ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.10

«Κόκκινος συναγερμός» στην Άρτα για το κλέισιμο του στρατοπέδου!



Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας με την αναγγελία και μόνον της πρόθεσης της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να προβεί στην αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Υγειονομικού Άρτας από τον προσεχή Αύγουστο τρέχοντος έτους, τονίζεται σε ανακοίνωση της Ν.Α. Άρτας. Ο Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου, που βρίσκεται στην Αθήνα για το συνέδριο της Ε.Ν.Α.Ε., πληροφορηθείς το γεγονός έδωσε εντολή να συγκληθεί συμβούλιο με όλους τους αρμόδιους φορείς την Δευτέρα 10-5-2010 και ώρα 11η π.μ. στην Νομαρχία. Επιπλέον την ίδια ημέρα που είχε προγραμματισθεί Νομαρχιακό Συμβούλιο με θέμα τον «Καλλικράτη» θα συζητηθεί και το θέμα της λειτουργίας του Κ.Ε.Υ.Γ. που συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη. Στην ανακοίνωση της Ν.Α. επισημαίνεται ότι η λειτουργία του Κ.Ε.Υ.Γ. Άρτας και μάλιστα την περίοδο αυτή, που το σύνολο της τοπικής οικονομίας δοκιμάζεται από την ύφεση και τα σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν, αποτελεί για την Άρτα αδιαπραγμάτευτη κόκκινη γραμμή, καθώς πιθανή υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα έθετε εν αμφιβόλω την βιωσιμότητα της πόλης της Άρτας και της τοπικής μας οικονομίας. «Η ΝΑ Άρτας με βάση τις ενέργειες που ήδη δρομολογήθηκαν και τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την ακύρωση τέτοιων επαχθών και αναιτιολόγητων αποφάσεων που αδικούν κατάφωρα τον νομό μας και τους πολίτες» τονίζει η ανακοίνωση.
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: