ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.08

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ......ΤΟΝ "ΝΟΥ ΣΟΥ"



ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ......

ΕΠΕΝΔΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ .....ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ...... ΠΑΟΚ......ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.......


ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ .........


Ο SOCRATES .....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ.......

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ!!!!!!!


ΤΟ "ΕΙΠΕ" ΕΜΕΣΑ......ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!

Ο SOCRATES «ΔΙΝΕΙ» ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;



Πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος ανακοίνωσε ότι θα ερευνηθούν τα οικονομικά της Siemens από το 1997 μέχρι σήμερα.


Από τότε δηλαδή που υπεγράφησαν οι τελευταίες προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ του ΟΤΕ και των εταιρειών Siemens και Intracom.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..... Η SIEMENS ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ INTRAKOM (SOCRATES)

Ή ......Η INTRACOM ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ SIEMENS???????

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ "ΑΡΜΕΞΑΝ" ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!

YΓ: TO BE CONTINUE.......


Προς Εθναρχες....Μια ακομη Επιστολη δεν λυνει το προβλημα

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Μετα τις επιστολες Γκρουεφσκι προς Καραμανλη και τα ναπαλιν ( 19-07-2008) σειρα ειχε ο Θεοδωρακης με την δικη του επιστολη.
Ετριψα τα ματια μου πολλες φορες την διαβασα και την ξαναδιαβασα.
Ολο κατι θελει να πη ο Θεοδωρακης , προτου αναγορευθει απο τα Μεσα Ενημερωτικων Αποψεων και αυτος Εθναρχης, αλλα...
Θελει τολμη η Α-ληθεια. Βλεπει λοιπον , ο Θεοδωρακης "υποκρισια¨ και ¨ενορχηστρωμενη υστερια¨ .
Αλλα και ¨'Σχεδιασμους απο τους γνωστους-αγνωστους διεθνεις κυκλους που μας εχουν βαλει στο στοχαστρο¨ . Μια ζωη οι ''διεθνεις κυκλοι'' . Εμεις, τοσες ολομελειες, τοσοι αγωνες, τωρα αθωες περιστερες. Ομως οταν καποιος διεκδικει συμμετοχη στα κοινα, και απο την θεσι του κριτη των παντων, οφειλει να τα βλεπει ολα, παντα και κυριως και με τα δυο ματια.
Δηλαδη να βλεπει. Ενα θρασυτατο αμετανοητο για το προδοτικο παρελθον του ΚΚΕ , που λειτουργει μη σεβομενο κανενα νομο και μη δεχομενο κανενα ελεγχο, που διωργανωνει γιορτες ΄΄αγαπης'' μισητικες.
Ενα ροζ ΣΥΡΙΖΑ, ανυπαντρων πατερων, εργαζομενων μητερων, υπερηφανων διαφορετικων που ειναι μια ανοιχτη αγκαλια για ολα τα αδελφα εθνη ακομη και για ανυπαρκτες φυλες, φοβουμενο για τη Δημοκρατια μας , μονον οταν ανατιναζονται τα γραφεια του εν Χανιοις. Να βλεπει τοσο καιρο την συνειδητη απειθαρχια , τους επιλεκτικους εμπρησμους βιβλιοπωλειων, τις επιθεσεις κατα αστυνομικων τμηματων, τις καταστροφες, την προγραμματισμενη παρανομια για να εθισθη η κοινη γνωμη σ'ενα ιδιοτυπο ανταρτικο των πολεων.
Και να μην σιωπα. Ισως εκει που εκανε ενα μικρο βημα προς την α-ληθεια και οφειλουμε να το παραδεχθουμε, αν ομως απευθυνετο ξεκαθαρα προς την Κομμουνιστικη Αριστερα που ιδιοποιειται και μονοπωλει τον Λαό και τους εργαζομενους, ηταν η δηλωσι του «Ας παψουμε λοιπν να μονοπωλουμε τη λεξη ''Λαός'' .Γιατι ο Ελληνικος Λαος στο συνολο του επιλεγει ελευθερα αυτο που ψηφιζει»

Η "ΜΝΗΜΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΠΛΟ" ΜΑΣ



ΑΥΡΙΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!




Η ΜΝΗΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ....




ΟΙ "ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ..."ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ" ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!







"ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ"

Ο ΦΩΛΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ


Η κυβέρνηση από τις εκτιμήσεις πως «η αγορά δεν κρατιέται με τίποτε» από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν να πέφτουν στα ράφια των καταστημάτων αυξήσεις έως 40% λόγω της ανατίμησης πετρελαίου, πρώτων υλών, δημητριακών κ.λπ., σχεδιάζει τρόπους αντίδρασης για να περιοριστεί η ακρίβεια.

Το υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιώξει «συμμαχία» με τον επιχειρηματικό κόσμο, αναζητώντας στήριξη ιδιαίτερα από τους πολυεθνικούς ομίλους, τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και τις υπεραγορές πολυκαταστημάτων.

Πηγή ΕΘΝΟΣ


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ..

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ".
Η "ΜΑΥΡΗ" ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ...ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΤΗΣ ΥΦΟΣ

ουράνιο τόξο (φιλοσκοπιανή oργάνωση): ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ . ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .

by:http://btmoufas.blogspot.com/
Θα σας δείξω σήμερα την επιστολή της Ε.Ε.Σ.-Ουράνιο Τόξο (φιλοσκοπιανή σκληροπυρηνική οργάνωση)για το F.Y.R.O.M. προς τον Μάθιου Νίμιτς, με κοινοποίηση στο Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ – Ban Ki-Moon, στην Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος - κ. Ντόρα Μπακογιάννη και στον Υπουργό Εξωτερικών του F.Y.R.O.M. - κ. Antonio Milοsoski.
Θα εστιάσω μόνο στο εξής σημείο της επιστολής :
Ο ελληνικός εθνικισμός έχει το εξής βασικό γνώρισμα, δημιούργησε τον εθνικό του μύθο και ιδεολογικά «έπεισε» τους πολίτες του, ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, και ότι το σύγχρονο ελληνικό έθνος αποτελεί τον συνεχιστή και κληρονόμο της αρχαίας Ελλάδας. Αυτή είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα. Όταν το ελληνικό κράτος ενσωμάτωσε τμήμα του χώρου της Μακεδονίας το 1912-13, θέλησε να επιβάλει τον εθνικό του μύθο σε όλους της κατοίκους της περιοχής, που σημειωτέον στην πλειοψηφία τους δεν ήταν εθνικά Έλληνες. Ο μέσος Έλληνας πολίτης και οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν τον εξής συλλογισμό: Εμείς οι Έλληνες, είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν και αυτοί Έλληνες. Η αρχαία Μακεδονία ήταν τμήμα του ελληνικού κόσμου. Άρα σήμερα εμείς οι Έλληνες είμαστε κληρονόμοι του συνόλου του αρχαίου ελληνικού γεωγραφικού χώρου και κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα πάνω σε αυτό. Αυτή η ιδεολογική κατασκευή είναι που οδηγεί και καθορίζει τις επιλογές της ελληνικής πολιτικής ελίτ σε ότι αφορά το μακεδονικό ζήτημα. Αυτή η ιδεολογική κατασκευή είναι κυρίαρχη στην ελληνική κοινωνία. Ασφαλώς εμείς ως μέλη της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, απορρίπτουμε κάθε «εθνο-προγονική» αντίληψη σε ότι αφορά οποιαδήποτε σύγχρονη εθνική-κρατική ταυτότητα. Είμαστε εθνικά Μακεδόνες στην Ελλάδα, στη βάση του δικαιώματος στον αυτoπροσδιορισμό, όπως αυτό εφαρμόζεται σήμερα σε κάθε δημοκρατική κοινωνία και χώρα.

εδώ ολόκληρη η επιστολή

ο βασικός υποκινητής στο αυριανό πανηγύρι στη Μελίτη είναι το "ουράνιο τόξο"

ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


Η κυπριακή κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα και καταγγελίες στον ΟΗΕ και την ΕΕ, για την προκλητική παρουσία του Ερντογάν στους εορτασμούς της επετείου από την Τουρκική εισβολή, ενώ συνδέει τις προκλήσεις με την εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία και τις συνομιλίες για το Κυπριακό.


Ο αρχηγός της 3ης Στρατιάς των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Σαλντιράϊ Μπερκ, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα, δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας «θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του τουρκοκυπριακού λαού».

Η Ιστορία του Ελληνικού καφέ


Ελληνικός καφές είναι η ονομασία που αποδίδεται στον Τούρκικο καφέ Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Βόρειας Αφρικής. από τους Έλληνες και πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής


Ονομασία


Ο καφές αυτός ονομάζεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με την χώρα. Στις χώρες που δεν καταναλώνεται αρκετά είναι γνωστός ως "Τουρκικός καφές", όπως και στην Τουρκία.
Στην Ελλάδα, παλιότερα ήταν αποκλειστικά γνωστός επίσης με αυτό το όνομα. Κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα η ονομασία άλλαξε σε "ελληνικός καφές". Η αλλαγή αυτή ξεκίνησε για διαφημιστικούς λόγους και προωθήθηκε από μεγάλη ελληνική εταιρεία επεξεργασίας καφέ.


Ο καφές αυτός συναντάται ακόμα με τις ονομασίες "Αρμένικος καφές" (στην Αρμενία), "Αραβικός καφές", ή "Μεσανατολικός καφές". Στις χώρες των Βαλκανίων ονομάζεται συνήθως "τουρκικός", ή "ελληνικός" (τα τελευταία χρόνια) ενώ στην Κύπρο καλείται "κυπριακός".


Παρασκευή



Παραδοσιακά χειροποίητα σύνεργα παρασκευής ελληνικού καφέ. (θήκη καφέ - ζάχαρης, αναδευτήρι, κουταλάκι και μπρίκι

Βασικό εργαλείο της παρασκευής του ελληνικού καφέ είναι το λεγόμενο μπρίκι, μέσα στο οποίο πρέπει να βράσει(σχεδόν) το μίγμα του νερού (75ml), με τον καφέ και τη ζάχαρη που ανακατεύουμε στην αρχή με το αναδευτήρι ή το κουταλάκι.
Επίσης χαρακτηριστικό είναι και το καϊμάκι, ένας πηχτός αφρός που δημιουργείται κατά την βράση του καφέ. Η παρασκευή του ελληνικού καφέ θεωρείται επιτυχημένη όταν το καϊμάκι διατηρείται κατά το σερβίρισμά του. Σερβίρεται σε φλυτζάνι μικρό ή χοντρό (του καφέ), αργα, κατά τις ακόλουθες ονομασίες παρασκευής:



  • Σκέτος (75 ml νερό + 1 κουταλάκι καφέ)
  • Μέτριος (75 ml νερό + 1 κουταλ. καφέ + 1 κουταλ. ζάχαρη)
  • Γλυκός (75 ml νερό + 1 κουτ. καφέ και 2 κουτ. ζάχαρη).

Άλλες ονομασίες όπως "βαρύ γλυκός", ή "πολλά βαρύς" ή "βαρύ γλυκός και όχι", αφορούν την επιτυχία στο καϊμάκι με ανεβοκατέβασμα του μπρικιού όταν σερβίρεται στο φλυτζάνι συνήθως χοντρό.



  • Όταν τοποθετούμε το μπρίκι στη χόβολη σκεπάζουμε αυτό μέχρι τη μέση τραβώντας με το κουταλάκι τη χόβολη γύρω του. Όταν ο καφές αρχίζει και φουσκώνει είναι έτοιμος για σερβίρισμα.


  • Στο διπλό καφέ οι δοσολογίες απλά διπλασιάζονται.
  • Περισσότερα στον ειδικόhttp://kafeneio-gr.blogspot.com/

Ο"ΗΘΟΠΟΙΟΣ"..ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ!!!!










Εν μέσω….. σωρείας σκανδάλων,…. αλυτρωτικών βλέψεων των γειτόνων μας «συν μακεδόνων»,….της οικονομικής ανέχειας του κράτους και μεγάλης μερίδας των πολιτών της χώρας,….της απομυθοποίησης της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας, ….των πυρκαγιών που η λαίλαπα τους εγείρει και τον πιο αδιάφορο…., των εσωκομματικών αντιδράσεων από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και της διατυπωμένης διάστασης αντιλήψεων για την λειτουργία του κράτους και των θεσμών……. της «εντεταλμένης» του δικαιοσύνης για να αποκρύψει τα ανομήματα του κόμματος που ηγείται…..

Ο πρωθυπουργός της χώρας ως «σκιά κλέφτη» κινούμενος, αποφεύγοντας την προπαρασκευασθείσα κατακραυγή του λαού της Ηλείας ,παρευρέθηκε στην φιέστα των νεολαίων οπαδών του κόμματος του στην αρχαία Ολυμπία.

Όλο το σκηνικό ήταν ένα προπαγανδιστικό κακοτέχνημα τόσο στις σκηνοθετημένες λήψεις από τις κάμερες των καναλιών που απέκρυπταν την επικρατούσα καταστροφή του τοπίου από τις περσινές πυρκαγιές, όσο και της διάθεσης του «καταλληλότερου» ενώπιον τους.



Θύμιζε εκείνο το γκεμπελικό προπαγανδιστικό φιλμ του Αδόλφου στα ερείπια του Βερολίνου το 1945 να χαιρετά τον παρατεταγμένο Γερμανικό «ανθό» …..θέλοντας να δείξει ως άλλος Φοίνικας ότι οι στάχτες μπορούν να γεννήσουν μια ελπίδα όχι για τον λαό του αλλά για τον ίδιο….τον ίδιο που η αλαζονεία του τον εγκατέλειψε μόνο με το «τέλος» του.



Η «μεταφορά» μου σκληρή;;;;; Ίσος!!!!!! Όμως δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο ,μια και η ομιλία του «καταλληλότερου» στένεψε τα περιθώρια αναμόχλευσης της μνήμης μου βλέποντας επί του βήματος τον ΗΓΕΜΟΝΑ να αναμασά την αυτοπολύδιακηρυχθείσα «αποφασιστικότητα» και «αρρατότητα» του χαρακτήρα του.

Ένας «γυμνός» πολιτικά Ηγεμόνας που προσπαθούσε τεχνηέντως με το ηθοποιήστικο παρουσιαστικό και στόμφο του ,να αποκρύψει τον αποτυχημένο πρωθυπουργό ,αλλά και να πείσει ρομαντικούς ψηφοφόρους που άθελα τους εμμένουν απρόϊτοι στα «είδωλα» τους.


Ο λόγος του στην Ολυμπία ενδόμυχα υπέκρυπτε την ελπίδα να καταστήσει πλοώδη την ναυαγισμένη διακυβέρνηση του .

Το εγωκεντρικό περιεχόμενο του λόγου του… «δεν χαρίστηκα» … «Αποφασισμένος να συγκρουστώ»… «να πατάξω το κατεστημένο» και άλλα πολλά ,ων νου έστιν αριθμός … του δίνουν επάξια τον τίτλο του αμετανόητου αλαζονικού Ηγεμόνα.

Θυμίζουμε «πλήθους τε ισονομίας πολιτικής και αριστοκρατίας σώφρονος προτιμήσει» Θουκυδίδης



Ο


ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΕΚΤΟΣ "ΑΡΧΗΣ" Ο ΖΟΡΜΠΑΣ......ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΥ


Αποφυλακίζεται, με περιοριστικούς όρους, ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, με διάταξη του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή Γιάννη Λέκκα, που χειρίζεται την υπόθεση των ομολόγων.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΞΥ, ο μόνος που μέχρι στιγμής που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση, οδηγήθηκε στη φυλακή στις αρχές Ιουνίου κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά την αγορά ομολόγων την περίοδο 2005-2006


ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ


Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της Κοντολίζα Ράϊς στην Πράγα και την υπογραφή της συμφωνίας για την εγκατάσταση του αντιπυραυλικού συστήματος ραντάρ, το Κρεμλίνο απαντά με τη μείωση κατά 50% της ροής ρωσικού πετρελαίου προς την Τσεχία.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ


ΜΠΑΓΙΑΣ: «Λέμε στους πολίτες -και ορθώς- ότι πρέπει να εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη. Πώς όμως θα πειστούν οι πολίτες, όταν ο νομοθέτης δεν θα εμπιστεύεται τους δικαστικούς λειτουργούς; Όταν ο νομοθέτης δεν θα τους θεωρεί ικανούς και ώριμους να αυτοδιοικηθούν. Να εκλέγουν, δηλαδή, οι ίδιοι τους διοικητικούς προϊσταμένους των μεγάλων δικαστηρίων και εισαγγελιών. Πέραν όμως από τη διαπίστωση αυτή, ανακύπτουν και ορισμένα κεφαλαιώδη ερωτήματα: Γιατί αναλαμβάνεται η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία χωρίς να προηγηθεί οποιοσδήποτε διάλογος με τις δικαστικές ενώσεις; Και γιατί τώρα; Ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα μεγάλα δικαστήρια και εισαγγελίες. Δεν δημιουργούνται έτσι εντυπώσεις παρεμβατικών διαθέσεων στην εσωτερική λειτουργία της δικαιοσύνης;».


ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!! ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΓΙΑ ΦΙΡΙ - ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ....ΑΛΑ ΖΟΡΜΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ...

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ



no comment mind

18.7.08

ΖΟΡΜΠΑΣ ......DEJAVU...... ΝΙΞΟΝ







Με αφορμή ενός e-mail που λάβαμε αναρτούμε την .. ..επανάληψη της ιστορίας.



Η αποπομπή Ζορμπά ,..-που ήταν ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για τον έλεγχο του "μαύρου" χρήματος με περγαμηνές στην υπόθεση των ομολόγων...-, αποτελεί δικλείδα ασφαλείας της "Νέας Διακυβέρνησης" για να αποφύγει τυχών έτερες "ανεξάρτητες" αποκαλύψεις!!!!

Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΖΟΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ DEJAVU ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΟΥΟΤΕΡ ΓΚΕΙΤ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΞΟΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Στις 19 Μαΐου 1973, ο Archibald COX δέχτηκε τον διορισμό του ως πρόσθετο κατήγορο του σκανδάλου γουότερ γκέιτ. Λιγότερο από δύο μήνες μετά από το διορισμό του, ο COX μαζί με την υπόλοιπη Αμερική μάθανε για την ύπαρξη των μυστικών ταινιών Nixon. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, ο COX, η επιτροπή γουότερ γκέιτ της Συγκλήτου, και ο δικαστής John Sirica μάχονταν με το Λευκό Οίκο πέρα από εκείνες τις ταινίες.
Στις 20 Οκτωβρίου 1973, σε ένα γεγονός που καλείτε και ως η "σφαγή της νύχτας του Σαββάτου", οι ΗΠΑ και Πρόεδρος Richard Nixon διέταξαν COX να παραιτηθεί , λόγω της επιμονής COX να λάβει της μυστικές ταινίες του Λευκού Οίκου.
Ένας ιστορικός παραλληλισμός που δεν είναι μακρυά από την αποπομπή Ζορμπά.

Ο "ΜΕΛΙΤΗΣ"....ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ "ΣΚΟΠΩΝ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ;;;

ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Αγαπητό Λημέρι,

Σου γράφω από τό Λονδίνο, σε μιά πραγματικά πολύ συννεφιασμένη και βροχερή μέρα. Καμμία σχέση μέ τόν ήλιο της πατρίδος.
Ο λόγος ο οποίος γράφω είναι γιατί πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις φέτος στη Μελίτη να είναι διαφορετικές, όχι γιατί οι κάτοικοι εκεί θα έχουν διαφοροποιηθεί σε κάτι από άλλες χρονιές, αλλά διότι οι εξελίξεις (πολιτικές κυρίως) στα Σκόπια και η συγκεκριμένη τακτική του Γκρούεφκι βασίζεται ακριβώς στις προκλήσεις εντυπώσεων, χωρίς πραγματική ουσία μεν, αλλά που στο εξωτερικό (γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι) θα χρησιμοποιηθούν πλήρως.
Συγκεκριμένα πιστεύω οτι φέτος θα προσπαθήσουν (περισσότερο ίσως απο άλλες φορές) να κινήσουν το θέμα των περιουσιών εκείνων που ἐφυγαν κατά τόν εμφύλιο. Αυτό είναι μιά κίνηση που (α) εάν μεν δεν εκδηλωθεί αντίδραση εναντίον της, θα ειπωθεί οτι και εμείς ασπαζόμαστε τις αιτιάσεις τους ή (β) αντιδρούμε και τότε εκείνοι λένε οτι είμαστε επιλήσμονες, και δεν θέλουμε την απόδοση του δικαίου.
Πιστεύω οτι θα προσπαθήσουν να κάνουν μιά τέτοια κίνηση "μάτ" η οποία, πιστέυω είναι καλά σχεδιασμένη.
Για τον λόγο αυτό έχω να προτείνω μία κίνηση που εάν γίνει σωστά, θα κάνει μάτ σε αυτούς, και ουδέποτε θα ξαναθελήσουν να προκαλέσουν.
Η κίνηση αυτή είναι η εξής: Η τοπική Εκκλησία, μαζί με τον Κλήρο της περιοχής, πρέπει να πρωτοστατήσει (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι απούσα, απλά στην Εκκλησία είναι πολύ δύσκολο να αντεπιτεθεί κανείς πολιτικά) σε μιά κίνηση "Καλοσορίσματος των ΕΛΛΗΝΩΝ αδελφών μας" που έρχονται να γιορτάσουμε μαζί. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (εάν βεβαίως αυτοί ΕΙΝΑΙ Ελληνικής καταγωγής καί όχι Σλάβοι)που ξαναέρχονται στην Πατρίδα, για να προσκυνήσουν και να χαρούν μαζί με τα αδέλφια τους.
Αυτή η κίνηση "αδελφώματος" εάν γίνει σωστά, θα ακυρώσει αυτόματα κάθε άλλη υποβολιμιαία κίνηση και σκοπό για τον οποίο έρχονται. Θα δείξει δηλαδή οτι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και πάντα έχει ανοιχτές τις πόρτες της στα ΠΑΙΔΙΑ της.
Προτείνω λοιπόν κάποια συνθήματα προς αυτή την κατεύθυνση:

1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

3. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

4. ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

Ελπίζω να μην κούρασα, ελπίζω και εύχομαι οι εκδηλώσεις να είναι πολύ ωραίες και προ πάντων ειρηνικές, αλλά διά πάν ενδεχόμενον, ας είμαστε ἐτοιμοι. Το αντίθετό είναι ασυγχώρητο: Να έχεις μυαλό από τόν Θεό το οποίο να σου λέει τί έρχεται και εσύ περί άλλων τυρβάζεις.

Φιλικά,

Μ.Τζανάκης

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ.
Πηγή ALPHA (ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ)

"Κύριε Πρωθυπουργέ ..όπως γνωρίζετε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η Ελλάδα και η χώρα σας σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών έχουν δεσμευτεί σε διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών με αντικείμενο το θέμα της ονομασίας. (στην πρώτη παράγραφο αναφέρεται και η σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας 817)....
Τις περασμένες εβδομάδες ο ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών κος Νίμιτς παρουσίασε ιδέες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στις διαπραγματεύσεις
Λυπάμαι που επιλέξατε αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή για να στείλετε την Επιστολή της 10ης Ιουλίου....
Η Ελλάδα από το 1993 έχει επιδείξει καλή θέληση ώστε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ να επιτευχθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Αυτό ανταποκρίνεται στην εντολή των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών , αλλά και στην επιθυμία των κρατών που συμμετέχουν στους Ευροατλαντικούς και Ευρωπαϊκούς θεσμούς".
(ξεκαθαρίζει ο Κος Καραμανλής ότι αντικείμενο της διαβούλευσης μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων στα ΗΕ είναι το όνομα)

Παρακάτω αναφέρει....... ".. Δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα ,ποτέ δεν υπήρξε, κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι απολύτως αθεμελίωτος και πολιτικά υποκινούμενος
χωρίς σεβασμό στην ιστορική πραγματικότητα της περιοχής.
'Όσον αφορά "περιουσιακά ζητήματα" οιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει χρήση της δυνατότητας νομίμου προσφυγής στα δικαστήρια ,περιλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο."

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΣΙΏΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ

"ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ"


Καταγγελίες βουλευτών της Ηλείας του κυβερνώντος κόμματος για κινητοποιήσεις "μαϊμού"των επιχειρηματιών και του λαού της Ηλείας που είχαν δηλώσει ότι εν όψει της επίσκεψης του ¨καταλληλότερου" θα δείξουν την δυσαρέσκεια τους με κλείσιμο των καταστημάτων τους καθώς και με άλλους τρόπους ούτως ώστε να γίνει αισθητή η διαμαρτυρία τους.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κος Κοντογιάννης σήμερα στον ALPHA radio έκανε λόγο ότι οι "φερόμενες ως κινητοποιήσεις" του λαού της Ηλείας είναι .....δάκτυλος του ΠΑΣΟΚ.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ.

ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ...... "ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ





Ο Πρόεδρος των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβενκόφσκι ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Προεδρία των Σκοπίων. Ο κ. Τσερβενκόφσκι κάνει λόγο για αδυναμία συνύπαρξης με την κυβέρνηση, καθώς όπως λέει, βαδιαφωνεί σε μια σειρά βασικών θεμάτων συγκεκριμένα δήλωσε, «Δεν θέλω να μοιραστώ την ευθύνη σε μία πολιτική, η οποία, κατά την άποψή μου, θα προκαλέσει - στο μέλλον - βαριά επακόλουθα στη χώρα»

"Τον αράπη σαν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Και εξηγουμεθα:

Δεν είναι η αυταρεσκη αυθαιρετη περιφρονιτικη ετσιθελικη αρνησι της κας Γραμματεως του ΚΚΕ να δεχθη οικονομικο ελεγχο, το ‘’απαυγασμα‘’ της Δημοκρατιας μας, μην τυχον και βεβηλωθει το αειπαρθενον κομμα της ‘’εργατικης’’ ταξης Ουτε ο παρανομος χρηματισμος του ΚΚΕ από την Σοβιετια για τον οποιο ποιει την νησσα, ο χειμαρρωδης Ριζοσπαστης και η ΚΕ του ΚΚΕ ., τα χειριστα και το τελος του δραματος που λεγεται ΚΚΕ

Ουτε η σημερινη επιβεβαιωσι της χαλκευσεως των Πρακτικων της βουλης από την ΜεγαΛΗ Αδελφη και τα μισθαρνα οργανα της.
Το πλεον τραγικο εξ ολων είναι η ιδια η αρνησι, οι σαφεις θεσεις κατά της Δημοκρατιας από το ΚΚΕ, την οποια οι κοινοβουλευτικοι μας ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ.
Περιμενουμε ματαιως εστω έναν να θεση το θεμα στην συνταγματικη επιτροπη της βουλης Αναφερομεθα στο προγραμμα του ΚΚΕ
Ενα πρόγραμμα επαίσχυντο. Υβρις στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία και εμπτυσμός στους σημερινούς εκπροσώπους της, οι οποίοι επιμένουν να το αγνοούν με δεξιοτεχνία και ευφυία στρουθοκαμήλου.
Να γίνουμε σαφέστεροι. Αντιγράφουμε, «..Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας απο την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα απο την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος απο την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..» και εν συνεχεία, «..Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατικη πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία.Η ιστορία της ταξικής πάλης του εργατο-αγροτικού κινήματος στην Ελλάδα, στις ειδικές συνθήκες της πάλης,όπως και η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαικής εξουσίας (σοβιέτ, λαικά συμβούλια, λαικά δικαστήρια κλπ)..»
Η αντιγραφή απο το Δ` και τελευταίο κεφάλαιο του Προγράμματος του ΚΚΕ, με τίτλο «Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού».
Ενώ στο κεφαλαιο με τιτλο « Το αντιϊμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό Μέτωπο και το πρόβλημα της εξουσίας Οι συντροφοι γινονται ακομη σαφεστεροι ώστε να μην χρειαζονται ερμηνευτες και αναλυτες των θεσεων τους
Μας Ξεκαθαριζουν λοιπον οι συντροφοι δημοκρατες: «…Το ΚΚΕ σταθερά προσπαθεί να πείθει ότι δεν αρκεί να φύγουν τα αστικά κόμματα και οι σύμμαχοί τους από το τιμόνι της διακυβέρνησης. Πρέπει να ανατραπεί το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του. Να δημιουργηθεί μια νέα λαϊκή εξουσία, που δεν είναι άλλη από τη σοσιαλιστική. …Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Τι λενε οι εθνοπατερες μας για αυτά?
Είναι συνταγματικες οι θεσεις του ΚΚΕ?
Επιτρεπει η Δημοκρατια μας εν ονοματι της Δημοκρατιας να επιδιωκεται η ανατροπη της? Ο
ταν σήμερα το ΚΚΕ εξακολουθεί τόσο προκλητικώς , να εκθέτει ανοιχτά στο Πρόγραμμα του, τους τυραννικούς και εγκληματικούς του στόχους.. Και να εργάζεται νυχθημερόν μονο για την καταστροφή και την οπισθοδρόμισι?
Η νομιζουν οι μονοκρατορες των ΜέσΩΝ α Ενημερώσεως, που προβάλλουν την κομμουνιστική εκδοχή περι παντός επιστητού, ως μοναδική και μόνη άποψη, μιας απέραντης υποθετικής πανεθνικής «ομοφωνίας», δηλαδή την «δικτατορία», μιας φιμωμένης κοινής γνώμης, ότι μας εχουν πεισει στα νυκτερινα Δελτια Αποψεων?

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Οι έμποροι Ναρκωτικών προκειμένου διακινήσουν μεγάλες ποσότητες των απαγορευμένων ουσιών ,και προσπεράσουν τις διωκτικές αρχές ,κατά καιρούς έχουν "σκαρφιστεί" διάφορες ευφυείς ομολογουμένως ιδέες , αλλά να χρησιμοποιήσουν ένα υποβρύχιο ως μέσο μεταφοράς ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ένα υποβρύχιο που μετέφερε ναρκωτικά ακινητοποιήθηκε από το μεξικανικό Πολεμικό Ναυτικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανοικτά των ακτών της πολιτείας Οαξάκα, στο νότιο τμήμα του Μεξικού, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Ναυτιλίας του Μεξικού.

"ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ" ΦΥΛΑΚΕΣ ΖΗΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Την ίδρυση ειδικών φυλακών για κληρικούς και μοναχούς που θα στεγαστούν στην Ανω Μονή Χρυσοπηγής Δίβρης, στην Ηλεία, αιτείται και επισήμως η Ιερά Σύνοδος από τους υπουργούς Παιδείας κ. Ευρ. Στυλιανίδη και Δικαιοσύνης κ. Σωτ. Χατζηγάκη. Το έγγραφο αίτημα της Συνόδου διατυπώνεται μερικές μόλις εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο κ. Παντελεήμονας καταδικάσθηκε τον περασμένο Ιούνιο από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση υψηλού χρηματικού ποσού από τη Μονή Οσίου Εφραίμ Νέας Μάκρης και σήμερα εκτίει ποινή εξαετούς φυλάκισης.

Πηγή:Καθημερινή

ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΑΝΗΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΙΣΒΟΛΗΣ"



ΕΡΝΤΟΓΑΝ :«Είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίζουμε μια εποικοδομητική προσέγγιση για την ειρήνη στο νησί. Θα βρισκόμαστε στην "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" (όπως παγίως αποκαλεί το ψευδοκράτος) αυτό το Σαββατοκύριακο με μια μεγάλη αντιπροσωπεία. Θα παρευρεθούμε στα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων και θα παρακολουθήσουμε τους εορτασμούς. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών για μια περιεκτική λύση στο νησί»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ "ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

17.7.08

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ....ΠΡΟΣ ΖΟΡΜΠΑ

Παλαιό Φάληρο,17/07/08.-

Αξιότιμε Κύριε Ζορμπά.

Απεδείχθη περίτρανα και με την περίπτωσή σας,ότι η «Ελλάδα κατασπαράζει τα άξια παιδιά της.»

Η εκπαραθύρωσής σας,χωρίς κάν να κρατήσουν τα προσχήματα,αμέσως μετά την απόφασή σας να αρχίσει έρευνα για τους λογαριασμούς των Μιχάλη Χριστοφοράκου και Πρόδρομου Μαυρίδη,αποτελεί μέγα σκάνδαλο για τον «δήμιόν» σας Υπουργό Οικονομίας και την αυλή του.

Φυσικά από μόνος του δεν είναι δυνατόν να ενεργεί.Γι’αυτό ερωτώ τον Πρωθυπουργό της χώρας, επήρε αυτή την απόφαση γιατί φοβάται επανάληψη της εμπειρίας των ομολόγων και σπεύδει να σας πετάξει άρον – άρον από την θέση σας?

Για μένα τον απλό πολίτη,αλλά γνώστη των παρακυκλωμάτων,άλλη αιτιολογία δεν υπάρχει.

Αυτή τους η κίνηση όμως,κίνηση απελπισίας,σήμανε και το τέλος τους.

Δεν πρέπει να λησμονεί ο Πρωθυπουργός της χώρας,ότι στην θέση αυτή που βρίσκεστε,συνήλθε το υπουργικό συμβούλιο – στο οποίο προίστατο – και απεφάσησε ομόφωνα περί τούτου.

Πως λοιπόν τώρα σας παύει ένας Υπουργός ?( και ποιος υπουργός; Αυτός που βοά το σύμπαν για την ανάμειξή του σε διάφορα σκάνδαλα,μετά ή άνευ της συζύγου του….)

Γιατί δεν συνήλθε και πάλι το υπουργικό συμβούλιο για να αποφασίσει την αποπομπή σας ή μη,από μια θέση που κρατήσατε τόσα χρόνια με άκραν επιτυχία?Η μήπως οι αποκαλύψεις σας τους έβλαψαν?

Αποδεικνύεται περίτρανα,ότι ο «ψευτοκοινοβουλευτισμός» δρα υπογείως ,εξαρθρώνει τους θεσμούς και εκμηδενίζει κάθε μορφή ελέγχου.Με ιδιαίτερη λύπη παρακολουθώ,ότι όποιος τάσσεται υπέρ της αλήθειας,της διαφάνειας,της τιμιότητας,της κοινής λογικής, - όπως εσείς σεβαστέ μου κ.Ζορμπά – φροντίζουν και τον εξαφανίζουν από προσώπου γης.

Να είσθε σίγουρος,ότι οι αντιδράσεις για την αποπομπήν σας θα είναι πολλές από πλευράς μας,από πλευράς απλών αλλά εντίμων πολιτών,που ξέρουν να παλεύουν για το καλό και την προκοπή του τόπου που γεννήθηκαν,ασχέτως ηλικίας.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΠΡΙΑ……..Είμαι περήφανος που σας γνώρισα και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή μου το ότι συνομίλησα μαζί σας επ’ ολίγον.Με διδάξατε πολλά και σας ευχαριστώ.

Ανδρες σαν και σας τιμούν την Ελλάδα μας.-

Με άπειρο σεβασμό και εκτίμηση

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ


Πηγή:Guardian


Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν διπλωματική αντιπροσωπεία στην Τεχεράνη για πρώτη φορά , σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.


Η πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα ανέφερε ότι η ανακοίνωση για τη λειτουργία του αμερικανικού διπλωματικού γραφείου θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.


Οι ΗΠΑ θέλουν να ανοίξουν γραφείο εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους στην Τεχεράνη

Ο "ΛΗΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!








Από:ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ

"Τον βρηκαμε βαρεια κακοποιημενο την Τριτη το μεσημερι 15 Ιουλιου στο Νεωρειο, στον Πορο Τροιζηνιας. Οι φωτογραφιες που στελνουμε ειναι αποκαλυπτικες. Αργοτερα μαθαμε πως ηταν ενα χαρουμενο αδεσποτο σκυλι που ακουγε στο ονομα Ληο (Leo). Δεν πιστευαμε στα ματια μας για το τι βλεπαμε. Το ΣΟΚ ηταν οδυνηρο, απολυτο. Καμμενη σαρκα, κομματια ολοκληρα δερματος και σαρκας να λειπουν απο το προσωπο, τα ματια, το στομα, τα αυτια, το σωμα, και το δυστυχο ζωο να τρεμει ασταματητα με λυγμους που σου σπαραζαν την καρδια και την ψυχη...
Τον ειχαν περιλουσει πολυ προσφατα, ισως εκεινο το πρωι, με βαρειας μορφης χημικα, καποιο δραστικοτατο οξυ, σαν βιτριολι, σαν ακουαφορτε, η κατι τετοιο τελος παντων που να προξενησει αυτη την αποτροπαιη και ανηκουστη βλαβη σε μια ζωντανη υπαρξη. Ειναι προφανες οτι καποιον η καποιους «ενοχλησε» το σκυλι και σαν «τιμωρια» ξεσπασαν τα απανθρωπα τερατωδη ενστικτα τους σε μια αβοηθητη υπαρξη με αυτον τον κακουργηματικο τροπο. Η λυπη και η αγανακτηση μας ατελειωτη. Καποιος που κυκλοφορει αναμεσα μας στο ομορφο νησι, ειναι ενας αδιστακτος βασανιστης ενας υπανθρωπος που λογικα δεν εχει θεση στην κοινωνια μας και θα επερεπε να βρισκεται καπου αλλου κλεισμενος.
Το λυπηρο ειναι οτι στις εκκλησεις μας για βοηθεια σε φιλοζωικες ργανωσεις,
Σε ιατρεια, ιατρους, ακομη και σε καποιο καναλι συναντησαμε μια παραξενη αδιαφορια που μας ξενισε.
Ετσι μερικοι, ελαχιστοι ανθρωποι ξεκινησαμε αμεσως με προσωπικες προσπαθειες να χορηγησουμε καποια θεραπευτικη φροντιδα αλλα και παροχη τροφης. Ακολουθωντας τηλεφωνικες συμβουλες απο κτηνιατρο πλυναμε τις πληγες, χορηγησαμε αντιβιοτικα φαρμακα, και τροφη (μονο με συριγγα και με μεγαλη δυσκολια), ολο το περασμενο εικοσιτετραωρο. Ομως ειναι φανερο οτι το ζωο χρειαζεται αμεση νοσοκομειακη περιθαλψη την οποια δεν μπορεσαμε να πετυχουμε χθες παρα τις προσπαθειες μας.
Σημερα παντως θα τον μεταφερουμε οπωσδηποτε στην Αθηνα, αναγκαστικα σε ιδιωτικη κλινικη γιατι ειναι ακρως απαραιτητη η ιατρικη του παρακολουθηση και περιθαλψη.

Ο ΛΗΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, σε πεισμα εκεινων που θελησαν να τον θανατωσουν με τοσο βαρβαρο τροπο.

Επισης, απο πληροφοριες που συγκεντρωσαμε, την περασμενη εβδομαδα αλλο ενα αδεσποτο σκυλι πεθανε με σπασμους μπροστα στα ματια περιοικων στην ιδια περιοχη απο δηλητηριασμενο φαγητο (φολα).

Θελουμε λοιπον να καταγγειλουμε την υπαρξη καποιου η καποιων αδιστακτων υπανθρωπων στο νησι του Πορου οι οποιοι αβιαστα προβαινουν σε απαραδεκτες, απανθρωπες, κακουργηματικες πραξεις εις βαρος ανυπερασπιστων ζωων."

Μπορειτε να μας βρειτε στο κινητο τηλεφωνο : 6983936194

Παρακαλουμε θερμα να διαδωσετε το μηνυμα μας σε ολα τα blogs.

ΕΔΩ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ…..ΕΚΕΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ;;;






ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ «ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κου ΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER.



ΟΙ «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΕΥΡΗ «ΑΦΗΝΙΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ..... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ..





ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ )ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;


ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ"

Περισσότερα εδώ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/07/50.html

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙNΣΤΙΤΟΥΤΟ



ΕΡΩΤΗΣΗ


Για τoν Υπουργό


Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων


ΘΕΜΑ: «Η διαφθορά και οι παράνομες πράξεις στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, με τη σύμπραξη των “ημετέρων” και εν γνώσει του Υπουργικού Συμβουλίου της Νέας Διακυβέρνησης, επιβάλλονται ως δίκαιο σε βάρος πολιτών»
Απίστευτα προκλητικές μεθοδεύσεις έχουν διαδραματιστεί αναφορικά με την πλήρωση της θέσης του Μονίμου Παρέδρου Μουσικής στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον η διαφθορά να επιβάλλεται ως δίκαιο, από θεσμικά όργανα του «γαλάζιου» κράτους, σε βάρος πολιτών που μάχονται για την υπεράσπιση της υπηρεσιακής τιμής και υπόληψής τους.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, επίσης, αποκαλύπτει με ποιον τρόπο η πολιτική ηγεσία ενός Υπουργείου, συγκαλύπτει αδιαφανείς ενέργειες κρατικών λειτουργών και μάλιστα στον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης.

Με λίγα λόγια, δηλαδή, η «επανίδρυση» του κράτους σε όλο το διεφθαρμένο μεγαλείο της!

Το έτος 2000, για πρώτη φορά, πληρώθηκε η θέση του Μονίμου Παρέδρου Μουσικής στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Η θέση κατελήφθη από τον κύριο Αθ. Παπαζαρή.

Έπειτα από προσφυγή της συνυποψήφιας του διορισθέντος στην παραπάνω θέση κυρίας Ασπασίας Θεοχαράτου – Ανδρεοπούλου, ο διορισμός του το 2001, ακυρώθηκε με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Στη συνέχεια:

α) Το ΣτΕ ακύρωσε επιπροσθέτως τον αρχικό διορισμό τού κ. Αθ. Παπαζαρή το 2002.

β) Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το 2003, με άλλη αίτηση ακύρωσε τον μη διορισμό της κυρίας Ασπασίας Θεοχαράτου – Ανδρεοπούλου.

γ) Στις 16.9.2004, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο εισηγήθηκε παρανόμως – παρά δηλαδή τις δικαστικές αποφάσεις - τον επαναδιορισμό του κ. Αθ. Παπαζαρή, και επίσης παρανόμως η τότε Υπουργός Παιδείας, τον Μάιο του 2005, τον επαναδιορίζει αναδρομικά από το Φεβρουάριο του 2000!!!

δ) Το 2006 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με νεώτερη αίτηση ακυρώσεως, ακυρώνει τον επαναδιορισμό του κ. Αθ. Παπαζαρή αναπέμποντας πάλι την υπόθεση στη Διοίκηση.

ε) Τέλος, με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, στις 17.8.2007, ο κ. Αθ. Παπαζαρής διορίζεται αναδρομικά από το 2000!!!

Τα προαναφερθέντα έγιναν παρά το γεγονός ότι:

I) Οι λόγοι τους οποίους το Συμβούλιο της Επικρατείας έλαβε υπόψη του, όπως και το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και στις τρεις αποφάσεις ακύρωσης του διορισμού του κ. Αθ. Παπαζαρή, αφορούσαν σε κύρια και τυπικά κωλύματα, τα οποία όμως παρέβλεπαν οι υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να κάνουν τις κρίσεις και την τελική εισήγηση για την επιλογή του καταλληλότερου υποψήφιου για την πλήρωση της θέσης.

II) Οι δικαστικές αποφάσεις, ενώ έχουν αμετάκλητα δεχθεί ως νόμιμο προσόν την προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα της κυρίας Ασπασίας Θεοχαράτου – Ανδρεοπούλου, παρατηρούμε την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΠΘ να κάνει δεκτή εισήγηση για τον αποκλεισμό της, που είχε γίνει από την Ομάδα Εργασίας του Π.Ι., η οποία είχε συσταθεί με σκοπό να επανακρίνει τους δύο υποψηφίους (Αθ. Παπαζαρή και Ασπασία Θεοχαράτου – Ανδρεοπούλου) για τη θέση του Μονίμου Παρέδρου Μουσικής, και η οποία προέβαλε ως μοναδικό πρόσχημα αποκλεισμού της τη μη ύπαρξη προϋπηρεσίας, αγνοώντας τις δικαστικές αποφάσεις και μεροληπτώντας συνειδητά υπέρ του συνυποψηφίου της.

Περαιτέρω και πιο συγκεκριμένα:

  • Επειδή και αυτός ο επαναδιορισμός του κ. Αθ. Παπαζαρή, στη θέση μονίμου Παρέδρου Μουσικής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έγινε με κριτήρια μεροληπτικά και μη νόμιμα.
  • Επειδή η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ δεν απάντησε στις αιτήσεις ενδιαφερόμενου πολίτη.
  • Επειδή η Διοίκηση δε συνέδραμε στις αιτήσεις, τις οποίες απηύθυνε προς αυτή ενδιαφερόμενος πολίτης και δια των οποίων αιτήσεων διασαφηνίζονται θέματα, τα οποία αποκαλύπτουν συστηματικές πράξεις και παραλείψεις προσώπων, παραγόντων και υπηρεσιών.
  • Επειδή από τα μέχρι τώρα έγγραφα συνάγονται αιτιάσεις και ευθύνες, οι οποίες δεν έχουν αποδοθεί, παρά τις επανειλημμένες αναφορές και καταγγελίες ενδιαφερόμενου πολίτη προς τις υπηρεσίες.
  • Επειδή οι προσφυγές ενδιαφερόμενου πολίτη προς τη Δικαιοσύνη, κατά στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΕΠΘ και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, δεν ενεργοποίησαν την αυτεπάγγελτη παράλληλη πειθαρχική δίωξή τους με την εντολή διεξαγωγής Ενόρκων Διοικητικών Εξετάσεων (ΕΔΕ) από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ.
  • Επειδή παρά την έγκαιρη και επανειλημμένη ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και του Γ.Γ. της Κυβέρνησης και μάλιστα εγγράφως, από ενδιαφερόμενο πολίτη, το Υπουργικό Συμβούλιο νομιμοποίησε τις παράνομες πράξεις προκλητικότατα, με Πράξη του κατά την ημέρα της προκήρυξης των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007.

    Συνεπώς, για όλους τους παραπάνω λόγους:Εγείρεται μείζον θέμα πολιτικής και δημοσιοϋπαλληλικής υπηρεσιακής νομιμότητας σε ό,τι αφορά στην κατάχρηση εξουσίας και άλλων συναφών αδικημάτων από συγκεκριμένους κρατικούς λειτουργούς, αλλά και συγκάλυψης όλων των παραπάνω προσώπων και ενεργειών από το ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο και διότι δια των μεθοδεύσεων αυτών, όπως εκτέθηκαν παραπάνω, ταλανίζεται επί οκτώ (8) έτη το Δημόσιο, ο θεσμός του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Π.Ι.), και ειδικότερα ο ευαίσθητος τομέας της Μουσικής Παιδείας.


Μετά τα παραπάνω, ερωτάσθε:

    1. Έγινε έλεγχος νομιμότητας στο διορισμό του κ. Αθ. Παπαζαρή, τον οποίο επικύρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο με Πράξη του στις 17.8.2007;
    2. Έγινε έλεγχος νομιμότητας στα στοιχεία τα οποία συγκρότησαν την εισήγηση της τότε Υπουργού Παιδείας προς το Υπουργικό Συμβούλιο;
    3. Γιατί δεν έχει απαντηθεί κανένα από τα παρακάτω έγγραφα;
    • Αίτηση προς την Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 1750/20.3.2007.
    • Αίτηση προς την Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 2073/3.4.2007.
    • Αίτηση προς τον Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 3464/6.6.2007.
    • Υπόμνημα – Αίτηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο και τον Γ.Γ. της Κυβέρνησης, με αριθ. πρωτ. 2190/13.8.2007.
    • Αίτηση προς την Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 5100/24.8.2007.
    • Αίτηση θεραπείας προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας, με αριθ. πρωτ. 5902/10.10.2007.
    • Αίτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 6298/22.10.2007.
    • Αίτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 7132/20.11.2007.
    • Αίτηση υπενθύμισης προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας κ.λπ., με αριθ. πρωτ. 7427/28.11.2007.
    1. Τι προτίθεστε να πράξετε για να αποκαταστήσετε την έννομη τάξη και για να αποδώσετε δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις των Διοικητικών Εφετείων και του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορούν στην επιλογή Μονίμου Παρέδρου Μουσικής στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο;
    2. Μήπως τελικά όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα σ’ αυτή την υπόθεση δημιουργούν συνάφειες εξαρτημένων - μεταξύ τους - σχέσεων, που οδηγούν σε μόνιμα «παράκεντρα» εξουσίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των «γαλάζιων ημετέρων»;
    3. Θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης σας τα μέλη της ηγεσίας του Π.Ι., που πρόσφατα επαναδιορίσατε και τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει εκουσίως στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του πρωτοφανούς σκανδάλου για τα εκπαιδευτικά χρονικά;
    4. Τέλος, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για κάθε μία από τις παρακάτω μηνύσεις-εγκλήσεις, αν το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας έχει ξεκινήσει παράλληλα την προβλεπόμενη από την πλευρά του πειθαρχική δίωξη:

    • ΑΒΜ Γ 2006/513, κατά Παρέδρου Μουσικής του Π.Ι. Αθ. Παπαζαρή και μαρτύρων του Δ. Μηνακάκη και Κ. Πατσαντζόπουλου.

    • ΑΒΜ Β 2006/625, κατά Παρέδρου Μουσικής του Π.Ι. Αθ. Παπαζαρή.
    • ΑΒΜ Β 2006/1832, κατά Σχολικού Συμβούλου Κ. Πατσαντζόπουλου, με την οποία του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμηση.
    • ΑΒΜ Α 06/2628, κατά Σχολικού Συμβούλου Κ. Πατσαντζόπουλου και μάρτυρός του Δ. Μηνακάκη.
    • ΑΒΜ Β 06/2353, κατά μάρτυρος Απ. Παπακωνσταντίνου του Σχολικού Συμβούλου Κ. Πατσατζόπουλου, με την οποία του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.
    • ΑΒΜ Β 2006/4882, κατά Προέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κ.λπ..
    • ΑΒΜ Α 2007/2556, κατά μαρτύρων Δ. Μηνακάκη και Απ. Παπακωνσταντίνου του Σχολικού Συμβούλου Κ. Πατσατζόπουλου.
    • ΑΒΜ Γ 07/4145, κατά Προέδρου Π.Ι., Ομάδας Εργασίας του Π.Ι., Αθ. Παπαζαρή κ.λπ..
    • ΑΒΜ Α 2007/1349, αυτεπάγγελτη έγκληση από την υπηρεσία του κατά του Εισαγγελέως κ. Δημ. Σαββαΐδη, μετά από τις ενέργειές του για να παραπέμψει σχετική υπόθεση κατά του Π.Ι. κ.λπ. στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για απαλλακτικό βούλευμα.
    • ΑΒΜ Β 2008/60, κατά μαρτύρων Δ. Μηνακάκη και Κ. Πατσαντζόπουλου, του Παρέδρου Μουσικής του Π.Ι. Αθ. Παπαζαρή κ.λπ..

ΕΚΤΟΣ "ΑΡΧΗΣ" Ο ΖΟΡΜΠΑΣ


ΞΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ!!


ΤΑ "ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ" ΖΟΡΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ.


ΕΡΩΤΗΜΑ: Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ..ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ;;;;;;

ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ.....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007

ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ" ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ...ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ!!!!!......

http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_196.html

http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_9466.html

ΚΚΕ..... "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...."



Από την συνέντευξη Παπαρήγα …κρατάμε…:


α) «……ναι στους επιχειρηματίες που συνεισφέρουν (δίνουν δώρα) στα κόμματα αν δεν ζητούν ανταλλάγματα…..»


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΣΑΝ …ΑΛΛΟΘΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ Ή ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ …..ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ 7% ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ) ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ» ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ «ΔΩΡΟ» ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ «ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ» ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΜΜΑ…


β) « ………Δεν ανοίγω τον λογαριασμό του ΚΚΕ για έλεγχο….»

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ …ΑΝΕΤΑ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… «ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ»


γ) « ……συντονισμένη επίθεση δέχεται το ΚΚΕ από την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και

ΛΑ.ΟΣ.…..»

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ» Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΑΝΑΓΕΙΛΕΙ» ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.


«ΚΑΤΑ ΤΗΝ ‘ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ’ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ.


ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ


ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΔΕΛΤΙΑ» ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΚΕ…………ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ» ΤΟΥ

ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ «Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ»



ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΕΧΕΙ 3€ ΚΑΘΩΣ


ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ 3€



ΓΙΩΡΓΟ .........ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ;


απίστευτο???


την ονομασία των Σκοπίων την ανέλαβε το ταξιδιωτικό γραφείο της Αγγλίας holiday-rentals.co.uk κάντε κλικ εδώ
κοιτάξτε το χάρτη τους
και φρικάρετε με την ησυχία σας.
by http://btmoufas.blogspot.com/

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ "Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΕΦΤΑΙΓΕ"

πηγή ΑΝΤΙ radio

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ 27 ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ .


Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ""ΑΝΑΨΕ" ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΈΛΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΆ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ"



ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ........ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!

TA "ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ" ΜΕΤΡΑ.....ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΩΝ "ΒΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΏΝ" ΥΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κας ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ.



ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ "ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".....ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΛΟΥΣΙΜΟ"

BLOG ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΕΝΑ BLOG ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ:
http://tilaphos.blogspot.com/
"Στην ελληνική μυθολογία ο Τήλεφος ήταν ήρωας της Τεγέας, γιος του Ηρακλή και της Αύγης, και στον Τρωικό Πόλεμο ήταν σύμμαχος των Τρώων. Εδώ και μερικούς μήνες ο Τήλεφος φιλοδοξεί να γίνει σύμμαχος του πολίτη που αναζητεί δημόσιες πληροφορίες για θέματα πυρκαγιών, ζητήματα περιβαλλοντικά και άλλα, με ελαφρώς παραλλαγμένο το όνομά του. Το όνομα «Τήλαφος» προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Τηλεματική Απεικόνιση Οδικών Συμβάντων» όπου το «π» προ του δασυνόμενου «ο» της λέξης «Οδικών» μετατρέπεται σε «φ»"

Υπόλογη η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην εξαγορα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΘΕΜΑ: «Σοβαρότατες ευθύνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση εξαγοράς της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE»


Η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για την εξαγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από την COSMOTE, αφήνει πλήρως έκθετη την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία είχε προσπαθήσει να κλείσει την υπόθεση με την από 7/3/2008 466η απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.


Η κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπως αναφέρεται στον τύπο, αφορά στα αδικήματα της απιστίας, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, της νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της χειραγώγησης αγοράς από κοινού και κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και συνήθεια, και της ηθικής αυτουργίας στη χειραγώγηση.


Η Διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς παρά τη μηνυτήρια αναφορά του ΠΑΣΟΚ (στις 7/02/2007) και την εισαγγελική έρευνα, χρειάστηκε σχεδόν δύο χρόνια για να βγάλει το πόρισμά της. Με την από 7/3/2008 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου επιχείρησε ουσιαστικά να αποσιωπήσει το θέμα της χειραγώγησης, αρκούμενη να μιλήσει για «στήριξη της τιμής της μετοχής». Προφανώς, εκτελώντας άνωθεν εντολές και υποδείξεις προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και να πέσουν «στα μαλακά» οι υπεύθυνοι. Τα πρόστιμα που είχε τότε επιβάλει ήταν επιλεκτικά και προκλητικά χαμηλά σε σχέση με το μέγεθος της παράβασης.


Επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποτελεί θεμελιώδη θεσμό για την εύρυθμη λειτουργία της κεφαλαιαγοράς και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να ασκεί ανεξάρτητα τα καθήκοντά της, αποκλειστικά χάριν του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας του επενδυτικού κοινού,


Επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν απέδωσε καμιά ευθύνη στις Διοικήσεις του ΟΤΕ και της Cosmote, που σήμερα κατηγορούνται, ως φαίνεται, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος,


Επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν απέδωσε καμιά ευθύνη προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών και την Κυβέρνηση, που εξ αρχής γνώριζαν και «ευλόγησαν» την εξαγορά,


Επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν συμπεριέλαβε ούτε μια λέξη για τη ζημιά του Ομίλου του ΟΤΕ και των δεκάδων χιλιάδων μικρομετόχων του από την εξαγορά, αφού η τιμή της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της έναρξης των διαπραγματεύσεων και της ανακοίνωσης της εξαγοράς, σημείωσε μεγάλη, τεχνητή όπως αποδεικνύεται άνοδο,


Επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς χρησιμοποιεί, ως συνήθως, δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς όπου εμπλέκονται ισχυροί τραπεζικοί όμιλοι, είτε χρονοτριβεί σκόπιμα τους ελέγχους, είτε τα πρόστιμα που επιβάλλει είναι εξευτελιστικά, μπροστά στα κέρδη που καρπώνονται οι εμπλεκόμενοι από παραβατικές συμπεριφορές,


Επειδή τίθεται πλέον σοβαρότατο ζήτημα σχετικά με τη σύνθεση και την αξιοπιστία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και την ικανότητά του να ασκήσει τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία αρμοδιότητές του,


Επειδή η Κυβέρνηση συνολικά και το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ως εκ των αρμοδιοτήτων του, φέρουν ακέραια την ευθύνη για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να έχουν μεθοδεύσεις, σαν αυτήν, στην ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία της αγοράς,


Επειδή, παρά το γεγονός ότι είστε ο καθ’ ύλη αρμόδιος Υπουργός για την εύρυθμη λειτουργία της κεφαλαιαγοράς, με τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί «επιχειρηματικής κίνησης η οποία είναι προς όφελος του ΟΤΕ και της Cosmote» και περί αδυναμίας σας να κατανοήσετε «το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης» της εισαγγελικής αρχής επιχειρείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη, να παρέμβετε έμμεσα στο έργο της δικαιοσύνης και να υποβαθμίσετε τη σοβαρότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης και των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί.



ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:



  1. Γιατί καθυστέρησε δύο χρόνια η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς;
  2. Γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν επέβαλε πρόστιμα κατά όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, OTE, και EUROBANK ΑΧΕΠΕΥ;
  3. Έχει γίνει έλεγχος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να διαπιστώσει εάν υπήρξε κατάχρηση εμπιστευτικής πληροφόρησης από τους γνωρίζοντες την εξαγορά σε αυτές τις υψηλές τιμές (φυσικά πρόσωπα, Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, Εταιρείες Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων, άλλες θυγατρικές των εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση εξαγοράς, λογαριασμοί υπό διαχείριση στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό των εμπλεκομένων στην υπόθεση εξαγοράς εταιρειών) με αποτέλεσμα να αγόρασαν και να επωφελήθηκαν οι ίδιοι ή παρένθετα πρόσωπα;
  4. Έχει ενημερωθεί και πότε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με όλους τους χειρισμούς τους στην υπόθεση και αν ναι είναι ικανοποιημένος από την ενημέρωση που είχε και τις αποφάσεις τους;
  5. Να κατατεθεί το πόρισμα των υπηρεσιών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση, όπως για παράδειγμα οι κυρίως μεγάλες κινήσεις κωδικών εμπλεκομένων προσώπων ή συνδεδεμένων εταιρειών και οι μαγνητοφωνημένες εντολές που έγιναν στο διάστημα που αφορά από την έναρξη των διαπραγματεύσεων των δύο εταιρειών ως την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα η εξαγορά.
  6. Να κατατεθούν τα πρακτικά της 466ης (της 7/3/2008) και κάθε άλλης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η οποία ασχολήθηκε με το θέμα της εξαγοράς της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Cosmote. Επειδή, όπως κατέθεσε στη Βουλή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Βουρλούμης, γνώριζε εκ των προτέρων και είχε συγκατανεύσει στην εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Cosmote, έδωσε εντολές στα αρμόδια εποπτικά όργανα να ερευνήσουν έγκαιρα την υπόθεση ιδιαίτερα μάλιστα αφού υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου;
Αθήνα, 16 Ιουλίου 2008