ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.08

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΤΑΞΗΣ".....ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ "ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ"

Το Σάββατο 8 Νοέμβρη, είχαμε γράψει και επισημάνει:
- Σήμερα το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" δημοσιεύει μια συνέντευξη του Βαλλιανάτου στον Αντώνη Τσιπιανίτη (όπου “ομολογεί” – ένα ακόμη ψέμα του το αυτοδιαψεύδει - ότι πρόσφερε “υπηρεσίες” στον Γερουλάνο): "Οταν είχα πει τις απόψεις μου για το "Μακεδονικό" στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με χειροκροτούσαν τα κορυφαία στελέχη! Υπάρχει και το σχετικό video..."
- Ευστοχός ο τίτλος στο i - Reporter: Ο Βαλλιανάτος βάζει στο "κάδρο" και τον Π.Γερουλάνο! και ακολουθούν τα σχόλια...
"Ασχετο:
Πάει πολύ η αδελφάρα να μιλάει για Οικογένεια με τέτοιο...απαξιωτικό τρόπο και παράλληλα να υπόσχεται...οικογένεια (σύμφωνο συμβίωσης) στους ομοφυλόφιλους (ως υποψήφιος...βουλευτής το υπόσχεται;). Σχιζοφρενική σύγχιση;
Ασχετο ΙΙ:
Δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς η ερωτική λειτουργία και συμπεριφορά. Αναφαίρετο δικαίωμα όλα. Αλλά, όταν μιλάμε για πολιτική και δημόσια πρόσωπα, αλλάζει το πράγμα....
- Είναι αλήθεια Κύριε Παυλο Γερουλάνε όσα λέει ο Βαλλιανάτος; Μήπως μπορείτε να μας στείλετε μια μικρή απάντηση στον πρώην προστατευόμενο σας και γιατί σας αναμειγνύει με αυτόν τον τρόπο;"
* Εμείς απλώς, για μία ακόμη φορά, επισημαίνουμε ότι οι γρηγόρηδες, οι λάκηδες, οι λούληδες, τα pretty boys, τα κολεγιόπαιδα –μάλιστα συμμαθητές στο ίδιο «σχολείο» και «στο ίδιο θρανίο» με τα golden boys του Καραμανλή) ασκούν χόμπι στο ΠΑΣΟΚ. Επιπροσθέτως, οι "εκπλήξεις" - όταν και όποτε προκηρυχτούν εκλογές - δεν θα έχουν τελειωμό και η ευθύνη θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ του Γιώργου Παπανδρέου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: