ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει






<span class=vouli_moutza" style="float: left; margin-right: 5px;" width="200" height="134">Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που κατάφερε να επαληθεύσει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την παλαϊκή άποψη για το κατάντημα του πολιτικού συστήματος.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που δεν μπόρεσε να κρύψει το νεποτισμό των "ηγετών". Ποια κομματική πειθαρχία επικαλούνται; Αυτήν της συνενοχής; Αυτήν της ομερτά; Αυτήν της διαπλοκής; Αυτήν της καταρράκωσης των ασθενών οικονομικά τάξεων;

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που έθεσε την σφραγίδα της στο τέλος της μεταπολίτευσης με τον πλέον "πανηγυρικό" και ιστορικό τρόπο.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που με την απόφαση των 172 ψήφων βουλιάζει στην εξαθλίωση τα τμήματα του ελληνικού λαού που δεν φταίνε για την ξεφτίλα της χώρας. Που έφτασε να διοικείται από υπαλλήλους της τρόϊκας. (Μήπως θα έπρεπε να τους φέρουν να επιχειρηματολογήσουν;)

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που οδηγεί με ταχύτητα σε ραγδαίες αλλαγές το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αντικειμενικά θα λειτουργήσει ως προοίμιο της νέμεσης που έρχεται και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος ή επιχειρηματίας δεν συμμετάσχει στις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών στα λαμόγια και τους κλέφτες και εξακολουθήσει να σφυρίζει αδιάφορα, τότε θα πρέπει να αναμένει την επί δικαίων και αδίκων εξέγερση των πολιτών.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αρνήθηκε να αποδεχθεί τις ευθύνες της.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που αγνόησε τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που διαδήλωσαν ενάντια στα μέτρα χθες και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αρνούνται να τα αποδεχτούν.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που δεν κατάφερε να περισώσει το "κύρος" της με τις αρνητικές ψήφους των αριστερών κομμάτων και των τριών θαρραλέων και ασυμβίβαστων Πασόκων.

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που και πάλι κυριάρχησε η κοκκορομαχία ποιος από τα δύο μεγάλα κόμματα έχει τις περισσότερες ευθύνες. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!

ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ -

ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ!!

Ήταν μια συνεδρίαση της Βουλής που απογοήτευσε όλους τους δημοκράτες.

Ο ένας ανέμιζε κουρτίνες και ο άλλος υποβρύχια. Απειλές του κόλου. Προσπαθούν και πάλι με τεχνάσματα να βάλουν τον λαό στα δικομματικά παιχνίδια. Να διαιρέσουν τον κόσμο. Για να εξακολουθούν να τον κοροϊδεύουν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

Ακτιβιστης

=====================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αγαπητέ φίλε Ακτιβιστή θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα ....Ήταν μια συνεδρίαση της βουλής που προετοίμασε τον λαό για την απόδοση ευθυνών του κώλου ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ......

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ..... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΑΓΑΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ..ΤΩΡΑ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: