ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.13

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠ[ΡΑΣ ΣΤΗΝ "ΒΟΪΔΟΣΧΟΛΗ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΑ ΓΑΠ!! ΕΥΓΕ ALEXIS ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


444DA6180B33EDDAE3062C23CA523094

Ο Τσίπρας πάει να μιλήσει στο London School of Economics

 

Ξεκινά τουρνέ αλά ΓΑΠ;

Ήταν να μην πάρει… φόρα με τις διεθνείς εμφανίσεις και τις επαφές με τους… «ναούς» του καπιταλισμού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς για να παραστεί στις 14 Μαρτίου στο περίφημο London School of Economics, ή αλλιώς το πανεπιστήμιο… Μέκκα του καπιταλισμού, προκειμένου να αναπτύξει το σχέδιο του κόμματός του για την έξοδο από την κρίση. Έτσι μετά τα αμερικανικά πανεπιστήμια, ο κ. Τσίπρας θα εμφανιστεί και ενώπιον του βρετανικού κοινού, το οποίο είναι δεκτικό σε απόψεις, που κινούνται ενάντια στη σημερινή δομή και λειτουργία της ευρωζώνης και κυρίως ενάντια την πολιτική της Μέρκελ.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το LSE, το οποίο διευκρινίζει ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής στην, ελεύθερη για το κοινό, εκδήλωση με θέμα “Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση”.

Με την εμφάνιση αυτή ο κ. Τσίπρας πυκνώνει ακόμη περισσότερο τις εμφανίσεις του σε συντηρητικά κοινά, αλλά και εντείνει την παρουσίαση του κυβερνητικού του προγράμματος, που είναι ένα ζητούμενο για την παρουσίαση μίας ρεαλιστικής εναλλακτικής πολιτικής εξόδου από τη σημερινή κατάσταση.

Ήδη την Δευτέρα ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την φορολογική πολιτική, ενώ την Τετάρτη θα μιλήσει στην πολυσυζητημένη εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή, με θέμα ”Κωνσταντίνος Καραμανλής: τότε και τώρα. Δημοκρατία, Οικονομία, Πολιτισμός και Ευρώπη”.

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: