ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.09

"ΤΡΑΓΩΔΙΑ"..Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ



ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ?? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ??
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ!!!ΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΤΟΜΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ .... Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΥΜΝΟΣ...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ????