ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.13

Γεράσιμος Αρσένης: Έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε από την κρίση ούτε το 2014.


Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:

Γεράσιμος Αρσένης, πρώην υπουργός
   
«Η πολιτική που εφαρμόζουν, απορρίπτεται απ' τον πολίτη. Πρέπει να αλλάξουν πολιτική» δήλωσε στον Αlpha 989 ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης και τόνισε ότι «η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται με υποταγή και σκυμμένο κεφάλι». Ο πρώην υπουργός εκτίμησε επίσης ότι «έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε από την κρίση ούτε το 2014. Η πολιτική που ακολουθούμε βαθαίνει την κρίση. Πάμε σε επικίνδυνο αδιέξοδο με δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να κάνουμε στροφή στην πολιτική μας».

Αναφέρθηκε επίσης σε «πολιτικές ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο». «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει μέτρα αλλά και όλα να τα είχαμε κάνει σωστά θα μας επηρέαζε η διεθνής κρίση» πρόσθεσε ο κος Αρσένης υποστηρίζοντας ότι «ο  Έλληνας πολιτικός όταν πάει στο εξωτερικό δεν πρέπει να 'ναι καλό παιδί αλλά να διαπραγματεύεται».

Για τη λίστα Λαγκάρντ ο κος Αρσένης ανέφερε ότι «υπάρχουν ευθύνες. Έπρεπε να ελεγχθούν τα στοιχεία που λάβαμε» και τόνισε ότι «για να καταπολεμηθεί η διαφθορά χρειάζεται η βούληση της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος». «Όσον αφορά δε, τα cds δεν έγινε ο έλεγχος που έπρεπε να γίνει» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Τέλος, ο κος Αρσένης δήλωσε ανοικτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ενεργός πολίτης και φυσικά είμαι στη διάθεση να καταθέσω την εμπειρία μου αν μου ζητηθεί» είπε ο πρώην υπουργός και χαρακτήρισε χαρισματικό ηγέτη με θάρρος και ανοικτό μυαλό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Τσίπρας είναι χαρισματικός και μπορεί να κάνει πράγματα…». 

Aκούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: