ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.09

Άκρα σιωπή στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"

Ελληνική Δικαιοσύνη και Διωκτικές Αρχές. "Αντικειμενικές και αμείλικτες". "Το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο"
Σας επισυνάπτω στο παρών φωτογραφία πολυτελούς ανοικοδομηθέντος κτιρίου, κτίριο ανοικοδομηθέν (εν γνώσει του Λ.Σ. και του τέως ΣΔΟΕ), με γνωστή αλλά σκοπίμως ανεξέλεγκτη προέλευση χρημάτων (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), κτίριο αλλάζων ιδιοκτησία εν μία νυκτί (λόγω φόβου κατάσχεσης του κτιρίου), λόγω σύλληψης και κατάσχεσης του πλοίου, ιδιοκτησίας του πασίγνωστου (τον γνώριζαν άπασες οι διωκτικές αρχές για τον βίο και την πολιτεία του), για πολλά χρόνια μεταφορέα λαθρομεταναστών και ανοικοδομούντος το κτίριο αυτό.

Παρόλα ταύτα "ούτε γάτα, ούτε ζημιά". Ο πλουτισμός του συγκεκριμένου κυρίου ανεξέλεγκτος. Τρέχα όμως εσύ στα δικαστήρια δύστυχε πολίτη, προκειμένου να σε καταδικάσουν για ψύλλου πήδημα ή επειδή τόλμησες στην "Δημοκρατική" αυτή χώρα που λέγεται Ελλάδα να καταγγείλλεις τους εκάστοτε επίορκους των "Διωκτικών" Αρχών, των οποίων ίσως κάποτε (στην ουσία ποτέ) ελεγθεί το έσχες εξαιρουμένου του πόθεν.

Σας επισυνάπτω επίσης στο παρών τα κατασχεθέντα πειστήρια του ανοικοδομούντος το κτίριο αυτό και της συμμορίας αυτού. Επίσης σας επισυνάπτω την καταδικαστική απόφαση του "επιχειρηματία" και των συν αυτώ.

Υ.Γ.
Για ευνόητους λόγους έχω σβήσει από τα έγγραφα τα ονόματα, τις εταιρείες, τους τόπους συλλήψεων των μεταφορέων λαθρομεταναστών και τα κατασχεθέντα σκάφη της συμμορίας και των συμμετεχόντων εις αυτήν. Έχω δε στα χέρια μου και άλλα πειστήρια έγγραφα που πιστοποιούν τις βρώμικες μεθόδους κάλυψης των "μεγαλεμπόρων".

"ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ"


--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Πολυτελές κτίριο

Κατασχεθέντα πειστήρια

Καταδικαστική Μεταφορέων Λαθρομεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: