ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.09

«ΦΑΝΤΑΣΙΑ»….. ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ….

Διάφοροι Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες συναγωνίζονται σε ομάδες για να δουν ποια ομάδα θα κατασκευάσει το πιο εντυπωσιακό κτίσμα χρησιμοποιώντας κονσέρβες ή αλλές συσκευασίες φαγητού . Τα έργα τους παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη έκθεση Canstruction, η 13η ετήσια έκθεση "NYC Design and Build competition" στην Νέα Υόρκη.

Όλες οι κονσερβες θα διατεθούν στους άπορους της Νέας Υόρκης με την λήξη της έκθεσης..


ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ........

ΓΑΖΑ..ΤΟ «ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ελληνικοί υπότιτλοι)

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΙΣΟΣ Η "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ" ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Μέρος του τύπου αλλά και ιστοσελίδων στο διαδίκτυο "στάθηκαν" με έμφαση στην προκλητική "συλλυπητήρια" ομιλία ΤΣΕΤΙΝ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η «συλλυπητήρια» τοποθέτηση του Τσετίν Μαντατζή ειναι στα χερια σας. Θα κάνετε το παγώνι??

Δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση για την αυτονόητη επιβεβλημένη "αντίδραση" στην οποία το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του θα έπρεπε να είχε προβεί. Αντί αυτού...... ΣΙΓΗΝ...... ως ΜΗ ΓΕΝΝΩΜΕΝΟ.


=========================================================
ΑΝΑΡΤΩ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.......... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ
...ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ".... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .........

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ......
1.ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ...."ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ"....

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.......
Κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι παρακάτω μειονοτικές οργανώσεις μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
4) Η "SOS - Ρατσισμός"
5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".


ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ .....
2. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ??? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ «ΤΟΥΡΚΟ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ «ΠΑΤΑΤΑ»??

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ "ΤΟΥΡΚΟ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ................... Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1999 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ FLASH 9.61 KAI ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ "ΘΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΣΧΕΔΙΑ" ΣΑΣ......


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Η ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Η Σφήνα πάτησε στον Άρη καί σήκωσε την Σφήνα για πρώτη φορά στο Διάστημα .
Στην Αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε τον Δημοσιογράφο παρέα με Αρειανό να έχει στό ένα χέρι την Σφήνα καί στο άλλο Μπανανούλες για να ταισει τίς μαιμού αποκλειστικότητες του Καρατζαφέρη.

http://arpaxta.blogspot.com

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ

Η ανάλυση του τελικού του X-Factor


Ο τελικός του X-Factor ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Λούκα, τον Κύπριο τραγουδιστή που έκλεψε τις καρδιές όλων και δίκαια κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Sony και ένα πολυτελέστατο τζιπ. Μετά από ένα μαραθώνιο τελικό μάθαμε στη 01.10 το νικητή. Δεν εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα βέβαια. Δεύτερος ο Νικόλας Μεταξάς, που όπως του είπε ο Σάκης σίγουρα αύριο θα τον ζητάνε για συμβόλαιο. Τρίτοι προς έκπληξή μας οι Τριημιτόνιο, οι οποίοι ακυρώνοντας όλα τα προγνωστικά περνούσαν από live σε live, έφθασαν στον τελικό και τελικά στην τρίτη θέση. Κι όλα αυτά μόνο με τις φωνές τους και την αλήθεια τους. Τέταρτοι τελικά τα (αγαπημένοι μας) Κόκκινα Χαλιά που δεν ψηφίστηκαν όσο περιμέναμε. Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι φιναλίστ δε θα χαθούν και ήδη έχουν ελκυστικότατες προτάσεις, οπότε το ζητούμενο επετεύχθη.

Αυτό ήταν μόνο ο πρόλογος. Μια μικρή σύνοψη για τους φιναλίστ. Κρατήσαμε σημειώσεις στη διάρκεια του τελικού και καταγράψαμε όσα είδαμε! Δείτε κάτω κάτω και τα Μικρά Μικρά του τελικού. Και από εδώ θα έρθουν και τα βίντεο (σε λίγο)και περισσότερη συζήτηση και μέσα από το φόρουμ μας!

Ξεκινάμε να μιλάμε για τα Κόκκινα Χαλιά μιας και ξεκίνησαν πρώτοι. Ερμήνευσαν χτες το “Somebody told me” των Killers και ένα τραγούδι που έγραψε ο Γ. Θεοφάνους για εκείνους τον «Χαρταετό», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου. Περιττό να πούμε άλλη μια φορά πόσο πολύ ταιριάζει στα παιδιά η βρετανική ροκ μουσική. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι τους αρέσει και ότι την λένε τέλεια. Φάνηκε στο πρώτο τραγούδι η καθαρά ροκ πλευρά τους ενώ στο δεύτερο έπαιξαν μεταξύ ποπ και ροκ. Ο «Χαρταετός» λοιπόν, το δεύτερο τραγούδι δηλαδή είναι ένα εύθυμο ποπ-ροκ τραγουδάκι που αν και ήταν ρίσκο να το πουν στον τελικό, την ώρα που ψηφίζει ακόμα ο κόσμος, πήγε πάρα πολύ καλά, τους ξεσήκωσε και τους βγήκε σε καλό. Ο Γιώργος ο Παπαδημητράκης άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά και κατέληξε στο τέλος να πέφτει στο κοινό! (όχι στο κενό!!) Και τα άλλα παιδιά δεν πάνε καθόλου πίσω. Μην ξεχνάμε τον Λευτέρη, τον Αλέξανδρο, και τον Φώτη. Καταπληκτικοί μουσικοί που θα φανούν ακόμα περισσότερο στις live εμφανίσεις. Σε αυτό το τραγούδι φάνηκε επίσης ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλο φαν κλαμπ με τα κορίτσια του πλατό να ουρλιάζουν με μανία Γιώργοοο συνεχώς!!
Μπορεί η τέταρτη θέση να μην ακούγεται όσο κολακευτική θα θέλανε όσοι τους πιστεύανε, αλλά τελευταία λόγω διαφόρων γεγονότων σαν να ήταν προδιαγεγραμμένο ότι δεν πάνε για νίκη. Το λέγανε άλλωστε και εκείνοι μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στα σοβαρά όμως απέκτησαν τέτοια φήμη που δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό το X-Factor. Μάθαμε στο τέλος του show ότι τα Κόκκινα Χαλιά επισήμως θα τραγουδούν σε Ελλάδα και εξωτερικό άνοιξη-καλοκαίρι με την Άννα Βίσση…. Κάτι λέει και αυτό. Mainstream μεν, τρομερή ώθηση δε!!! Και μην ξεχνάμε έχουν στο πλευρό τους και το Γιώργο Θεοφάνους. Περιμένουμε πολλά από τα Κόκκινα Χαλιά και ελπίζουμε να βοηθηθούν και να φτάσουν πολύ πολύ ψηλά!


Δεύτερος στη σειρά εμφανίστηκε ο τελικός νικητής, ο Λούκας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τραγουδιστή που σίγουρα θα κάνει καριέρα και άλλο ένα live ήταν πάρα πολύ καλός. Ερμήνευσε τα «Λαδάδικα» και τον «Πυρετό» χτες. Αν ήταν καλός στα «Λαδάδικα», στον «Πυρετό» ήταν απίθανος. Ένα ερμηνευτικό λαϊκό όπως είπε ο Νίκος Μουρατίδης και όχι ένα ξεσηκωτικό λαϊκό και αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο. Από τις καλύτερες εμφανίσεις σήμερα. Πραγματικά απίθανος. Στο τέλος επειδή έφτασε στους δυο φιναλίστ, τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι απ’ όλα όσα έχει πει που ήταν το «Πάρτυ». Εκεί είδαμε (και) σήμερα και το ευαίσθητο του χαρακτήρα του και έμαθαν όσοι δεν τον ήξεραν πόσο μπορεί και προσαρμόζεται σε πολλά είδη. Γιατί νομίζω αυτό ήταν το μεγάλο χάρισμα του Λούκα. Εκτός από σεμνός, με καλή φωνή, χιούμορ και καλή σκηνική παρουσία, πάνω απ’ όλα μπορεί και τραγουδά πολλά είδη τραγουδιών και μάλιστα με την ίδια άνεση. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.
Δεν ξέρουμε τι είδος θα του προταθεί να τραγουδήσει και εκεί είναι που έχουμε τις ενστάσεις μας, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει δηλώσει ήδη σε συνέντευξη ότι θέλει να τραγουδά μόνο τραγούδια που του αρέσουν. Ελπίζουμε να είναι έτσι. Είχε επίσης δηλώσει σε βίντεο ότι θα ήθελε πολύ να του γράψει τραγούδια ο Γιώργος Θεοφάνους και τελικά πρότεινε επίσημα η Sony συνεργασία στο συνθέτη για να γράψει στο Λούκα. Και απαντά με άνεση: «Λούκα πήγαινε για ύπνο, αύριο έχουμε στούντιο!!»
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ανάλυση του τελικού του X-Factor

Σκληρή ανακοίνωση από εβραϊκή οργάνωση των ΗΠΑ για τη στάση του Ερντογάν

To Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο (AJC) είναι μια από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις

του Σάββα Καλεντερίδη
Μετά την αποχώρηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τράπεζα συζήτησης στο Νταβός και τις οργίλες δηλώσεις που ακολούθησαν, μια από τις ισχυρότερες εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική, το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο (AJC), αργά χθές το βράδυ εξέδωσε έγγραφη ανακοίνωση για το θέμα.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η στάση του Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Νταβός "είναι μια αθλιότητα που μπορεί να προκαλέσει νέες αντιδράσεις εναντίον των Εβραίων".
Ο Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της...συζήτησης σε πάνελ στο Νταβός, απευθυνόμενος στον Σιμόν Πέρες του είπε: "Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά πως να σκοτώνετε ανθρώπους", προκαλώντας την αντίδραση του Πέρες.
Ο πρόεδρος του AJC, David Harris, στη δήλωσή του τονίζει ότι "η οργίλη στάση του πρωθυπουργού Ερντογάν στο Νταβός, μοιάζει σαν να πηγαίνει κανείς να σβήσει τη φωτιά των αντισημητικών αντιδράσεων χύνοντας βενζίνα".
Ο Χάρρις αφού αναφέρθηκε στη ζωτική σημασία που έχουν οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, τόνισε ότι η Τουρκία είχε πάντα την υποστήριξη των Εβραίων της Αμερικής και σημείωσε ότι σε μια περίοδο που αυξάνεται ο αντισημιτισμός στην Τουρκία, τέτοιες συμπεριφορές και στάσεις απέναντι στο Ισραήλ δεν θα μείνουν αναπάντητες.
Παρακολουθώντας την υπόθεση και την επίδρασή της στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, να σημειώσουμε και μείς με τη σειρά μας ότι κύριο θύμα της ιδιότυπης αυτής "ιερής" συμμαχίας Τουρκίας-Ισραήλ-Εβραϊκού λόμπι της Αμερικής είναι η Κύπρος, με αρχιτέκτονα της εισβολής και της κατοχής της τον Χένρι Κίσσιγκερ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιδιότυπη συμμαχία Τούρκων και εξισλαμισμένων κυρίως Εβραίων στην εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, ένας από τους στόχους της οποίας ήταν η ιδιοποίηση των περιουσιών των Ελλήνων με άθλιους τρόπους, όπως αυτός του Βαρλίκ Βεργκισί. Να σημειωθεί επίσης ότι υπό διερεύνηση είναι επίσης ο ρόλος των εξισλαμισμένων Εβραίων στο Κίνημα των Νεοτούρκων, που ανδρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κίνημα είναι υπεύθυνο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Θράκης, του Πόντου και της Ανατολίας, ένα από τα ζητούμενα της οποίας ήταν επίσης η ιδιοποίηση των περιουσιών των Ελλήνων και ο έλεγχος της αγοράς από "ακίνδυνους" για τα συμφέροντα του τουρκισμού επιχειρηματίες.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

Η πρώτη χειροπιαστή αντίδραση των ΗΠΑ στη στάση Ερντογάν



Ο Μίτσελ με τον αμερικανό προεδρο Ομπάμα
Μετά από τις αντίδραση της εβραϊκής οργάνωσης AJC και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έρχεται με τη σειρά της να πάρει τα πρώτα μέτρα, ως αντίδραση στη στάση του Ερντογάν απέναντι στο Ισραήλ και τον Σιμόν Πέρες.
Με βάση δημοσιεύματα των μεγαλύτερων τουρκικών εφημερίδων, ανακοινώθηκε ότι ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Ομπάμα για τη Μέση Ανατολή, George Mitchell, αναβάλλει το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Τουρκία "λόγω τεχνικών ζητημάτων και έλλειψης χρόνου", ενώ το...υπόλοιπο σκέλος του ταξιδιού του θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Στην ανακοίνωση αυτή προέβη η εκπρόσωπος τύπου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Kathryn Schalow. ο Σάλοου δήλωσε ότι δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα επίσκεψη του Μίτσελ στην Άγκυρα.
Το ταξίδι του Μίτσελ θα συμπεριλάβει τις χώρες Αίγυπτο, Ισραήλ, Δυτική Όχθη, Ιορδανία και Σαουδική Αραβία.
Πηγή: http://www.internethaber.com

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ & ΚΟΤΣΑΚΗΣ "ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ....ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ!!!!!

Και έτσι τελικά ο Δήμος Κομοτηνής διοικείται, από τον ρεμπέτ-ασκέρ, του μάνατζερ
Στυλιανίδη και του ιπποκόμου του κ. Κοτσάκη.

Para veren duduk oinar

-Ο τεκτονισμός είναι γνωστική παραθρησκεία με πολιτικές και οικονομικές επιρροές.
Η μυστική δραστηριότητα του τεκτονισμού στην Ελλάδα, ασκεί επιρροή των μασόνων στην ελληνική κοινωνία ποικιλοτρόπως. Ο τεκτονισμός διατηρεί τη φήμη, ότι βρίσκεται πίσω από κάθε πολιτική, κοινωνική, οικονομική ή άλλη δραστηριότητα.
Η καλυμμένη φιλανθρωπία είναι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιεί ο τεκτονισμός, για να διυσδύσει στα χαμηλότερα ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, όταν προγραμματίσει την κατάληψη της εξουσίας.

ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
-Μετα τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2004, η «Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής», ενισχύεται οικονομικά από την Μασονική Στοά «Κάβειροι» της πόλης μας. Η «αδελφή» πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Νίκη Μουστάκα, με τα χρήματα του Μαμωνά, για δύο χρόνια με την καθοδήγηση του Μεγάλου Δασκάλου της μασονικής στοάς «Κάβειροι», αναπτύσσει μια παράξενη φιλανθρωπική δραστηριότητα, επισκεπτόμενη οικισμούς αθιγγάνων, γηροκομεία, το ΚΑΠΗ, τους παλινοστώντες πρόσφυγες, δηλαδή τις ποιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
-Οι «Αδελφοί» της μασονικής στοάς «Κάβειροι» της Κομοτηνής, δεν μπορούσαν να κάνουν «αγαθοεργίες», αφού δεν είχαν κάποιο θεσμικό ρόλο στην κοινωνία, εξ’ άλλου η όποιαδήποτε δραστηριότητα του τεκτονισμού είναι μυστική και απόκρυφη.

-Εν τω μεταξύ πρόσωπα, που εμφανίσθηκαν από το πουθενά στον πολιτικό στίβο (Κοτσάκης Παράσχου, 81 τον αριθμό είναι οι «Αδελφοί» της στοάς «Κάβειροι»), κινούνται παρασκηνιακά για να καταλάβουν τον Δήμο Κομοτηνής. Στόχος τους ήταν ο δυναμικός δήμαρχος κ. Τάσος Βαβατσικλής, και αυτά γινόταν κατά εντολή του κ. Ευριπίδη Στυλιανιδης και της ΝΔ Στις εκλογές του 2007 εκλέχθηκε με μηδαμινή διαφορά ο Στυλιανίδης από τον κ. Ιλχάν, η κάλπη ήταν γκαστρωμένη, δυσκολεύτηκε να ξεγεννήσει. Έτσι δεν είναι Νομάρχη κ. Γιαννακίδη; Ο Νομάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης, δεν τους ενδιέφερε, εξ άλλου είχε δηλώσει υποταγή στα κελεύσματα της ΝΔ και του κ. Στυλιανιδη.
-Και τούτο το σχολιάζουμε γιατί:
1) Πλησιάζοντας, οι εκλογές του 2004, ο Νομαρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, διακήρυττε, ότι είχε αφήσει την κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ που ήταν μέλος στο σπίτι του κτλ. Τι σημαίνει αυτό; Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!
2)Κατά την προεκλογική επίσκεψη του κ. Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο του 2004 στην Κομοτηνή, ο οικοδεσπότης Νομάρχης κ. Γιαννακίδης, εντός της αίθουσας τελετών της Νομαρχίας, όπου πραγματοποιήθηκε η πολιτικά συγκέντρωση της ΝΔ, προσφωνώντας τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιο πρωθυπουργό είπε:
- Θα χαρώ ιδιαίτερα κ. Καραμανλή, την επομενή φορά που θα επισκεφθείτε τον νομό μου! να σας υποδεχθώ στον ίδιο χώρο ως πρωθυπουργό. Ακόμη ο κ. Γιαννακίδης περιμένει να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.
Όταν ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει πρωθυπουργός,
κ. Γιώργος Παπανδρέου, προεκλογικά επισκέφθηκε την Κομοτηνή, ο κ. Γιαννακίδης, κρύφτηκε. Δεν γνωρίζουμε αν φιλοξενήθηκε στην στοά, ισχύει το άβατο, όπως στο Βατοπέδιο, και ο κ. Γιαννακίδης γνωριζει το άβατο άριστα από τον ηγούμενο Εφραίμ.
ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2005

-Φθάνουμε στο 2005, ο Δήμος Κομοτηνής είναι δημιουργικός, σε όλους τους οικισμούς, και στις γειτονιές της Κομοτηνής, εκτελούνται μεγαλόπνοα έργα, αποχέτευσης, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, έργα κοινωνικής πρόνοιας και πολλά άλλα που εξυπηρετούν τον δημότη, εκπονούνται μελέτες, τα οικονομικά του δήμου πηγαίνουν άριστα, όπως ανέφεραν οι εγκυρότερες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας. Τα οικονομικά στοιχεία τα αξιολογούσαν τα συναρμόδια υπουργεία, κυβερνούσε η ΝΔ.
-Και ξαφνικά, «εν αιθρία του πολιτικού καιρού», ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάμων Δαμιανός, τον Σεπτέμβριο του 2005 επισκέπτεται το Αμερικανικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσ/νίκη, μετά από πρόσκληση του κ. Προξένου.
Κατά την διήμερη επίσκεψη του, στο Προξενείο των ΗΠΑ, τον συνόδευε, ο γνωστός για τις θέσεις του Ιμάμης-δημοσιογράφος κ. Ντεντέ.
-Τον Νοέμβριο του 2005, όντας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Δαμιανός ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, ως Δημάρχου στις επικείμενες εκλογές του 2006.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, εργαζόταν ως συντάκτης στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».
Σημαία της προεκλογικής του καμπάνιας, έκανε τα δήθεν σκάνδαλα της ΔΕΥΑΚ.
Αρκετά έργα της ΔΕΥΑΚ, κατασκέυασε η «Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ορίων», συμφερόντων των ιδιοκτητών της εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»!!!!!!!
-Στην αχταρμά πολιτική κίνηση του κ. Δαμιανού, προστέθηκε και ο γωστός για τις καθοδηγούμενες από πολλά κέντρα εξουσίας (σχεδόν είναι τα ίδια με του κ. Ντεντέ),
ιδεολογικές του θέσεις ο Θεολόγος-δημοσιογράφος κ. Συμεών Σολταρίδης. Και ως συνεργάτης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», σχολίαζε ταακτικά τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βαβατσικλή, και την Δημοκρατική Παράταξη της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ».
Επίσης και ο έτερος Θεολόγος-Δημοσιογράφος, κ. Σακελλίων, γνωστός από την καθοδηγούμενη «αμειβόμενη» προβοκάτσια που έκανε μέσα από την εφημερίδα ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», την Άνοιξη του 2005 ή του 2006, σχετικά με την νομοθετημένη από το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκδήλωση εις ανάμνηση της προσφυγιάς των Ποντίων.
Οαί και αλλοίμονο αν μπλέξεις με παπα-δημοσιογραφία, ούτε ο Μαμωνάς, είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα. (para veren duduk .......). Αυτού του τύπου ίντρικες θυμίζουν την κινηματογραφική ταινία του Ουμπέρτο Έκο «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ»!!!!!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

-Γίνονται οι εκλογές το 2006, την πρώτη Κυριακή ο συνδυασμός του Δημάρχου κ. Βαβατσικλή λαμβάνει 41.00%, του κ. Κοτσάκη 37.00%, του Κ. Μαρούδα 15.70%, και του κ. Δαμιανού 6.70%. Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» δεν εκλέγεται για 1.5 εκατοντάδα ψήφων.
-Στις επαναληπτικές εκλογές την δεύτερη Κυριακή, ο συνδυασμός του κ. Κοτσάκη λαμβάνει 52.50% και του Δημάρχου κ. Τάσου Βαβατσικλή 47.50%. Αντιστράφηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, μα την εντολοδόχα αμέριστη συμπαράσταση του κ. Δαμιανού.
Ο ίδιος είχε δηλώσει στον τοπικό τύπο, ότι για να ανταπεξέλθει στα προεκλογικά έξοδα, χρηματοδοτήθηκε, από «κάποιους» Αθηναίους. Ο νωών νωήτω.
Χωρίς προσυμφωνημένα ανταλλάγματα, κανένας φορέας, αδελφός ή ξάδερφος, δεν χρηματοδοτεί αποστάτες και νενέκους της Δημοκρατικής Παράταξης, τα παραδείγματα πολλά και εξακριβωμένα.
-Και έτσι, σήμερα τελικά ο Δήμος Κομοτηνής διοικείται, από τον συνδυασμό Ρεμπέτ-Ασκέρ με μάνατζερ τον κ. Στυλιανίδη και ιπποκόμο του τον κ. Κοτσάκη.
Σε αυτόν τον συνδυασμό συμμετέχουν, εκπρόσωποι της μασονικής στοάς «Κάβειροι», και μεταξύ αυτών συνειδητός βασανιστής της στρατιωτικής χούντας του 1967, μέλος της περίφημης χουντικής Συμβουλευτικής Επιτροπής των πραξικοματικών Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη, ξενόφερτους εσωτερικούς μετανάστες, και άλλα τινά ακροδεξιά μιάσματα, ανίκανα να προσφέρουν στην πόλη μας.
-Τον Ιανουάριο του 2007, η νέα δημοτική αρχή ορκίζεται στον μαμωνά, και midesiz ριψάσπιδες και νενέκοι της δημοκρατικής παράταξης εισπράτουν πλουσιοπάροχα karsilik (antallagmata) σε είδος……..
-Ανάλογα με τα προσόντα τους και την προσφορά τους στις εκλογές. Έτσι διορίζεται η κόρη του ριψάσπιδα στον Δήμο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις η αγορά ακινήτου του Ιμάμη-δημοσιογράφου, ο Θεολόγος-Δημοσιογράφος αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού συμβούλου στο γραφείο του υπερνομάρχη, οι υπόλοιποι αναλαμβάνουν κερδοφόρες μπίζνες από τον Δήμο και την Περιφέρεια, τους χαρίζονται μπατακτσίδικα δάνεια, και άλλοι στελλουν στον εσαγγελέα την πρώην δημοτική αρχή για δήθεν ατασθαλίες. Η αλήθεια είναι …..ότι τις έπραξαν οι ίδιοι!!!!!!

-Τον ρόλο της προέδρου της Φιλοπτώχου, αμέσως μετά τις εκλογές, αναλαμβάνουν να στηρίξουν ανοιχτά ο κ. Κοτσάκης και ο κ. Παράσχου, είναι πλέον θεσμικοί παράγοντες, εξέρχονται στο φώς, και παριστάνοντας τον Φραγκίσκο της Ασσίζης, και την Μητέρα Τερέζα, πριφέρονται «ανά τάς οδούς και τις ρήμες» διανέμοντας ευτελή δώρα, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, προς άγραν μελλοντικών ψήφων.

Επιμέλεια: Laternaci Sefer usta –dansor Kara Fatme

ΣΣ. Αυτό το σχόλιο συντάχθηκε από την Ρωμιογύφτικη συντακτική ομάδα
χορεύοντας το βουλγαρικό τσιφτετέλι «Τσιγαρλίκι Malboro».
Σας το συστήνουμε να το απολάυσετε…..έξω ντέρτια και καϋμοί.
Ο Bolamos

Ο Καραμανλής και τα ψιψιψίνια...





http://hakis-hakis.blogspot.com

ΙΜΙΑ 2009 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ


Σιωπηλοί συνένοχοι

Μάνος Χωριανόπουλος

Το κράτος-τρομοκράτης δολοφονεί, οι λαοί διαδηλώνουν και οι κυβερνήσεις σιωπούν ή συγκαλούν συμβούλια για να καταδικάσουν τη βία γενικά και αόριστα, να εκφράσουν τη θλίψη τους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε καταδίκη που θα μπορούσε να ενοχλήσει το Ισραήλ και τους προστάτες του. Σαν να βλέπουμε στο δρόμο κάποιον να μαχαιρώνει ένα παιδί και να δίνουμε συμβουλές σε θύμα και θύτη για αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και αγάπη.

Τα εγκλήματα του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού είναι διαρκή και καθημερινά. Οι πρακτικές του στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη είναι αυτές που δημιουργούν ανθρώπινες βόμβες και μάρτυρες.


Η ευαίσθητη διεθνής κοινότητα που εισέβαλε στο Ιράκ, που βομβάρδισε τη Σερβία, που σκίζεται για τα δικαιώματα των κοσοβάρων τώρα σιωπά ή τάσσεται στο πλευρό του Ισραήλ στον δικό του "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας".

Δεν ακούγεται από κανέναν ευρωπαίο ηγέτη ότι η πρώτη αιτία όλων των δεινών στη Μέση Ανατολή είναι η άρνηση του δικαιώματος των Παλαιστινίων να αποκτήσουν ένα βιώσιμο κράτος. Δεν ακούγεται από κανέναν ότι το Ισραήλ σαμποτάρει αυτή την προοπτική. Δεν ακούγεται από κανέναν ευρωπαίο ηγέτη(η κατηγορία του αντισημίτη είναι πάντα έτοιμη να εκτοξευθεί) ότι η συστηματική εξόντωση εκατοντάδων αμάχων όχι μόνο με βόμβες και σφαίρες, αλλά και με τον καθημερινό οικονομικό στραγγαλισμό αποτελεί ύβριν για τα εκατομμύρια των Εβραίων που υπήρξαν θύματα της "τελικής λύσης".

Η φοβισμένη Ευρώπη που ως ουρά των ΗΠΑ, εξισώνει θύτη και θύμα, κατακτητές και υπερασπιστές της πατρίδας τους, τον Γολιάθ με τον Δαυίδ, τις αυτοσχέδιες ρουκέτες με τους αμέτρητους νεκρούς, γίνεται και αυτή συνένοχος για τη σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας.

Το πώς αντιλαμβάνονται οι «ψεύτο-αριστεροί» τον σεβασμό στους θεσμούς κ’ τους πολίτες!

Ειναι γνωστό πλέον και εμφανές σε όλους η πλύση εγκεφάλου που προσπαθεί να επιβάλει η «Αριστερά» στους πολίτες εδώ και χρόνια! Ποια είναι όμως τα όρια τελικά? Αυτό όμως που συνέβη πριν λίγο καιρό δεν έχει συμβεί από καμία παράταξη εκτός από την περίοδο των δικηγορικών εκλογών και μόνο με αφίσες με πρόσωπα υποψηφίων δικηγόρων και σε καμιά περίπτωση σε τέτοια διάσταση και αίσχος.

Μπορεί ο καθένας μέσα σε ιερούς χώρους όπως «Ο Ναός της Δικαιοσύνης» να αναρτά στις κολόνες ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων μεγαλόπρεπες χαρτο-αφίσες (σάντουιτς) και μάλιστα να οικειοποίησε συνθήματα και εξαγγελίες άλλης παράταξης? Όταν μάλιστα αυτό απαγορεύετε «δια ροπάλου» ?

Ανεξαρτήτου περιεχομένου των αφισών (λες και ανακάλυψαν την Αμερική), το θέαμα εκτός από παράνομη πράξη δεν προσβάλει βάναυσα τους θεσμούς και την αισθητική του πολίτη? Τον σέβεται?

Δεν προκαλεί τα υπόλοιπα μέλη της Νεολαίας των κομματικών παρατάξεων να απαιτήσουν και αυτά να αναρτήσουν τα δικά τους πανό ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων!? ΝΑ καταντήσει ο «Ναός της Δικαιοσύνης» ένα γιουσουρούμ? Τα σχόλια των περαστικών πολιτών και δυναμικού των δικαστηρίων που ρωτήθηκαν από εμάς, ήταν εντελώς αρνητικά έως και υβριστικά προς αυτούς που φανερά πλέον βρίσκονται σε πανικό, γιατί πλέον ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.

Δεν αποτελεί ένα μέσο έμμεσης ψυχολογικής πίεσης για τον δικαστή που θα πρέπει να δικάσει τον οποιοδήποτε εγκληματία άναρχο-κουμουνιστή του κοινού ποινικού δικαίου που κατάστρεψε την περιουσία ενός φτωχού και ανυπεράσπιστου πολίτη? Ή τον κανακάρη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έκλεβε τράπεζες? Ή τον «αντί-εξουσιαστήή» που μόλις πήρε τα λύτρα από την απαγωγή πήγε και αγόρασε πολυτελέστατο τζιπάκι?

Απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατάνε τους ελαφρά σκεπτόμενους (εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας) στο ΜΑΝΤΡΙ, μη σεβόμενοι το παραμικρό, με καθαρά ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο να σου επιβάλουν να σκέπτεσαι ότι θέλουν αυτοί, και να κατά φεύγουν στον «Βιασμό» της αυτονόητου δικαιώματος του πολίτη να μην «βιάζετε» η αισθητική του και την ελεύθερη βούληση (έννοια μάλλον άγνωστοι για αυτούς).

Το καλό βέβαια είναι ότι όλα αυτά τους γυρνάνε μπούμερανγκ και μέχρι οι νεαρές ηλικίες δεν τα τρώνε πλέον!

Πολλά ερωτηματικά όμως προκαλεί και ερωτηματικά, πως μπόρεσαν να αναρτήσουν τόσες αφίσες ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων, ποίος τους επέτρεψε επί σειρά ημερών την βεβήλωση του Ιερού του χώρου? Μιας και ο χώρος ως γνωστό φρουρείται όλο το 24ωρο!

Με ποιόν υπευθύνων την ανοχή και πως είναι δυνατόν να κρεμάσουν τόσες χαρτο-αφίσες και κανείς, έστω όργανο της τάξης να μην αντιληφτεί το παραμικρό και να τους σταματήσει?

Έχει αλλάξει η νομοθεσία περί αφισο-ρύπανσης και είμαστε ανημέρωτοι? Τα Δικαστήρια μεταλλάχθηκαν σε εκλογικά κέντρα από την «ψεύτο-Αριστερά» ? Μπορεί μια πατριωτική Νεολαία να γεμίσει με αφίσες με την Γαλανόλευκη?

Σε περίπτωση που έχει διαπραχτεί βεβαιωμένη παρανομία και μάλιστα εντός των Δικαστηρίων, ποιες ποινές επιβλήθηκαν σε αυτούς που παρανόμησαν και σε αυτούς που αδιαφόρησαν για την βεβήλωση του χώρου?


Παράδοξος η ευρεία Πατριωτική παράταξη (από όλες της τάσεις και κόμματα), σεβόμενη θεσμούς ποτέ δεν βεβήλωσε ιερό χώρο, ποτέ δεν έκανε αντί συγκέντρωση, ποτέ δεν έσπασε ούτε τασάκι αθώου Έλληνα πολίτη, και παρόλα αυτά να χαρακτηρίζονται «ακραίοι», «φασίστες» και ένα σωρό άλλες ανοησίες, ενώ όταν τα επιβάλουν με πραγματικά φασιστικό τρόπο (πολλές φορές με βία) άλλες «παρατάξεις» να είναι προοδευτικοί.

Οι λέξεις και οι ερμηνείες έχουν μεταλλαχτεί με περίσσιο δόλο κατά το δοκούν από αυτούς που επιθυμούν την ισοπέδωση των πάντων! Εμείς θα συνεχίσουμε με πολύ περισσότερη δύναμη με αξίες και σεβασμό, να είμαστε αντιμέτωποι σε αυτούς που δεν σέβονται ούτε τον Έλληνα πολίτη, ούτε την ελευθερία ούτε τίποτα, θα συνεχίσουμε με το σωστό τρόπο και ας κρίνει ο καθένας τι τελικά είναι σωστό και δημοκρατικό μέχρι τέλους!

Της φωτογραφίες που επισυνάπτουμε τις είχαμε προωθήσει και αρμόδιους φορείς, αλλά καμία αντίδραση για το αίσχος! Σας τις παραθέτουμε για του λόγου το αληθές. Ας τις δει και ας τις χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θέλει (η παρανομία είναι βεβαιωμένη από δικηγόρους του δικηγορικού συλλόγου που δεν ανήκουν στον κύκλο της «Κας» Ιατροπούλου που απειλούσε μέχρι και την ζωή στους Αστυνομικούς που τόλμησαν να ελέγξουν μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα υπεράνω του Νόμου).

    Φωτό-ρεπορτάζ – Επιμέλεια





30.1.09

Κότες λυράτες τα...παιδιά του Indymedia!

Θα μου πειτε και πού ειναι το παραξενο;Πουθενα!Απλα το βαζουμε για επιβεβαιωση της δειλιας τους:οι "εξεγερμενοι" καλουν σε "αντιφασιστικη" συγκεντρωση (δεν το ξερετε,αυτοι που σκοτωθηκαν στα Ιμια ηταν "φασιστες") κι εχουν ν'αντιμετωπισουν μια σειρα απο προβληματα:ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΦΟΥ-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ-ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΑΣΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!Πατηστε πανω στην εικονα για να τους...καμαρωσετε καλυτερα!

Καταλαβατε λοιπον;Τρεμουν και φοβουνται μην παθουν τιποτα τα καλοζωισμενα κηφισιωτικα μαγουλακια τους και δεν υπαρχει πουθενα Πολυτεχνειο να τρυπωσουν!Για τετοια ηλιθιοτητα μιλαμε!
http://arena-gr.blogspot.com/

Πως να κρίνει κανείς την κίνηση του Ερντογάν?

Αλήθεια,πως να κρίνει κανείς την κίνηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν με την αποχώρηση του από το Νταβός?
-Να την κρίνουμε σαν ένα αυθόρμητο ξέσπασμα αγανάκτησης ενός ανθρώπου που αηδίασε από τον ανελέητο βομβαρδισμό της Γάζας από τους Εβραίους και τα φρικιαστικά τους εγκλήματα και βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει στο Νταβός εναντίον του Ισραηλινού πρωθυπουργού?
Αν είναι έτσι του αξίζουν συγχαρητήρια από όλους μας.

-Να την κρίνουμε ότι αυτή η κίνηση του Ερντογάν ήταν μια "τρομερή" διπλωματική κίνηση,που ναι μεν έστρεψε τους μέχρι πρόσφατα καλούς του συμμάχους Ισραηλινούς εναντίον του,αλλά κατόρθωσε να στρέψει με το μέρος του όλο τον Αραβικό κόσμο και την Ευρωπαική Ενωση,που στην πλειοψηφία της ήταν εναντίον των βομβαρδισμών?
Ετσι κατόρθωσε " με ενα σμπάρο να σκοτώσει δύο τρυγόνια".
Με την κίνηση του αυτή κατόρθωσε να αποκτήσει συμπάθειες σε δύο κόσμους που γειτονεύουν με την χώρα του .Τον Αραβικό και τον Δυτικό (Ε.Ε)
Αν είναι έτσι και πάλι συγχαρητήρια,γιατί πρόκειται για "δεινό" διπλωμάτη.

Μαλλον προς την δεύτερη "κρίση" κατευθύνεται η σκέψη μου.

Τώρα τα περί "σκοτώνουν τα βρέφη" κλπ που είπε ο Ερντογάν για μένα είναι κουραφέξαλα.
Δεν μπορει να τα λέει αυτά ο Ερντογάν,όταν υπάρχουν οι ωμότητες στην Αρμενία και στην Κύπρο.
Οσο για τις σχέσεις του με τους Εβραίους???
Από την στιγμή που με την κίνηση του αυτή πήρε με το μέρος του όλους τους Αραβες και την Ευρωπαική Ενωση,χέστηκε για τους Εβραίους.
http://dcorfu.blogspot.com

ΤΟ "ΣΗΜΙΤΟΣΗΜΟ"..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ........


ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ


ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ....
ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

" ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ " ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.............................

"ΣΗΜΙΤΟΣΗΜΟ" by dr.seeng

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Όπως και στην espresso, οι αποκαλύψεις για το βρώμικο κύκλωμα των παιδεραστών, συνεχίστηκαν με νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το http://www.zougla.gr/ του ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Με την δημοσιογραφική έρευνα αποδείχθηκε, ότι από τον Μάρτιο του 2007, ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, είχε διορίσει τον έναν από τους παιδόφιλους, τον Αθλητίατρο-Αγγειοχειρουργό ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, στη θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΙΚΠΑ Βούλας!!! Στο ίδιο Ίδρυμα ο παιδόφιλος γιατρός ήταν και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής που επέλεγε τα παιδιά για εισαγωγή στο ίδρυμα!!! Την είδηση επιβεβαίωσε στη ΖΟΥΓΚΛΑ και ο Πρόεδρος των εργαζόμενων του ΠΙΚΠΑ Βούλας, κ. Στάθης Καρράς.

--Στο ίδιο κύκλωμα των ανώμαλων παιδεραστών, ανήκουν σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές έρευνες, ο αρχιμανδρίτης ΦΩΤΗΣ ΜΑΚΡΥΣΤΑΘΗΣ (φωτό από εφημ. espresso), ο εργαζόμενος στο μετρό σαν μηχανικός ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ 52 χρονών, ο εισαγωγέας γαλακτοκομικών ΦΑΙΔΩΝ ΧΑΣΙΩΤΗΣ 48 χρονών, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 29 χρονών, ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στη Πάτρα, ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στο Πανόραμα Θeσσαλονόκης, ένας 36χρονος άνεργος Βορειοηπεορώτης που έμενε στη Θεσσαλονίκη κι ένας 41χρονος Πολιτικός Μηχανικός που εργαζόταν σαν DJ στη Μύκονο.
-- Εδώ, ένα μπράβο στα αστυνομικά όργανα που έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ευχόμαστε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στη δουλειά τους όλα τα όργανα.
-- Εδώ, ένα μπράβο στην εφημερίδα espresso για την επιτυχία και
-- Εδώ, ένα μπράβο στη Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τη δική του νέα επιτυχία,
--- και χίλια μπράβο σε όσους συνέβαλαν στο ξεβρώμισμα χωρίς να φαίνεται ο κόπος τους.
Δημητράκη Αβραμόπουλε, πάλι αναξεταστέος έμεινες.
http://avragioz.blogspot.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ...

Αυτό και αν αποδεικνύει πόσο «μαφιόζοι» είναι οι Ιταλοί τόσο που μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να τους φτάσουμε.
Όπως γράφει τη ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα 109 άτομα αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι είχαν «πειράξει» τα φανάρια στους δρόμους με αποτέλεσμα από πορτοκαλί να γίνεται κόκκινο μόλις μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και όχι σε 5-6 που αλλάζει κανονικά. Αποτέλεσμα όποιος.....
πήγαινε να περάσει τον έπιανε το κόκκινο και στην γωνία τον περίμενε μια ωραία κλήση.
Η εφημερίδα λέει ότι έχουν κοπεί πάνω από 100 χιλιάδες κλήσεις που μεταφράζεται σε ένα ποσό που έχουν πληρώσει οι οδηγοί της τάξεως των 130 εκ. ευρώ και οι δήμοι από το 2005 ως το 2007 αύξησαν τα έσοδα τους κατά 300%.

Αυτές είναι δουλειές κύριοι … το νου σας από εδώ και πέρα στα φανάρια.

http://kosmosnews.blogspot.com

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όσους δίνουν στον ΑΣΕΠ αύριο!


Περίπου 70000 συνάδελφοί μας αύριο διαγωνίζονται για μια αξιοπρεπή δουλειά. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και ας περάσει ο καλύτερος ή ο καλύτερα προετοιμασμένος!



http://paideia-gr.blogspot.com/

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Όψεις της καπιταλιστικής παρακμής

Ο ΦΟΒΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Από τον ατομικό Φόβο στο Φόβο εργαλείο εξουσίας

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MOMTHLY REVIEW , ΓΕΝΑΡΗΣ 2009)

Ο Φόβος είναι κάτι σαν συναγερμός που προκαλείται από την παρουσία ενός συγκεκριμένου κινδύνου, μιας συγκεκριμένης απειλής. Ανάλογες με το μέγεθος του κινδύνου είναι και οι αντιδράσεις μας. Ποικίλουν μεταξύ του ‘μου κόπηκε η ανάσα’ και του ‘πέθανε από το φόβο του’. Κάπου ενδιάμεσα έχει συμβεί πλήρης σωματική και πνευματική κατάρρευση, με καταστροφικά, συνήθως, αποτελέσματα. Τις περισσότερες φορές οδηγεί στην παραίτηση και στην υποταγή στον πομπό του φόβου, στο φορέα της απειλής και του κινδύνου. Μπορεί όμως να εκφραστεί και ως επιθετικότητα. Ακόμα κι όταν ο κίνδυνος παρέλθει, ο φόβος φωλιάζει μέσα μας και εκδηλώνεται ως ανασφάλεια και φοβίες. Η αυτοπεποίθησή μας έχει κλονιστεί οριστικά και η προσωπικότητά μας έχει υπονομευτεί. Έχουμε γίνει ‘σοφότεροι’, ‘προσεκτικοί’ και περισσότερο ευάλωτοι απέναντι σε κάθε νέα πραγματική ή τεχνητή απειλή. Είμαστε έτοιμοι να ‘ενταχθούμε’, να τεθούμε υπό την ‘προστασία’ κάποιας ‘ανώτερης’ από μας δύναμης.

Βλέπε συνέχεια www.globala.blogspot.com

Σφήνα στην... ενημέρωση


Λένε ότι το θέμα της Σφήνας με την απόβαση στα Ίμια είναι μούφα και πως ο ρεπόρτερ της εφημερίδας με τους... 100 πρωτομάστορες του ρεπορτάζ (σύμφωνα με τον εκδότη της Σπύρο Καρατζαφέρη), πήγε στην βραχονησίδα Καλό Νερό.
Σιγά ρε παιδιά... Πόσα μίλια να απέχουν οι δύο βραχονησίδες; Εδώ ο Ευαγγελάτος είχε βγάλει ρεπόρτερ από την Κύπρο κι έλεγε πως ήταν στο Αφγανιστάν!
Στην εποχή του διακτινισμού και του Σταρ Τρεκ αυτά είναι λεπτομέριες για τους Σποκ της ενημέρωσης.

Ταλάτ «μουτζαχίντ» ΤΜΤ '74 & Αιχμάλωτοι

ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

Σ Υ Ν Τ Ρ Ο Φ Ο ΚΑΙ φίλο αποκαλούσε, ως γνωστόν, τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Π.τ.Δ. και ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ κ. Χριστόφιας. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο που ο Ταλάτ τού «έφτυσε κατάμουτρα» τη «συντροφικότητα» και απαίτησε δημοσίως να μην τον αποκαλέσει ξανά «σύντροφο»! Προχθές, ο Π.τ.Δ. θύμωσε κιόλας που οι δημοσιογράφοι διέπραξαν το… έγκλημα να ρωτήσουν αν στη συνάντησή του με τον Ταλάτ έθεσε το ζήτημα της ομολογίας του «βετεράνου» της εισβολής, «ηθο»ποιού Αττίλα Ολγκάτς, για τις διετεταγμένες, εν ψυχρώ εκτελέσεις, Αδηλώτων Αιχμαλώτων το 1974. «Τι σχέση έχει ο Ταλάτ;», απάντησε εκνευρισμένα ο… απωλέσας τη «συντροφικότητα», κ. Χριστόφιας.
Ο Μ Ω Σ ο κ. Ταλάτ υπήρξε «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ. Εκπαιδεύτηκε στον Άγ. Ιλαρίωνα από αξιωματικούς του Γραφείου Ειδικού Πολέμου και υπηρέτησε στον 77 λόχο της ΤΜΤ. «Με το βιβλίο το πρωί, με τ' όπλο στο χέρι τα βράδια», όπως ο ίδιος διαφήμιζε το ένοπλο παρελθόν του, στη «Ζαμάν» 24.9.06. Και είπε ότι «είναι πράγματα που δεν λέγονται», όταν η εφημερίδα τον ρώτησε για την ένοπλη δράση του ως «μουτζαχίντ» στις επιχειρήσεις μαζί με τις μονάδες εισβολής το 1974. Κερυνειώτες Ε/κ αιχμάλωτοι θυμούνται και τα νταηλίκια του Ταλάτ όταν, ένστολος και οπλισμένος με «Τόμσον», τους έλουσε μια «βραστή ΚΕΑΝ» στον αστυνομικό σταθμό Κερύνειας, που ψοφισμένοι της δίψας τού ζήτησαν νερό!
Ο ΛΟΧΙΑΣ Χατζί Κιοφέν της διμοιρίας ΠΑΟ του 61 Συντάγματος της 28ης Μεραρχίας του στρατού εισβολής, με διοικητή τον συνταγματάρχη Χουσνού Εμεκλί και λοχαγό τον Τουφάν Σανλί, στη δική του μαρτυρία για τις εν ψυχρώ εκτελέσεις Αιχμαλώτων το 1974, περιγράφει ότι «οι παραστρατιωτικές ομάδες των Τ/κ, οι λεγόμενοι Μουτζαχίντ της ΤΜΤ, ήταν αιμοβόροι και απάνθρωποι, σάπιοι πέρα για πέρα, γεμάτοι μίσος και σκληρότητα… Οι Μουτζαχίντ κυρίως, αλλά και μερικοί αξιωματικοί, δολοφονούσαν και βίαζαν σε όλη τη διαδρομή (στις περιοχές Πενταδακτύλου). Περικυκλώσαμε ένα ορεινό χωριό. Δόθηκε εντολή να μαζευτούν οι κάτοικοι στην πλατεία. Ένας λοχίας διάλεξε περίπου 10-15 άτομα από τους συγκεντρωμένους και τους έβαλε στη σειρά κατά μήκος ενός τοίχου. Μεταξύ των ανθρώπων αυτών υπήρχαν και γυναίκες. Αφού τους αφαίρεσαν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά, τις αλυσίδες από το λαιμό, τα ρολόγια από το χέρι, τα λεφτά και τα πολύτιμα πράγματα που είχαν στις τσέπες τους, άρχισαν να τους πυροβολούν χωρίς οίκτο» (Ρ. Άλασορ «Διαταγή: Εκτελέστε τους Αιχμαλώτους!» εκδ. Καστανιώτη σελ. 54). Στο βιβλίο δημοσιεύεται στη σελ. 45 και φωτοτυπία της τουρκικής ταυτότητας του Haci Kofen ως «ήρωα - βετεράνου» της τουρκικής εισβολής…

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ώστε το κότζαμ «καθηγητηλίκκι» και δη του «Παν/μίου της Οξφόρδης» του δόκτορος των «σφαγών 1963-64» της κότζαμ κυβερνώσας «Χαραυγής», περί ου τα μάλα ενθουσιάστηκαν οι τουρκικές εφημερίδες, ήταν, τελικά, ένα «visiting fellow» στο St. Cross College της Οξφόρδης; Σαν να πούμε δεύτερο νούμερο θαλαμοφύλακας που παριστάνει τον… ταγματάρχη; Μέχρι και περί… «ομαδικού τάφου 20 περίπου Τ/κ, στον Αγ. Βασίλειο τον Ιανουάριο του 1964», περιεχόμενο δοκτοράτης Ακελικής επιστημονικότητος, που διαψεύδει η ίδια η τότε «Χαραυγή» της 14.1.1964;

http://www.sigmalive.com/simerini

Η "ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ" ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ??

2η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΥΕΝ, ΠΟΙΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΕΕΠ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
Παρασκευά ΣΑΛΙΒΕΡΕ,
Εκτός των εισαγγελιών, πρωτοδικών Πειραιά και ναυτοδικείου Πειραιά, στις οποίες εισαγγελίες τα ψευδή στοιχεία που απέστελνες γίνονταν παραδόξως αποδεκτά, η "χάρη σου" και το θράσος το οποίο σε διακατείχε, σου έδωσαν το δικαίωμα να στείλεις ψευδή και κατάπτυστα στοιχεία κατά Θεσσαλονικέων πολιτών και στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μια εισαγγελία όμως στην οποία τα κατάπτυστα ψεύδη σου και οι σκηνοθεσίες σου κατέπεσαν.
Συγκεκριμένα και προκειμένου να καταδικάσεις αδίκως τους, 1) ... , 2) ... , Θεσσαλονικείς πολίτες με το υπ' αριθμόν 281853/01-2005 σήμα προς τον τότε υφιστάμενο σου και μετέπειτα αντικαταστάτη σου, Αντιπλοίαρχο ΛΣ, Ματθαίο ΦΛΩΡΑΚΗ, και καθοδηγώντας τον για το "πως" έπρεπε να λειτουργήσει σχετικά με την υπ' αριθμόν Φ10/1/27-7-2005 αναφορά του προς την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορά η οποία προκάλεσε και τον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στο να ασκήσει διώξεις κατά των προαναφερομένων πολιτών. Τα ψεύδη σου όμως ΣΑΛΙΒΕΡΕ εδώ δεν στηρίχτηκαν αλλά κατέπεσαν. Αποδεικνύεται δε ότι κατέπεσαν τα όχι για πρώτη φορά ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ-ΨΕΥΔΗ υποτιθέμενα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία συνηθίζεις ν' αποστέλεις προς τις εισαγγελίες, με την υπ' αριθμόν 17.426/3.11.2005 ομόφωνη οριστική και τελεσίδικη αθωωτική απόφαση για τους διωχθέντες πολίτες, η οποία εξεδόθη υπό του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Μετά την αθώωση των προαναφερθέντων Θεσσαλονικέων πολιτών, αυτοί δικαιολογημένα εστράφησαν κατά εσού υποβάλοντας την υπ' αριθμόν 5/27.1.2006 στην εισαγγελία του ναυτοδικείου Θεσσαλονίκης. Παρόλη όμως την ταλαιπωρία, τα έξοδα, των αθωωθέντων Θεσσαλονικέων πολιτών και τα ψεύδη που χρησιμοποίησες κατά αυτών, η "ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ" της στρατιωτικής δικαιοσύνης δεν σε "ακούμπησε" καθόλου. Γιατί σε καλύπτουν ΣΑΛΙΒΕΡΕ; Για την "δράση σου και το έργο σου" προήχθης στον βαθμό που βρίσκεσαι σήμερα;
Σύντομα θα επανέλθω για το τρίτο σου ψέμα.
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
189 01 Σαλαμίνα
Τηλ. 697.8120543

ΕΔΩ ΓΗ!!!!...ΚΑΛΕΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!! ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ.....

Επειδή κάποιων έχουν πάρει αέρα τα μυαλά τους από τις δημοσκοπήσεις
ξεχνώντας πως οι δημοσκοπήσεις ελέγχεται αν στις περισσότερες των περιπτώσεων λειτουργούν και ως εργαλεία διαμόρφωσης κλίματος κατά τις ανάγκες αυτών που τις παραγγέλνουν


Το ποσοστό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τους Οικολόγους πως πιστοποιείται πως αναφέρετε στους οικολόγους πράσινους και όχι στους οικολόγους του Βεργή;;;;;;;;

σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών στις τελευταίες Ευρωεκλογές (2004)


οι οικολόγοι-πράσινοι πήραν 0,67% με 40.873 ψήφους
και οι οικολόγοι του Βεργή πήραν ο,54% με 32.956 ψήφους


Στις δημοτικές εκλογές του 2006 στην Αθήνα
Ο Βεργής πήρε 1,43% και 3.935 ψήφους
και οι οικολόγοι-πράσινοι με τον Κρομμύδα πήραν 1,39% με 3.822


Γιατί στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται οικειοποιήστε όλο το ποσοστό που αναφέρετε στην απάντηση "θα ψηφίσω οικολόγους";;;;οεο;;;;;


Greek Alert

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Δείτε το παρακατω βίντεο και αν ξανβγείτε στο μπαλκόνι να καπνίσεται γράφτε μου .... όχι μόνο δεν ξαναβγαίνεις αλλά κόβεις κια το καπνισμά
ΔΕΊΤΕ ΤΟ VIDEO



video


Διαβάστε Περισσότερα...

Άσπρο Γεράκι - Μαύρο Γεράκι το ίδιο πάντα μένει


Τι κι αν εκλέχτηκε ο νέος Δημοκρατικός Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο Μπάρακ Χουσεϊν (!) Ομπάμα, ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος της υπερδύναμης, ο πόλεμος την ίδια πίκρα και τον ίδιο πόνο αφήνει. Ακόμα δεν πρόλαβε να εκλεγεί και δίνει τη συγκατάθεση του για βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν σκοτώνοντας 18 ανθρώπους.

Αν και πέρασε στα ψιλά, λόγω της μεγάλης σφαγής στη Γάζα, ωστόσο υπογραμμίζει έντονα την τακτική του νέου Προέδρου. Δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην στρατηγική Μπους, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Τι κι αν υπόσχεται επιστροφή των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, οι επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν μεγαλώνουν, βάζοντας στο επίκεντρο το Πακιστάν, τον πρώην όπως φαίνεται πιστό σύμμαχο. Ουσιαστικά οι 22.000 στρατιώτες που θα αποχωρήσουν απ το μέτωπο του Ιράκ, θα μεταπηδήσουν στο Αφγανιστάν!! Παράλληλα ο νέος Πρόεδρος ζητά από την Ευρώπη ενισχύσεις στον πόλεμο του Αφγανιστάν μέσω του ΝΑΤΟ. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης λοιπόν...



Ο Ομπάμα δεν θα διστάσει να διατάξει και βομβαρδισμούς μέσα στο Πακιστάν, θέλοντας να προβάλει και το πρόσωπο του αποφασιστικού προέδρου που μπορεί να χρησιμοποιήσει και άλλα μέσα πέραν της διπλωματίας. Αυτά τα χτυπήματα είναι μόνο η αρχή λοιπόν, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι Αμερικανοί σκέφτονται να επιχειρήσουν ακόμη και εισβολή στην ενδοχώρα του Πακιστάν, προς εντοπισμό των κρυσφηγέτων του Οσάμα Μπιν Λάντεν, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι Πακιστανικές Αρχές τον υποθάλπτουν.
Δεν είναι τυχαίο πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μεταξύ άλλων δήλωσε: "Δυστυχώς, ναι, θα υπάρξει αύξηση των απωλειών του Αμερικανικού στρατού, καθώς θα δραστηριοποιηθεί σε πολλές αποστολές".

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η φούσκα φαίνεται πως έχει πλέον ονοματεπώνυμο: Μπάρακ Ομπάμα. Ευχόμαστε να μην βγούμε αληθινοί...

Πηγή Guardian
http://gkaratheodoris.blogspot.com

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ .....ΣΤΟΝ REAL


REAL FM

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??"

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΙΜΙΑ???? ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΕΩΡΟΣ??? ......ΤΡΙΧΕΣ ή ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ "ΣΦΗΝΑΣ"???


ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ.....ΟΤΙ.....29/1/2009 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΑ ΚΑΘ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ " ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ........ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΑ!!!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ "ΑΥΤΟΝΟΜΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΕΟΡΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ....ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η "ΣΦΗΝΑ" ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΨΙΜΑΧΙΩΝ"

1. ΓΕΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..... ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ .........
ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

(http://p12.divshare.com/launch.php?f=6433698&s=d12&e=a)

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ........ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...."ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ"...... ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ.......
2. Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 21:30 ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
(Λέτε να έκανε ο δημοσιογράφος της ΣΦΗΝΑΣ καταδρομική ενέργεια?)


ΥΓ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.....Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΗΚΕ !!!!!