ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.13

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Μην τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της χώρας»

 
Πολύ υψηλούς τόνους και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ανοίγοντας σήμερα το πρωί τις εργασίες στο προσυνέδριο της περιφέρειας Αττικής του κόμματος, που διεξάγεται στο Περιστέρι. Ο κ. Καμμένος, στην εικοσάλεπτη εισήγησή του, αποκάλεσε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας» και είπε ότι οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.
Εκτίμησε ότι η οικονομική κρίση θα μετατραπεί σε εθνική κρίση, και κάλεσε την κυβέρνηση να μην «τολμήσει να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, γιατί θα σας τσακίσουμε» όπως είπε.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους λόγω δανείων και είπε πως «κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρεία είναι το δικό μας σπίτι».
Είπε ότι το κόμμα του δημιούργησε δίκτυο δικηγόρων που θα δίνει νομικές συμβουλές σε κάθε Έλληνα που απειλείται και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται μπροστά στη διαδικασία κατασχέσεων και στα δικαστήρια.
Κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό και προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας» ενώ υποστήριξε ότι «ξεκινά το Εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δωσίλογος από την πατρίδα μας».
Κάλεσε την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών» και υποστήριξε ότι η τρόικα δεν θέλει να διευκολύνει τον ελληνικό λαό, για να του πάρουν τα σπίτια -όπως είπε-, και να κατεβάσουν τους μισθούς στα 300 ευρώ.
Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να μειώσει στο 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης «για να ζεσταθεί ο κόσμος στην ορεινή Ελλάδα» αλλά, όπως τόνισε, επελέγη η «βαριά φορολογία για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, λαθρεμπόρους πετρελαίου».
Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στις Σκουριές και την Ιερισσό, και πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των επενδύσεων «αλλά αυτό δεν είναι επένδυση, αλλά καταστροφή της πατρίδας μας και του περιβάλλοντος».
Αυτοπροσδιόρισε πολιτικά το κόμμα του στον κεντρώο χώρο και είπε ότι ανήκει στο δημοκρατικό πατριωτικό τόξο.
Εξάλλου, αναφέρθηκε στην εκδήλωση μνήμης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και «επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μνημόσυνα» -όπως είπε- έθεσε ρητορικά ερωτήματα: «Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να πει ναι στη Γερμανία της Μέρκελ; Θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίξει μια κυβέρνηση του καζάν- καζάν;» αναρωτήθηκε.
Εκτίμησε πως επιστρέφουμε στην εποχή του «114», και είπε ότι το κόμμα του έχει κυβερνητικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει μετά το τέλος του ιδρυτικού συνεδρίου, και το οποίο -σύμφωνα με τον κ. Καμμένο- «θα βγάλει τη χώρα από αυτή τη μέγγενη».
Για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι «είμαστε όλοι στρατιώτες, και όσοι είμαστε εδώ δεν θέλουμε ούτε οφίτσια ούτε καρέκλες, ούτε είμαστε σημαντικά στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι οι πολίτες».
Άφησε αιχμές κατά αυτών που αποχώρησαν και είπε πως «όποιος θέλει να γυρίσει στο χθες του ευχόμαστε καλό ταξίδι» προτρέποντάς τους «να ζητήσουν ικετεύοντας γονυπετείς την μεγαλοψυχία αυτού που πρόδωσε την Ελλάδα».
Δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα οδηγήσει στο Ειδικό Δικαστήριο και θα δημεύσουν τις περιουσίες «όσων λήστεψαν την Ελλάδα» και ανακοίνωσε τέλος, ότι στις 19 Μαρτίου θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να υπογράψει την πολιτική συνεργασία του με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με κοινό παρονομαστή την Ορθοδοξία.
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Άρματος Πολιτών κ. Αμυράς, και ο επικεφαλής του κινήματος «Φτάνει Πια» δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος.
Οι εργασίες του προσυνεδρίου συνεχίζονται στο Περιστέρι, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: