ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.08

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:ΕΥΑΓΓ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΤΙΣΕ,Σ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ;;

Επί θητείας Ευάγγελου Γιαννόπουλου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (1998) και ύστερα απο αίτημα των κρατουμένων γυναικών, χτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός, στίς Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.
Ο σταθμός αυτός ήταν το στολίδι των φυλακών, όπου τα παιδάκια των κρατουμένων γυναικών, είχαν εκτός απο τα παιχνίδια τους και την φροντίδα βρεφονηπιοκόμων. Το 2005 ο βρεφονηπιακός σταθμός καταργήθηκε και έγινε.... αποθήκη. Έτσι τα παιδιά "παίζουν" στα... κελλιά, με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ δεν το βλέπετε κ. Υπουργέ; "Αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα;". Αυτές τις ημέρες οι γυναίκες κρατούμενες απέχουν απο το συσίτιο για καλύτερες συνθήκες κράτησης, στα βασικά τους αιτήματα είναι η 24ωρη παρουσία γιατρού (δεν υπάρχει γυναικολόγος!!) και η επαναλειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού. Δεν μας ενδιαφέρει γιατί φυλακίσθηκαν αυτές οι γυναίκες, αλλά τα παιδάκια; σε ΤΙ φταίξανε και τιμωρούνται άμα τη γεννήσει τους; Δεν είναι ΑΔΙΚΟ στα πρόσωπα των γονέων να τιμωρούνται ΑΘΩΑ παιδιά; ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ κοινωνία είναι αυτή που ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ τα παιδιά της; Βασιζόμενοι στην ανθρωπιά και στην ευαισθησία σας, σας παρακαλούμε κ. Υπουργέ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: