ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.09

Βροχή Δημοσκοπήσεων για τις Κυριακάτικες εφημερίδες






Καφενειο

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ;


Όλη μέρα έκανε περιοδεία στην Εγνατία οδό ο μπούλης της Ραφήνας και στεκόταν σε επιλεγμένα σημεία πάνω στον δρόμο για να... εκφραστεί!

Εκείνο που λίγοι γνωρίζουν είναι το χάος που γινόταν από πισω του καθώς τα πειθήνια όργανα της Τροχαίας, διέκοπταν κατά διαστήματα την κυκλοφορία και έστελναν τα φορτηγά και τα ΙΧ αυτοκίνητα από παρακαμπτήριες οδούς.

Μέγιστη ταλαιπωρία για τον τεμπέλη Καραμανλή και την ζητιανιά λίγων ψήφων της δυστυχισμένης περιφέρειας.

Αν εγώ τώρα πάω και τον μηνύσω τον χοντρό για... παρακώλυση συγκοινωνιών, υπάρχει περίπτωση να με δικαιώσουν οι... αδέκαστοι Έλληνες δικαστές;\
ΜΠΟΜΠΕΡ

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.:ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝΕΖΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ

106 ΗΜΕΡΕΣ

Η απόλυτη σιγή των ΜΜΕ γιά την Απεργία Πείνας οφείλεται στα καρτέλ τού χώρου και τούς αλληλοεκβιασμούς με την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Απειλές άμεσης απόλυσης, αν δημοσιογράφοι ασχοληθούν με την Απεργία Πείνας!

Σε αληθινό μαφιόζικο τοπίο χει εξελιχθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποκλειστικές πληροφορίες ο χώρος των ΜΜΕ στην Ελλάδα, καθώς απάντηση δεν έχει δοθεί σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει ενταφιάσει καταγγελίες κατά ΜΜΕ γιά σύσταση καρτέλ.
Στο γεγονός αυτό οφείλεται και η απόλυτη απόκρυψη της Απεργίας Πείνας, με την ξερή εντολή:


Θάψτε κυριολεκτικά τον Τενέζο καί την Απεργία Πείνας, αφού τον θάνατό του, ελάχιστοι θα πληροφορηθούν!


Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δημοσιογράφος απειλήθηκε με άμεση απόλυση, όταν "καρφώθηκε" στο ΜΜΕ πού εργάζεται για πολλά χρόνια, ότι διεξάγει έρευνα για την Απεργία Πείνας!


Η ΕΣΗΕΑ αλήθεια γιατί τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα τής Απεργίας Πείνας και τη μαζική αποχή των δημοσιογράφων των συμβατικών ΜΜΕ από τη σχετική ειδησεογραφία επί τέσσερις μήνες ;

===========================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ.............ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ" ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ............ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΜΑΛΗΣ.......ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ!!!

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ......."ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΑΣ"


Η κυρία Όλγα Τρέμη στην συνεντευξη της ερωτώμενη για τα blogs είπε ....(διαβάστε εδώ)

Στην κυρία Τρέμη ΑΠΑΝΤΆΜΕ......

Το να έχεις άποψη δεν είναι κακό!!! σίγουρα ο καθ ένας έχει το δικαίωμα της κριτικής και ιδιαίτερα σε θέματα του δημόσιου βίου.
Το "κατηγορώ" σας προς τα blog ως άποψη είναι δεκτό όμως............. ως δημοσιογράφος στο πλέον διαπλεκόμενο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης στο οποίο και εργάζεστε..... γιατί εργασία παρέχετε και όχι λειτούργημα μια και έχετε συμβιβαστεί με τις εντολές του εργοδότη σας ....

ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΕΩΡΩ οτι έχετε ....
ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ....... για να κατηγορείτε... μέσω και καλά της "ανωνυμίας"..... τα blog.


ΕΩΣ .......ΕΔΩ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΛΙΔΕΣ .....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΑΜΑΛΙΚΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...... ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ .......ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ....
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ......ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ!!!!!....ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ !

"ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ"


Για μια φορά ακόμη οι συνκλέπτοντες τις οικονομίες του Ελληνικού λαού, οι νταβατζήδες του κράτους "δικαίου" που λέγεται Ελλάδα, άνοιξαν σκοπίμως την "κερκόπορτα" για την φυγή, την "απόδραση" του συνδαιτημόνος αυτών, κ. "ΚΑΡΑΒΕΛΑ", προς αποφυγήν αποκαλύψεων, ούτως ώστε να ισχύσει για μια φορά ακόμη το "ούτε γάτα, ούτε ζημιά". Οι εκάστοτε ομιλούντες περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης - στην ουσία πλήρως εξαρτημένης και καθοδηγούμενης - θρασύτατοι απατεώνες, οι εμπαίζοντες τον πεινασμένο, δυστυχούντα Ελληνικό λαό, στέλνουν στα δικαστήρια με σκηνοθετημένες εκδικάσεις και προειλλημένες αποφάσεις αθώους πολίτες, αλλά αφήνουν ημετέρους-συνεταίρους τύπου ΚΑΡΑΒΕΛΑ να "ξεπορτίσουν" οικονομημένοι πλέον και συγχρόνως να μείνουν ανέγγιχτοι οι μετέχοντες στο φαγοπότι αυτό υψηλά ιστάμενοι και να μην αποκαλυφθεί κανένα όνομα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!.... Σε θέση μάχης Ελληνικέ λαέ. Μην κάθεσε άπραγος. Στείλε στο διάολο καθ' οιονδήποτε τρόπο τους περιπλανώμενους για προεκλογική εκστρατεία ανέγγιχτους για τις πάμπολλες διαπραχθείσες κακουργηματικές πράξεις τους επίορκους, οι οποίοι ένα και μοναδικό σκοπό έχουν με αυτή την προεκλογική εκστρατεία τους, και δεν είναι άλλος, εκτός από την συνέχεια στο ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥΣ, ο εμπαιγμός και η πλήρης αδιαφορία τους για τον Έλληνα πολίτη.
Χουσταλάκης Γ.

Αθλιότητα η συνέντευξη που αποσύρθηκε στόχος η αυριανή συνέντευξη Βενιζέλου στο Βήμα .

Παρόλο που απασχόλησε την δημοσιότητα δυο μέρες και σοβαρά blog αλλά και ειδησεογραφικά site όπως αυτό: Γ.. Παπανδρέου Απέσυρε αιφνιδιαστικά την συνέντευξή του από «Το Βήμα»

και εδώ: “Η μεγάλη είδηση στα σημερινά blog είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέσυρε συνέντευξη που είχε δώσει στο Βήμα, μετά τις δημοσκοπικές αλχημείες της εφημερίδας για το debate των πολιτικών αρχηγών.”

και τελικά πολύς κόσμος έγραψε για την υποτιθέμενη «συνέντευξη που αποσύρθηκε» η ηγεσία ΠΑΣΟΚ ποίησε την νήσσα αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη να εκτίθεται και να στρατεύεται στον υποτιθέμενο “υπέρ πάντων” αγώνα εναντίων του συγκροτήματος Λαμπράκη.

Βόλευε είναι αλήθεια το συγκεκριμένο παραμύθι και μου ζητήθηκε “αρμοδίως” να το παίξω…

Το έπραξα αντιγράφωντας το troktiko και τώρα απολογούμαι στους αναγνώστες μου.

Αποδεικνύεται τελικά ότι πρόκειται για άλλη μια “μπουρούχα για το πόπολο” που έχει όμως ύπουλο παρασκήνιο καθώς αύριο θα δημοσιευτεί μια συνέντευξη του Βενιζέλου στο Βήμα.

Αν δεν υπήρχαν οι ανακοινώσεις του Βήματος και του ΠΑΣΟΚ ο σύντροφος Βενιζέλος θα έβγαινε με συνέντευξη αύριο εκεί που είχε υποτίθεται…. φτύσει ο Γιώργος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό τι πήγε να παιχτεί και ποιο κλίμα υπαρχει στο ΠΑΣΟΚ ενοψει ευρωεκλογων και με απολυτη ευθύνη της ηγεσιας του.

papaioannou

Τελικά το "νέο" ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπαπανδρέου έχει "αποδράσει" από το ασφυκτικό κάτεργο των ιδιοκτητών των παραδοσιακών ΜΜΕ?

Πολύς ο λόγος για την "διάψευση" του μέγα ΣΥΓΚΡΟΤΉΜΑΤΟΣ τύπου,.. που δια του "εκπροσώπου" του διέψευσε την "υποτιθέμενη" συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας το ΒΗΜΑ.

Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά να έχει "επιστρατευθεί " εκπρόσωπος για να διαψεύσει μια προς εκτύπωση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ αρχηγού κόμματος.
Το γεγονός αυτό, μόνον ΣΚΕΨΕΙΣ αλλά και ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ μπορεί να παράγει.

Ξέρουμε ότι τα εκδοτικά συγκροτήματα είχαν μπει στο μάτι του ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ καταλληλότερου ...βασικός μέτοχος κ.λ.π.
Απόλυτο γεγονός είναι ότι οι "δουλειές" των μεγάλων έργων και τα "αλισβερίσια" περνούσαν μέσα από τους "επιχειρηματίες" ιδιοκτήτες των μεγάλων εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών κατά την περίοδο του "αρχιερέα" της διαπλοκής όπως τουλάχιστον τον ξεφωνούσε ο "αδιάφθορος" σημερινός πρωθυπουργός των σκανδάλων.
Και βέβαια..... κατόπιν των παιδαριωδών νομοθετικών σοφισμάτων και χειρισμών του συστήματος
Ρουσόπουλου η παρούσα κυβέρνηση υπέκυψε στην θέληση των "μεγάλων" , οι οποίοι εξακολουθούσαν αμείωτα να είναι οι αποκλειστικοί διαχειριστές των μεγάλων κρατικών κονδυλίων.
Φυσικό και επόμενο κατόπιν τούτου ήταν οι "επιχειρηματίες" εκδότες αλλά και καναλάρχες να αποδώσουν μερικώς ή και ολικός τα εύσημα δια της "συμπάθειας" αλλά και της επιλεγμένης κριτικής στην κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Η
αλήθεια είναι πως οι "κύριοι" αυτοί έχουν "μπέσα", και ξέρουν όπως και επί εποχής ΣΗΜΙΤΗ που είχαν επιβάλλει σιωπητήριο στα μεγάλα εθνικά προβλήματα αλλά και την αμέριστη υποστήριξη τους στον τεχνοκράτη "κοντοπίθαρο" ,έτσι και ΤΩΡΑ ξέρουν να τιμούν τους ευεργέτες που συμβάλουν στα κέρδη τους.

Η στάση αυτή του δημοκρατικού ΒΗΜΑΤΟΣ μας ανάγει στο συμπέρασμα ότι ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ΔΕΝ θέλει να κάνει τα "χατίρια" ,δεδομένου ότι η δήλωση του στο DEBATE ....." .....ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...." πρέπει να "ξεκούφανε" τις εκδοτικές ΥΑΙΝΕΣ ..... μια και όπως διαφαίνεται δεν ειπώθηκε προς χάριν εντυπωσιασμού του εκλογικού σώματος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ".....ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ...... "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ

Ενώ αγνοούνται τα χρήματα του ελληνικού από τον Τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά της Γάζας, «Το Σχολείο για τη Γάζα» γίνεται πράξη


ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκπαιδευτικών σωματείων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Ένα σχολείο για τη Γάζα». Στην συζήτηση που διεξήχθη καταδικάστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο συνεχιζόμενος αποκλεισμός της Γάζας που οδηγεί σε νέα μαζική εξόντωση τον παλαιστινιακό λαό και αναζητήθηκαν τρόποι να σπάσει στην πράξη το εμπάργκο. Επίσης έγινε απολογισμός της-ως τώρα- δράσης των σωματείων και κατατέθηκαν προτάσεις για τις πρωτοβουλίες της επόμενης περιόδου...
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.: Α΄Αθήνας, Αθηνά, Αργοσαρωνικού, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Αριστοτέλης, Βόνιτσας, «Γληνός», Γλυφάδας, «Κ. Σωτηρίου», «Παρθενώνα», Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Νέας Σμύρνης, Νίκαιας-Πειραιά, Πειραιά-«Ρήγας Φεραίος», Πειραιά-« η Πρόοδος»
ΕΛΜΕ: Α΄Αθήνας, Β΄ Αθήνας, Γ΄Αθήνας, Ε΄Αθήνας, Ε΄Ανατολικής Αττικής, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Β ΄Δυτικής Αττικής, Β΄ Δωδεκανήσου, Β΄ Εβρου, Ελευσίνας, Καλλιθέας-Ν.Σμύρνης- Μοσχάτου, Πειραιά, Φθιώτιδας
* Προς συμμετέχοντες στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα παιδιά της Γάζας και ειδικότερα στα Συνδικάτα και φορείς: ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ;
Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πως μπορείτε να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας; Ή μήπως δεν διάθετε συνείδηση; ΝΤΡΟΠΗ!
«Ένα σχολείο για τη Γάζα»: στις 26-5-09 είχαν κατατεθεί στο λογαριασμό 34.023,09 Ευρώ (κλικ στην εικόνα για αναλυτικό λογαριασμό)
Αριθμός λογαριασμού: 4260100830920 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Επικοινωνία: «Ένα σχολείο για τη Γάζα», e-mail, τηλ. Επικοινωνίας 6972210342

Δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς!
Το ακριβώς αντίθετο από τα κροκοδείλια δάκρυα, τα λόγια τα μεγάλα και τα ψεύτικα του Τηλεμαραθώνιου της ΕΡΤ και των «μεγάλων» φορέων..
Να βοηθήσουμε!
sibilla

Αυτές δεν είναι Ρουβίτσες ... είναι .. Καραμανλήτσες


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ!


Αυτός ο κομματικός μπούλης της Δεξιάς λέγεται Γιώργος Παπανικολάου και είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Αποτελεί ένα κράμα Παπακώστα - Ζαγορίτη και Τραγάκη σε... νεολαιίστικη έκδοση και είναι ό,τι πιο σύγχρονα ντροπιαστικό έχει να παρουσιάσει σήμερα αυτό το κόμμα των κλεφτών και απατεώνων που "κυβερνά" την χώρα.

"Σαν νέος που είμαι..." και "εμείς οι εκπρόσωποι της σημερινής νεολαίας" είναι δυο από τις συνηθέστερες εκφράσεις με τις οποίες γαρνίρει τον παντελώς ανόητο λόγο του αυτό το νεοπλουτάκι της Δεξιάς στις διάφορες εμφανίσεις του στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ο λόγος του ξύλινος και κενός! Υποτιμά βάναυσα την νοημοσύνη του πολίτη και λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα από τις πράξεις και δραστηριότητές του.

Κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα, διάγει γενικότερα βίον πολυτελή και προκλητικό και απέχει μίλια από την μεγάλη... κουβέντα του αρχηγού του για σεμνότητα και ταπεινότητα.

Αυτό το πολιτικό βλήμα προετοιμάζεται από τους δεξιούς για την διάδοχη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό, όταν σε μερικά χρόνια το σκουληκιασμένο ΠΑΣΟΚ θα έχει (ξανα)κατακλέψει την χώρα και θα έχει (ξανα)παραχωρήσει την θέση του στην Ν.Δ.

Αυτόν τον φαύλο κύκλο φοβόμαστε και πολεμάμε όλοι εμείς, που το μυαλό μας απλά σκέφτεται φυσιολογικά και δεν έχουμε εξάρτηση από τα γρανάζια της εξουσίας.

Αυτά τα καθάρματα με το... αγγελικό πρόσωπο πρέπει να πάνε σπίτι τους και να μην προλάβουν να ανθίσουν πολιτικά και να κάνουν κι άλλο κακό στην Ελλάδα μας!
ΜΠΟΜΠΕΡ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ. Στρατιωτικός Τουρισμός 5 αστέρων: η νέα εφεύρεση των ναζί, για να ψυχαγωγούν τους συμμάχους…


Το άκρον άωτο του δυτικού «πολιτισμού». Τρέξτε ευρωπαίοι, αμέσως μετά τις «δημοκρατικές» εκλογές… Τίποτα περισσότερο σατανικό, διεστραμμένο και προσβλητικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια… τι άλλο μας περιμένει;
Πολλοί νόμισαν ότι μετά το ναζιστικό έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα, οι ευρωπαίοι θα μπορούσαν να εκλιπαρήσουν μια σχετική ύφεση και μια αυτοσυγκράτηση από το σιωνιστικό καθεστώς.
Τουναντίον, παραμένουν χωροφύλακες του ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος, όπως επιτάσσουν οι ΗΠΑ.
Σχημάτισαν τη νέα κυβέρνησή τους (νεοφασίστες-«προοδευτικοί») και ενωμένοι προχωρούν…
Το Israel Law Center οργανώνει και προωθεί τον "Στρατιωτικό Τουρισμό 5 αστέρων» στο Ισραήλ!
Ιδού η ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 8 ημέρες γεμάτες δυναμισμό και ένταση, μόνον 2,795 $!
Τι περιλαμβάνει το πακέτο των σατανικών ναζί του 21ου αιώνα:
Σεμινάριο από αξιωματικούς της Μοσάντ και διοικητές του πολέμου στη Γάζα
Ξενάγηση στο εσωτερικό της μονάδας IDF, που οργανώνει τις στοχευόμενες δολοφονίες
Ζωντανή επίδειξη επιθέσεων-διείσδυσης σε αραβικά εδάφη
Συμμετοχή σε συνεδρίαση της IDF, που αποφασίζει τη δολοφονία στελεχών της Χαμάς
Περιήγηση στα στρατιωτικά φυλάκια των συνόρων με τον Λίβανο και των check-points (εισόδων ελέγχου) προς τη Γάζα
Περιήγηση στον τοίχο του Αίσχους και σε βάσεις των μυστικών υπηρεσιών
Συναντήσεις με άραβες εβραίους, πράκτορες που έχουν διεισδύσει σε «τρομοκρατικές» οργανώσεις
Η επόμενη στρατιωτική τουριστική εκδρομή είναι 8 – 15 Ιούνη 2009!
Οι «πολιτισμένοι» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στηρίζουν με όλα τα μέσα το ναζιστικό Ισραήλ, αυτό το μοντέλο θέλουν να μας επιβάλουν;
Οι ναζί προπαγανδιστές πήραν «απάντηση» με τη στρατιωτική και πολιτική ήττα τους στη Γάζα!
Η «καλύτερη πολεμική μηχανή» του πλανήτη, με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά από 2 χρόνια πλήρους αποκλεισμού της μαρτυρικής Γάζας, ηττήθηκαν!
Η Αντίσταση, το δικαίωμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου να αγωνίζεται για τη γη του, την ιστορία του, την πατρίδα του, θα φέρει την άνοιξη!
Η ντροπή;
Στους «προοδευτικούς» πολιτικούς σχηματισμούς και πολιτικούς (μήπως είναι κι αυτοί διεστραμμένοι;) της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


* Περισσότερες πληροφορίες, για ανώμαλους, διεστραμμένους, πολιτικούς θαυμαστές του Ισραήλ και τη δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση:
- israellawcenter
- yabastanapoli

Μέσω των λογ/μών της ΔΕΗ μας τα παίρνει και η ξεφτυλισμένη ΕΡΤ, χωρίς να μας ρωτήσει. Γιατί

;













Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις ναχρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
Το ΤΠκΔανείων ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά! ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΙMΩΧΤΟΥΝ....... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ .....
- ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΟΥ : ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ , ΣΤΑ Ε-ΜΑΙL ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
- ΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ελληνες δημοκρατες

29.5.09

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΣ .. ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "BULGRAVIA"???








The BULGRAVIA Project



BULgaria, GReece, Albania, and YugoslaVIA.






Το σχέδιο Bulgravia εκπονήθηκε από στελέχη Αμερικανοευρωπασιατικών συμφερόντων και αποσκοπεί στη δημιουργία κράτους, με σύμπτυξη όμορων της Ελλάδος χωρών. Για την ακρίβεια, ένα μέρος της Αλβανίας, τα Σκόπια, την Βουλγαρία (απ' όπου και η ονομασία) και τις Μακεδονία και Θράκη.
Το πρόγραμμα BULGRAVIA είναι μια αρχική προσπάθεια των Scientology να κερδηθεί ο έλεγχος μιας βαλκανικής περιοχής που περιλαμβάνει την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αλβανία και τη Γιουγκοσλαβία (Σκοπια), προκειμένου να καθιερώσουν μια ασφαλή γεωγραφική περιοχή (εάν όχι ένα κράτος Scientology), από την οποία θα λειτουργεί συνολικά, ως κέντρο για παραγόμενες ταραχές.
Αυτό το πρόγραμμα ήταν ζωτικής σημασίας και σπουδαιότητας για τους Scientology, όπως αποδεικνύεται από ένα έγγραφο του 1992 από τον ανώτερο υπάλληλο Scott Chaplin του Ηνωμένου Βασιλείου (κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση)

Η επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ξεκίνησε το 1982 και την κατήγγειλε ο κ. Γεώργιος Πάλμος το 1984 σε συγκέντρωση φοιτητών σε αμφιθέτρο ανωτέρας σχολής με συνέπεια την απομάκρυνσή του από 8 ανώτερες σχολές.


Το 1992-3 ο κ. Πάλμος κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο απόσπασης της Μακεδονίας σε τηλεοπτικές εκπομπές και από τα στοιχεία της καταγγελίας αυτής κατάσχεσε ο αντιεισαγγελέας Αγγελής 1½ φορτηγό υλικό του Κ.Ε.Φ.Ε.

Το 1995 μέσα στο κατεσχεθέν υλικό βρέθηκε ο Φάκελος BULGRAVIA.

Το Μυστικό Πρόγραμμα BULGRAVIA αποσκοπεί σε δημιουργία νέου κράτους με συμπερίληψη Αλβανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και Μακεδονίας και μεταφορά 2,5 εκ/ρίων αλλοδαπών στη νέα του πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη!

Το ζήτημα εκδικάστηκε και οι κατηγορούμενοι είχανε τη συμπαράσταση CIA και ΠΑΣΟΚ.

Από τότε δύο τηλεοπτικές εκπομπές έχει επιχειρήσει ο κ. Πάλμος με θέμα "BULGRAVIA" οι οποίες τελικά ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν.
Οι δύο παρουσιαστές του εν λόγω θέματος στα δύο κανάλια αυτόματα καταργήθηκαν και χάθηκαν από τη τηλεόραση λόγω εφεύρεσης κατηγοριών εναντίων τους!


Υ.Γ: Να σημειωθεί ότι η οργάνωση Ε.Ε.Ε το 1911 διαπίστωσε ότι αλλοδαποί έμποροι διαμένωντες στη Θεσσαλονίκη συνυπέγραψαν σύμφωνο με τον Βασιλιά της Βουλγαρίας να του παραδώσουν την πόλη και αυτός εκδιώκοντας τους Έλληνες να τους παραδώσει το εμπόριο της πόλης. Η ηγεσία της Ε.Ε.Ε προέβει σε βιαιοπραγίες εναντίων των υπευθύνων για τις οποίες και καταδικάστηκαν, αθωώθηκαν όμως το 1933 πανηγυρικά επιδεικνύοντας πρωτότυπο της εν λόγω συμφωνίας.

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ; (Ανακ. Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΙΟΥ 2009 Νο (6)

Επικαιρότητα - (Μάιος 2009) (6)

ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ..." ΕΧΟΥΜΕ …ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ"…. !!

Βίντεο 47 λεπτών για την αποφράδα ημέρα (Τρίτη 29 Μαϊου 1453) της πτώσεως της Βασιλεύουσας (Κωνσταντινούπολις)



andronianoi

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ....."ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ..ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΡΗΣΗ» ΕΓΚΡΙΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ" ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΙΜΑ

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ:Ο παρακάτω τίτλος συνοδεύει την ανάρτηση του greek alert και το εν λόγο άρθρο.
Επειδή θεωρούμε ότι το θέμα δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν να προκαλεί "γέλιο",..... αν και οι "τυποι" αυτοί είναι για γέλια .... κατόπιν των αποκαλύψεων από το greek alert τολμήσαμε να δώσουμε τον δικό μας τίτλο.
Οι κύριοι
...ο θεός να τους κάνει κυρίους ..ορμώμενοι από την διάθεση του κοινού κουκουλοφόρου καταδότη αλλά και σίγουρα αποτελούν όργανα ιδιοτελών δολιοφθορέων ενάντια της ίδιας τους της χώρας και χρησιμοποιώντας ως κάλυψη την θολοκουλτουριάρικη προβιά τους σπέρνουν τον πανικό προκειμένου επιφέρουν τα υπαγορευμένα από τους σκοτεινούς επιβολείς ενάντια της πατρίδας.

Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι για το τι πραγματικά συμβαίνει...

Έτσι για να γελάσουμε λίγο αλλά και για να είσαστε και ενήμεροι...μην ξεχνάτε να πατάτε τους συνδέσμους για να τα βλέπετε και μόνοι σας!
έχουν πολύ πλάκα οι .....αγωνιστές!!!
αντιγράφουμε από τον σύντροφο και πάντα ενημερωμενο κύριο Κούλογλου...

Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;
(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;
( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη...εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή...τον κύριο Κούρκουλα), ....
και μετά από την αναγγελία των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοι σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανάκοινωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.


ας προχωρήσουμε λίγο και θα ξαναγυρίσουμε στους "αγωνιστάς"...

ο αγαπητός κύριος Κούλογλου δεν παραλείπει να αναδημοσιεύσει άρθρο-παραπληροφόρηση από την "έγκριτη" εφημερίδα ΒΗΜΑ
και αναγγέλει την εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Αλωση της Πόλης, που γίνεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο ως......αντισυγκέντρωση στην εκδήλωση των Μουσουλμάνων και λοιπών αγωνιστών!!!!!

Δεν θα το σχολιασουμε περαιτέρω...η παράγραφο αυτή είναι τιμής ένεκεν στο διαμάντι της αντικειμενικής δημοσιογραφίας με το όνομα Κούλογλου!

* Στο in.g για την ίδια είδηση-παραπληροφόρηση προχωρήσαν σε διόρθωση

ας ξαναγυρίσουμε στους "αγωνιστάς"...

Οι αγαπητοί κύριοι Κωνσταντίνου και Κούρκουλας
που οι οργανώσεις τους πρωτοστατούν στην διοργάνωση της εκδήλωσης του δήθεν αντιρατσισμού...μήπως δεν είναι μόνο εκεί;
και αν δεν είναι μονο εκεί....
γιατί δεν έβαλαν και τις υπόλοιπες στην ανακοίνωση;;;;;

δείτε τα παρακάτω
όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο

ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο

και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
που σας δείξαμε πιο πάνω
τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ
είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001
είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος

ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση "απελάστε τον ρατσισμό" είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά
είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας



Υποθετικό ερώτημα
αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις...

τι γνώμη θα σχηματίζατε;
δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;

αλλά το κύριο ερώτημα είναι...
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;
εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας...
τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;


και ένα τελευταίο
μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει
μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο "κύριος" που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε...αλλά λέμε τώρα....τόσο κόσμο γνωρίζετε ...με τόσα πράγματα καταπιάνεστε...όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!

Απίστευτο στις 8.15 έγινε η πρώτη ερώτηση του debate και στις 8.18 είχαμε δημοσκόπηση…

…για το ποιος είχε την καλύτερη παρουσία σ’ αυτό!!!
Η εφημερίδα «το Βήμα», έβγαλε, μόλις 3 λεπτά μετά την πρώτη ερώτηση του debate, αποτελέσματα δημοσκόπησης, με το ερώτημα «ποιος πολιτικός αρχηγός είχε την καλύτερη παρουσία», που βγάζει πρώτο... ποιον άλλο; Τον Καραμανλή!!!

Δείτε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, με τις φοβερές αναλύσεις, εδώ…
Φαίνεται ότι το συγκρότημα Λαμπράκη δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα την ήττα που έρχεται και κάνει τα αδύνατα δυνατά να περισώσει ότι μπορεί!
Επίσης, αν κατεβείτε στο τέλος της ανάλυσης θα δείτε ότι τα αρχεία pdf και Power Point κάτω-κάτω στη σελίδα, ανέβηκαν στις 20:41 και 20:34 αντίστοιχα...
piazza

Ανήμερα της Αλώσεως πανηγύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα!

Ένας φίλος που ανήκει στην ευρύτερη Αριστερά μας είπε πως το απόγευμα στη συγκέντρωσή τους οι Μουσουλμάνοι θα έχουν πανώ και συνθήματα με τα οποία θα πανηγυρίζουν την Άλωση!!! Ούτως ή άλλως δεν σας φαίνεται περίεργο γιατί δεν έκαναν χθες ή προχθές διαδήλωση και επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημέρα; Ένας εισαγγελέας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων δεν υπάρχει πια σε αυτή τη χώρα; Δεν είναι προφανές πως για σήμερα θα έπρεπε να απαγορευτεί μία τέτοια διαδήλωση;

paideia

Η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα

Πολλοί αναλυτές έχουν μιλήσει εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία για την κρίση που έρχεται στην Ευρώπη και αυτή δεν είναι η περίφημη κρίση ενέργειας, ούτε η κρίση του πόσιμου νερού. Είναι η κρίση των μεταναστών από τις λεγόμενες «αναπτυσσόμενες» χώρες, τις χώρες της Αφρικής και της Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.Ασίας, δηλαδή κυρίως της Ινδίας και της Κίνας.

Έχουμε την ατυχία να είμαστε Ευρωπαϊκό σύνορο και μάλιστα η κοντινότερη χώρα και με την καλύτερη πρόσβαση και για αυτές τις δύο Ηπείρους. Επίσης έχουμε την ατυχία να μην γειτνιάζουμε με προηγμένες οικονομικά χώρες.

Είμαστε δηλαδή στο κέντρο του κυκλώνα. Και τον κυκλώνα τον βιώνουμε καθημερινά. Η χώρα μας υπομένει το καθημερινό βάρος οικονομικών μεταναστών που έρχονται εδώ ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο, που τους έχουν υποσχεθεί διάφοροι και για διάφορους λόγους.

Τα κύματα είναι διακριτά. Αν εξαιρέσουμε κάποια αρχικά μικρότερα (π.χ. Πολωνοί και κάποιοι Άραβες ή Ιρανοί) στην αρχή ήρθαν οι Αλβανοί (που εγώ πια τους θεωρώ αφομοιωμένους), μετά οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, άνθρωποι από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και μετά άρχισαν τα κύματα των Πακιστανών, Νιγηριανών, Κινέζων, ανθρώπων από τη Σιέρρα Λεόνε κ.ο.κ. Ο κατάλογος μακρύς. Και οι άνθρωποι σε κάθε κύμα πιο εξαθλιωμένοι από το προηγούμενο. Η κοινωνία στην οποία μεταναστεύουν επίσης δεν είναι και η πιο ευημερούσα. Στόχος τους πολλές φορές η μετακίνηση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν. Αποτέλεσμα; Ξεμένουν εδώ.

Κάθε κοινωνία έχει ένα μέγιστο ποσοστό ανθρώπων που μπορεί να αφομοιώσει ειρηνικά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι 5 ή 10% επί του συνολικού πληθυσμού, κατανοώ όμως ότι το έχουμε προ πολλού ξεπεράσει. Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να ανησυχεί. Νιώθει την καθημερινότητά του να μεταβάλλεται, την ασφάλειά του να απειλείται. Όταν δεν υπάρχουν δουλειές, όταν δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας ούτε για τους νόμιμους πολίτες, τότε και οι παράνομοι μετανάστες όντας ταλαίπωροι και πεινασμένοι, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούν σε παραβατική συμπεριφορά. Όταν δε αυτή αρχίσει να διογκώνεται, θα προκαλέσει εντονότερη αντίδραση απέναντι σε αυτούς και θα οδηγηθούμε σε φαύλο κύκλο.

Η ζωή στην Αθήνα και ειδικά στο κέντρο έχει αλλάξει. Νιώθεις τον κίνδυνο στον αέρα. Παλιά κυκλοφορούσα πολύ στο κέντρο. Εκεί έκανα τις βόλτες μου, εκεί έβγαινα, εκεί δούλευα για δυόμισι χρόνια, έως και πριν ένα χρόνο. Είχα σαφή εικόνα του τι συνέβαινε. Ναι υπήρχαν τοξικομανείς. Ναι, υπήρχαν και γειτονιές που έβλεπες αλλοδαπούς με διακριτές εθνικότητες. Είχες όμως την αίσθηση πως τα πράγματα εξελισσόντουσαν σχετικά ομαλά. Τώρα, τελευταία έχω την αίσθηση ότι η κατάσταση έχει μεταβληθεί.

Εκεί που έβλεπα ομάδες ανθρώπων, τώρα βλέπω πλήθη. Εκεί που τους παρακολουθούσα να συζητούν, τώρα τους βλέπω να σχηματίζουν ομάδες των πέντε και έξι, να ακινητοποιούν αυτοκίνητα και με τα χέρια μέσα από τα παράθυρα να ζητούν χρήματα από τους οδηγούς απειλώντας τους. Άλλοτε τους βλέπω απλά να σπάνε αμάξια, έτσι για το κέφι τους. Να κυνηγάνε πεζούς. Όταν πας να περπατήσεις ανυποψίαστος σε συγκεκριμένους δρόμους στο κέντρο, αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεθεί κάποιος αλλοδαπός και να σε προειδοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί ορμητήριο συμμοριών που σίγουρα θα σε ληστέψουν. Και μετά είναι η οσμή. Πολλοί δρόμοι του κέντρου αποδίδουν οσμή ούρων, βρώμας και σαπίλας.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα κράτος που ως συνήθως παρακολουθεί ανήμπορο να επέμβει και να δώσει λύσεις. Και εκεί βρίσκει γόνιμο έδαφος να αναπτυχθεί ο εθνικισμός. Κάπως έτσι δεν άνθισε και ο εθνικοσοσιαλισμός στην Γερμανία του προηγούμενου αιώνα; Τα αποτελέσματα σε όλους μας γνωστά…

Σε όποιο κανάλι και να γυρίσω βλέπω υπερέκθεση του ΛΑΟΣ. Και φυσικά προβληματίζομαι. Πιστεύω δε, ότι κάποιο σκισμένο κοράνι, ένα καμένο ημιυπόγειο τζαμί είναι μόνο η αφορμή. Αν δεν μπουν κανόνες στην εισροή μεταναστών, στη διαμονή τους εδώ, αλλά και αν δε βάλουμε και εμείς οι ίδιοι κανόνες στη ζωή μας, θα πνιγούμε. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο ακόμα, αλλά ξέρω πως ο εθνικισμός δεν αποτελεί λύση. Ούτε η βία, ούτε οι συγκρούσεις. Ούτε το να κάνει τη δουλειά της αστυνομίας η Χρυσή Αυγή. Ούτε το να περιμένουμε εμείς οι ίδιοι ανήμποροι και αποκλεισμένοι τη Χρυσή Αυγή να μας σώσει. Εγώ αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το κορυφαίο ζήτημα για την κοινωνία μας δεν είναι το όνομα της Μακεδονίας ούτε κάποιο άλλο τυπικό ζήτημα. Θεωρώ ότι το πιο ουσιαστικό είναι το θέμα των μεταναστών. Και νιώθω ότι πρέπει να το λύσουμε σύντομα, αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Τέλος, θεωρώ ότι η μοναδική λύση που μπορεί να δοθεί είναι πολιτική. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πολιτική βούληση. Και φυσικά χρειάζεται και πολιτική ικανότητα, που καταπώς φαίνεται εκλείπει πανηγυρικά.

Selinio

Δήλωση των Δημοκρατικών για τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές


Η προσέλευση των Δημοκρατικών στις κάλπες της 7ης
Ιουνίου δεν κατέστη δυνατή διότι ο Άρειος Πάγος δεν προέβη στην ανακήρυξη
του ψηφοδελτίου του κόμματος, με την επίκληση «αδυναμιών» κατά την υποβολή
των υποψηφιοτήτων.


Ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες ότι κανένα απολύτως πρόβλημα εκλογιμότητας
δεν υπήρχε γύρω από τα ούτως ή άλλως διακεκριμένα στην ελληνική κοινωνία
πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, ενώ οι Δημοκρατικοί,
που ιδρύθηκαν πριν από 4 μήνες, είναι κόμμα νόμιμα αναγνωρισμένο από την
ελληνική πολιτεία.

Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε την απόφαση του Αρείου Πάγου και το περιεχόμενό
της. Ούτε έχει νόημα να ασχοληθούμε με την διαδικασία που τηρήθηκε έναντι
των Δημοκρατικών στο πλαίσιο του θεσπισμένου
προελέγχου των υποψηφιοτήτων.

Από αυτήν την διαδικασία οι Δημοκρατικοί
αποκόμισαν την αίσθηση που έχει ο Έλληνας πολίτης από τον γνωστό τρόπο με
τον οποίο τον αντιμετωπίζει το Δημόσιο.

Ωστόσο, τίθεται ξανά επί τάπητος το μείζον ζήτημα που αφορά την ίδια την
δομή και την λειτουργία της Δημοκρατίας στην χώρα μας.



Πρόκειται για το ολοένα διευρυνόμενο έλλειμμα δημοκρατικότητας του
πολιτεύματος και την μετατροπή του πολιτικού μας συστήματος σε ένα «κλειστό»
σύστημα, με πελατειακά και ενίοτε τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά. Καθεστώτα που
αισθάνονται ότι κλονίζονται υπό το βάρος του αδιεξόδου που διακατέχει ολοένα
περισσότερο το κοινωνικό σύνολο, υιοθετούν συνήθως αμυντική στάση, αποκτούν
αυταρχικά χαρακτηριστικά και προβάλλουν γραφειοκρατικά εμπόδια σε νέες
δυνάμεις που εμφανίζονται και απειλούν την κυριαρχία τους.

Οι Δημοκρατικοί είναι βέβαιοι ότι τέτοιες
προσπάθειες μόνον να επιβραδύνουν μπορούν την ριζική πολιτική μεταβολή που
νομοτελειακά θα επέλθει, με την ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, που θα
εκφράζουν την κοινωνική πραγματικότητα.

Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

Το πιο οικολογικό κόμμα!!!!

Νομίζω βρήκα επιτέλους ένα κόμμα να αποδεικνυέι στην πράξη την οικολογική του συνείδηση.
Ούτε Τρεμόπουλος, ουτε Βεργης.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο οικολογικό κόμμα και το αποδεικνύει με ορθή επιχειρηματολογία.

-Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα;
Και απαντά ο μεγάλος Γιώργος Παπανδρέου........................

Γιατί "έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο".

*Να ξεκαθαρίζουμε ότι είναι χιουμοριστική δημιουργία και ότι δεν ρίχνουμε λάσπη στο ΠΑΣΟΚ. Όχι γιατί δεν το αντιληφθήκατε όχι.
Μέχρι ότι ψηφίζω Κωστάκη μου είπανε που με θίγει όσο δε φαντάζεστε. Εννοείται και το σχολίασα χιουμοριστικά και δεν εννοώ ότι όλη η περιβαλλοντική συνείδηση του ΠΑΣΟΚ περιορίζεται σε αυτή τη δήλωση. Φαίνεται όμως ότι στη ΝΔ δεν αντιλήφθηκαν το χιούμορ...
Δείτε εδώ και θα καταλάβετε...

ourgreektv

" ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ "

Επειδή "μιά χούφτα Πακιστανάκια" σας έχουν ρεζιλέψει, με παρέα "αρκετούς ευκαιριακούς εφοπλιστές" αλλά και "επίορκους λιμενικούς αξιωματικούς"...σήμερα θα σας εξηγήσω έναν από τους πολλούς τρόπους που μεταφέρουν τους λαθρεπιβάτες όλων των εθνικοτήτων, μήπως και ανοίξουν τα μάτια σας και ενεργοποιηθείτε επιτέλους. Που δεν το ελπίζω, αλλά καμμιά φορά γίνονται και θαύματα......

Ενώ κύριοι, η "προβλεπόμενη σύνθεση του πλοίου" είναι π.χ. για 8 μέλη πληρώματος, έχουν κατασκευάσει χώρους για 20 άτομα και "με το αζημίωτο φυσικά έχουν εφοδιασθεί από την σημαία τους διπλά πιστοποιητικά "ship equipment," για 8 και για 20 άτομα"!!!!

Τα πλοία ξεκινούν από τον Πειραιά αρχικά, με την κανονική σύνθεση πληρώματος, κάνοντας χρήση του πιστοποιητικού "ship equipment" των 8 ατόμων και με προορισμό το λιμάνι φόρτωσης.

Υπ' όψιν σας ότι στο Πακιστάν συγκεντρώνονται κάθε μήνα τουλάχιστον 200 άτομα, έχουν καταβάλει προκαταβολικά από 15.000 δολλάρια έκαστος, έχουν σταλεί με "courier" οι φωτογραφίες όλων και τα πλήρη στοιχεία τους στον Πειραιά, όπου ο DAWOOD JAN ή AMRAN ALI και η παρέα του τα παραλαμβάνει και τα δίνει στον "ψευτοκαπετάνιο" πλαστογράφο "ARSHED PAID," ο οποίος με την σειρά του, τους "βαπτίζει ναυτικούς." Κανείς τους φυσικά δεν ξέρει τι σημαίνει θάλασσα....Με αυτά τα χρήματα καλύπτονται τα αεροπορικά τους εισητήρια, αμοιβές πλοιοκτήτη και λιμενικών, του ταχύπλοου σκάφους, του μεταφορικού μέσου ξηράς, βίζες, ο Πακιστανός εκπρόσωπός τους στο Πακιστάν και οι δικές τους προμήθειες.

Η επόμενη κίνηση είναι ο διαχωρισμός όλων αυτών, δηλαδή σε ποιό πλοίο θα "ναυτολογηθούν" και από ποιό λιμάνι.

Εκδίδονται έγκαιρα οι "vizes" και τα αεροπορικά τους εισητήρια, τα οποία στέλνονται στον εκπρόσωπό τους στο Πακιστάν και ο οποίος φροντίζει - βάσει οδηγιών που του δίδονται από τον Πειραιά - και τους στέλνει ανά 12 άτομα, στα λιμάνια που θα προσεγγίσουν τα πλοία των συνενόχων εφοπλιστών, για να....ναυτολογηθούν. Κάνοντας χρήση εκεί, του εικονικού πιστοποιητικού "life equipment" των 20 ατόμων, δικαιολογούν με τον τρόπο αυτό στις αρχές,την ναυτολόγηση των ....."ναυτικών - λαθρομεταναστών."

Το πλοίο μόλις φορτώσει το φορτίο του αποπλέει, με προορισμό το λιμάνι εκφόρτωσης. Και καθ' οδόν και σε προσδιορισμένα στίγματα το πλησιάζει ταχύπλοο σκάφος, το οποίο παραλαμβάνει τους λαθρεπιβάτες και τους αποβιβάζει σε συγκεκριμένα σημεία, που τους έχουν υποδειχθεί από τους επίορκους λιμενοσταθμάρχες ή λιμενάρχες. Εκεί που τους περιμένει το εδώ κλιμάκιο των Πακιστανών και τους προωθούν σε διάφορα διαμερίσματα της χώρας μας.

Φυσικά ο Πλοίαρχος είναι πλήρως ενημερωμένος, ακόμη και σε περίπτωση που σταματήσουν το πλοίο του εν πλώ, για νηοψία και έλεγχο.

Παρουσιάζει το "crew list" ( κατάσταση πληρώματος ) που έχει σφραγισμένο από το λιμάνι απόπλου του, αν η "νηοψία του γίνει προ της εκφόρτωσης των λαθρομεταναστών", οπότε δικαιολογεί την ύπαρξη των 20 μελών πληρώματος.

Εάν όμως τον σταματήσουν μετά την εκφόρτωσή των, τότε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, μια και εμφανίζει το πραγματικό έγγραφο "ship equipment" των 8 ατόμων ,που δικαιολογεί σαν πλήρωμα.

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: [ άν φυσικά σας ενδιαφέρει η καταστολή αυτού του εγκλήματος. ]

1.- Να μεριμνήσετε και να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο αδίκημα, σαν "ΙΔΙΩΝΥΜΟ."

2.- Η σημαία του πλοίου να σας υποβάλει αντίγραφο του "ship equipment," οπότε δεν θα τους εκδίδει πλέον και δεύτερο πλαστό πιστοποιητικό.

3.- Από το λιμάνι φόρτωσης, να μεριμνήσετε οι αρχές να σας κοινοποιούν τις μεταβολές του πληρώματος [ ναυτολογήσεις ή απολύσεις.]

Αυτά εάν τηρήσετε, δεν θα τολμήσει κανείς πλέον να σας κουνηθεί!!!!!!!

4.- Συλλάβετε τους Πακιστανούς και τους πλοιοκτήτες - των οποίων τα στοχεία θέτω στην διάθεσή σας - και απελάστε τους από την χώρα μας.

Επιτέλους ξυπνήσετε!!!! Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, για το καλό και την προκοπή αυτού του τόπου μας!!!!!

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Καυτή αποκάλυψη: Οι Οικολόγοι Πράσινοι χρηματοδοτούνται από τον Βγενόπουλο και την MARFIN


Μετά από τις κραυγαλέα μισελληνικές θέσεις των Τρεμόπουλων και ο τελευταίος φερετζές του ψευδώνυμου σχήματος της οικολογίας πέφτει. Δείτε με τα μάτια σας το ξεδιάντροπο ξεπούλημα των Οικολόγων Πράσινων στον Βγενόπουλο και την MARFIN, μέσα από αλλεπάλληλες ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημιστικές καταχωρήσεις (ΕΔΩ) το 2008 και το 2009 στην ΕΠΙΣΗΜΗ εφημερίδα του κόμματος, την Πράσινη Πολιτική.

Μπράβο στους Οικοσοσιαλιστές που ανέβασαν το ντοκουμέντο της ντροπής (ΕΔΩ).

Οι καταχωρήσεις, 8 συνολικά τον αριθμό, ψιθυρίζεται ότι απέφεραν 160.000 Ευρώ στους Οικολόγους Πράσινους κατευθείαν από το ταμείο τη MARFIN.

Όπως, προκλητικότατα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρυσόγελος στον Λαζόπουλο, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν μια "φθηνή" καμπάνια 150.000 Ευρώ. Να μας πουν λοιπόν πού τα βρήκαν, όταν δεν έχουν κρατική χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση από τους Πράσινους Ευρώπης κυμαίνεται περί τα 20.000 Ευρώ ετησίως.

Ασύλληπτη πολιτική απάτη.

Είναι χρέος κάθε άξιου λειτουργού του Τύπου και του Διαδικτύου να ξεσκεπάσει το όνειδος.

Για μια ακόμη φορά γκρεμίζουν την μεγάλη υπόθεση της Οικολογίας οι αδίστακτοι ντήλερς του περιβαλλοντισμού της χυδαίας αγοράς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

29 ΜΑΙΟΥ 1453..... ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ.....(ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ orizontas

ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ