ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.10

Κάτι κινείται στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ...


Από το PRESS-GR
.
Μετά τις διαγραφές των τριών βουλευτών, διεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την "Αριστερή Πρωτοβουλία" και σενάρια για "κόμμα Λαφοντέν" και στη χώρα μας

Από τον Γιάννη Παπαζήση
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου- που δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα, επιλέγοντας το "παρών", μπορούν να αποτελέσουν προς το παρόν την "κοινοβουλευτική εκπροσώπηση" της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του Γ. Παναγιωτακόπουλου που έχει επίσης ταχθεί καθαρά κατά της πολιτικής του ΔΝΤ.
Επίσης, η θετική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τους τρεις βουλευτές έχει πολιτική σημασία. Μπορεί να σηματοδοτεί την απαρχή μιας...

πολιτικής συνεργασίας, αλλά και κάτι ευρύτερο. Την απαρχή διεργασιών για τη συγκρότηση ενός νέου σχήματος στη χώρα μας αντίστοιχο με το Κόμμα της Αριστεράς που δημιούργησε στη Γερμανία ο Όσκαρ Λαφοντέν. Σε αυτή την περίπτωση, ποιος θα ήταν ο Έλληνας Λαφοντέν;
Σημειώνω ότι ο Γ. Δημαράς έχει αριστερές καταβολές και παλιά ήταν βουλευτής του ΔΗΚΚΙ υπό τον Δημ. Τσοβόλα, η Σ. Σακοράφα προέρχεται από το ΚΚΕ και ο Β. Οικονόμου ήταν αναπληρωτής γραμματέας κατά τη ριζοσπαστική περίοδο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Δημήτριος είπε...

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά δεν καταλαβαίνω την (σώνει και καλά) επισήμανση για τις "αριστερές καταβολές".

Επιτέλους, πρέπει, οφείλουμε μάλλον, ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε ότι οι έννοιες ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΚΕΝΤΡΩΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ, στην Ελλάδα ειδικά, είναι παρωχημένες.

Έχουν, ιστορικά πλέον, ξεπεραστεί από την ίδια την λειτουργία και την εφαρμογή στην πράξη των "ιδεών" (και ιδεοληψιών) όλων (ανεξαιρέτως) των κομματικών παρατάξεων.

Καθίσταται λοιπόν πλέον επιτακτική η ανάγκη, να υπάρξει ένα μόνον κόμμα και να λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.

Και να μην μπουν τίποτα πονηρές ιδέες σε αυτούς που υιοθετούν την λογική Αριστεράς και Καρατζα-φύρερ και πάνε να φτιάξουν κόμμα με συνειρμική ονομασία (όπως λαός=ΛΑ.Ο.Σ. ή πάμε=Π.Α.ΜΕ. ή ανταρσία=ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., κλπ, κλπ.) που να έχει αρκτικόλεξο το ΕΛΛΑΔΑ ή το ΕΛΛΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
(kai oxi stous ellinopoiimenous)

Τελεία και Παύλα !!!

Unknown είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ...Α Π Ο Λ Υ Τ Α!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
.............

ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ....
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!! ΟΙ ΔΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ..ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ