!!

Παιδεία είναι και οι αρχές και οι αξίες μας.
Κι αυτές άλλαξαν!
Μέσα στα κάγκελα του πολυτεχνείου το 73 βρίσκονταν κλεισμένες ψυχαρες με πόδια!!!!
Μέσα στα κάγκελα που έχουμε κλείσει τη ψυχή μας σήμερα, βρίσκονται κλεισμένα επιτόκια και ορμόνες με πόδια!!!!
Στους ματωβαμενους δρόμους του Νοέμβρη του 73 περπατούσαν άνθρωποι που ο καθένας τους ήταν εν δυνάμει Χριστός, Τσε Γκεβάρα, Σωκράτης, έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλό του συνόλου
Στους τυροπιτενιους δρόμους του Νοέμβρη του 2008, περπατούν όντα, που ο καθένας τους είναι εν δυνάμει τραπεζίτης, βολεμένος πολιτικάντης, φοβισμένος καναπεδοκεφτές, έτοιμος να θυσιάσει το σύνολο για το καλό του εαυτού του!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:
Κάμερες παντού!
Μπλόκα παντού!
Βουλευταδες που υπακούουν στον ΕΝΑ αρχηγό τους και τα παρατρεχάμενα λαμογια του,
Μια πολιτική κατάσταση που θυμίζει ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, γιατί κανείς δε τολμάει να πάει κόντρα σε αντεργατικούς κακούς νόμους, που είναι τελικά ενάντια σ αυτούς τους ψηφοφόρους που τους στηρίζουν!
Μια τηλεόραση απαράδεκτη με Λολες και σήριαλ σκουπίδια!
Μια τηλεόραση με ειδήσεις προκάτ, για Ζαχοπουλους, Βατοπέδια και πάσης φύσεως σκάνδαλα!
Και η φωνή των κυβερνώντων ηχεί δυνατά:
"Αυτά πρέπει να δεις ανθρωπάκο, γιατί μόνο αυτά επιτρέπει το σύστημα"!!!!
Μια ζωή μέσα στο τρέξιμο από το πρωί ως το βράδυ για να προλάβεις τα πάντα!
Τι σου μένει μετά?
Ένας καναπές και μια τηλεόραση ανοιχτή, που ο ήχος της διακόπτεται από το ροχαλητό του κουρασμένου "ελεύθερου" δούλου!
Και η φωνή των κυβερνώντων ηχεί δυνατά:
"Διάλεξε το κελί σου ανθρωπάκο! Διάλεξε τις ίντσες στη τηλεόραση σου και το χρώμα του καναπέ σου! Αυτή την ελευθερία μόνο σου επιτρέπουμε να έχεις. Άσε που όποτε μεις και οι λοβιτούρες μας το αποφασίσουμε, θα σε καλέσουμε να μας ξαναψηφίσεις και να εκλέξεις το ποιος θα σε κοροϊδεύει για τα επόμενα χρόνια!
Στον αντίποδα? Οι ποδαροπερπατητές της λεγόμενης "αριστεράς". Αυτοί που καπηλεύονται το κάθε αγώνα και τον οδηγούν σε μια ανούσια πορεία από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια.
Τάχα μου αγώνας!!!!
Την ίδια ώρα στη Βουλή και στα Υπουργεία περνάνε και σφραγίζονται σα νομοί του κράτους οι αντεργατικές δεσμεύσεις της κάθε κυβέρνησης στη νέα τάξη πραγμάτων.
Το ξέρουν αυτό οι δήθεν "κόκκινοι" και "ροζ" Χμερ!
Το ξέρουν οτι τίποτα δε γίνεται πια με τη παλιά συνταγή του ποδαρόδρομου!!!!
Και η φωνή των κυβερνώντων ηχεί δυνατά:
"Περπάτα ανθρωπάκο! Εκτονώσου! Εμείς αύριο θα σου περάσουμε το άρθρο 16, τη λύση των συλλογικών συμβάσεων κι όλα αυτά που θα σε κάνουν να πονάς και να βασανίζεσαι!"

ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!
ΣΕΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΛΗΣ!!!!
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ DOORS!!!!
ΣΑΝΤΕ ΑΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!!!!
ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!!

Όχι φίλε μου που ήσουν πίσω απ τα κάγκελα το '73 και που σε κούρασα με τις αράδες μου.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΝ!!!!
Απλά προσαρμόζουν το δικό σου χτυποκάρδι εκείνης της νύχτας στην εποχή τους.
Μαζεύονται στα σπίτια, ακούν τα ίδια τραγούδια όπως κάποτε που τους έλεγαν κι αυτούς αλήτες και προσπαθούν να βρουν ιδεολογικό και πρακτικό τρόπο για να αλλάξει το νεοταξιτικο ξερατό του 2008 στη πράξη!
Από την άλλη μαθαίνουν στα παιδιά τους την αληθινή ιστορία και τη πραγματική γλώσσα.
Αυτή που μίλαγες κι εσύ!
Προσπαθούν να σου μοιάσουν στο τρόπο που ερωτεύτηκες τη ζωή και τη κοπελιά σου!
Προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους, αυτό τον έρωτα για τη ζωή, που φτάνει ακόμα και στο να αψηφάς ακόμα και το θάνατο.
Τους μαθαίνουν να κάνουν έρωτα πρώτα με το μυαλό και μετά με το σώμα!
Τους μαθαίνουν να αμφισβητούν και να διεκδικούν!
Τους μαθαίνουν να είναι μακρυά από χοντροβολεμενους πολιτικάντηδες με τις LEXUS!
Τους μαθαίνουν Σωκράτη και Πλάτωνα!
Τους μαθαίνουν να ζουν δυνατά, αλλά κι αν ακόμα χρειαστεί, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, να ξανακλειστουν μαζί με μας σε πολυτεχνεία,ενάντια σ αυτή τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, που τολμούν να την αποκαλούν Δημοκρατία, χωρίς να φοβούνται να μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Τους μαθαίνουν να περιμένουν εκεί πίσω απ τα κάγκελα να σε ξαναδούν!
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ '73
ΓΕΛΑΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

http://kraniotis.blogspot.com/

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ.....Ο ΜΠΑΜΙΑΣ


ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΗ: Σημεία κατάθεσης μαρτύρων κ.κ. Αληφακιώτη και Στασινόπουλο

Μετά τη δημοσίευση σε σημερινό πρωτοσέλιδο της επιστολής του δικηγόρου της ΚΕΔ κ. Ζερβουδάκη προς την Διοίκηση της ΚΕΔ, με την οποία διαμαρτύρεται για τις άνωθεν πιέσεις που δέχθηκε και περιγράφει την εξέλιξη του οργίου των ανταλλαγών, ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε το πρωί στην Επιτροπή, παρά το ότι είχε οριστεί πρώτος μάρτυρας.

Όταν το ζήτημα τέθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας ενημέρωση για την μη προσέλευση του μάρτυρα στην προκαθορισμένη ώρα και συνδέοντας το γεγονός νέες πιέσεις που μπορεί να του ασκούνται μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής διαμαρτυρίας του,

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το οποίο κάνετε σήμερα …να ειδοποιήσετε το μάρτυρα να μην έρθει στην ώρα του… να του κάνετε φροντιστήριο τι θα πει μετά από δύο ώρες»

(Σελ. 6-7 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

ο Πρόεδρος της Επιτροπής:

με αυταρχισμό απέρριψε την προβληθείσα ένσταση απαρτίας

«Είμαστε έντεκα μέσα στην Αίθουσα – τώρα είμαστε δέκα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση // Πρόεδρος: Ωραία. Απορρίπτεται η ένσταση. Είμαστε σε απαρτία»

(Σελ. 11 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

και με την απαίτηση να μην γραφούν στα πρακτικά οι τοποθετήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, προσέβαλε τους βουλευτές, αποκαλώντας τους «ταραξίες», απειλώντας να τους τιμωρήσει πειθαρχικά

«θα σας τιμωρήσω πειθαρχικά γι’ αυτό το οποίο κάνετε»

(σελ. 8 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/18)

και απευθυνόμενος σε αυτούς προσβλητικά στον ενικό:

«Τι είσαι εσύ εδώ πέρα; Μου λες τι είσαι εσύ;

(Έτσι απευθύνεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής στους Βουλευτές της αντιπολίτευσης… Σελ. 8-9 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/18)

Με βάση τα πρακτικά που διανεμήθηκαν μέχρι τώρα, παρατίθενται τα κύρια σημεία των μαρτυρικών καταθέσεων της σημερινής Συνεδρίασης.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ κου ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗ:

Όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή ανέβηκε στην η Μονή Βατοπεδίου ΔΕΝ είχε ακόμα πάρει τις εκτάσεις της Βιστωνίδας – Μη σύννομη η μη δημοσίευση της υπ΄ αριθμ. 3328/05 Υπουργικής απόφασης στα ΦΕΚ

Ο κος Αληφακιώτης, πρώην ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επί Τσιτουρίδη, κατέθεσε σήμερα, 14/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή ότι:

(α) Όταν η ΝΔ ανέλαβε την εξουσία η Βιστωνίδα ανήκε στο Δημόσιο και αυτή ήταν η άποψη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επί Τσιτουρίδη.

(άποψη που επιβεβαιώνεται και από την προσφάτως δημοσιευθείσα δικαστική απόφαση που είχε ενταφιαστεί με υπογραφή Δούκα)

«Ερ. Τα διεκδικούσε ή τα είχε πάρει η Μονή Βατοπεδίου; Απ: Όχι, τότε δεν τα είχε πάρει, τα διεκδικούσε.»

(Σελ. 15 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

«Ερ. Η άποψη του Υπουργείου Γεωργίας ποια ήταν; Ήταν ότι ανήκε στη Βιστωνίδα (προφανώς εννοεί: Μονή Βατοπεδίου) ή ότι ανήκε στο Δημόσιο; Απ: Τουλάχιστον αν κρίνω μόνο από τον κ. Τσιτουρίδη, διότι με τον κ. Μπασιάκο δεν είχα κάνει συζήτηση, ούτε με τον κ. Κοντό, ο κ. Τσιτουρίδης πίστευε ότι ανήκει στο Δημόσιο».

(σελ. 19 Πρακτικών Εξεταστικής συνεδρίαση 14-11-08).

(β) Δήλωσε, στη συνέχεια, ότι ο κ. Τσιτουρίδης ήταν αντίθετος στο σχεδιασμό των ανταλλαγών και ο ίδιος ΔΕΝ θα υπέγραφε τις Υπουργικές αποφάσεις για τις ανταλλαγές.

«Ερ: Είναι αλήθεια αυτό το οποίο έχει γραφτεί, έχει ακουστεί, ότι ο κ. Τσιτουρίδης ήταν αντίθετος προς αυτό το οποίο έγινε μετά; Δηλαδή αρνήθηκε αυτό το σχεδιασμό των ανταλλαγών. Απ: Ναι. Νομίζω πως ναι. Γιατί ξέρετε ο κ. Τσιτουρίδης νοιαζόταν για τους αγρότες οι οποίοι κατέχουν τα παραλίμνια εδάφη …»

(σελ. 17 Πρακτικών Εξεταστικής συνεδρίαση 14-11-08).

«Ερ. Δηλαδή, κύριε μάρτυς, μου λέτε, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζετε, ότι αν ήταν ο κ. Τσιτουρίδης στη θέση του κ. Μπασιάκου δεν θα υπέγραφε τις Υπουργικές Αποφάσεις για τις ανταλλαγές. Αυτό πιστεύετε; Απ: Αυτό πιστεύω.»

(σελ. 18Πρακτικών Εξεταστικής συνεδρίαση 14-11-08).

(γ) Θεωρεί μη σύννομη την αδημοσίευτη στα ΦΕΚ Υπουργική Απόφαση 3822/05 για τις ανταλλαγές.

(Ερ. Αυτή η μη δημοσίευση ήταν σύννομη τότε; Προβλεπόταν από το θεσμικό πλαίσιο; Απ: Δεν νομίζω. Όλες οι Υπουργικές αποφάσεις δημοσιεύονται. Είναι γενικός κανόνας.)

(σελ. 19 Πρακτικών Εξεταστικής συνεδρίαση 14-11-08).

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ:

Ο μάρτυρας, κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, στην μέχρι στιγμής απομαγνητοφωνημένη κατάθεσή του:

    • Δεν έδωσε απάντηση σε ερώτημα για το πώς η κα Πελέκη ανέλαβε τόσα πολλά κρατικά συμβόλαια, τα οποία κανονικά θεωρούνται «αγγαρεία» στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο.

(Σελ. 58 -59 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

    • Δήλωσε ότι η κα Πελέκη ανέλαβε κρατικά συμβόλαια 1.200 σελίδων, μάλλον επειδή την υπόθεση διαχειριζόταν το δικηγορικό γραφείο του πατέρα της και του αδελφού της (πεθερού και γαμπρού τότε Υπουργού της Κυβέρνησης) που συνεργάζονταν με την Μονή.

(Σελ. 62 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

    • Ξεκαθάρισε ότι εφόσον προκύπτει από την εκτίμηση μία έκταση ως δάσος, τότε πρέπει να αναγραφεί ως δάσος και στο Συμβόλαιο

(αδικαιολόγητα, λοιπόν, η δασική έκταση της Ουρανούπολης αναγράφεται ως οικόπεδο στο υπ’ αριθμ. 2823/07 συμβόλαιο της κα Πελέκη - Βουλγαράκη )

(Σελ. 65 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

    • Λιμνοθάλασσες ΔΕΝ μεταβιβάζονται

(και η Βιστωνίδα στις εκτιμήσεις του ΣΟΕ περιγραφόταν ως επικοινωνούσα με τη θάλασσα, ενώ αναφερόταν ότι έχει αλμυρό νερό, δηλαδή ήταν προφανές ότι επρόκειτο για λιμνοθάλασσα – ενδεικτικά αναφέρεται σελ 13 στην Εκτίμηση 15/3/2005 ΣΟΕ, όπου επισημαίνεται η «συνεχής επικοινωνία με τη θάλασσα»)

  • Ουσιαστικά απέδωσε τις ευθύνες για τις ανταλλαγές της Βιστωνίδας χωρίς νόμιμους τίτλους στο Δημόσιο (δηλ. την Διοίκηση της ΚΕΔ) και την Ιερά Μονή (η οποία ούτως ή άλλως τα συμφέροντά της εξυπηρετούσε)

(Σελ. 70 Πρακτικών Εξεταστικής 14/11/08)

Αναμένονται τα υπόλοιπα πρακτικά της κατάθεσης του κ. Στασινόπουλου…

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.
Στο νέο «Βατοπέδιο» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

(Κλικ στη φωτο. για μεγένθυση)
Επειδή το σπίτι του βρίσκεται σε περιοχή Κτηματογράφησης, του ζητάνε 26ΕΥΡΩ, για την ...σύνταξη - κατάθεση της δήλωσης απο την Τράπεζα, παρά τις Κυβερνητικές δηλώσεις περί του αντιθέτου!
Η επόμενη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ έγκειται στο γεγονός ότι του ζητάνε ΑΛΛΑ 26 ΕΥΡΩ, για τη... δήλωση ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗΣ!!
ΕΔΩ είναι ΣΚΑΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ, αφού ο κάθε δανειολήπτης κατά τη σύναψη του δανείου,
ΠΛΗΡΩΣΕ το ΠΑΓΙΟ ! ! τέλος προσημείωσης. Τώρα λοιπόν του ζητάνε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ 26 ΕΥΡΩ !! ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ !!

ΥΓ. 1) ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
2) ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ?
3) ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΟΠΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ?http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Είμαστε πρωταθλητές στο «φακελάκι»

Η Ελλάδα «κατέβηκε» δύο θέσεις στον πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών χειροτερεύοντας την εικόνα της
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΑΦΥΝΤΑΝΙΔΟΥ
Φωτογραφία
«Λαδώνουν» τον ίδιο τον γιατρό ή ακόμη και τη... γραμματέα του για να κλείσουν ένα ραντεβού. Το γνωστό σε όλους «φακελάκι», που εκτός των άλλων «καταρρακώνει» την αρχή της ίσης μεταχείρισης των ασθενών, αλλά και η μη εφαρμογή της πληροφορικής στην Υγεία (e-health) χειροτέρεψαν μέσα σε έναν χρόνο την εικόνα της Ελλάδας σε αυτόν τον τομέα. Από πέρυσι, η χώρα μας «κατέβηκε» δύο θέσεις στον Ευρωπαϊκό Πίνακα Κατάταξης Καταναλωτών Υπηρεσιών Υγείας. Ανάμεσα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες, η Ελλάδα βρέθηκε εφέτος στη 19η θέση από τη 17η που κατείχε πέρυσι. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 839 βαθμούς. Ακολουθούν η Δανία, η Αυστρία, το Λουξεμβούργο και η Σουηδία.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις 599 βαθμούς- με άριστα το 1.000- και βρέθηκε στο... κάτω μέρος του πίνακα μαζί με τη Σλοβενία, τη Σλοβακία και την Κύπρο. Στις χαμηλές θέσεις βρίσκονται επίσης η Μάλτα, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η πρώην Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και η Λετονία. Στην ετήσια έκθεση για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναφέρεται ότι το ελληνικό σύστημα είναι ένα από τα χειρότερα σε ό,τι αφορά τον εκσυγχρονισμό και το e- health. Σημειώνεται μάλιστα ότι το ελληνικό σύστημα, βάσει της οικονομικής κατάστασης, είναι λιγότερο «γενναιόδωρο» σε σύγκριση με εκείνα των βαλτικών χωρών.

ΕΓΙΝΕ "Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

"Ερνέστο καλησπέρα..."




"Καλησπέρα..."






"Καλώς ήλθες στη "Στιγμή της Αλήθειας..."

"Στο παιχνίδι που καλείσαι να απαντήσεις ειλικρινά στις ερωτήσεις που θα σου κάνω..."

"Λοιπόν, πάμε στην πρώτη ερώτηση..."

"Φοβάσαι πως αν χάσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα απολυθείς;"

"....."


"....."



"Ναι..."

"Αυτό που απάντησες..."

"Είναι αλήθεια!!!!"

ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το ενδόξως κατεκτημένο και σαφώς κεκτημένο έδαφος πολιτικής ιστορίας της προσωπικότητας Καραμανλή junior , κατέστει σήμερα, παρόλη την υπεράσπιση του με θυσίες αλλά και αυτοθυσίες……….. σαθρό....... μετά από το μπαράζ των καταγγελλομένων γεγονότων που διαπλέκουν την κυβέρνηση του ….

Η απόδειξη της στάσης του ΔΗΛΏΝΕΙ την ομηρία του, αφού οι αντιδράσεις του πρωθυπουργού λίαν επιεικώς του προσάπτουν τον χαρακτηρισμό του " άβουλου " και αφήνουν έντονα το συναίσθημα μιας αμήχανης Ηγετικής προσωπικότητας….που υποσχέθηκε τόσα πολλά ,αλλά και εμφανίστηκε ως ο αποφασισμένος εξυγειαντής του δημόσιου βίου ,..και τώρα το όνομα του να πρωτοπορεί ως ο «πολλών επί πιστώσει Πρωθυπουργός».

Ως «σαθρό» έδαφος δίνει την ευκαιρία της ακόπως άροσης του από τους επίδοξους εν δυνάμει αυριανούς ηγέτες αντικαταστάτες του στην παράταξη της ΝΔ για να δρέψουν τους ποθητούς καρπούς των φιλοδοξιών τους.

Η «άροση» έχει αρχίσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Πρωτοπόρος αυτής, η κόρη του ΕΦΙΆΛΤΗ, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον μέντορα της και πατέρα της.

Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να εμπιστευτούν το «χαμόγελο» της που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πολιτικής της προβολής;

Ξεχάσαμε το «χέρι» για την επαναφορά στην τάξη που ο σημερινός Πρωθυπουργός της έβαλε για τις αντεθνικές της πρωτοβουλίες στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

Η πολιτική προσωπικότητα της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει αποκλείστηκα στην κατηγορία του φιλήδονα ματαιόδοξου ανθρώπου που η κατάκτηση της εξουσίας είναι αυτοσκοπός της ίδιας και του ρεβανσιστή πατέρα της.

Ποιο όραμα μπορεί να εμπνεύσει μια τέτοια πολιτική προσωπικότητα όταν το «χαμόγελο» της προβάλλεται ως πολιτικό επιχείρημα;

Ο «ενδοτισμός» είναι copy right της οικογένειας της.

Οι απόψεις του πατρός της ταυτίζονται απόλυτα με την ίδια ,φυσικό επόμενο αφού η γονιδιακή τους σχέση αποτελεί τροχοπέδη στην ελπίδα για μια διαφορετική «θέση ή άποψη».

Όσον αφορά αυτό ..........,έχω αμετάκλητα πεισθεί..... και ποιος άλλωστε μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο ,........αρκεί να ανακαλέσω στην μνήμη μου την θέση της στην χαλκευμένη «παρουσίαση» των γεγονότων της «Αποστασίας» από τον Εφιάλτη πατέρα της στην οποία ……….θεέ μου……… επιστράτευσε το «χαμόγελο» για να προσυπογράψει έμμεσα την πλαστογράφηση των γεγονότων που η μελάνη του ιστορικού που τα κατέγραψε δεν έχει καλά καλά στεγνώσει.

Όσον αφορά τον έτερο καπαδόκη και διεκδικητή της προεδρίας στο κυβερνών κόμμα κύριο Αβραμόπουλο; …..τι να πει κανείς;

Ως ΣΤΑΡ του «ύαλου» θα μεγαλουργούσε ,γιατί ως πολιτικός, ο λόγος του είναι «περιορισμένης εμβέλειας» αφού έντεχνα δεν ρισκάρει να χαλάσει το image του ΣΤΑΡ που και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι είναι το μοναδικό του προβαλλόμενο πολιτικό του όπλο.

Ως δήμαρχος «καγκέλωσε» την ΑΘΗΝΑ για να έχει δουλειά ο πεθερός του …..φαντάσου για να έχει «δουλειά» αυτός μέχρι που μπορεί να φτάσει η «περίφραξη»!!!!!!!!!!!!

των Ελλήνων και της Ελλάδας μας.

Ως «επαναστάτης» με την ΚΕΠ ;……….Αποτυχημένος!!!! αφού η ίδρυση του κόμματος του αποτέλεσε το μέσω εκβίασης για την παραταξη του για να εισπράξει τα λύτρα της εκβιασης του και να τα εξαργυρώσει με ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΠΤΗ θέση στις τάξεις της ΝΔ.

Αμετανόητος Τυχοδιώκτης που στο όνομα του προσωπικου του συμφέροντος και της προσωπικης του προβολής πρόδωσε ακόμα και τις προσωπικότητες που τον στήριξαν και είχαν τίτλο στο νεοσύστατο τότε κόμμα του Κυρίου Αβραμόπουλου.

Θυμάμαι την αμήχανη κυρία Βοζεμπεργκ που τότε ήταν γραμματέας του ΚΕΠ.., όταν της ανακοίνωσαν δημοσιογράφοι ,ότι ο κος Αβραμόπουλος ανέστειλε την λειτουργία του κόμματος του πως ΤΌΤΕ ΑΥΤΉ αντέδρασε. Η αίσθηση της απόλυτης ξεφτίλας ήταν αποτυπωμένη στα μάτια της ,....ούτε καν την είχε ενημερώσει ο "πρόεδρος" της.

Μια γραμματέας κόμματος που χρησιμοποιήθηκε για τις φιλοδοξίες του ΣΤΑΡ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ όπως και τόσες άλλες προσωπικότητες που πίστεψαν σε μια ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ.

ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΟΡΓΩΤΕΣ” ………. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ (Α)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ..........

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΕΝΑ «ΟΡΑΜΑ» ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ.