ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.8.08

"ΚΑΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ"




Ο ΕΝΑΣ .......
ΩΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΤΕΚΝΟΝ" ......ΛΟΓΙΚΟΝ ΔΕΝ "ΗΞΕΡΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΗΛΩΣΕ" ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ.
ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΣΟ ......ΕΚΠΟΡΕΥΘΕΝΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.





Ο ΑΛΛΟΣ Δ. ΠΕΛΕΚΗΣ....... ΩΣ ΑΛΛΟΣ "ΘΩΡ" ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ
ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΒΑΡΙΑ" ΣΤΟΝ ALPHA http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_3053.html
ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΙΑΣΥΡΜΟ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.




Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ.http://www.nafpaktia.com/localnews/1046/nd-nafpaktia.

Ο ΚΥΡΙΟΣ Δ. ΠΕΛΕΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΤΙΣ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΌΜΜΑ.http://www.nafpaktia.com/localnews/1046/nd-nafpaktia


ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;;;;

ΜΑΣ "ΥΒΡΙΖΕΙ"..... Ο ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΑΣ




Τέλος θέρους ….ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» … «καλό χειμώνα» ….και άλλες τέτοιες εκφράσεις που συνοδεύουν τις συναναστροφές μας ,αφήνουν μια πικρία ενόψει Φθινοπώρου , στις πρόσφατες ανέμελες καλοκαιρινές αναμνήσεις .

Ανεμελιά………….;;;;; ….. μήπως και χαρακτηρίστηκε από αυτή την λέξη αυτό το καλοκαίρι;;;;; όταν τα φαεινά μυαλά του οικονομικού επιτελείου απεργάζονταν επί χάρτου την νέα φοροεπιδρομή της Νέας Διακυβέρνησης που ως Δαμόκλειος Σπάθη θα κρέμονταν πάνω από τα κεφάλια μας;;.

Συναίσθημα ΤΕΛΟΣ!!!!!!

Η νέα φοροεπιδρομή αποφασίστηκε και θα επιβληθεί με το αιτιολογικό των «φοροφυγάδων» και της επικαλουμένης …για άλλη μια φορά πολυφορεμένης……. «νοικοκυροσύνης» της «διεθνούς οικονομικής κρίσεως» και της «φοροισονομίας» ,μάλιστα η τελευταία έρχεται να δηλώσει αλλά και να επιβεβαιώσει τον στοχοποιημένο πλέον προσανατολισμό της κυβέρνησης προς τα χαμηλά και μέσα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας -και αδιαμφισβήτητα τα μόνα παραγωγικά για την οικονομία - που θα κληθούν για άλλη μια φορά -ως γνωστόν- να είναι το μέσον για την μόνη διέξοδο μορφή του αποτυχημένου προϋπολογισμού που ο επιστήμονας Υπουργός οικονομίας γνωρίζει ….ΤΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟ των αριθμών με την αφαίμαξη των μικρομεσαίων.

Το χειρότερο δε είναι ότι ο Υπουργός Οικονομίας δεν προβαίνει μόνον στα έκτακτα φοροεισπρακτικά μέτρα «κλέβοντας» στην ουσία τον κόπο μας προβάλλοντας τα προαναφερθέντα επιχειρήματα αλλά προχωράει σε έμμεσες «ύβρεις» αποκαλώντας 1.5 εκατ. φορολογουμένους ΚΛΕΦΤΕΣ .....αφού οι φορολογικές δηλώσεις τους αγγίζουν το αφορολόγητο.

Η επιπολαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Το όπου «φύγει- φύγει» είναι το μεταρρυθμιστικό έργο αυτής της κυβέρνησης. Η ταφόπλακα μπήκε και δεν το έχουμε καταλάβει. Η επιχειρηματικότητα περιορίζεται αφού η εξομοίωση του «παλιού» του «νέου» ή του προς εκκόλαψη επιχειρηματία αποτελεί ίδια «γεύση» στον ουρανίσκο του Υπουργού Οικονομίας.

Οι μάσκες έπεσαν….. ο «καταλληλότερος» πήγε σε εκλογές το 2007 με το επιχείρημα του προϋπολογισμού……… ο προϋπολογισμός του «τσάρου» της οικονομίας απέκτησε «μαύρη τρύπα»……. Το «νοικοκύρεμα» πήγε περίπατο……….τα οφειλόμενα που στην ουσία είναι έσοδα του δημοσίου εξαιρούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και το κεφάλαιο και περιορίζονται στους «εμποράκους» που έτσι και αλλιώς σχοινοβατούσαν και σχοινοβατούν πάνω στην επιβίωση τους μια και η «αγορά» λόγο έλλειψης ρευστού οδηγεί στον βέβαιο θάνατο τους,……… η επενδυτική επαγγελλόμενη μεταρρύθμιση της νέας διακυβέρνησης περιορίστηκε και εξαντλήθηκε με την μορφή του ξεπουλήματος……

ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ……ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΑ…..ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ…..ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ «ΙΔΙΩ» ΟΦΕΛΟΣ..... «ΚΑΡΕΚΛΑΣ» ΚΑΙ «ΤΣΕΠΗΣ»

O

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

28.8.08

ΓΙΑΤΙ ....ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ....ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ (27 Αυγούστου 2008):

by :http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
briefing, 27 Αυγούστου 2008:;
Δημοσιογραφος: Κύριε Υπουργέ, το κράτος παραχώρησε το κεντρικό κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού στη Μονή Βατοπεδίου. Μήπως μπορείτε να μας πείτε, τι συμφωνία έχει γίνει και τι οφέλη έχει το ελληνικό κράτος από αυτή τη συμφωνία;
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα εξειδικευμένο θέμα για το οποίο θα σας παρακαλέσω να απευθυνθείτε στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν έχω να σας πω κάποια πληροφορία.
Δημοσιογραφος: Δεν μπορείτε να μου απαντήσετε, δηλαδή, αύριο; Να το ψάξετε και να απαντήσετε αύριο;
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζετε πολύ καλά ότι απαντώ σε όλα τα θέματα. Στα εξειδικευμένα, παγίως εδώ και χρόνια, δίνω την ίδια απάντηση, δηλαδή ότι, το αρμόδιο υπουργείο είναι στη διάθεσή σας. Πάντοτε υπάρχει η διάθεση να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Είμαι βέβαιος ότι αν ρωτήσετε στο αρμόδιο υπουργείο, θα σας δοθούν όλες οι απαντήσεις που θέλετε.
27 Αυγούστου 2008: ο κ. Ρουσόπουλος δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ!
ΛΗΜΕΡΙ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ...... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... ΠΟΥ "ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ".... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ;;;;