ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.13

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ!! ΔΗΛΑΔΗ...

...... ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ...Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ..ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ!! ΑΥΤΗ Η "ΑΠΕΙΛΗ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΥΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ: " ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ... ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ"


«Aπειλούν» την τρόικα με πολιτική κρίση και εκλογές
Η έμμεση απειλή πολιτικής-κυβερνητικής κρίσης είναι το νέο όπλο της κυβέρνησης στην προσπάθεια της να αποκρούσει τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας  για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και άλλα μέτρα, τα οποία θα προκαλέσουν ακόμη πιο βαθιά ύφεση και κοινωνική αναταραχή. Μπροστά στην άκαμπτη στάση των τροϊκανών - που βρίσκουν υποστήριξη και από τις Βρυξέλλες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης  αποφασίζουν για πρώτη φορά να κινηθούν συντονισμένα, «μοιράζοντας ρόλους». Την απειλή διάρρηξης της κυβερνητικής συνοχής και ενδεχόμενης διάκυσης του κυβερνώντος σχήματος ανέλαβε να επισείσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Ειχε προηγηθεί ανάλογη κίνηση του κ. Βενιζέλου, η οποία ήταν όμως ηπιότερη, συνδέθηκε με τα εσωκομματικά του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και δεν αξιολογήθηκε ως προς τον πραγματικό στόχο της.
Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου διαβουλεύσεων με την τρόικα και καθώς η κυβέρνηση διαπιστώνει ότι η τρόικα δεν της αφήνει κανένα περιθώριο, τη σκυτάλη παίρνει ο Φ. Κουβέλης.
Απευθύνοντας δημόσια "έκκληση" προς την τρόικα  και τους Ευρωπαίους εταίρους, ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ τους ζήτησε «να καταλάβουν και να αποδεχθούν ότι η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια της αντοχής της». μέτρα, τα οποία θα αποτλέσουν στοιχειώδες «δίχτυ κοινωνικής προστασίας». Διατύπωσε μάλιστα πέντε προτάσεις μέτρων, τα οποία θα αποτελέσουν στοιχειώδες «δίχτυ κοινωνικής προστασίας».
Την συνέχεια έδωσαν στενοί συνεργάτες του, διευκρινίζοντας ότι «δεν πρέπει να εκληφθεί ως κριτική στις επιλογές του Μαξίμου, αλλά αντιθέτως ως ενισχυτική της διαπραγματευτικής θέσης του πρωθυπουργού».
Η παρέμβαση του κ. Κουβέλη αποτελεί ουσιαστικά μιά "προειδοποιητική βολή" ότι αν δεν εισακουσθούν τα εύλογα αιτήματα όλων των κυβερνητικών εταίρων, δεν αποκλείεται η χώρα να οδηγηθεί σε απρόβλεπτη πολιτική κρίση.
Με τις παρεμβάσεις Βενιζέλου-Κουβέλη στέλνεται μήνυμα προς την τρόικα και τους Ευρωπαίους ότι υπάρχει ομόφωνη απαίτηση των συμπολιτευόμενων πολιτικών δυνάμεων για χαλάρωση των μέτρων που αποδεδειγμένα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.


sofokleousin

Πολιτικά ιδιοτελής ήταν η αγιοποίηση του Κων. Καραμανλή


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Καμιά αναφορά στην πρώτη καραμανλική οκταετία με τις νόθες εκλογές του 1961, τις εξορίες των κομμουνιστών, τη δολοφονία του Λαμπράκη
Πασίγνωστο είναι φυσικά ότι οι πλέον ακατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν την αποτίμηση του έργου μιας πολιτικής προσωπικότητας του παρελθόντος είναι οι εν ενεργεία πολιτικοί. Ο λόγος είναι ότι το κριτήριο που καθορίζει την τοποθέτησή τους δεν είναι η ιστορική, πολιτική ή ιδεολογική αλήθεια, αλλά η ιδιοτελής επιδίωξη αυθαίρετης ιδιοποίησης πτυχών της δράσης του εκλιπόντος με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των σημερινών πολιτικών τους συμφερόντων! Αλλο πράγμα η προσπάθεια έξαρσης θετικών στοιχείων της δράσης ενός πολιτικού ηγέτη του παρελθόντος και εντελώς άλλο πράγμα η πολιτική σκύλευση των πεπραγμένων του.
Μόνο υπό το πρίσμα αυτής της ανάλυσης μπορούν να εξηγηθούν τα όσα αυθαίρετα, ανυπόστατα και φαιδρά ξεστόμισαν οι πολιτικοί ηγέτες κατά την προχθεσινή εκδήλωση για τα 15 χρόνια από τον θάνατό του.

Εν πρώτοις έχει απόλυτο δίκιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που κατακεραύνωσε τις καιροσκοπικές «πειρατικές» απόπειρες του Αλέξη Τσίπρα, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη να οικειοποιηθούν ό,τι βόλευε τον καθένα από την πολιτική κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπογραμμίζοντας ότι ο Καραμανλής υπήρξε ηγέτης της συντηρητικής παράταξης, της Δεξιάς και μόνο της Δεξιάς. Τώρα το κατά πόσο μπορεί να καυχιέται ο Σαμαράς ότι ακολουθεί την πορεία του Καραμανλή, όταν ο πατριάρχης της Δεξιάς έβγαλε έστω και τυπικά την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ το 1974 εξαιτίας του «προδοτικού» ρόλου των ΗΠΑ και της Ατλαντικής Συμμαχίας στην οργάνωση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο ενώ ο σημερινός πρωθυπουργός εκτελεί πειθήνια και άνευ ουδεμιάς αντιρρήσεως τις εντολές των Γερμανών και της τρόικας, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και αφορά πρωτίστως τους δεξιούς ψηφοφόρους.
Πολύ πιο κραυγαλέες πάντως ήταν οι διαστρεβλώσεις των ηγετών των άλλων κομμάτων. Ο Ευ. Βενιζέλος, επειδή το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται σήμερα με τη ΝΔ και συναρτά την προσωπική πολιτική του επιβίωση από τη συνεργασία με τη Δεξιά έστω και από τραγικά υποδεέστερη θέση, είπε μεταξύ άλλων: «Ο πολιτικός αντίπαλος δεν είναι εσωτερικός εχθρός, κοινωνικά μισητός, ηθικά απαξιωμένος, εθνικά απόβλητος… Στην υπέρβαση αυτή συνέβαλε καθοριστικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής». Αλήθεια; Με ποιο τρόπο ακριβώς; Αγνοεί μήπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι στη διάρκεια της πρώτης καραμανλικής οκταετίας (1955-1963) οικοδομήθηκε το ειδεχθές κράτος της Δεξιάς, ότι αλώνιζε το δεξιό παρακράτος που δολοφόνησε τον βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη; Αγνοεί ότι οι κομμουνιστές αποκαλούνταν «μιάσματα» και καταδιώκονταν ανηλεώς από την αστυνομία και όλον τον κρατικό μηχανισμό;
Αγνοεί ότι λειτουργούσαν μέχρι την άνοδο του Γεωργίου Παπανδρέου στην εξουσία τα στρατόπεδα όπου εξορίζονταν οι κομμουνιστές και άλλοι αριστεροί; Αγνοεί την εκλογική νοθεία του 1961; Αγνοεί ότι σχεδόν σύσσωμη η ανώτατη ηγεσία του στρατεύματος με την εμπλοκή κάποιων δεξιών πολιτικών ανδρών συνωμοτούσε κατά κόρον για την επιβολή δικτατορικού καθεστώτος κατά τη διάρκεια της πρώτης καραμανλικής οκταετίας; Και καλά να υποκρίνεται ότι αγνοεί αυτά τα πράγματα ο Ευ. Βενιζέλος. Δεδομένων όμως όλων αυτών, από πού βγάζει το συμπέρασμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο ηγέτης της Αριστεράς, ότι ο Κ. Καραμανλής «κατάφερε να υπερβεί τα ασφυκτικά όρια που είχαν επιβάλει τόσο στη χώρα όσο και στην παράταξή του ο εμφύλιος και οι ξένοι προστάτες»;

Το τέχνασμα του διαχωρισμού της πρώτης από τη δεύτερη καραμανλική περίοδο διακυβέρνησης με παντελή έλλειψη αναφοράς στα αποτρόπαια πεπραγμένα της πρώτης ώστε να «αγιοποιηθεί» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπηρετεί βεβαίως την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να γίνει πρωθυπουργός αποσπώντας ίσως και κάποιες ψήφους της καραμανλικής Δεξιάς.
Συνιστά όμως βαρύτατη προσβολή προς την Αριστερά και τα δεινά που υπέστησαν χιλιάδες και χιλιάδες αγωνιστές της κατά την πρώτη καραμανλική οκταετία, τις εξορίες, τα βασανιστήρια, τις διώξεις. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην έχει καμιά ηθική αναστολή να τα διαγράψει όλα αυτά προκειμένου να καθίσει στον πρωθυπουργικό θώκο και να γευθεί τη νομή των καρπών της εξουσίας. Η Αριστερά όμως έχει συλλογική μνήμη και δεν διαγράφει απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξεχνά επίσης ότι επί επτά ολόκληρα χρόνια στρατιωτικής δικτατορίας ο Καραμανλής δεν κάλεσε ούτε μία φορά τον ελληνικό λαό να την ανατρέψει. Δεν έκανε ποτέ ούτε μία δήλωση συμπαράστασης προς τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Ούτε καν μια υποκριτική δήλωση θλίψης για τους νεκρούς νέους της εξέγερσης, όσο διαρκούσε η εξουσία της χούντας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!! Η ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η ελληνική γλώσσα, το θέμα του αγώνα ήταν η μάζωξη των προδοτών. Το θράσος τους ήταν ότι είχαν ελεύθερη είσοδο για το κοινό!!! Εντάξει, αφού σε καλούν δεν το χάνεις το πατιρντί.
Πήγαμε το λοιπόν (εγώ, η Μάρω η δασκάλα, η συναγωνίστριά μου η Μαντώ, η ξαδέλφη μου και η ανιψιά μου) να τους δώσουμε τα συχαρίκια. Άνετοι οι κύριοι, είχαν βάλει έξω για αντιπερισπασμό το ΠΑΜΕ, τίγκα στους μισθωμένους μπράβους η Ακαδημία, κάλυψαν τα νώτα τους, κλείστηκαν στην αίθουσα με τους γλείφτες τους, πού να φανταστούν ότι θα τους έρθει κατραπακιά.
Επειδή δεν το περίμεναν μπορέσαμε και φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής, ένα τσακ ήταν να την φάει την μπουνιά….
«Προδότες ποιον ρωτήσατε για να ξεπουλήσετε την χώρα μου» φωνάξαμε, κι όλη η αίθουσα γέμισε μισθωμένους μπράβους των προδοτών (δεν είναι αυτοί Ελληνική αστυνομία).
Μας βγάλανε από την αίθουσα κλωτσηδόν, η Μαντώ στον διάδρομο φώναξε σε έναν από αυτούς «από πού με διώχνεις, από το σπίτι του πατέρα σου;», κι έτσι το κλωτσηδόν συνεχίστηκε μέχρι έξω.
Μας πήγαν ΓΑΔΑ, κάτσαμε τρεις ώρες, δεν απαγγέλθηκε καμία κατηγορία από κανέναν και μας άφησαν... Μια απλή καθημερινή βραδιά στην πόλη των Αθηνών.
Πάμε στο σημαντικό. Στην ανάκριση δήλωσα ότι δεν αντέδρασα αυθόρμητα πήγα με σκοπό να τον φάω τον προδότη, με ρώτησαν πώς θα τον σκότωνα αφού δεν είχα όπλο, απάντησα μια μπουνιά θα φάει αυτός (παπούλιας) και θα μείνει εκεί που κάθεται. Τους δήλωσα επίσης ότι αν δεν με συλλάβουν, από τα χέρια μου θα πάει. Παρόλα αυτά, κανείς δεν απήγγειλε κατηγορίες.
Γιατί;;;;;;;
Γιατί φίλε μου (όπως και τους δήλωσα στην κατάθεση) αν τον φάω πιο αθώα από αυτόν θα είμαι!!! Η προδοσία ισούται με θάνατο, ο φόνος το πολύ με 20 χρόνια!!
Για τον αγώνα έχω να πω: Κινούνται, μένουν, ανάμεσά μας!!! Όχι στα οργανωμένα, όχι όταν το περιμένουν. Πήγαινε με 5 φίλους σου να τους βρεις, έτσι θα γίνει η δουλειά. 
Βουρ!!! Στους προδότες ΘΑΝΑΤΟΣ!!

Υ.Γ. Στην ΓΑΔΑ το γύρναγαν από δω το πήγαιναν από εκεί για να μας βγάλουν πεινασμένες, ότι από την ανέχεια αντιδράμε. Όλες μας, κάθε φορά, δηλώναμε: Για την χώρα μου πολεμώ, δεν θα αφήσω να την ξεπουλήσουν, μόνο πάνω από το πτώμα μου!

Stefania Ligerou

20130308-194617.jpg

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΩΡΑ 5 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ακαδημία Αθηνών.

Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Ακαδημία Αθηνών στην εκδήλωση για το σήμερα και το αύριο της ελληνικής γλώσσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κοπέλες (ΠΈΝΤΕ ήταν τελικά) που παρακολουθούσαν την εκδήλωση στο κοινό πλησίασαν τους επισήμους φωνάζοντας “προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό;” υπονοώντας το μνημόνιο και το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Προς κύριο Κεδίκογλου, περί διαφημίσεων…


20130309-100935.jpg
Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Πόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης πρέπει να έχει ο Έλληνας πολίτης, για να δεχθεί ως πολιτικό επιχείρημα, την σπουδαία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ότι η εφημερίδα «ΑΥΓΗ», τον Μάιο του 2010, δημοσίευσε πληρωμένη διαφήμιση της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κι επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα έλεγε πριν από μερικά χρόνια κι άλλα λέει σήμερα!
Η εφημερίδα «Αυγή», που ανήκει σε εκδοτική εμπορική εταιρεία κι επομένως θέλει να κερδίσει από τις πωλήσεις, η οποία έχει καταθέσει στην αρμόδια Εφορία θεωρημένο τιμοκατάλογο για την πώληση χώρου διαφήμισης στις σελίδες της, θα έλεγε στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» ότι δεν δέχεται την επί πληρωμή διαφημιστική καταχώρηση;
Με ποια δικαιολογία;
Ότι περιείχε υβριστικό περιεχόμενο;
Ότι προσέβαλε τα ήθη ή πως το περιεχόμενό της ήταν «ακατάλληλο»;
Σύμφωνα με τη λογική της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε ο υπάλληλος του διαφημιστικού τμήματος της εφημερίδας να πει στην εταιρεία – πελάτη «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ»: «περιμένετε να ρωτήσω το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ αν πρέπει να δεχθεί η «Αυγή» την καταχώρηση, αν συμφωνεί με αυτό που διαφημίζετε, αν έχετε το δικαίωμα να βάλετε σε μας διαφημιστική καταχώρηση;»
Δεν πιστεύω κύριε Κεδίκογλου ότι είστε υπέρ της λογοκρισίας, υπέρ της φίμωσης της κάθε φωνής.
Θέλω να πιστεύω, πως αυτό το Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δεν το γνωρίζατε.
Γι’ αυτό είμαι βέβαιος, πως κι εσείς, σαν έμπειρος δημοσιογράφος, συμφωνείτε ότι η «Αυγή», καλά έκανε και δέχθηκε την πληρωμένη διαφημιστική καταχώρηση της ΝΟΜΙΜΗΣ εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ». Κι επίσης είμαι βέβαιος, ότι κι εσείς σαν έμπειρος δημοσιογράφος, συμφωνείτε, πως η «Αυγή», που δημοσίευσε μια πληρωμένη καταχώρηση, δεν εκφράζει κατ’ ανάγκη αυτή την εταιρεία, δεν συμφωνεί κατ’ ανάγκη με τις δραστηριότητές της.
Γιατί, αν παραδόξως υποστηρίζετε πως σωστά βγήκε αυτό το Δελτίο Τύπου από την Νέα Δημοκρατία, είμαι αναγκασμένος να σας θέσω μια άλλη διαφημιστική καμπάνια που γίνεται από όλα τα ΜΜΕ και που έχει σχέση με την κυβέρνηση.
Είναι σίγουρο, πως τα τυχερά παιχνίδια κερδίζουν από αρκετούς «άρρωστους» παίκτες τρελά χρήματα, πως καταστρέφουν οικογένειες. Όμως ο κρατικός ΟΠΑΠ κι ο Ιππόδρομος (ΟΔΙΕ) κάνουν χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες, από εφημερίδες, τηλεοράσεις και περιοδικά, πουλώντας ψεύτικα όνειρα στους φτωχούς πολίτες με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης.
Επομένως κύριε Κεδίκογλου, κι εσείς που λέτε συνεχώς πως νοιάζεστε για τους πολίτες, για το μέλλον της νεολαίας μας, γιατί επιτρέπετε την καταχώρηση διαφημίσεων τυχερών παιχνιδιών; Είστε υποκριτής; Είστε ανακόλουθος με τα όσα υποστηρίζετε; Προτρέπετε τους Έλληνες, εσείς και το κόμμα σας, στο πάθος του τζόγου;
Εσείς κύριε Κεδίκογλου, γνωρίζετε πολύ καλά πως λειτουργούν οι εφημερίδες, γνωρίζετε πολύ καλά τον χώρο της διαφήμισης. Ατόπημα επομένως, για να μη χρησιμοποιήσω άλλη, πιο βαριά λέξη, η παραποίηση της σημασίας μιας διαφημιστικής καταχώρησης στο όποιο έντυπο.
Στο Δελτίο Τύπου που στείλατε για τη σπουδαία καταγγελία σας, δεν παρουσιάσατε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», αλλά μια ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση που ασφαλώς δημοσιεύθηκε και σε άλλες πολλές ημερήσιες κι απογευματινές εφημερίδες.
Γιατί δεν αποστέλλετε σε όλες τις εφημερίδες, σε όλα το blogs, στα κανάλια, Δελτία Τύπου με τις υποσχέσεις που έδινε ο αρχηγός σας Αντώνης Σαμαράς πριν τις εκλογές του Ιουνίου στους πολίτες και τι έκανε μόλις έγινε πρωθυπουργός; Αυτό θα είχε μεγάλο πραγματικά ενδιαφέρον. Γιατί έτσι θα διαπίστωναν όλοι οι Έλληνες, ποιος λέει αλήθειες και ποιος τους κοροϊδεύει.
Καλό θα ήτανε κύριε Κεδίκογλου, να μην φοβάστε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να φοβάστε τους πολίτες που νοιώθουν πως βρίσκονται κάτω από την μπότα απάνθρωπου κατακτητή. Αυτό οφείλετε να αντιμετωπίσετε, αυτό πρέπει να εξετάσετε με προσοχή και να ξεκινήσετε την επικοινωνία με τους πολίτες που ασφαλώς είναι πιο αποτελεσματική από τις ανούσιες και χαμηλού επιπέδου επιθέσεις που κάνει η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ασφαλώς και γνωρίζετε πως τα κόμματα είναι για να υπηρετούν τους πολίτες, την χώρα, κι όχι για να ικανοποιούν οικονομικά συμφέροντα. Αν το κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία, υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και της χώρας, θα το αναγνωρίσουμε. Οι πολίτες, έχουμε και μνήμη και κρίση. Όμως δύσκολα θα ξεχάσουμε, την αστυνομική βία, τα καρκινογόνα χημικά που δέχονται οι πολίτες, τις απαράδεκτες ανακρίσεις των ανηλίκων στην Ιερισσό.
Γι’ αυτό, καλό θα ήταν, να απευθύνεστε στους πολίτες, που έχουν πολλά αναπάντητα «γιατί» από τους πολιτικούς και που περιμένουν έστω και αργά, τα κόμματα, οι πολιτικοί, να απολογηθούν, να πουν την αλήθεια, να τιμωρήσουν τους ένοχους – αν υπάρχουν – και στη συνέχεια να παρουσιάσουν το όραμά τους για την Ελλάδα του αύριο.
Ο παλαιοκομματισμός πέθανε. Η Βουλή πρέπει να γίνει χώρος παραγωγής πολιτικού λόγου κι όχι καφενείου.
Πρέπει, είναι εθνικό καθήκον, να γίνει μια νέα αρχή, να βαδίσουμε σε έναν νέο δρόμο, σίγουρα δύσκολο κι ανηφορικό αλλά όχι βρώμικο, έναν δρόμο που με αγωνία αλλά και με ελπίδα ψάχνουν τα παιδιά μας. Και το πιο σημαντικό, να προχωρήσουμε όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ…

olympia.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόλαση στην Αίγυπτο…

Μετα την καταδίκη 21 οπαδών σε θάνατο δι’ απαγχονισμού, οι διαδηλώσεις πήραν την μορφή επανάστασης. Ήδη υπάρχει άλλος ένας νεκρός στο Κάιρο, ενω μαζικές είναι οι επιθέσεις σε γραφεία των ισλαμοφασιστών και αστυνομικά τμήματα σε πολλές πόλεις. 

 olympiada

Δείτε φωτογραφίες:
Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) light flares as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)
Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) light flares as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)
An Egyptian al-Ahly football club supporter (Ultras) lights a flare as they await the verdict of the court over a deadly football riot in Port Said that killed 74 people last year in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)An Egyptian al-Ahly football club supporter (Ultras) lights a flare as they await the verdict of the court over a deadly football riot in Port Said that killed 74 people last year in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)
Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) wave their hands as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaleh)Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) wave their hands as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaleh)
Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) wave their hands as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)Egyptian al-Ahly football club supporters (Ultras) wave their hands as they celebrate in Cairo on March 9, 2013 (AFP Photo / Mahmud Khaled)
Al-Ahly fans, also known as "Ultras", celebrate and shout slogans in front of the Al-Ahly club after hearing the final verdict of the 2012 Port Said massacre in Cairo March 9, 2013 (Reuters / Amr Abdallah Dalsh)Al-Ahly fans, also known as “Ultras”, celebrate and shout slogans in front of the Al-Ahly club after hearing the final verdict of the 2012 Port Said massacre in Cairo March 9, 2013 (Reuters / Amr Abdallah Dalsh)
Al-Ahly fans, also known as "Ultras", celebrate and shout slogans in front of the Al-Ahly club after hearing the final verdict of the 2012 Port Said massacre in Cairo March 9, 2013 (Reuters / Amr Abdallah Dalsh)Al-Ahly fans, also known as “Ultras”, celebrate and shout slogans in front of the Al-Ahly club after hearing the final verdict of the 2012 Port Said massacre in Cairo March 9, 2013 (Reuters / Amr Abdallah Dalsh)
Al-Ahly fans, also known as "Ultras", shout slogans against the Interior Ministry, in front of Al-Ahly club after hearing the final verdict of the 2012 Port Said massacre in Cairo March 9, 2013 (Reuters / Amr Abdallah Dalsh)
About these ads

Η Κύπρος εκβιάζεται…



Του Χρήστου Καπούτση

Η Ελλάδα και η Κύπρος, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, βιώνουν μια ιστορικών διαστάσεων τραγωδία. Βρίσκονται σε αδυναμία να υπερασπιστούν ακόμη και ζωτικά εθνικά τους συμφέροντα. Οι διεθνείς υποθέσεις και οι διακρατικές διαφορές, στο σημερινό διεθνο-πολιτικό περιβάλλον, δεν διευθετούνται με βάση την ισχύ του Δικαίου, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρότερου. Άλλωστε, «τα νομικά επιχειρήματα έχουν αξία όταν εκείνοι που τα επικαλούνται είναι περίπου ΙΣΟΠΑΛΟΙ σε δύναμη και ότι, αντίθετα, ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του» μας διδάσκει ο Θουκυδίδης από τα βάθη των αιώνων.

Ειδικότερα για τον Κυπριακό Ελληνισμό, το μέλλον διαγράφεται ζοφερό. Πρόσωπα που επηρεάζουν τις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις (πολιτικοί, διπλωμάτες, τραπεζίτες, αναλυτές) συσχετίζουν την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Κύπρο με την επίλυση του πολιτικού προβλήματος, του Κυπριακού, σύμφωνα με τις προγραφές και πρόνοιες του σχεδίου Ανάν, που ομοθύμως είχε απορρίψει ο κυπριακός Ελληνισμός στο δημοψήφισμα του 2004. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικανός διπλωμάτης Τόμας Νάιλς, σε δηλώσεις του, υποστηρίζει ότι η επιβολή του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο θα πρέπει να είναι απόλυτος όρος για τη χορήγηση δανείου στην Κυπριακή Δημοκρατία!

Ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ήταν ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής του εκτρωματικού σχεδίου Ανάν. Άρα, λογικά, ο Ν. Αναστασιάδης, δεν θα πρέπει να προβάλει και ισχυρές αντιστάσεις στην επαναφορά του σχεδίου Ανάν, ώστε να εξασφαλίσει από την τρόικα το δάνειο οικονομικής επιβίωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Υπενθυμίζω ότι το περιώνυμο σχέδιο Ανάν προέβλεπε τη δημιουργία ενός sui generis κρατικού μορφώματος, οιονεί τουρκικού προτεκτοράτου, με προφανείς δυσμενείς συνέπειες για την ασφάλεια και τη γεωπολιτική παρουσία του Ελληνισμού, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι του κόσμου. Με το σχέδιο Ανάν περιθωριοποιείτο η τρισχιλιετής πολιτιστική και πνευματική δημιουργική παρουσία του ελληνισμού στη Μεγαλόνησο.

Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά πιστεύω ότι ο Ν. Αναστασιάδης θα είναι ο έβδομος και τελευταίος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εκτός και αν ο Ν. Αναστασιάδης λειτουργήσει αντισυμβατικά και διαψεύσει εκείνους που τον θεωρούν δεδομένο!  

Η γεωπολιτική θέση της Κύπρου είναι περιζήτητη και η κυπριακή ΑΟΖ κρύβει θησαυρούς. Αυτά είναι τα πολύ ισχυρά και αξιοποιήσιμα πολιτικά δεδομένα για την ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία.

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ!

Άρχισε η συγκέντρωση των ενστόλων..Κλειστή η Σταδίου.


Περισσότεροι από 4.000 ένστολοι με Ελληνικές σημαίες στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Με αυξημένη προσέλευση διαδηλωτών άρχισε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, η συγκέντρωση των ενστόλων που διαμαρτύρονται για τη μείωση των μισθών τους. Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η Σταδίου, καθώς έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4.000 ένστολοι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Σε λίγο θα αρχίσει η πορεία τους προς τη Βουλή, όπου θα παραδώσουν ψήφισμα σχετικό με τα αιτήματά τους. 
 
 

Μάκης Βορίδης: Η απόλυτη αλλαγή από τη Κερατέα στην Ιερισσό (Βίντεο)


 Δεν είναι... "η απόλυτη μετάλλαξη", συνάδελφοι. 
Είναι ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ... προφανώς για την.... ψυχή της .... μανούλας του....
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η πρώτη φωτογραφία, εξαιρετικά αφιερωμένη στον.... ξεβρακωμένο (πολιτικά) ... τσεκουράτο Μάκη!

Πόπη Σουφλή



Από τη μια ο Αντικυβερνητικός κ Βορίδης, Βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε, στο πλευρό των κατοίκων στα γεγονότα της Κερατέας παρόν στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής και απ΄την άλλη ο υπερασπιστής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας πλέον, στα γεγονότα της Ιερισσού κ Βορίδης!
Η απόλυτη μετάλλαξη!

Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους:

Ο ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, κ ΒΟΡΙΔΗΣ....
Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ, κ ΒΟΡΙΔΗΣ

Την έπεσαν στον Τζαβάρα σε τηλεοπτικό στούντιο (βίντεο)




Yπό φοιτητικό… κλοιό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας στο κτίριο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, καθώς λίγο μετά την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συγκεντρώθηκαν περίπου 50φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου στο πάρκινγκ του κτιρίου ζητώντας να εμφανιστεί και να μιλήσει μαζί τους.
Μεγάλο ρόλο στην αποσυμφόρηση της κατάστασης έπαιξε η παρέμβαση του Λεωνίδα Βαρουξή, προέδρου του Δημοσιογραφικόυ Οργανισμού Βαρουξή που ανήκει και η ΟΡΤ, ο οποίος βγήκε στην είσοδο του κτιρίου συνομίλησε με τους φοιτητές και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Λίγα λεπτά αργότερα, εξαμελής αντιπροσωπεία φοιτητών συζήτησε μαζί με τον κύριο Τζαβάρα επί μία ώρα την τρέχουσα κατάσταση, με τους φοιτητές να παραθέτουν αναλυτικά τα δίκαια αιτήματά τους σχετικά με την τύχη των δύο τμημάτων της πόλης και το μέλλον των σπουδών τους ύστερα από τις αποφάσεις του τελικού σχεδίου «Αθηνά».
Ο κ.Τζαβάρας κατέθεσε τις απόψεις του και δήλωσε ότι θα εντείνει τις πολιτικές πιέσεις για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Οι φοιτητές δήλωσαν ότι τη Δευτέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα για να επαναδιατυπώσουν τα επιχειρήματά τους στο υπουργείο Παιδείας και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνάντηση με τον κ.Τζαβάρα.
Στη συζήτηση που είχε με τους σπουδαστές κατάφερε να τους μεταπείσει και οι τελευταίοι να φύγουν από το χώρο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο να απομακρυνθεί ο Κώστας Τζαβάρας πλέον στις 12:30 τα μεσάνυχτα.
Στο κτίριο της ΟΡΤ παραβρέθηκε λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, μαζί με μέλη του κόμματός της και της νεολαίας του, ζητώντας πρωταρχικά να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η ασφάλεια των φοιτητών και να μην οξυνθούν τα πνεύματα, καθώς στον χώρο βρίσκονταν και αστυνομικές δυνάμεις.
Στο σημειο παρευρέθηκαν και πολίτες του Πύργου, καθώς και εκπρόσωποι των δακοκτόνων και πολιτικών κομμάτων.

 


Πηγή:http://www.spirospero.gr/

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ :"Χούντα, ΕΛ.ΑΣ, Αντώνης Σαμαράς" VIDEO


Ξεκίνησε στις 12.20 περίπου η πορεία  διαμαρτυρίας εναντίον της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, που διοργανώθηκε από τις επιτροπές Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής-Κιλκίς και Θράκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

«Νέες Σκουριές» στη Φωκίδα από S&B καταγγέλλουν οι κάτοικοι


«Νέες Σκουριές» στη Φωκίδα από S&B καταγγέλλουν οι κάτοικοι
Καταγγελίες ότι η “S&B” του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου με τις πλάτες της κυβέρνησης σχεδιάζει επιφανειακή εξόρυξη στο κοίτασμα «Αλεφάντω»
 Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κάτοικοι στα Καστέλλια Γραβιάς στη Φωκίδα, αντιδρώντας στα σχέδια της μεταλλευτικής εταιρίας S&B για επιφανειακή εξόρυξη στο κοίτασμα «Αλεφάντω».
Στη Φωκίδα έχει σημάνει γενικός ξεσηκωμός και όλοι κάνουν λόγο πως αν προχωρήσουν τα σχέδια του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου και των συνεργατών του, τότε η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με «νέες Σκουριές».
Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν πως αν τελικά περάσουν τα σχέδια της S&B του κ. Κυριακόπουλου και γίνουν οι επιφανειακές εξορύξεις η περιοχή θα μοιάζει με φάντασμα, με κρανίου τόπο, με κατεστραμμένη φύση και φυσικά θα έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα κάθε άλλη προοπτική ανάπτυξης.
Αν τα σχέδια προχωρήσουν σε υλοποίηση σημαίνει ότι μετά το περιβαλλοντικό έγκλημα στη Μήλο, η “S&B” θα εστιάσει τη μήνη κατοίκων μιας ακόμα περιοχής με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος αφού θα επιβαρύνει και θα καταστρέψει ένα πανέμορφο και πανάρχαιο φυσικό τοπίο. Από την άλλη πλευρά, η επωδός του ομίλου είναι γνωστός. Στο όνομα της ανάπτυξης και των νέων θέσεων εργασίας δελεάζει τους κατοίκους.
Οι εκπρόσωποι των κατοίκων καταγγέλλουν ότι όπως συνέβη και στη Μήλο έτσι και στη Φωκίδα, η “S&B” θα τους πετάξει ένα «ξεροκόμματο για να τους βουλώσει το στόμα» εν είδει αντισταθμιστικών.
Υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι όπως απέδειξε το παράδειγμα με την εξόρυξη «Βλαχοθανάση» στις Καρούτες, οι υποσχέσεις της εταιρίας και συγκεκριμένα του διευθυντού Παραγωγής Βωξίτη της “S&B” κ. Γιάννη Σανούδου για αντισταθμιστικά οφέλη αποδείχτηκαν έπεα απτερόεντα που ξεχάστηκαν προκλητικά, μόλις η εταιρία έκανε τη δουλειά της και ξεκίνησε την εξόρυξη. Τις καταγγελίες κάνουν οι κάτοικοι και επιρρίπτουν ευθύνες σε όσους έδωσαν άδειες και επέτρεψαν αυτήν την επιχειρούμενη «τριτοκοσμική υποβάθμιση», όπως υπογραμμίζουν.
Οι κάτοικοι και οι οικολογικές οργανώσεις καλούν την επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής να παρέμβει και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να ενημερωθούν η πρόεδρος της επιτροπής κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Συρμαλένιος, οι οποίοι διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον για την περίπτωση της Μήλου. Λένε μάλιστα ότι με τις πλάτες της κυβέρνησης, η “S&B” επιχειρεί να αποτελειώσει την περιοχή του Καστελιού προκειμένου να εξορύξει επιφανειακά το κοίτασμα της Αλεφάντως μετατρέποντας την περιοχή σε κρανίου τόπο.
Σε αντίθεση με τη Μήλο, εδώ διχασμός δεν υπάρχει. Οι κάτοικοι έχουν μία κοινή γραμμή και καταγγέλλουν: «Τα σχέδια του Κυριακόπουλου δεν θα περάσουν»!
Για το λόγο αυτό μάλιστα, σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των κατοίκων του στο δημοτικό σχολείο, στις τεσσερισήμισυ το απόγευμα. Μάλιστα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Δελφών κ. Γ. Ιωσηφίδης έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ της Φωκίδας και καλεί τους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- σε γενικό ξεσηκωμό.
Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «η “S&B” για μια ακόμη φορά, έχοντας προφανώς τις πλάτες των υπαλλήλων της στην κυβέρνηση και στην τοπική διοίκηση, εφορμά ακάθεκτη να αποτελειώσει την περιοχή του Καστελιού προκειμένου να εξορύξει επιφανειακά το κοίτασμα της Αλεφάντως μετατρέποντας την περιοχή σε κρανίου τόπο». Ο κ. Ιωσηφίδης υποστηρίζει πως θα χρησιμοποιήσει ως πέμπτη φάλαγγα τους συμπατριώτες μας (και όχι μόνο) εργαζόμενους που βέβαια μετά θα τους απολύσει!
Τι λένε οι τοπικοί παράγοντες
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Δελφών, οι δραστηριότητες της “S&B” του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου χαρακτηρίζονται ως ένα συνεχές έγκλημα. «Να εκβιάζει δηλ. τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να αποκομίζει τον αμύθητο πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοί της. Χρησιμοποιεί για τους λόγους αυτούς χρήματα και συντοπίτες μας πρόθυμους να στηρίξουν τη βρώμικη δουλειά της. Είναι οι δοκιμασμένες μέθοδοι που γεύτηκε στο σύνολο του ο λαός της περιοχής εδώ και πολλές δεκαετίες. Φτάνει πια!», κατήγγειλε ο κ. Ιωσηφίδης.
Σύμφωνα με τον τοπικό παράγοντα, η εξόρυξη μεταλλείου σε ένα σύστημα όπου κυριαρχεί η λογική του κέρδους των επιχειρήσεων είναι αδύνατον να γίνει με περιβαλλοντικούς όρους όπως διατείνονται όλες οι άλλες Δημοτικές Παρατάξεις.
«Όλοι αυτοί λένε συνειδητά ψέματα. Αριστερά και δεξιά ψαλτήρια που υπηρετούν το ίδιο σύστημα είναι, με διαφορές μόνο στο δια ταύτα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία όλοι μας από τέτοιου είδους πολιτικάντηδες.Εξόρυξη με σεβασμό στο περιβάλλον μπορεί να γίνει μόνο σε ένα σύστημα που τα μέσα παραγωγής (μηχανήματα-εγκαταστάσεις) θα τα έχουν στα χέρια τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Που με έναν κεντρικό σχεδιασμό η εξόρυξη αυτή θα συνδυαστεί με τη βιομηχανική επεξεργασία (αλούμινα- αλουμίνιο) και τη μεταποίηση τους προς όφελος του λαού και μόνο. Αυτή η πολιτική που θα υλοποιείται με εργατικό έλεγχο, διασφαλίζει και περιβάλλον και εργασία για όλους και αξιοπρεπείς αμοιβές με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, μιας και ο παραγόμενος πλούτος θα αξιοποιείται από τους ίδιους τους εργάτες για την κάλυψη αυτών των αναγκών», επισήμανε.
Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία πρέπει να κατανοήσουν ότι σε καμιά περίπτωση τα συμφέροντά τους δεν ταυτίζονται με αυτά της εργοδοσίας, σημείωσε ο κ. Ιωσηφίδης και εκτιμά ότι θα ζήσουν ακόμη χειρότερα την κόλαση της αντιλαϊκής – αντεργατικής λαίλαπας αν δεν σταθούν στο πλευρό των υπολοίπων εργαζομένων, αγροτών και επαγγελματιών και αν δεν αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που γεννά τέτοια φαινόμενα ασυδοσίας και αυταρχισμού.
Read more: http://www.newsbomb.gr

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.

Ο Σαμαράς απορρίπτει περαιτέρω μέτρα λιτότητας, η τρόϊκα όμως έχει άλλη γνώμη


Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας εμφανίστηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Πολιτική επιτροπή της ΝΔ όπου τόνισε ότι «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας».
Σε αυτήν την προοπτική αξιολόγησε θετικά την κυβερνητική πολιτική και κυρίως τη στάση της ΝΔ λέγοντας: «Πετύχαμε χωρίς να μεσολαβήσει χρεοκοπία που θα σημάδευε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες» και συνεχίζοντας:
«Όλα αυτά είναι ένα κατόρθωμα και θα το πω ευθέως: χωρίς την παράταξή μας, δεν θα είχε σωθεί η πατρίδα».
Αναφερόμενος στην πορεία για το 9ο συνέδριο ο κ. Σαμαράς κάλεσε τα μέλη του κόμματος να αναλογιστούν πού βρέθηκε η ΝΔ το 2009 και τα απανωτά χτυπήματα που δεχόταν και πόσο γρήγορα κατάφερε να κρατηθεί όρθια.
«Η παράταξή μας αποτελεί δύναμη ενότητας και ευθύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός και απηύθυνε κάλεσμα για ένα ακόμα άλμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ώστε να πρωτοστατήσει και πάλι η Ν.Δ.στην ανάκαμψη της χώρας».
«Βγήκαμε από την εντατική, αλλά όχι από το νοσοκομείο, επεσήμανε για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση και τώρα», είπε, «έχουμε μπροστά μας το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης και της ανάπτυξης» ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει.
Ως δύο χαρακτηριστικούς σταθμούς της παράταξης στα τρία αυτά χρόνια ο Πρωθυπουργός επεσήμανε την άρνηση στο πρώτο Μνημόνιο και τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Για το πρώτο Μνημόνιο τόνισε ότι η θέση της ΝΔ για λάθος μείγμα πολιτικής δικαιώθηκε, ενώ επανέλαβε ότι το κόμμα δεν υποστήριξε ποτέ το «σκίσιμο του Μνημονίου, όπως λένε άλλοι» αλλά την ανάγκη ενός νέου μείγματος πολιτικής.
Για την κυβέρνηση Παπαδήμου είπε ότι ήταν χρέος η στήριξή της σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα διεθνή και ευρωπαϊκή συγκυρία, όταν δεχόταν χτυπήματα από παντού.


 dailynews24

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Μην τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της χώρας»

 
Πολύ υψηλούς τόνους και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ανοίγοντας σήμερα το πρωί τις εργασίες στο προσυνέδριο της περιφέρειας Αττικής του κόμματος, που διεξάγεται στο Περιστέρι. Ο κ. Καμμένος, στην εικοσάλεπτη εισήγησή του, αποκάλεσε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας» και είπε ότι οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.
Εκτίμησε ότι η οικονομική κρίση θα μετατραπεί σε εθνική κρίση, και κάλεσε την κυβέρνηση να μην «τολμήσει να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, γιατί θα σας τσακίσουμε» όπως είπε.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους λόγω δανείων και είπε πως «κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρεία είναι το δικό μας σπίτι».
Είπε ότι το κόμμα του δημιούργησε δίκτυο δικηγόρων που θα δίνει νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται μπροστά στη διαδικασία κατασχέσεων και στα δικαστήρια.
Κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό και προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας» ενώ υποστήριξε ότι «ξεκινά το Εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δωσίλογος από την πατρίδα μας».
Κάλεσε την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών» και υποστήριξε ότι η τρόικα δεν θέλει να διευκολύνει τον ελληνικό λαό, για να του πάρουν τα σπίτια -όπως είπε-, και να κατεβάσουν τους μισθούς στα 300 ευρώ.
Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να μειώσει στο 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης «για να ζεσταθεί ο κόσμος στην ορεινή Ελλάδα» αλλά, όπως τόνισε, επελέγη η «βαριά φορολογία για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, λαθρεμπόρους πετρελαίου».
Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στις Σκουριές και την Ιερισσό, και πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των επενδύσεων «αλλά αυτό δεν είναι επένδυση, αλλά καταστροφή της πατρίδας μας και του περιβάλλοντος».
Αυτοπροσδιόρισε πολιτικά το κόμμα του στον κεντρώο χώρο και είπε ότι ανήκει στο δημοκρατικό πατριωτικό τόξο.
Εξάλλου, αναφέρθηκε στην εκδήλωση μνήμης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και «επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μνημόσυνα» -όπως είπε- έθεσε ρητορικά ερωτήματα: «Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να πει ναι στη Γερμανία της Μέρκελ; Θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίξει μια κυβέρνηση του καζάν- καζάν;» αναρωτήθηκε.
Εκτίμησε πως επιστρέφουμε στην εποχή του «114», και είπε ότι το κόμμα του έχει κυβερνητικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει μετά το τέλος του ιδρυτικού συνεδρίου, και το οποίο -σύμφωνα με τον κ. Καμμένο- «θα βγάλει τη χώρα από αυτή τη μέγγενη».
Για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι «είμαστε όλοι στρατιώτες, και όσοι είμαστε εδώ δεν θέλουμε ούτε οφίτσια ούτε καρέκλες, ούτε είμαστε σημαντικά στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι οι πολίτες».
Άφησε αιχμές κατά αυτών που αποχώρησαν και είπε πως «όποιος θέλει να γυρίσει στο χθες του ευχόμαστε καλό ταξίδι» προτρέποντάς τους «να ζητήσουν ικετεύοντας γονυπετείς την μεγαλοψυχία αυτού που πρόδωσε την Ελλάδα».
Δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα οδηγήσει στο Ειδικό Δικαστήριο και θα δημεύσουν τις περιουσίες «όσων λήστεψαν την Ελλάδα» και ανακοίνωσε τέλος, ότι στις 19 Μαρτίου θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να υπογράψει την πολιτική συνεργασία του με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με κοινό παρονομαστή την Ορθοδοξία.
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Άρματος Πολιτών κ. Αμυράς, και ο επικεφαλής του κινήματος «Φτάνει Πια» δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος.
Οι εργασίες του προσυνεδρίου συνεχίζονται στο Περιστέρι, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

8.3.13

Νέα Τάξη Πραγμάτων

Νέα Τάξη Πραγμάτων

Νέα τάξη πραγμάτων και τρόικα


Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, δια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η λέξη «Τρόικα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής.


Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, τη προώθηση τοξικών εμβολίων, φαρμάκων, πανδημιών, κ.λ.π.


Με τόσο πληθυσμό στο πλανήτη δεν μπορούν να επικρατήσουν. Γιαυτό σκέπτονται το Γ' παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου θα επιζήσουν μόνο οι εκλεκτοί τους, σε πυρηνικά καταφύγια.

Εφαρμόζουν το ρητό, «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί».

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει δώσει στα νοσοκομεία και κλινικές όλων των κρατών της Γης, οδηγίες δια της μεθόδου των πάσης μορφής ενέσεων, εμβολίων, εγχειρήσεων, να «ξεπαστρεύουν» τους βαριά πάσχοντες, ιδίως ηλικιωμένους. Ο πρώην υπουργός υγείας συχνά έλεγε τη φράση:
«Δεν πεθαίνουν κιόλας…..»
Πας όστις προσέρχεται στα νοσοκομεία για ίαση, να γνωρίζει ότι πιθανόν να μη γυρίσει σπίτι του, εάν είναι προγραμμένος από τη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση. «Πολλοί οι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί», λέγει το Ευαγγέλιο. Αυτό γίνεται με σκοπό την εξάλειψη και εξολόθρευση των αντιπάλων της Ν.Τ.Π., αλλά και ταυτόχρονα της μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Όποιος πολιτικός ηγέτης στο πλανήτη αντιτίθεται στη Ν.Τ.Π. τον δολοφονούν με καρκίνο.

Οι Ταμιευτήρες υδάτων σε όλες τις παγκόσμιες μεγαλουπόλεις έχουν γίνει στόχος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και στο πρόγραμμα είναι να ρυπανθούν από τα ντόπια πρακτοράκια πολιτικούς, με χημικές ουσίες, ώστε ο πληθυσμός να αρρωστήσει και να λάβει την άγουσαν προς Νοσοκομεία, με τελικό προορισμό τα Νεκροταφεία.
Στην Αθήνα οι ταμιευτήρες υδάτων είναι οι λίμνες Μόρνου, Υλίκης, & Μαραθώνα, όπου κανείς δεν γνωρίζει «τι τέξεται η επιούσα»…….

Γι'αυτό το σκοπό η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τη Σιωνιστική Τρόικα πιέζει τη κυβέρνηση, να αποκρατικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ, ώστε να περιέλθει στα χέρια των διεθνών δολοφόνων της Οικουμένης.

Στα Νοσοκομεία & κλινικές, μας μετατρέπουν σε πειραματόζωα μέχρι να πεθάνουμε. Ουαί και αλίμονο, εάν αρρωστήσει κανείς.
Είμαστε ασφαλείς, όσο είμαστε υγιείς.

Τα δημόσια Νοσοκομεία, και οι ιδιωτικές κλινικές, σε όλα τα κράτη του πλανήτη, ελέγχονται από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τη Σιωνιστική διακυβέρνηση, καθώς και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, μέσω τοπικών δοσιλογικών κυβερνήσεων. Σε όλα αυτά διορίζουν διοικήσεις πιστές σε «Εκείνους». (Βλέπε τι έπαθε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, διότι ήταν ανεπιθύμητος σε «Εκείνους».) Ασφαλείς είμαστε μόνο στα σπίτια μας.

Ηγεσία της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης & Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, τα ονόματα των οποίων έχουμε κατά καιρούς αναφέρει σε πολλά άρθρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς προεξάρχουσα θέση κατέχει ο Bill Gates, της διεθνούς εταιρίας Microsoft των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο μεγάλος τραπεζίτης διεθνούς ακτινοβολίας Rothschild, ο ιδιοκτήτης παγκόσμιας ενέργειας Rockefeller, o μεγάλος επενδυτής διεθνών χρηματιστηρίων Sorros, ο κύριος Μorgan, ο κύριος Goldman Sachs, οι αδελφοί Leehman, και άλλα διεθνή λαμόγια και αρπακτικά, μέλη της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όλος ο καλός ο κόσμος, από κοντά και τα δικά μας πιόνια & δοσίλογοι, γραικύλοι πολιτικοί, τραπεζίτες, και επιχειρηματίες, αχυράνθρωποι & υπηρέτες των Rothschild, Sorros, & Rockefellers, που δολοφονούν τον Ελληνικό λαό με βαριές φορολογίες και χαράτσια, για στηριχθούν οι τράπεζες. Φορολογείται μόνο η χαμηλή και μεσαία αστική τάξη, ενώ οι καρχαρίες και τα αρπακτικά, απολαμβάνουν φορολογικής ασυλίας, μέσω Offshore, και άλλων ελιγμών. Τα χρήματα που εισπράττουν, πηγαίνουν όλα στις τσέπες του Rothschild.

Tέτοιοι προδότες είναι, και το παίζουν Πρωθυπουργοί & υπουργοί! Οι δοσίλογοι πολιτικοί, για να φανούν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά, εφαρμόζουν το πεντάπτυχο,
η κλεψιά, ονομάστηκε «φόρος», το χαράτσι «αλληλεγγύη», η απόλυση «εφεδρεία», το ξεπούλημα «σωτηρία», και η πείνα «άσκηση διαλογισμού». Μας κατάντησαν σαν τους μοναχούς του Θιβέτ.

Στα διάφορα διεθνή ΜΜΕ, όλοι αυτοί, πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., αναφέρονται σαν δολοφόνοι (ASSASSINS) των λαών της Οικουμένης. Τα σύμβολα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι τα διασταυρούμενα ισόπλευρα τρίγωνα, (Εθνικό σύμβολο του Ισραήλ), η πυραμίδα με το μεγάλο οφθαλμό, «ος τα πάνθ’ ορά» που αποτυπώνεται επάνω στο δολάριο των Σιωνιστικών ΗΠΑ, ο αριθμός 666, όλα τα Μασωνικά σύμβολα, και τα σύμβολα των Illuminati, και άλλα πολλά. Πνευματικός ηγέτης όλων αυτών των Σιωνιστών δολοφόνων της ανθρωπότητος, είναι ο Πάπας, και ο Αρχιραββίνος της Οικουμένης.

Θρησκεία τους είναι η Μασονική πανθρησκεία, που είναι ο Σατανισμός. Σκοπός & στόχος είναι να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. συνηθίζουν να λένε, «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστά οργανωμένη μεγάλη διεθνής κρίση, τότε τα έθνη θα αποδεχθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Η Ν.Τ.Π. εφαρμόζει τη ρήση, «Τα καλά & συμφέροντα» για λογαριασμό της. Κατηγορεί σαν ρατσιστές και εθνικιστές όλους τους αντίθετους, ενώ «Εκείνοι» είναι οι πρώτοι διδάξαντες, είναι ρατσιστές.

Κατηγορούν σαν Εθνικιστές όλους τους άλλους, ενώ «Αυτοί» είναι οι πρώτοι εθνικιστές. Κοιτάξτε τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, είναι παντού γεμάτες με Αμερικανικές σημαίες, κοιτάξτε το Ισραήλ, είναι παντού γεμάτο με Ισραηλινές σημαίες, ενώ εμείς στην Ελλάδα φοβόμαστε να υψώσουμε την Ελληνική σημαία, «Διά τον φόβον των Ιουδαίων», ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Σιωνιστική Ορθόδοξη εκκλησία.

Οι θολοκουλτουριάρηδες πολιτικοί, δούλοι των Σιωνιστών, μόλις δούνε Ελληνική σημαία, τους πιάνει εμετός. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. βάζει τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς άνδρες & γυναίκες, υπουργούς, βουλευτές, και βουλευτίνες, να μάχονται ιστορία & θρησκεία, ενώ «Εκείνοι» προφυλάσσουν τη θρησκεία τους, και ιστορία τους,
«ως κόρην οφθαλμού».

Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι ιδιοκτήτες του Δ.Ν.Τ.

Φροντίζουν δε ο πρόεδρος και τα στελέχη, και η κυρία Πρόεδρος, (Λαγκάρντ), να είναι Σιωνιστές. Το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ. είναι το ένα σκέλος του τριγώνου, από το οποίο δανείστηκε η Ελλάς. Τα άλλα δύο σκέλη του τριγώνου είναι η Σιωνιστική Ε.Κ.Τ. και ο μηχανισμός στήριξης της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Ελλάς σήμερα – από ανάξια πολιτική ηγεσία- κατάντησε ένα Γερμανικό Σιωνιστικό προτεκτοράτο. Δανειστήκαμε και από τα τρία σκέλη του τριγώνου. Το Δ.Ν.Τ. δεν έκανε λάθος που μας δάνεισε, ούτε έκανε λάθος στη θεραπεία της πάσχουσας Ελληνικής οικονομίας. Το επεδίωξε. Στόχος του ήταν η καταστροφή της Ελλάδος, και η αρπαγή του Εθνικού της πλούτου.
Σου λέει, τέτοιοι «Μ……ς» που κυβερνούν αυτή τη χώρα, γιατί να μην αρπάξουμε όλο το πλούτο της;;; Οι μνημονιακοί δοσίλογοι πολιτικοί να παύσουν εδώ & τώρα τη καταστροφική μνημονιακή πολιτική τους.

Η Τρόικα, (ΔΝΤ & παρέα), εάν φταίει, - όπως ομολογεί- για τα οικονομικά λάθη που προκάλεσαν τη ζημιά και καταστροφή στη χώρα μας, να αναλάβει τις ευθύνες της, και να πληρώσει, αλλά οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δεν τολμούν να το ζητήσουν στα ανώτατα επιτροπάτα της Ε.Ε. Στη χώρα μας δρά και ενεργεί αντιπροσωπεία της μεγάλης Τρόικα εξωτερικού, αποτελούμενη από ξένα υπαλληλάκια που εκτελούν εντολές. Μπροστά σε αυτά τα ξένα υπαλληλάκια, και στη Γερμανική Σιωνιστική ύπατη αρμοστεία, κάθονται «σούζα» οι δοσίλογοι μνημονιακοί πολιτικοί της τριμερούς διακυβερνήσεως της Ελλάδος, εγκάθετοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Οι πολιτικοί μας, έχουν αφήσει τις τύχες της χώρας, στα χέρια των ξένων της Τρόϊκα. Δεν διαπραγματεύονται. « Όσοι πιστοί προσέλθετε».

Τα ξένα αρπακτικά κυβερνούν το τόπο. Ο Σαμαράς διατάσσει τους υπουργούς του, «Να κάθονται στα τέσσερα», μπροστά στα υπαλληλάκια της μεγάλης Τρόικα. Τέτοιος δοσιλογισμός!!!

Που είσαι Κολοκοτρώνη να δείς τι άφησες πίσω σου…….

Τα «Σημιτάκια» ανθρωπάκια πολιτικοί & τραπεζίτες μας έβαλαν στο Ευρώ, με πλαστά στοιχεία, για τη καταστροφή της Ελλάδος, για να γίνει ότι έγινε. Οικονομικός Αρμαγεδδώνας σάρωσε την Ελλάδα……..

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας λέει, «Πετύχαμε γιατί δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες-εντολές της οποιασδήποτε Τρόϊκα. Οι Ισλανδοί πετάξανε τη Σιωνιστική Τρόϊκα στη θάλασσα, και αρνήθηκαν να τεθούν κάτω από οποιαδήποτε κηδεμονία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Στην Ισλανδία ο λαός απέρριψε με δημοψήφισμα τη πρόταση της κυβερνήσεως να πληρώνει τα χρέη των τραπεζών, ενώ εδώ στην Ελλάδα πληρώνουμε τις τράπεζες, και αυτές μας παίρνουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία, για να μείνουμε άστεγοι.!!!

Πληρώνουμε τα χρέη των τραπεζών διότι έχουμε προδότες πολιτικούς, ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου να μη πληρώνουν οι λαοί τις τράπεζες.
Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί μας, ενώ παραδέχονται ότι η Ελλάδα υπήρξε πειραματόζωο, ακολουθούν πιστά τις εντολές του ΔΝΤ.

Βρε δεν υπάρχει κανένας Άνθρωπος (με Άλφα Κεφαλαίο), στο Υπουργείο Οικονομικών, και στο μέγαρο Μαξίμου;;; Από το Παπακωνσταντίνου, στον Βενιζέλο, και τελικά στο Στουρνάρα!!!

Από τον Jeffrey No:1 , στον Jeffrey No: 2. Από τους Σιωνιστές Αμερικανούς, στους Σιωνιστές Γερμανούς!!!. Που θα πάει αυτή η κατάσταση;;; Πότε επιτέλους θα βάλλει μυαλό αυτός ο λαός;;; έως πότε θα ψηφίζει τους καταστροφείς μας;;; πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε;;;

Παρά τη δημόσια παραδοχή λαθών από το ΔΝΤ στην οικονομική πολιτική, και στον οικονομικό σχεδιασμό, που αφορούσε την έξοδο της Ελλάδος από τη κρίση, η Τρόϊκα επιμένει στο ίδιο λανθασμένο πρόγραμμα, και οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν αντιδρούν, δηλαδή επιμένουν στα μέτρα λιτότητας, απολύσεις, ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, νέκρα στην αγορά, κλείσιμο καταστημάτων, κ.λ.π. με σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων, και αρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας, σε Γη και θάλασσα. Πετρέλαια υπάρχουν, όμως που θα πηγαίνουν τα λεφτά;; Ασφαλώς στις τσέπες του Rothschild & Rockefeler.
Εάν δεν αλλάξει η συνταγή τότε η Ελλάς θα βουλιάξει, μαζί και η Ε.Ε. Σύμφωνα με το τύπο, σταθερή στην αξίωσή της για κατάργηση των μισθολογικών ωριμάνσεων, παραμένει η Τρόϊκα.

Η Τρόϊκα, (Ε.Κ.Τ.- Δ.Ν.Τ.- Μηχανισμός στήριξης Ε.Ε.), ελέγχεται πλήρως από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, δηλαδή από τη μεγάλη Τρόϊκα των διεθνών Σιωνιστών, Rothschild-Rockefeller- Bill Gates, των οποίων εκτελεί πιστά τις εντολές.

Την υλοποίηση των εντολών σκοπών και σχεδίων, όσον αφορά την Ελλάδα, έχουν αναλάβει τα εδώ υπαλληλάκια της Τρόϊκα (Tomsen & παρέα), σε συνεργασία με τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς.

Οι πολιτικοί μας είναι αντι-πατριώτες.

Η αόρατη ηγεσία της παγκόσμιας τάξης, έχει εναλλακτικά σενάρια για όλα τα θέματα κατάκτησης του πλανήτη.

Τα στελέχη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι δουλέμποροι των λαών.

(Βλέπε, εμπορία ναρκωτικών, εμπορία γυναικών πάσης φυλής & χρώματος, εμπορία όπλων, λαθρομετανάστευση, κ.λ.π.). Όλα αυτά ελέγχονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση διά των πρακτόρων αυτής, πολιτικών, τραπεζιτών, ή επιχειρηματιών.

Γιαυτό αποκαλούνται δουλέμποροι των εθνών.

Στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ευρίσκονται οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Σιωνιστική Ε.Ε., ο Ο.Η.Ε., & το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

Το ιερό τους σύνταγμα είναι «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», Το ιερό τους βιβλίο είναι το Ταλμούδ.

Επάνω στα οποία στηρίζουν όλη τους τη δραστηριότητα, και τα οποία εφαρμόζουν κατά γράμμα. Οι μυστικές τους υπηρεσίες είναι όλες οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ , Ε.Ε., & Αγγλίας.

Ο στρατός τους είναι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, το οποίο εμείς οι ηλίθιοι Λαοί χρηματοδοτούμε για τη καταστροφή μας, διαμέσου προδοτών πολιτικών. Όργανα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι κατά τόπους μασονικές στοές, οι στοές των Illuminati, ο Πάπας με τους Καρδινάλιους, ο διεθνής Σιωνισμός, και πολλές άλλες μυστικές οργανώσεις τις οποίες κατά καιρούς σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουμε αναφέρει λεπτομερώς.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί, ενδιαφέρονται για το ολοκαύτωμα των Εβραίων στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων και της Ελλάδος, από τους Ναζί, άκρα του τάφου σιωπή!!!

Ούτε για το κατοχικό δάνειο ενδιαφέρονται, ούτε για τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, για να μη χάσουν την εύνοια των σημερινών Σιωνιστών Γερμανών της κυρίας Μέρκελ.

Η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι πρωτοπόροι σε διεθνείς συνωμοσίες, και σε απίστευτη προπαγάνδα, αφού ελέγχουν τα περισσότερα ΜΜΕ όλων των κρατών της Γης.

Παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο. Συνεργάτες τους οι δοσίλογοι πολιτικοί των κρατών της οικουμένης, αφού χρηματοδοτούνται από «Εκείνους».

Το σχέδιο για τη παγκόσμια μείωση του πληθυσμού κυκλοφορεί σε πολλά VIDEO στο YOU TUBE στο διαδίκτυο.

Την ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τα ΜΜΕ την αποκαλούν παγκόσμια Ελίτ.

Τώρα βάζουν χέρι και στην Ιστορία & θρησκεία των λαών της Γης.

Εδώ στην Ελλάδα οι γραικύλοι πολιτικοί της θολοκουλτούρας, πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., κατόπιν άνωθεν εντολών, έθεσαν επίσημα θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, Ιστορίας, γλώσσας, & θρησκευτικών. Αυτές είναι οι φανατικές βουλευτίνες του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ, και άλλοι πολιτικοί πρακτορίσκοι της Ν.Τ.Π.

Γνωρίζουν άραγε ποίαν εθνοκτόνο αποστολή εκτελούν;;; Οι δε αρμόδιοι του υπουργείου παιδείας σπεύδουν να εκτελέσουν τον αφελληνισμό της Ελλάδος, σαν όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, περιβεβλημένοι με τη «σοφία» των καθηγητών Πανεπιστημίων, ώστε η χώρα μας να ενταχθεί στα πλαίσια και στη χορεία, της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αφελληνισμό, και τη σκλαβιά της πατρίδας μας.

Οι διάφορες Μ.Κ.Ο. τις οποίες – ειρήσθω εν παρόδω- εμείς οι αφελείς πληρώνουμε, είναι ταγμένες στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. μερικά έντυπα και βιβλία αποκαλούν «Το κράτος του Μεγάλου Αδελφού».

Η προσωποποίηση του Οικουμενισμού είναι ο Πάπας του Καθολικισμού & προτεσταντών, και ο Πατριάρχης των Ορθοδόξων, οι οποίοι αδελφωμένοι μπροστά στα συμφέροντα της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, υψώνουν ενωμένα τα χέρια, αγκαλιάζονται και φιλιούνται, κατόπιν εντολών άνωθεν.(Κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο). Η παγκοσμιοποίηση σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή.

Εξ αντιπροσώπων του Θεού άρχεσθε…………..

Ο Χριστιανισμός στην υπηρεσία του Σιωνισμού, λόγω ανάξιων ηγετών.

Η Ορθοδοξία στην υπηρεσία των παγκόσμιων δολοφόνων της Ν.Τ.Π.

Ο Οικουμενισμός είναι μια άλλη έκφραση της Παγκοσμιοποίησης.

Η Ν.Τ.Π. προβαίνει σε πολλές πράξεις μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, όπως ο έλεγχος του μυαλού των ανθρώπων μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ή αλλιώς Ν.Τ.Π., δια τον έλεγχο της ανθρωπότητας χρησιμοποιεί την ψυχοτρονική τεχνολογία, και ψυχοτρονικά όπλα μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι επίσης στην εξυπηρέτηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και Ν.Τ.Π.

Οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία των ανθρώπων, αφού ελέγχονται από τη Ν.Τ.Π.

Το γενικό εμπόριο τροφίμων, κρεάτων, εισαγωγές-εξαγωγές, είναι όλα υπό τον έλεγχο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Τα γεγονότα που βλέπουμε σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.), στη Ναυτιλία, και άλλους κλάδους εργαζομένων, με τις επιστρατεύσεις του προσωπικού, με τα νεοταξικά νομοσχέδια του Υ.Ε.Ν., σκοπόν έχουν τον αφελληνισμό της Ακτοπλοϊας, όπως συνέβη στη ποντοπόρο ναυτιλία, και την εξαθλίωση των Ελλήνων ναυτικών μέσω των νέων συλλογικών συμβάσεων, και των ασφαλιστικών ταμείων των Ελλήνων ναυτικών.

Όλα αυτά γίνονται κατεντολή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. για να μπούνε στα Ελληνικά πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοϊας ξένοι ναυτικοί (Τούρκοι-Πακιστανοί), για να υλοποιηθεί η Παγκοσμιοποίηση του Αιγαίου, ο αφελληνισμός του Αιγαίου, και η συνεκμετάλλευση του πλούτου του Αιγαίου με τους Τούρκους, από τον οποίον θα ωφεληθούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

Επάνω σε όλα αυτά ο Υ.Ε.Ν. και οι Αξιωματικοί επιτελείς του Λ.Σ. δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Εάν το καταλάβαιναν δεν θα έκαναν αυτά τα ανθελληνικά νομοσχέδια, Αξιωματούχοι όντες της Ελλάδας-πατρίδας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, και οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Λ.Σ. διαπράττουν εθνική προδοσία, συντάσσοντας τέτοια ανθελληνικά νομοσχέδια, για τα οποία οι ηρωϊκοί ναυτικοί μας αντιστέκονται.

Για τους Έλληνες που σήμερα αυτοκτονούν τους λέμε, μην αφαιρείς τη ζωή σου, κανείς μας δεν περισσεύει, μην τους κάνεις τη χάρη να πεθάνεις, ζήτα βοήθεια, δεν είσαι ο μόνος, και δεν είσαι μόνος.

Αυτή είναι δυστυχώς η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Καταλάβατε τώρα;;;

Η τελευταία ομιλία του προέδρου John Kennedy ήταν για τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τους Πεφωτισμένους –Illuminati, μετά τον δολοφόνησαν.

Ένα από τα έργα της Σατανικής Ν.Τ.Π. είναι και οι χημικοί αεροψεκασμοί επάνω στον ουρανό και στον αέρα των πόλεων.

Με αυτούς τους αεροψεκασμούς σπέρνουν καρκίνο και άλλες ασθένειες στους ανυποψίαστους πολίτες-κατοίκους. Οι αφελείς Στρατηγοί και Πτέραρχοι του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, δίνουν τις άδειες για αυτές τις πτήσεις αεροσκαφών, και τους αεροψεκασμούς, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έτσι σπέρνουν καρκίνο στα εγγονάκια τους.

Οι προδότες πολιτικοί επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες, μόλυνσης της ατμοσφαίρας, δεν αντιλαμβάνονται ότι τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους θα ασθενήσουν με καρκίνο.

Έχουν πουλήσει τη ζωή των παιδιών τους, στα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης ΝΤΠ

Ξαναψηφίστε τους, για να σκοτώσουν τα εγγονάκια σας με καρκίνο.

Οι τεχνητοί σεισμοί με το σύστημα ΗAARP είναι έργο «Εκείνων».

Έτσι προκάλεσαν καταστροφικούς σεισμούς στην Ινδονησία, Ταϋλάνδη, Ιαπωνία, με τσουνάμι, που προκάλεσαν τρομερές καταστροφές στα αθώα λαϊκά στρώματα.
Στην Ιαπωνία, εκτός από τις καταστροφές στις λαϊκές μάζες, προκάλεσαν καταστροφές και στις πυρηνικές εγκαταστάσεις και πυρηνικά ατομικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας. Ήθελαν να καταστρέψουν τα πυρηνικά εργοστάσια, τη παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας της Ιαπωνίας, για να πουλάνε τα πετρέλαιά τους.

Για την οικονομική κρίση υπεύθυνη είναι η Σατανική Ν.Τ.Π. αφού η οικονομία των κρατών είναι ένα όπλο στα χέρια τους, έτσι θα εξολοθρεύσουν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της Γης.

Οι Τρομοκρατικές οργανώσεις είναι δικό τους δημιούργημα.

Η καταστροφή των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη, είναι μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής τρομοκρατίας. Δεν βλέπετε που δεν έγινε καμία δίκη γιαυτό το κορυφαίο παγκόσμιο τρομοκρατικό γεγονός;;;

Ούτε για τις δολοφονίες του προέδρου Kennedy, του αδελφού του Τζό Kennedy, υπουργού τότε Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, του πάστορα Martin Louther King, δεν έγινε καμία δίκη, απλώς αποσιώπησαν τα γεγονότα.

Η κατασκευή του τρίτου Ναού του Σολομώντα προωθείται από «Αυτούς» στα Ιεροσόλυμα, για τη λατρεία του δικού τους Θεού.
Να δείτε που στη τελετή των εγκαινίων του Ναού για τη λατρεία του Αντίχριστου, και στα θυρανοίξια, θα παραστεί και ο Βαρθολομαίος, όνομα και πράμα.
Διαταραχές στο παγκόσμιο κλίμα είναι δικό τους έργο, και εντάσσεται στις τρομοκρατικές ενέργειες.
Διεθνείς οργανισμοί ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κλπ. είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Συνομοσπονδίες κρατών όπως ΗΠΑ, Ε.Ε., είναι κάτω από τον έλεγχό τους. Η φωτιά στα Βαλκάνια με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, το πόλεμο στη Σερβία, και την απόσπαση του Κοσόβου, είναι δικό τους έργο. Η αλλαγή συνόρων κρατών είναι δικό τους έργο. Το Σκοπιανό πρόβλημα είναι δικό τους έργο.

Υγεία, Ιατρική, Φαρμακευτική, Διατροφή, Νερό, Ακτινοβολία, ενέργεια, ρύπανση περιβάλλοντος, ρύπανση ατμόσφαιρας, εμβόλια, κλπ
τελούν υπό τον απόλυτον έλεγχο των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π.

Τα ΜΜΕ σε όλο το πλανήτη είναι δικά τους. Οι τοπικές κυβερνήσεις των κρατών της Γης, είναι δικά τους πιόνια και μαριονέτες.
Τα σχέδια μπλέ ακτίνα, LUCIFER, Orion, κλπ. είναι δικά τους έργα.

Το διάστημα είναι κατά 50% δικό τους. Τα microchips και η εμφύτευση αυτών στους ανθρώπους, εντάσσονται στα σχέδια για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι είναι δικά τους έργα.

Τα πολεμικά γεγονότα σε Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Αφρική, κλπ. είναι έργα δικά τους.
Όλα αυτά εντάσσονται στον αόρατο και ορατό πόλεμο που διεξάγει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. προς κατάληψη της κυριαρχίας του πλανήτη.
Προσπαθούν να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκή ύπνωση, και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει κανείς στα Σατανικά & διεστραμμένα σχέδιά τους, κατά της ανθρωπότητας. Βλέπε τι κατάσταση ζούμε εμείς οι Έλληνες σήμερα.
Κάποτε η Ε.Ε. του Ντελόρ ευημερούσε, σήμερα οι Σιωνιστές Ρομπάϊ, Μπαρόζο, και Μέρκελ, έκαναν την Ε.Ε. σαν τα μούτρα τους.

Δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με τη ζωή μας, και το μέλλον των παιδιών μας. Το μέλλον ανήκει στους Σιωνιστές τρομοκράτες της ΝΤΠ.

Ο Θεός βοηθός.


Νέα Τάξη Πραγμάτων - ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Αν ισχύει, ετοιμαστείτε για Βαστίλη.

Μολις εμαθα πως ΟΛΕΣ τραπεζικές οφειλές(ληξιπροθεσμες ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!) απο δάνεια,καρτες κτλ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ(ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΗΣ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ
ΚΤΛ.)!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!

Πάνος





olympiada