ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.09

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ!


Αυτός ο κομματικός μπούλης της Δεξιάς λέγεται Γιώργος Παπανικολάου και είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Αποτελεί ένα κράμα Παπακώστα - Ζαγορίτη και Τραγάκη σε... νεολαιίστικη έκδοση και είναι ό,τι πιο σύγχρονα ντροπιαστικό έχει να παρουσιάσει σήμερα αυτό το κόμμα των κλεφτών και απατεώνων που "κυβερνά" την χώρα.

"Σαν νέος που είμαι..." και "εμείς οι εκπρόσωποι της σημερινής νεολαίας" είναι δυο από τις συνηθέστερες εκφράσεις με τις οποίες γαρνίρει τον παντελώς ανόητο λόγο του αυτό το νεοπλουτάκι της Δεξιάς στις διάφορες εμφανίσεις του στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ο λόγος του ξύλινος και κενός! Υποτιμά βάναυσα την νοημοσύνη του πολίτη και λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα από τις πράξεις και δραστηριότητές του.

Κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα, διάγει γενικότερα βίον πολυτελή και προκλητικό και απέχει μίλια από την μεγάλη... κουβέντα του αρχηγού του για σεμνότητα και ταπεινότητα.

Αυτό το πολιτικό βλήμα προετοιμάζεται από τους δεξιούς για την διάδοχη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό, όταν σε μερικά χρόνια το σκουληκιασμένο ΠΑΣΟΚ θα έχει (ξανα)κατακλέψει την χώρα και θα έχει (ξανα)παραχωρήσει την θέση του στην Ν.Δ.

Αυτόν τον φαύλο κύκλο φοβόμαστε και πολεμάμε όλοι εμείς, που το μυαλό μας απλά σκέφτεται φυσιολογικά και δεν έχουμε εξάρτηση από τα γρανάζια της εξουσίας.

Αυτά τα καθάρματα με το... αγγελικό πρόσωπο πρέπει να πάνε σπίτι τους και να μην προλάβουν να ανθίσουν πολιτικά και να κάνουν κι άλλο κακό στην Ελλάδα μας!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: