ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.08

ΠΑΛΙ Η ΖΗΜΕΝΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ...ΖΗΜΕΝΣ !!


Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, σε κοινή Σύσκεψη παραγόντων του ΥΠΕΧΩΔΕ και της "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.", αποφασίστηκε η ματαίωση του διαγωνισμού σχετικά με την ανακήρυξη αναδόχου που θα αναλάμβανε την κατασκευή της προέκτασης του Μετρό απο το σταθμό Μοναστηράκι στον Πειραιά. Σύμφωνα με ΕΓΥΡΕΣ πληροφορίες μας ο διαγωνισμός ματαιώθηκε αφού μέσα στους υποψήφιους ήταν και ο κ. Εμφιετζόγλου ο οποίος δεν εδικαιούτο. Κυρίως όμως γιατί μέσα στους υποψήφιους αναδόχους ήταν και η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΖΗΜΕΝΣ και όπως καταλαβαίνεται θα υπήρχε πολιτικό κόστος αν έπαιρνε αυτόν τον διαγωνισμό η ΖΗΜΕΝΣ. Το μεγάλο πρόβλημα και ο κίνδυνος ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ματαίωσης του έργου είναι το γεγονός ότι ήταν συγχρηματοδοτούμενο απο το ταμείο συνοχής της Κοινότητας του οποίου η προθεσμία λήγει το 2010. Ακόμα απο αυτό το διαγωνισμό εξαρτούνται και άλλοι διαγωνισμοί που αφορούν π.χ. το κόμιστρο, την αγορά συρμών, τη σηματοδότηση, τους αυτοματισμούς κτηρίων κ.λ.π.. Όπως καταλαβαίνετε η πιθανή εξέλιξη θα είναι η ματαίωση ΚΑΙ αυτών των διαγωνισμών. ΤΙ λέει το ΥΠΕΧΩΔΕ για όλα αυτά;
ΓΙΑΤΙ οι ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ενω τα ΞΕΡΟΥΝ αυτά, εδω και 5 ΜΕΡΕΣ, δεν βγάζουν ΑΧΝΑ;; Είναι αυτό που λέει ο λαός:"Όταν τρώμε δεν μιλάμε;;"
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νο 2 ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!
Σύμφωνα με τις ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες μας, η ΑΕΓΕΚ Μαρούλης έπρεπε ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης και συνέχισης του έργου. Αν και ήταν η δεύτερη ημερομηνία, κάτι τέτοιο δεν έγινε και απ ότι φαίνεται το ήδη "κουτσό" Μετρό της Θεσσαλονίκης μας , ατενίζει το μέλλον με απαισιοσοξία! Το ερώτημα είναι αφού οι αρμόδιοι του ΥΠΕΧΩΔΕ, γνώριζαν απο ΠΡΙΝ την κατάσταση της εταιρείας, ΓΙΑΤΙ της έδωσαν την εργολαβία; ΕΔΩ ξαναμπαίνει και το ΑΛΛΟ ερώτημα για τους δημοσιογράφους του ΥΠΕΧΩΔΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;;


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: