ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.10

ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ


Είπαμε να παραφράσουμε το τραγούδι του αξέχαστου Μακεδόνα Στράτου Διονυσίου διαβάζοντας το παρακάτω μειλ που μας έστειλαν. Ψυχραιμία συνΈλληνες γιατί αυτές είναι οι εικόνες όχι από το μέλλον, αλλά από το παρόν της Ελλάδας του ΔΝΤ και της κομπανίας ΠΑΣΟΚ, Ντόρας, και ΛΑ.ΟΣ. που την έστησε εκεί. Τα σχόλια δικά σας.

Δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνει

· την σύσταση εταιρειών και υποκαταστημάτων εταιριών στη Βουλγαρία

· την μεταφορά πάσης φύσεως οικονομικών δραστηριοτήτων σας στη Βουλγαρία

· ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 10%

· Άνοιγμα λογαριασμού σε Βουλγαρική τράπεζα στο Όνομα της Εταιρείας σας (δεν υποχρεούται σε επαναπατρισμό κεφαλαίων)

· ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ στη Βουλγαρία

Επιπρόσθετα προαιρετικά χαρακτηριστικά

1) Εκπροσώπηση σας στη Βουλγαρία με αληθινό γραφείο (μέσα στο δικό μας) με γραμματειακή υποστήριξη δική μας, FAX, email κλπ

2) Εύρεση εργαζομένων

3) Φοροτεχνικές εργασίες κατ’ ετος (και μην ξεχνάτε 10% η φορολόγηση)

Μιλάμε Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγάρικα

Διαθέτουμε ανθρώπους και στην Ελλάδα

Ευχαριστώ

Kafeneio

================================================'

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ.... ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ

ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

απόJina CHOLAKOVA
απάντηση-προςJina CHOLAKOVA
προς
ημερομηνία08 Μαΐου 2010 7:52 μ.μ.
θέμαkai omos: FOROLOGIKOS SYNTELESTIS 10% GIA ESAS --- Vlepe synimmeno archeio ******

απόκρυψη λεπτομερειών μ.μ.">7:52 μ.μ. (Πριν από 4 ώρες)

Dikigoriko grafeio analamvanei (Vlepe synimmeno archeio)
-------------------------------
* ti systasi etaireiwn kai ypokatastimatwn etaireiwn stin Bulgaria

* tin metafora pasis fysews oikonomikwn drastiriotitwn sas sti Bulgaria

* FOROLOGIKOS SYNTELESTIS GIA TIN ETAIREIA SAS 10%

* ANOIGMA LOGARIASMOU SE BOULGARIKI TRAPEZA sto onoma tis etaireias sas (DEN
YPOHREOUTAI NA KANEI EPANAPATRISMO KEFALAIOY)

* Nomiki Kalypsi sti Boulgaria


Epiprostheta proairetika haraktiristika
------------------------------------------

* Ekprosopisi sas sti Boulgaria me alithino Grafeio (mesa sto diko mas)
me grammateiaki ypostirixi, FAX, email klp

* Evresi ergazomenon

* Forotechnikes ergasies kat'etos (kai min xehnate : 10% o foros MONO
kai tipote allo)




Milame Ellinika, Agglika, Boulgarika

Diathetoume anthrwpous kai stin Ellada
Epikoinoniste, TWRA AMESOS mazi mas
stelnontas email sto
j.cholakova@gmail.com
gia na kanonisoume rantevou
Euharistw!

Jina Cholakova

"Ασπίδα" προστασίας από την ΕΚΤ !!!


Ετοιμάζει "ασπίδα" προστασίας η ΕΚΤ, ώστε να προστατεύσει το από τους κερδοσκόπους ... με απλά λόγια αυτό σημαίνει επιπλέον μέτρα για όλες τις χώρες μέλη !!!


Άρα, αγαπητοί Ελληνίδες & Έλληνες, "φίλοι" Ευρωπαίοι, σκύψτε ...και " καλό κουράγιο" που μας έλεγε κι ο Όλι Ρεν !!!

Με τις υγείες μας βρε !!!
aboutmylamia

Κάτι κινείται στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ...


Από το PRESS-GR
.
Μετά τις διαγραφές των τριών βουλευτών, διεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την "Αριστερή Πρωτοβουλία" και σενάρια για "κόμμα Λαφοντέν" και στη χώρα μας

Από τον Γιάννη Παπαζήση
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου- που δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα, επιλέγοντας το "παρών", μπορούν να αποτελέσουν προς το παρόν την "κοινοβουλευτική εκπροσώπηση" της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του Γ. Παναγιωτακόπουλου που έχει επίσης ταχθεί καθαρά κατά της πολιτικής του ΔΝΤ.
Επίσης, η θετική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τους τρεις βουλευτές έχει πολιτική σημασία. Μπορεί να σηματοδοτεί την απαρχή μιας...

πολιτικής συνεργασίας, αλλά και κάτι ευρύτερο. Την απαρχή διεργασιών για τη συγκρότηση ενός νέου σχήματος στη χώρα μας αντίστοιχο με το Κόμμα της Αριστεράς που δημιούργησε στη Γερμανία ο Όσκαρ Λαφοντέν. Σε αυτή την περίπτωση, ποιος θα ήταν ο Έλληνας Λαφοντέν;
Σημειώνω ότι ο Γ. Δημαράς έχει αριστερές καταβολές και παλιά ήταν βουλευτής του ΔΗΚΚΙ υπό τον Δημ. Τσοβόλα, η Σ. Σακοράφα προέρχεται από το ΚΚΕ και ο Β. Οικονόμου ήταν αναπληρωτής γραμματέας κατά τη ριζοσπαστική περίοδο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες !!!


Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δόκτωρα Mark Weisbrot, διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά.

Ερ.: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.
Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.

Η Ε.Ε. δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο -μα πρέπει να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση πλέον από κάτω προς τα πάνω και όχι αντιστρόφως. Η μόνη σωτηρία πλέον είναι να εξαναγκάσετε τη Γερμανία να πληρώσει τα 74 δις. που χρωστάει στην Ελλάδα για την περίοδο 1939-1945. Μάλιστα ακούγεται ταυτόχρονα σε πολλούς κύκλους στη Γενεύη όπου ζω, ότι η Ελβετία θα δώσει ως δώρο στην Ελλάδα, δίχως απαίτηση επιστροφής, 100 δις, ώστε να μην οδηγηθεί ευρωπαϊκή χώρα, με τέτοιες τραγικές συνέπειες, στο στόμα του λιονταριού.

Πιστέψτε με, στην Ουγγαρία ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες θα μειωθεί από 1000 ευρώ φερ’ ειπείν, στα 250 ευρώ, ενώ οι τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά ημερολογιακού μήνα.

Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες του
Δ.Ν.Τ. να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός και με τη βία όπου κρίνει, την προσέλευση όλων των υπευθύνων που έκλεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο στην δικαιοσύνη, και ξέρουνε όλοι στην Ελλάδα ποιοί είναι αυτοί, και την εκδίκαση των προηγούμενων δυο κυβερνήσεων της Ελλάδος, με τελικό σκοπό την ισόβια φυλάκισή τους.

Ταυτόχρονα θα πρέπει ο κάθε πολίτης της Ελλάδος να διασφαλίσει την αλλαγή πορείας της τωρινής Κυβέρνησης, η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό λαό με την επιθυμία την πλήρης υποταγή του καθώς και την εξαθλίωσή του οδηγώντας τον προς το Δ.Ν.Τ. Το να έχει αναλάβει το Δ..Ν.Τ. μια χώρα σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία του στο χρέος.
Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.

Αυτά δεν είναι τα λόγια κάποιου θεοσεβούμενου ή ανθρωπιστή, αλλά ούτε και αυτά ενός ξεπεσμένου ή ξεχασμένου κομμουνιστή ή ρομαντικού αριστερού.

Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.

Στην Αργεντινή με το που έλαβε δράση το Δ.Ν.Τ., ο κόσμος βγήκε με τσεκούρια, χαντζάρες και πριόνια στους δρόμους και εισέβαλαν σε τράπεζες, στα Μ.Μ.Ε. και σε κυβερνητικά κτίρια, σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας στην κυριολεξία τραπεζικούς υπαλλήλους, διευθυντές, δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς και της απάτης, καθώς και στελέχη και μέλη βιομηχανιών, της Κυβέρνησης, Κυβερνητικούς Εκπροσώπους και συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης του αντίστοιχου Υπουργείου Οικονομικών.

Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000, αλλά φυσικά ο αριθμός που ανακοίνωναν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και με την διαταγή του Δ.Ν.Τ. ήταν κατά πολύ λιγότερος και συγκεκριμένα είχανε αναφέρει μόνον 27 θανάτους.

Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη, επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιας δόσης, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα, όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι, όπως και οι Έλληνες και δεν είδα μάνες στην Αργεντινή να πουλάνε τα παιδιά τους, όπως γίνεται στο L.A. από το 1960. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους, όταν δεν υπήρχε

τίποτα να δώσουν, όσα δεν πήραν οι τράπεζες τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι’ αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.


Γι αυτό και εξάλλου η προ-μελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και η μαζική προώθηση και πώληση των ναρκωτικών, μέχρι όπως μαρτυρείται και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από ανθρώπους που έχουν και είχαν ανέκαθεν στενές επαφές με την ζούγκλα των ιδιωτικών καναλιών, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς, μεγαλοδικηγόρους, βιομήχανους και ανθρώπους γενικότερα που εξυπηρετούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Ημερησίως στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν περίπου 140 άνθρωποι, κυρίως μετανάστες από ναρκωτικά νοθευμένα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν όλοι οι ενοχλητικοί.

Στην Αργεντινή του τότε, όπως και στην Ελλάδα του τώρα, όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την «ανάγκη της βοήθειας».

Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ.

Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή. Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!!!

Είχαν όλοι την εντύπωση ότι σώσαμε τη χώρα που ήταν ανίκανη και με διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές, όταν εμείς βλέπαμε την αλήθεια με τα μάτια μας σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά. Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα προτού να είναι αργά, πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το Δ.Ν.Τ.

Ήδη οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου 17-18 Απριλίου 2010 στη χώρα σας, απειλούν για μαζικές απολύσεις περί των 350.000 εργαζομένων και εσείς ακόμα κοιμάστε όρθιοι, αντί να έχετε αποκλείσει τη Βουλή σας με την απειλή μαζικής βίας. Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν.

Για το Δ.Ν.Τ. είχαν την εντύπωση ότι οι Αργεντινοί μας θεωρούν σωτήρες.
Ποτέ δεν προέβαλλαν τίποτα από την πραγματικότητα. Μόνο κάτι ρεπορτάζ γραμμένα στις αρχές, με κόσμο να κάνει δηλώσεις κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι τους οδήγησαν στην πείνα, ευχαριστώντας τις ΗΠΑ που θα τους έσωνε. Ακόμα και οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες. Τις προέβαλλαν σαν κομμουνιστές ή αριστερά κομμουνιστικά κόμματα που αντιδρούσαν. Εγώ έβλεπα στο Μπουένος Άιρες την λεωφόρο γεμάτη από εξαγριωμένους να ουρλιάζουν «θέλουμε τη χώρα μας πίσω»! Θέλουμε τα δολάρια μας πίσω!

Οι τηλεοράσεις έδειχναν μερικές δεκάδες κομμουνιστές με κόκκινες σημαίες που διαμαρτύρονταν. Στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν εκατοντάδες χιλιάδες. Ίσως εκατομμύρια. Τους έβλεπα, έβγαιναν από τα σπίτια τους και ενώνονταν με τις πορείες. δεν υπήρχε συντονισμός. Ότι Αμερικάνικη επιχείρηση υπήρχε, έκλεινε και την φύλαγαν πάνοπλοι αστυνομικοί.

Δεν κυκλοφορούσαμε βέβαια τότε. Μετά από κάποιες συγκεντρώσεις θυμάμαι έβγαινα από το ξενοδοχείο και έβλεπα τόσες πέτρες κάτω, που νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιο κτίριο. Μεγάλη οργή.

Έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Άνθρωποι που δεν έμοιαζαν πλιατσικολόγοι. Ακόμα και μεσήλικες, σίγουρα πολλοί είχαν οικογένειες. μου έκανε εντύπωση. Έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν. Ξύλα, πέτρες. Από την άλλη η αστυνομία ήταν πάνοπλη, με αντλίες, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα. Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουν. Είχες να κάνεις με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελο τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήρισα «τρομοκράτες». Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το Law and Order και να μη μπορείς να κρύψεις την συμπάθεια σου

για αυτούς που ίσως από τις τηλεοράσεις θα τους χαρακτήριζες αλλιώς. Ήθελαν τη χώρα τους πίσω. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε.

Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: τα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν πλήρως και μόνο οι Γερμανοί, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και επιτέλους να βγούνε νικητές από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχοντας ήδη δημιουργήσει 2 και χάνοντάς τους. Τον 3ο

αυτόν, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως οικονομικό πόλεμο.

Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι η Ευρώπη και η Ε.Ε. δεν φαίνονται γενικότερα να ενδιαφέρονται να σώσουν το ευρώ τους διότι αν διπλώσει η Ελλάδα, το ευρώ θα είναι εντελώς άχρηστο στις διεθνές αγορές και σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, το ευρώ θα καταρρεύσει βυθίζοντας σε τύπου Αργεντίνικης κρίσης όχι μόνον την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. Γιατί δεν βοηθούν και γιατί έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της ακόμα και προς το παρόν ουδείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση. Ένα είναι σίγουρο, ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια αν επιτρέψετε στην Κυβέρνησή σας και στα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν να καθορίζουν εσκεμμένα την πορεία σας προς την κόλαση του Δάντη.

Σήμερα, όμως, συγκλίνουν, εκ των πραγμάτων, τα συμφέροντα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα, και του γ. Διευθυντή του ΔΝΤ Ντ. Στρος Καν, σε μια εμπλοκή του ΔΝΤ, με την Ελλάδα, με την νέα όμως αποκατεστημένη μορφή του, που σαν θεωρητική αρματωσιά και πρακτική θα ανατρέπει τη σημερινή εικόνα και θα πλησιάζει στην ειδυλλιακή παραδοσιακή πρακτική του, του Φίλου των Εθνών!

Ο μεν πρ. Ομπάμα γιατί θέλει νέο κύρος στο εγχείρημά του για επιβολή κρατικού ελέγχου στο διεθνές Χρηματ/τικό Σύστημα, του οποίου έχασε τον α΄γύρο. Και ο κ. Ντ. Στρος Καν του ΔΝΤ θα επιθυμούσε σφόδρα ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων ικανοποιημένων από τους παραδείσιους σχεδόν όρους παρέμβασης ενός νέου ΔΝΤ Ελλήνων.
Slap.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ... ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ....Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Διαβάζουμε σήμερα στον τύπο για τα "ψιλά" γράμματα του επάρατου υπαγορευμένου από το ΔΝΤ Νομοσχεδίου το οποίο πρόσφατα ψηφίστηκε τόσο από τα υποχείρια του κατοχικού πρωθυπουργού όσο και από τους Γερμανοτσολιάδες του Καρατζαφέρη αλλά και από την κόρη του Εφιάλτη και καταδότη Μητσοτάκη.
Ο Κόσμος του Επενδυτή σήμερα τονίζει αλλά και στην ουσία καταγγέλλει τις άνευ όρων δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η αναβιωμένη εκ του ανίκανου και εθνοπροδότη ΓΑΠ κυβέρνηση τύπου Τσολάκογλου όσον αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Το χειρότερο δε είναι ότι η Γκανγκστερική κυβέρνηση Παπανδρέου δια του αρμόδιου Υπουργού κ. Λοβέρδου "συντάσσουν" νόμους με περίτεχνες διατυπώσεις επί των άρθρων του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό

Είναι δυνατόν να εμπιστευθεί ο Έλληνας πολίτης ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που νομοθετούν χωρίς ιερό και όσιο και υπον το φως του δικού τους σπαρματσέτου χρησιμοποιώντας "συντακτικές" διατυπώσεις σαν Συμβολαιογράφοι άλλων καιρών τύπουΣιόρ Τάπα , με σκοπό την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..... ΟΧΙ ΔΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ...αυτό μπορεί να χωνευθεί γιατί αποτελεί πλέον συνήθεια ..... ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΚΡΑΤΟΥΣ????

ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ..... ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αρχηγο ΤΟΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΓΑΠ!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ!!!

Κανένας έλληνας δεν θα τολμούσε να αποκαλέσει την ήττα του απάνεμο λιμάνι

Αν είχαμε Έλληνα πρωθυπουργό θα μας είχε πει από καιρό την αλήθεια. Θα είχε κηρύξει επιστράτευση και θα είχε αλλάξει τους ανίκανους Στρατηγούς. Θα μας είχε ζητήσει να φάμε τις σάρκες μας και να κάνουμε θυσίες για να σωθεί η πατρίδα. Θα είχε ζητήσει να αμυνθούμε υπέρ βωμών και εστιών.

Αν είχαμε Έλληνα Πρωθυπουργό θα ήξερε τι γίνεται στην Ελλάδα θα γνωριζε το θυμικό δεν θα είχε ποτέ συκοφαντήσει την Ελλάδα διεθνώς. Δεν θα μας έριχνε το ηθικό.

Ένας Έλληνας δεν θα επισκέπτονταν ποτέ το ΔΝΤ. Δεν θα συμφωνούσε ποτέ στην παρουσία του ΔΝΤ σε ευρωπαϊκό μηχανισμό.

Θα κήρυσσε επιστράτευση αντί να ψάχνει στελέχη με βιογραφικά. Θα έτρωγε τις σάρκες του για να σώσει την χώρα. Θα δώριζε την περιουσία του στον αγώνα στο ταμείο της Βουλής και θα ζητούσε να κάνουμε όλοι το ίδιο. Θα έκανε έρανο μέσω λαϊκού ομολόγου στο Ελληνισόο της Διασποράς και στην πατρίδα.

Κανένας Έλληνας που θα καταλάβαινε ότι είναι ανεπαρκής για μια τόσο σοβαρή δουλειά δεν θα συνέχιζε να την κάνει μέχρι την τελική καταστροφή. Θα έβαζε την Ελλάδα πάνω από όλα ακόμη και πάνω από την προσωπική εικόνα και θα παραιτιόνταν .

Και σε καμιά περίπτωση δεν θα τολμούσε να πει την Ήττα του απάνεμο Λιμάνι. Θα αυτοκτονούσε πάρα να πει κάτι τέτοιο. Εκτός εάν είχε “καβατζάρει” πατρίδα .

Γιάννης Παπαϊωάννου Ντροπή. Τώρα που έληξαν τα πάντα πρέπει να τα πούμε όλα

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....(κυριε Γεωργιάδη τόσο εσείς όσο και οι άλλοι που καταδικάσατε τον λαό μπείτε στη σειρα για την ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ)


Ο Α. Γεωργιάδης με επιστολή του στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενός πολιτικού εγκλήματος σε βάρος της χώρας.

Επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αποποιηθεί της συνευθύνης του για την επερχόμενη δυστυχία πριν απ όλα και κυρίως επειδή και αυτός και το κόμμα του τρέμει τον επικείμενο λαϊκό ξεσηκωμό.

Επιχειρεί με θράσος να θέλει να μας πείσει για την «ορθότητα» μιας επιλογής ραγιαδισμού και αποζητά και διάλογο πάνω στο έγκλημα.

Του απαντάμε:

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό είναι το μόνο για το οποίο μας έπεισες Άδωνη.

Για την απόλυτη ταύτισή σας στη συνενοχή.

Και μας είχε προϊδεάσει το κόμμα σου για την επικείμενη τέτοια συνενοχή, και από την ερμαφρόδιτη στάση του στο λαθρομεταναστευτικό…

Μας είχε προϊδεάσει ο αρχηγός σας με την πρακτική των συλλήβδην αφορισμών που τόλμησε να εκστομίσει αναφερόμενος σε όσους τόλμησαν να αντισταθούν, όχι ενστερνιζόμενοι γιαλατζή αντιδράσεις, αλλά επιχειρώντας να θυμίσουν στο πολιτικό σύστημα, πως με τη στάση του καταλύει το Σύνταγμα και καταργεί επί της ουσίας την Ελληνική Δημοκρατία.

Πρακτικά αυτό που με αγωνία επιχειρεί ο ΛΑΟΣ, είναι να πείσει για την απόλυτη ενσωμάτωσή του σε λογικές και σε μηχανισμούς αποδοχής, στήριξης και πολυεπίπεδης προώθησης των στρατηγικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.


Η χρυσή ευκαιρία που χρειαζόταν για να αποδείξει την απόλυτη αφοσίωσή του σ αυτούς τους σχεδιασμούς, έπρεπε να είναι μια κορυφαία στιγμή που στις επιλογές του δε θα τηρούσε ούτε καν τα προσχήματα. Και το ξεπούλημα της Ελλάδας ήταν μια τέτοια στιγμή.

Ο κατοχικός δικτάτορας σας έδωσε στο χέρι ένα όπλο για να επιλέξετε ποιόν θα πυροβολήσετε. Εκείνον ή την Ελλάδα. Κι εσείς επιλέξατε…

Πυροβολήσατε την Ελλάδα.

Έτσι… Οι πατριδοκάπηλοι την ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, πιάστηκαν χέρι χέρι με τους πατριδεμπόρους αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και στον τελευταίο αφελή που επέμενε να τους πιστεύει.

Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία της επιστολής σας:

1. Ισχυρίζεστε ψευδώς ότι Η Ελλάδα χρειάζεται ως τα τέλη Μαϊου 10 δις για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Η αλήθεια είναι πως οι λογιστάδες της χρεοκοπίας αυτό που χρειάζονται είναι ζεστό χρήμα για να εξασφαλίσουν την μη πτώχευση των τοκογλύφων δανειστών στους οποίους κατέφυγαν με ληστρικούς όρους, με εξοντωτικά επιτόκια, με σκυμμένο το κεφάλι εξασφαλίζοντας μίζες, προμήθειες και παντελονιάσματα σε κάθε λογής ημέτερους και μεσολαβούντες.

2. Λέτε τη μισή αλήθεια στην προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε κοινωνική ανοχή επικαλούμενοι ως μπαμπούλα την πληρωμή μισθών και συντάξεων, η υπόλοιπη μισή είναι πως όταν σπρώχνεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί, τότε αυτό την επόμενη μέρα διογκώνεται. Πίσω από την ψευδολογία της καταβολής των συντάξεων του Μαϊου, αποκρύπτετε συνειδητά και σκόπιμα την περαιτέρω διόγκωση του δανεισμού που έχουν βάλει πλώρη για το επίπεδο των 500 δις. Αυτό το χρέος βρε απίστευτοι πολιτικάντηδες, ποια παραγωγική βάση και ποια αναπτυξιακή πολιτική θα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις αποπληρωμής του???

3. Επικαλείστε όχι μόνο ψευδέστατα, αλλά και ξεδιάντροπα τη φημολογία περί ενδεχόμενου μπλοκαρίσματος του δανείου από τη Γερμανική βουλή. Το παιχνίδι ήταν σικέ και στημένο. Κι εσείς ντροπιασμένοι συνένοχοι σ αυτή την ολέθρια φαρσοκωμωδία.

Οι εξελίξεις απέδειξαν πως τα συναιτεράκια της Ευρώπης ανησυχούσαν περισσότερο απ ότι θα έπρεπε να ανησυχούμε εμείς για την πορεία της Ευρωζώνης συνολικά.

Επομένως…

Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.

Με τη στάση σας επομένως συμβάλατε στο να εμποδίσετε την Ελλάδα να βρεθεί σε θέση πλεονεκτική. Λειτουργήσατε αβανταδόρικα απέναντι στη ληστοσυμμορία. Και το μόνο που καταφέρατε είναι να αποδείξετε τη μεγάλη σας συνενοχή σε μια πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος της πατρίδας.

4. Ψευδέστατα και υποκριτικά σας πήρε ο πόνος για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Επικαλείστε ένα πόνο που δε νοιώσατε αφού συνηγορήσατε στην εκχώρηση του συνόλου της εθνικής κυριαρχίας αποδεικνύοντας περίτρανα πως η συνολική πολιτική σας παρουσία ήταν στημένη σε ένα επικοινωνιακό ψευδολόγημα πατριδοκαπηλείας, το οποίο εν μια νυκτί αποδείξατε ότι δεν ήταν τίποτε διαφορετικό από ένας κακα μονταρισμένος χάρτινος πύργος.

5. Η αποθέωση όμως του ψεύδους, είναι η επίκληση μιας ακατάσχετης ραγιαδικού τύπου κινδυνολογίας, μιας εγκληματικής και μόνο ως προς την επίκλησή της κινδυνολογίας, μέσα από την οποία το μόνο που επιχειρείται είναι το ξέπλυμα μιας απροκάλυπτης υποταγής Ισχυρίζεται ότι:
«Την ίδια στιγμή που δεν θα πέρναγε π.χ. το χθεσινό νομοσχέδιο, οι Τράπεζες μας θα έκλειναν. Όλες μας οι καταθέσεις θα δημεύονταν (στο μέλλον όσοι επιζούσαν μπορεί να διεκδικούσαν ένα μέρος από αυτές). Το Κράτος δεν θα είχε να πληρώση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε δώρα, ούτε τίποτε. Οι εισαγωγές της χώρας σε βασικά αγαθά θα σταματούσαν.»

Και το ισχυρίζεται γιατί σκόπιμα αποκρύπτει πως οι συνέπειες και μόνο μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ευρωζώνη, θα καθιστούσαν από μόνες τους αυτή την εξέλιξη απαγορευτική.

Αποκρύπτει, πως η δυνητική εκδήλωση μιας τέτοιας εξέλιξης, τρομοκρατεί εξ αντικειμένου πρωτίστως τους υπερεθνικούς ενορχηστρωτές των σεναρίων της χρεοκοπίας.

Την επικαλέστηκαν, όντας όμως οι ίδιοι σε οργανωτική ετοιμότητα να την αποτρέψουν.

Την επικαλέστηκαν για να καθυποτάξουν αφελείς και προσκυνημένους, αποσκοπώντας να πληρώσει ο λαός το μάρμαρο της αποτροπής, και συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου, να υπηρετήσουν καλύτερα και τις ευρύτερες γεωπολιτικές τους επιδιώξεις.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν διαψεύδουν και τσαλακώνουν τις λογικές του ραγιαδισμού που επιχειρείτε να κάνετε σημαία και άλλοθι.

Την πρεμούρα για τη μη χρεοκοπία την είχαν οι ίδιοι οι καθοδηγητές του σεναρίου γι αυτό και όφειλε να μην αγγίξει την πολιτική ηγεσία του τόπου και πολύ περισσότερο τον Ελληνικό λαό.

Και μόνο η επαπειλούμενη μη πληρωμή θα άνοιγε τις στρόφιγγες και θα τις άνοιγε με όρους διαφορετικούς.

Η καταληστεμένη Ελλάδα θα είχε το πάνω χέρι να επιλέξει.

Κάποια γερμανοτραφή παλικαρόπουλα θα σφάζονταν στην ποδιά της για να αποτρέψουν τη χρεοκοπία των δανειστών.

Οι όροι διαπραγμάτευσης θα ήταν διαφορετικοί.

Η εθνική κυριαρχία δε θα είχε εκχωρηθεί.

Τα κλειδιά της εθνικής αξιοπρέπειας δε θα είχαν εκχωρηθεί.

Το πολιτικό σύστημα θα αναγκαζόταν να πληρώσει.

Αυτό είναι που δε θέλατε κύριε Γεωργιάδη. Γι αυτό και οι πατριδοκάπηλοι οδηγήθηκαν σε μια πρωτοφανή συνδιαλλαγή με τους πατριδεμπόρους.

Κι αυτή είναι η απάντηση στο ύπουλο και υποκριτικό ερώτημα σας:
«Εάν κάποιος από εσάς έχει να προτείνη κάποια άλλη λύσι, έως τις 19 Μαίου, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι αληθινή, να ζητήσουμε και Συγγνώμη για την ψήφο μας.»

Η άλλη λύση ήταν η εθνικά περήφανη στάση.
Η καταγγελία των ληστρικών όρων δανεισμού.
Ο πολιτικός καταλογισμός ευθυνών στις φυσικές, οικονομικές και κρατικές οντότητες που είναι πραγματικά ένοχες και υπεύθυνες γι αυτή την εξέλιξη.

Και τότε ο κάθε κατεργάρης θα είχε καθήσει στον πάγκο του.

Τα κρατικά και τα πολιτικά λαμόγια θα εκλιπαρούσαν την Ελλάδα να αποδεχθεί λύσεις για τη σωτηρία του πολιτικού και οικονομικού τους εποικοδομήματος.

Αυτοί μπλόφαραν και καλά έκαναν.

Ο κυβερνητικός θίασος τους διευκόλυνε και φυσικά ενέδωσε γι αυτό και εγκλημάτισε.

Εσείς τους προσφέρατε το άλλοθι που ζητούσαν κι αυτό είναι κατάντια.

Λυπάμαι αλλά δεν έχετε το θάρρος ούτε συγνώμη να ζητήσετε. Αλλά ακόμα και αν το πράξετε επιστρατεύοντας κάθε απόθεμα πολιτικής υποκρισίας, αυτή η συγνώμη δεν αρκεί για να ξεπλύνει τα ματωμένα χέρια σας από το εγκλημα σε βάρος του τόπου.

Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε για το πολιτικό σας τέλος έχει ήδη ξεκινήσει.

ellinikoforum

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Σήμερα που δοκιμάζεται ο κάθε δημοκράτης πολίτης, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την μεθόδευση της Κυβέρνησης για τη μεταφορά με νόμο των ειδικών φόρων υπέρ τρίτων στους λογαριασμούς Ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο Έλληνας πολίτης τρομαγμένος από την οικονομική επίθεση που δέχεται από τους φωστήρες της κυβέρνησης παρακολουθεί ταυτόχρονα απορημένος την νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που έρχονται σήμερα και επιβάλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ πρόσθετο χαράτσι για κάθε μορφή εξυπηρέτησης του κρατικού μηχανισμού.
Αναρωτιόμαστε. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε τα δικαιώματα εκτέλεσης των τελωνειακών εργασιών να ταυτίζονται με την τιμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος;
Γιατί έπρεπε να υπάρχει ειδικός φόρος κατανάλωσης μέσα στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όταν μέσα από τον Ν.3833/10 προβλέπεται η άμεση φορολόγηση του;
Ο στόχος είναι προφανής. Η προετοιμασία του εδάφους για την άλωση της ΔΕΗ, με την αποδόμηση της εικόνας του κοινωνικού έργου της Επιχείρησης στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, ειδικά σε μια περίοδο όπου όλος ο λαός είναι αγανακτισμένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και έχει βγει στον δρόμο διαμαρτυρόμενος.
Ως εδώ!!!
Η ανοχή έχει τα όρια της.
πηγη

Από σήμερον την 9η πρωϊνή…

Γιάννης Παπαϊωάννου

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέει...


«Οι αλλαγές που θα κάνουμε στο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία της αγοράς είναι οι ίδιες για τις οποίες δεσμευτήκαμε και στο... μνημόσυνο συνεννόησης».

Τάδε έφη χθες η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη, κάνοντας άθελά της ίσως ένα από τα πλέον επιτυχημένα σαρδάμ που έχουμε ακούσει από δημόσια πρόσωπα.

Η υπουργός, βεβαίως, αναφερόταν στο περίφημο μνημόνιο συνεννόησης της ελληνικής κυβέρνησης με τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πρόκειται για το μνημόνιο που περιλαμβάνεται και στο σχετικό νομοσχέδιο και στο οποίο αναλύονται τα οδυνηρά μέτρα επιβολής νέων φόρων, νέας περικοπής των μισθών και πλήρους ανατροπής των εργασιακών σχέσεων.

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέει...
radar

Η ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ «Αυτή η γιορτή είναι τουρκική και είναι δική μας γιορτή», είπε ο ψευτομουφτής Ξάνθης χθες στις Θέρμες



Δεν έχουν εδώ μέσα καμιά δουλειά οι χριστιανοί αυτοί έχουν τις δικές τους γιορτές είπε σ’ ένα παραλήρημα ανθελληνισμού με τις ευλογίες του Τούρκου προξένου που παρίστατο
Μια ανθοδέσμη από ένα νεολαίο που φορούσε κόκκινη μπλούζα κι έγραφε «Τουρκία», παρέλαβε ο Τούρκος πρόξενος που χαιρέτησε τους κατοίκους των Θερμών

Οι γιορτές της Άνοιξης το Εντερλέζι γιορτάστηκαν και στις ορεινές Θέρμες όπου έσπευσε και ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας που έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα αυτό το διάστημα αλλά δεν φείδεται κόπου όπως φαίνεται. Εκεί 15χρονος νεολαίος τον υποδέχθηκε καλωσορίζοντας τον του πρόσφερε μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα φορώντας μια κατακόκκινη μπλούζα που έγραφες «Τουρκία». Ο γενικός κ. Σαρνίτς ήταν διακριτικός στην ομιλία του αφού την σκυτάλη για να πει αυτά που έπρεπε πήρε ο ψευτομουφτής Ξάνθης ο οποίος αναγορεύθηκε σε θρησκευτικοπολιτική προσωπικότητα. Ο Αχμέτ Μετέ διευκρίνισε: «Αυτή η γιορτή είναι δική μας, είναι τουρκική γιορτή. Οι χριστιανοί δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσά μας, αυτοί έχουν τις δικές τους γιορτές».
Χρονος

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε εκδηλώσει πολλές φορές τη διάθεση να συσφίξει τις σχέσεις του με την Τουρκία, προτείνοντας μια ομοσπονδία μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και… Κύπρου. Βεβαίως, ο πόλεμος και η κατοχή της Κύπρου το 1974, φανέρωσαν την πραγματική προοπτική των σχεδίων του.

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, καθώς ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει με καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα, τα χειρότερα φαντάσματα του παρελθόντος επανέρχονται. Μήπως, ο Γεώργιος Παπανδρέου, εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας, με τη βοήθεια του μαθητευόμενου υπουργού του, θα προωθήσει ανάλογα σχέδια με εκείνα του εμπνευστή και εκτελεστή της δικτατορίας, 40 χρόνια πριν;

Αυτή τη φορά η σύσφιξη των σχέσεων περνάει μέσα από τη «διπλωματία του ζεϊμπέκικου», την ελληνοτουρκική οικονομική και πολιτική συνεργασία, που περιλαμβάνει κοινές τουριστικές επενδύσεις στο Αιγαίο, σχέδια για την από κοινού εκμετάλλευση του φυσικού του πλούτου παρά το casus belli, τις γκρίζες ζώνες και τις καθημερινές παραβιάσεις. Στη Θράκη προωθούν ήδη τη συγκυριαρχία, την οποία θρασύτατα επισφραγίζουν με την αναγγελθείσα κοινή επίσκεψη Ερντογάν-Παπανδρέου, ενώ σε συνεργασία με τον Κύπριο πρόεδρο Χριστόφια ετοιμάζονται να παραδώσουν την Κυπριακή Δημοκρατία στα χέρια των Τούρκων εισβολέων, επαναφέροντας ουσιαστικά το καταδικασμένο Σχέδιο Ανάν και μάλιστα σε χειρότερη εκδοχή

Όλα αυτά μέσα από μεικτά ελληνοτουρκικά υπουργικά συμβούλια, που επιθυμεί να προωθήσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός του «από το εξωτερικόν», την ίδια στιγμή που η Τουρκία θέλει να αναδυθεί ως οικονομική, πολιτική και στρατιωτική περιφερειακή υπερδύναμη, σπρωγμένη από τους Αμερικανούς, τους Άγγλους και το ΝΑΤΟ, και να πετύχει αυτό που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών έχει επανειλημμένα σε δημόσιες εμφανίσεις του αποκαλέσει «συμπατριωτισμό», δηλαδή «συγκυριαρχία» της Τουρκίας με τους υπόλοιπους λαούς της περιοχής.

Στα πλαίσια αυτής της «συγκυριαρχίας» επισκέπτεται τη χώρα μας στις 14-15 Μαΐου ο Ερντογάν. Μια χώρα, που απειλείται με εκποίηση από το ΔΝΤ και τους Γερμανούς, υποδέχεται έναν επεκτατικό και επιθετικό γείτονα, που ποτέ δεν έπαψε να θέτει ζητήματα που υπονομεύουν άμεσα και καίρια την εθνική μας ανεξαρτησία. Έναν γείτονα που δεν αρκείται στις προκλήσεις από τα ανατολικά, αλλά σιγοντάρει και την αδιαλλαξία των Σκοπίων και τις αλβανικές προκλήσεις, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώσει το ζήτημα των λαθρομεταναστών, αρνούμενος να εφαρμόσει τη συμφωνία για την επαναπροώθησή τους.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει άμεσα στα σχέδια αυτά. Και ο τουρκικός νεο-οθωμανισμός δεν είναι παντοδύναμος. Στο εσωτερικό, ο κουρδικός λαός συνεχίζει αδιάλειπτα τον αγώνα του για αυτοδιάθεση, Παράλληλα, τα σχέδια για υποταγή των γειτονικών χωρών προσκρούουν σε αυξανόμενες αντιδράσεις. Η αρμενική κυβέρνηση, μετά την κινητοποίηση των Αρμένιων σε όλο τον κόσμο, υποχρεώθηκε να παγώσει τις συνομιλίες με τους Τούρκους. Στην Κύπρο η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού απορρίπτει τις απαράδεκτες υποχωρήσεις της ηγεσίας του, όπως φάνηκε από όλες τις δημοσκοπήσεις, και η ΕΔΕΚ αποχώρησε από την κυβέρνηση. Παράλληλα, η προσπάθεια προσεταιρισμού των Αράβων, των Παλαιστινίων και του Ισλάμ οδηγεί σε αντιπαράθεση με το Ισραήλ και το εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ. Ακόμα και στην Ελλάδα το φιλοτουρκικό λόμπυ υφίσταται ήττες, όπως φάνηκε και με τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Ν.Δ., ενώ ο ελληνικός λαός είναι συντριπτικά ενάντιος σε μια δήθεν φιλία με εκείνον που επιβουλεύεται καθημερινά την ανεξαρτησία μας.

Μπορούμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να καταγγείλουμε τις πολιτικές που μας εκποιούν τα εθνικά μας δικαιώματα. Να καταγγείλουμε τις «φιλικές χειρονομιές» που ανοίγουν το δρόμο για τη νομιμοποίηση και πολιτική αποδοχή μιας επιθετικής χώρας. Η φιλία των λαών δεν μπορεί να αποτελεί πρόσχημα για την εκχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας στον περιφερειακό υποπράκτορα του ιμπεριαλισμού.

Να συγκροτήσουμε μια εναλλακτική εξωτερική πολιτική σε συμμαχία με τους Κούρδους, τους Αρμένιους, τους Σέρβους, τους βαλκανικούς λαούς, με όλους εκείνους που απειλούνται από τον τουρκικό νεο-οθωμανισμό, καθώς και με τους λαούς της Νότιας Ευρώπης, και να οικοδομήσουμε στενότερες σχέσεις με την Κίνα και τη Ρωσία.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

· ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

· ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

· ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

ΑΡΔΗΝ

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΣΚΕ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΗΚΚΙ

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΡΗΞΗ

ΣΑΚ

ΣΕΥΑΕΚ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Επιβεβαιωμένο! Δύο οι λίστες των διαγραφών που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς

Μπορεί η αρχή να έγινε, αλλά να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο με την διαγραφή του Αριστοτέλη Παυλίδη, η συνέχεια όμως ήταν εκκωφαντική!!! Η διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλάζει πολλά πράγματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήταν κάτι που το ήθελε ο πρόεδρος του κόμματος και η αφορμή ήρθε με το «ναι» της πρώην υπουργό για τα μέτρα εφαρμογής του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Ρηγίλλης, οι λίστες των διαγραφών που προανήγγειλε εδώ και λίγο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, είναι δύο.
Η πρώτη περιλαμβάνει τον ήδη διαγραφέντα Αριστοτέλη Παυλίδη, τον Γιώργο Βουλγαράκη, τον Πέτρο Δούκα, τον Ευάγγελο Μπασιάκο, τον Γιώργο Αλογοσκούφη, τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Η δεύτερη λίστα είναι όμως πιο «ζουμερή», καθώς περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα!!! Στην συγκεκριμένη λίστα, εκτός από τα ονόματα που υπάρχουν ήδη από την πρώτη, έχουν προστεθεί τα ονόματα του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού, του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή!!!
Στην απόφαση που θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς το επόμενο διάστημα, θα συνυπολογιστεί και η δημοσκόπηση που παρήγγειλε η Ρηγίλλης, για το πώς βλέπουν οι πολίτες την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Πάντως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται αποφασισμένος να έρθει σε ρίξεις και ανατροπές με το αμαρτωλό παρελθόν.
Στους Κώστα Καραμανλή και Αλέκο Κοντό καταλογίζεται το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ στον Ευριπίδη Στυλιανίδη καταλογίζονται αρκετές παρατυπίες που έχουν να κάνουν με τις άδειες των φορτηγών, την Siemens και τις ΜΚΟ. Στον Κώστα Καραμανλή χρεώνεται και η κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας. Σύντομα λοιπόν θα έχουμε και νέες διαγραφές…
piazza

Πρόταση προς όλους του πολίτες του κόσμου.

Έκθεση Ελβετικού fund μιλά για μελλοντικά εφιαλτικά αποτελέσματα από την επιλογή της κυβέρνησης να πάμε στο ΔΝΤ

Διαβάζω ότι «Ζούμε την ζωή ενός άλλου» και εξοργίζομαι . Θέλουν να μας πείσουν ότι η κρίση είναι δικό μας δημιούργημα. ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ. Θα απαντήσω και θα εγχειρήσω να δώσω εναλλακτική ως θεωρητικός άνθρωπος.

Ζούσαμε λέει με δανεικά και φτάσαμε να έχουμε 3 κινητά δυο Καγιέν τρία σπίτια διακοπές στο Ντουμπάι και όλα αυτά με δανεικά χρήματα.

Αυτό που πρέπει να ξέρει όμως όλος ο κόσμος είναι ότι αυτό ήταν κεντρική πολιτική επιλογή. Συγκεκριμένα και με αποφάσεις επίπεδου G7, G20 και Ευρωζώνης και FED οδηγήθηκε στον υπερδανεισμό για να υπάρξει υπερκατανάλωση και υπερκέρδος σε τράπεζες και μεγάλες εταιρείες παράγωγης προϊόντων.

Και είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα χρόνια παράχθηκε ανάπτυξη ΑΕΠ και ήταν όλοι ευτυχείς. Όμως το χρήμα που δανειστήκαμε λείπει από το μέλλον και έρχεται καθημερινά μπροστά μας ως έλλειμμα. Έλλειμμα από τον κρατικό προϋπολογισμό έλλειμμα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό έλλειμμα έλλειμμα έλλειμμα.

Πρόκειται για παγκόσμιο σκάνδαλο αρπαγής πλούτου από το μέλλον μας. Σκάνδαλο πολιτικό καθώς ο δανεισμός και η ρευστότητα στην οικονομία επιδιώχθηκε πολιτικά και ευνοήθηκε από όλους. Για να συμβεί στήθηκε μια πανίσχυρη διαφημιστική βιομηχανία. Όλα τα λεφτά τελικά καταλήγουν στις τράπεζες και κανένας δεν τολμά να αφήσει μια τράπεζα να χρεοκοπήσει. Αδύναμες ηγεσίες πορευόμενες σε μονόδρομους και αδύναμοι λαοί σε πρωτοφανές αδιέξοδο καίνε υποκαταστήματα τραπεζών.

Λείπει η θεωρητική βάση. Δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ο καπιταλισμός. Πρέπει κύριοι να γινει αντιληπτό ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όπου δημιουργούνται τέτοια υπάρχουν οι πολίτες που τα λύνουν.

Βαρέθηκα τις βλακείες σας, εξοργίζομαι όταν κάνετε σπουδαίους τους δείκτες τα χαρτάκια σας και τα FTSάκια σας. Το αφεντικό στο πλανήτη είναι ο καταναλωτής, ο εργαζόμενος, ο άνθρωπος, οι ψυχές, η διανόηση, η δύναμη, το ελεύθερο πνεύμα, η ομορφιά.

Χρειάζεται απλά μια απόδειξη οτι το ΑΕΠ παράγεται από εμάς.

Προτείνω, Γενικευμένη στάση πληρωμών από τους πολίτες προς όλες τις τράπεζες και τις παγκόσμιες αλυσίδες. Στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο. Αν είναι δυνατόν σε παγκόσμιο επίπεδο. Για δυο τρεις ημέρες για 10 ημερες το πολύ. Απλά δείξτε τους “who is the boss.” Κάντε τους να τρομάξουν. Να τρέχουν να ξεπουλήσουν πανικόβλητοι τα χαρτάκια τους και να φοβούνται να τα ξαναγοράσουν γιατί θα κάνουν τζιζζζ! Ακούς εκείς Goldam Shacs και “Οίκοι” μας έγιναν νταβάδες της Δημοκρατίας . Ρε ας το διάολο.

Διαδώστε μεταφράστε το σε όλες τις γλώσσες, ορίστε ημερομηνία έναρξης και άντε γεια. Και μόνο εαν το διαδώσουμε ως ιδέα και μόνο αν ορίσουμε ημερομηνία έναρξης και όλα θα τελειώσουν πριν από εκείνη την ημέρα. Σύντροφοι τα προβατάκια πρέπει να βγάλουν δόντια και να αρχίσουν να δαγκώνουν πριν τα σφάξουν. Και ας γίνει ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος με ρόπαλα στους δρόμους όπως έχει προβλεφτεί. Οπωσδήποτε θα είναι πρόοδος.


Γιάννης Παπαϊωάννου


Πατριωτικό Μέτωπο: Όχι στην κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ-ΔΝΤ και των συνεταίρων τους Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 7 Μαίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολύμηνη διαβούλευση, ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες για την συγκρότηση ενός κινήματος που θα εκφράζει τον Πατριωτικό χώρο, με κεντρικούς στόχους την επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης αφενός και την ριζική μεταρρύθμιση των θεσμών της ελληνικής πολιτείας αφετέρου.

Τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνεται και τυπικά η συγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου, στην οποία συμμετέχουν προσωπικότητες από όλο τα φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και επιστημονικής ζωής της Πατρίδας μας.

Ήδη μέλη του Πατριωτικού Μετώπου, συμμετείχαν και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ-ΔΝΤ και των συνεταίρων τους Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη, κρατώντας μία και μόνο σημαία: Την ελληνική.

Στο υπό διαμόρφωση σχέδιο διακήρυξης του ΠΑΜΕ, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η Πατρίδα μας και ο Λαός μας, βρίσκονται στα πιο κρίσιμα αδιέξοδα τους, από την μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Η πολιτική τάξη, αφού υποθήκευσε το παρόν και το μέλλον μας, επιμένει να θέλει να διαχειρισθεί και την κρίση που αυτή προκάλεσε. Δεν μπορεί όμως, όχι μόνο γιατί είναι ανίκανη, αλλά και γιατί είναι συγκροτημένη από το ίδιο προσωπικό που μας οδήγησε εδώ που φθάσαμε. Ένα προσωπικό, που με ελάχιστες εξαιρέσεις συμμετείχε στο μεγάλο φαγοπότι της μίζας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της εκποίησης της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Από τη μια οι εκφραστές του νεοφιλελεύθερου, νεοταξικού μοντέλου, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και από την άλλη μια αριστερά που είτε επιμένει σε χρεωμένα και παρωχημένα κοινωνικά μοντέλα (ΚΚΕ), είτε συμμετέχει στους σχεδιασμούς της ένταξης της πατρίδας μας στην αθλιότητα που γεννά το παγκοσμιοποιημένο μοντέλο της κοινωνίας του «δούλευε-κατανάλωνε-σιώπα (ΣΥΡΙΖΑ)». Ένα σκηνικό, που τίποτε άλλο δεν εγγυάται για τον τόπο μας, τον λαό μας, παρά μόνο οικονομική εξαθλίωση, ανεργία, φτώχεια, ταπείνωση, τρώση της εθνικής μας ακεραιότητας, ξεφτίλισμα της αξιοπρέπειάς μας.

Ήλθε ο καιρός, οι πατριωτικές δυνάμεις της χώρας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι στην λαίλαπα της διάλυσης, τόσο του Έθνους μας, όσο και της κοινωνικής μας συνοχής.

Εμείς, πατριώτες, με διαφορετική ιδεολογικοπολιτική καταγωγή ο καθένας, καταλήξαμε σε ένα πολιτικό πρόταγμα, που από τη μια αναγνωρίζει τον κινηματικό χαρακτήρα του σχηματισμού μας και από την άλλη ελαχιστοποιεί το πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμεθα. Κινηματικό χαρακτήρα γιατί η Πατρίδα και ο Λαός μας, σε αυτήν τουλάχιστον την φάση έχει άμεση ανάγκη δράσεων που θα στήσουν οδόφραγμα στους σχεδιασμούς των νεοταξιτών. Ελαχιστοποιημένο πολιτικό πλαίσιο, για να υπάρξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό η αποδοχή μιας ενιαίας πλατφόρμας πολιτικής σκέψης».

Σε σχέση με την οικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται εξάλλου στη χώρα, το Πατριωτικό Μέτωπο προτείνει:

· Αποχώρηση από τη ζώνη του ευρώ και ανάπτυξη ισχυρού εθνικού νομίσματος.

· Διατίμηση στα τρόφιμα, πετρελαιοειδή και είδη πρώτης ανάγκης.

· Εθνικοποίηση των κεντρικών τραπεζών.

· Ανάπτυξη κρατικών βιομηχανιών σε τομείς στρατηγικής σημασίας.

· Πλήρης εθνικοποίηση των ΔΕΚΟ και των υποδομών.

· Συνολική μεταρρύθμιση της αγροτικής οικονομίας-μεταποίησης. Κεντρικό σύστημα διαχείρισης αγροτικών προϊόντων (Δημοπρατήριο).

· Κατάργηση του ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές.

· Θεσμοθέτηση οργάνου δίωξης διαφθοράς, υπό την θεσμική κάλυψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και απολογούμενου μόνο στην Βουλή.

· Δίωξη όλων όσων ενεπλάκησαν σε κλοπές του δημοσίου χρήματος, πολιτικών, τραπεζιτών, επιχειρηματιών, κρατικών λειτουργών. Κατάσχεση των περιουσιών τους, για λογαριασμό του δημοσίου.

· Κατάργηση όλων των μορφών ασύλων.

Παράλληλα, το νομικό τμήμα του Πατριωτικού Μετώπου, ετοιμάζει και θα δώσει στη δημοσιότητα της επόμενες ημέρες, πρότυπα αστικών απαιτήσεων κατά των κυρίων Τσουκάτου και Ρουσόπουλου, τα οποία και θα καλέσει όλους τους Έλληνες πολίτες να καταθέσουν στα κατά τόπους ειρηνοδικεία, με κεντρικό αίτημα την συντηρητική κατάσχεση των περιουσιών των πρωταγωνιστών αυτών στα σκάνδαλα Ζήμενς και Βατοπεδίου και κορυφαίων συμβούλων των πρωθυπουργών Σημίτη και Καραμανλή.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, κίνημα χωρίς αρχηγισμούς, ιδεοληψίες και μεσσιανισμούς, καλεί όλους τους Έλληνες Πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του. Με σημαία, μόνον την ελληνική. Με ιδεολογία, τις αρχές του Αριστοτέλη, του Παλαιολόγου, του Ρήγα Φεραίου, των σύγχρονων κινημάτων κόντρα στην παγκοσμιοποίηση. Και με προτάσεις, όχι βγαλμένες από τις διάφορες θολοκουλτούρες μαρξοειδούς ή σοσιανεοφιλελεύθερου τύπου, αλλά μέσα από την διεθνή εμπειρία των αγώνων των λαών, απέναντι στην αθλιότητα της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων.

Η κατοχή της χώρας μας από το ΔΝΤ και τους εγχώριους εκφραστές της, δεν θα περάσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ SMS ME Ε ΜΑΙL ΣΕ BLOG....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9/5/ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 07:00μμ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

48 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ....ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!

Να αποκαλυφθούν αυτοί που πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό 48 --κυρίως νέοι-- βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, επειδή οι βουλευτές «καθημερινά δέχονται τη χλεύη και την πλήρη απαξίωση» είναι πλέον απαίτηση σύσσωμης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να επέλθει κάθαρση και διαφάνεια. Γι αυτό και οι υπογράφοντες βουλευτές ζητούν αυστηρό έλεγχο «του πόθεν έσχες και κυρίως του πόθεν για όσους διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια». Συγκεκριμένα, οι υπογράφοντες ζητούν να ερευνηθούν τα πόθεν έσχες της Βουλής, υπουργών, πρωθυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων, διοικητών, προέδρων, διευθυντών οργανισμών και λοιπών φορέων του δημοσίου. Επιπλέον ζητούν στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί αδικαιολόγητη απόκτηση περιουσίας να δρομολογείται η κατάσχεση των στοιχείων. Διαφορετικά προειδοποιούν το αρνητικό κλίμα θα συνεχίζεται επί δικαίων και αδίκων. Την επιστολή υπογράφουν οι: Παραστατίδης, Θεοδωρίδης, Στασινός, Γιουμαντζίδης, Κεγκέρογλου, Παρασύρης, Ρεντάρη-Τέντε, Εμινίδης, Αμοιρίδης, Κουρουμπλής, Κωνσταντινόπουλος, Λαφαζάνης, Τιμοσίδης, Οικονόμου, Παπαχρήστος, Τζελέπης, Τόλκας, Παπαγεωργίου, Δημαράς, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσούρας, Μανωλάκης, Βαρβαρήγος, Βούρος, Τσώνης, Θεοχάρη, Ζούνη, Βλατής, Αθανασιάδης, Τσόκλη, Μαγκούφης, Μερεντίτη, Καρτάλης, Μόσιαλος, Καρανίκας, Ρήγας, Ζωίδης, Δημητρουλόπουλος, Αηδόνης, Αρβανιτίδης, Γιαννακοπούλου, Φαρμάκη-Γκέκη, Αράπογλου, Σαλαγιάννης, Παντούλας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιαούση, Μοσχόπουλος
πηγη

Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ.

-
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Popi Kontou)
Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ.
- Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Να μην πέσετε στα νύχια τους.
Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.

- Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει.

Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι. δεν είδα μάνες να πουλάνε τα παιδιά τους όπως γίνεται στο LA. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν.

Όσα δεν πήραν οι τράπεζες, τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι' αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.
- Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όλα τα "ΜΜΕ" διατυμπάνιζαν την ανάγκη της "βοήθειας".

Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ. Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή. Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!
Στοχασμος-Πολιτικη

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ"...ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ CIA

Την εκδοχή του νεαρού Iegor Sevelov αυτού παιδιού που στέλνει η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-SOROS ... στα νύχια της CIA ... ακούμε παρακάτω:

Βρήκανε τελικά έναν εύκολο τρόπο να αποδομήσουν αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Προώθησαν στην εξουσία ένα τσούρμο καθυστερημένων αληταράδων ... που κατάφεραν να ντροπιάσουν όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και όσους αγαπούσαν τους Έλληνες.
macedonia-greece

7.5.10

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Το είδαμε και αυτό! Ποιος θα το περίμενε , οι αντιπρόσωποι του λαού με τις δικλείδες ασφαλείας στα προνόμια τους , με την τόση δύναμη που κρατούσαν στα χέρια τους , με τον "προσήκοντα σεβασμό" που ενέπνεαν , με τους σωματοφύλακες που τους συνόδευαν σε κάθε δημόσια ακόμα και σε ιδιωτική τους εμφάνιση , με τις επικύψεις του συρφετού των φουκαράδων που τους ικέτευαν για κανένα ρουσφετάκι σάμπως απευθύνονταν σε εν δυνάμει θεούς ..... να φαντάζουν σήμερα στα μάτια των πολιτών ως οι πλέον ασήμαντοι και κακομοίρηδες της χώρας.
Βέβαια ..ασήμαντοι ήταν πάντα αφού ως Βουλευτής είχε θέση "υπηρέτη" στους εκλογείς του.... αυτό επιτάσσει και πρεσβεύει η Δημοκρατία άσχετα εάν με τον καιρό ο "υπηρέτης" μεταλλάχθηκε σε "Γαλαζοαίματο" της πολιτικής και κατετάχθει στην Άρχουσα τάξη..... απλά σήμερα εμπεδώθηκε " ως η αμελητέα ποσότητα της κοινωνίας" στις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών.

Σήμερα οι βουλευτές μας ...., με το στυλάκι της τελευταίας εικοσαετίας που λάνσαραν , και οι οποίοι ήθελαν να φέρονται ως ιδεολόγοι και επικλειτές της διαλεκτικής αλλά αυτοί συνομιλούσαν με τους εντολείς τους ή με τον λαό ή και με έναν συνομιλητή τους ακόμα στα γνωστά τηλεοπτικά πάνελ , επικαλούμενοι την μεταφυσική , με την νοοτροπία του κόλακα και του ψηφοσυλέκτη που αποτελούν τα δύο πρωταρχικά εκ των βασικών συστατικών της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου για να μπορεί να θέσει υποψηφιότητα , με τον ακατάσχετο ιδεοχαβαλεδισμό τους που τον έκαναν σημαία , με την απροσμέτρητη ανεπάρκεια και την πολιτική τους καχεξία , .....επιτέλους αποκαλύφθηκαν στα μάτια του λαού τους ,και ανεξάρτητα της προσκείμενης πολιτικής τους απόχρωσης .

Ευτυχώς που πίασαμε πάτο!! Κάτι έπρεπε να γίνει για να πέσουν οι "μάσκες".
"Κάθε εμπόδιο για καλό" λέει ο λαός. Και η πτώχευση αποκάλυψε την πλαστότητα του Έλληνα Βουλευτή.
Οι κυκλοφορούντες μέχρι πρότινος περήφανα και κομπάζοντας εθνοπατέρες μας , σήμερα είναι υπό κατ οίκον αυτοπεριορισμό!! Πάνε οι καλές μέρες που πίναν ανέμελα τον καφέ τους στο da capo της πλατείας Κολωνακίου και στου jimmy's στην Βαλαωρίτου ...
"Πιάνουν τοίχο" μην τους έρθει καμιά αδέσποτη "ροχάλα" ή το χειρότερο κανένα αδέσποτο ποτήρι...
Προκαλούν την χλεύη των πολιτών ... το ξέρουν ..... το νιώθουν .... που! να κυκλοφορήσουν!
Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

....ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ!!!!




ΤΑ ΜΑΤ του ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ αναβίωσαν!...

Απο την ομάδα στο facebook
Είμαστε ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ! (νέο γκρουπ)


ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοϊδη ΔΙΑΛΥΟΥΝ με τη ΒΙΑ την ειρηνική διαμαρτυρία στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ποδοπατούν, δέρνουν και σπρώχνουν αδιακρίτως δημοσιογράφους και πολίτες! Είναι αυτό ΠΑΣΟΚ;

Από εχθές στις 18.00 χιλιάδες Αθηναίοι άρχισαν να μαζεύονται στην Πλατεία Συντάγματος. Τα μόνα κομματικά γκρουπ ήταν από κάποιες Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή παρέλαση του ΠΑΜΕ που έφθασε μια ώρα αργότερα, έκανε τη βόλτα της και αποχώρησε.
Στη συνέχεια αποχώρησαν και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία παρέμειναν πολλές χιλιάδες Αθηναίων, απλών πολιτών, δίχως κομματικές ταμπέλες. Η ώρα πέρναγε και οι συγκεντρωμένοι πολίτες δεν έφευγαν. Αντιθέτως κατέφθαναν συνεχώς και άλλοι, μόνοι τους ή παρέες. Δεν υπήρχαν επεισόδια, εκτός από κάποια συνθήματα και μερικά μπουκάλια νερό που έφευγαν προς τη μεριά των αστυνομικών. Ξαφνικά και δίχως η αστυνομία να προκληθεί από τους διαδηλωτές, άρχισαν διμοιρίες των ΜΑΤ να κινούνται για να διαλύσουν την ειρηνική συγκέντρωση, πράγμα πρωτόγνωρο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πολίτες (όλων των ηλικιών, ακόμα και συνταξιούχοι) άρχισαν τις αποδοκιμασίες και αρνούνταν να φύγουν. Τότε η αστυνομία άρχισε να ρίχνει χημικά, ενώ κάποιες διμοιρίες των ΜΑΤ κυνηγούσαν πολίτες και μέσα στο ΜΕΤΡΟ.
Όλα αυτά τα "ωραία" συνέβησαν στο Σύνταγμα, από μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε με την υπόσχεση, ότι η νίκη της θα ήταν "νίκη της Αριστεράς".

Έκθεση Ελβετικού fund μιλά για μελλοντικά εφιαλτικά αποτελέσματα από την επιλογή της κυβέρνησης να πάμε στο ΔΝΤ

Πηγή:citizen.gr


Go to   fullsize image

http://www.scribd.com/full/30926662?access_key=key-lc6t8x5emyv4m68hh0v

I simulated a new budget between 2010 and 2013 according to the new package (even if I do not believe one minute that Greece can implement its new revenues and spending cuts).

Εξομοίωσα ένα νέο προυπολογισμό για το διάστημα μεταξύ 2010 και 2013 (έστω κι αν πιστεύω ούτε λεπτό ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει στη πράξη τους νέους στόχους για τα έσοδα και τις δαπάνες του δημοσίου).

Methodology
I used the data contained in the Greek Stability and Growth Programme as published in January and March 2010 that I adjusted with the new information provided this week-end, even if I do no believe that the additional 2% VAT will bring any new tax revenues
with a 4% fall in GDP (1.7% GDP growth in the SGP!).
I used a 5% interest rate on any new debt as agreed by eurozone countries for the bilateral loans (I assume the IMF rate will be the same).

EUR 6 billion economy in 2010 (6 months) and EUR 12 billion for each subsequent year.

0.7% of Vat revenues on the GDP (same as the 2% VAT increase for a full year)
3.5% GDP growth in 2013 (a bold assumption)

Μεθοδολογία

Χρησιμ0ποίησα τα στοιχεία που περιέχονται στο ΠΣΑ όπως δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2010 αναπροσαρμόζοντας τα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά αυτή την βδομάδα, έστω κι αν αμφιβάλλω ότι η αύξηση του ΦΠΑ κατά 2% δεν πρόκειται να αποδόσει επιπλέον φορολογικά έσοδα με πτώση του ΑΕΠ κατά 4% (αύξηση 1,7% προέβλεπε το ΠΣΑ!!).

Θεώρησα ότι η χώρα θα δανείζεται από εδώ και εμπρός με ένα επιτόκιο της τάξης του 5% όπως συμφώνησαν οι χώρες της ευροζώνης (υποθέτω ότι το ΔΝΤ θα δανείσει με το ίδιο επιτόκιο).

Μείωση δαπανών κατά 6 δις € το 2010 (6μήνο) και 12 δις € για τα επόμενα έτη

Τα έσοδα από τον ΦΠΑ να ανέρχονται στο 0,7% του ΑΕΠ (2% για ολόκληρο έτος)

3,5% αύξηση του ΑΕΠ το 2013 (τολμηρή παραδοχή)

For 2013 the computation results are:
• EUR 73 billion additional cumulated debt vs the SGP
• EUR 121 billion additional cumulated debt vs 2009
• Debt/GDP of 170%
• Budget deficit/GDP of 14%
• Interest payment / GDP of 5%

Τα αποτελέσματα των υπολογισμών για το 2013 ήταν τα εξ’ής

  • 73 δις € επιπρόσθετο χρέος σε σχέση με το ΠΣΑ
  • 121 δις € επιπρόσθετο χρέος σε σχέση με το 2009
  • Αναλογία Δημοσίου χρέους/ΑΕΠ 170%
  • Έλλειμα στο 14% του ΑΕΠ
  • Πληρωμή τόκων στο 5% του ΑΕΠ

Well, there is only one solution: rescheduling the debt whatever it costs to the European ego.

Υπάρχει μόνο μια λύση – η αναδιάθρωση του χρέους όσο κι αν κοστίζει στο εγώ της Ε.Ε

‘Οπως βλέπετε η επιλογή της κυβέρνησης μας οδηγεί σε τραγικά αποτελέσματα παρά τις αιματηρές θυσίες που θα υποβληθεί ο λαός. Ο Παπακωνσταντίνου αναδεικνύεται στον ορισμό του μαθητευόμενου μάγου, απορώ μάλιστα πως τον βγάζουν και δημοφιλή αφού κανένα θετικό έργο δεν του έχει πιστωθεί! Αλλάξαμε και βουλίαξαμε!

Δημοσιεύθηκε από mitsosms