ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.09

Άσπρο Γεράκι - Μαύρο Γεράκι το ίδιο πάντα μένει


Τι κι αν εκλέχτηκε ο νέος Δημοκρατικός Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο Μπάρακ Χουσεϊν (!) Ομπάμα, ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος της υπερδύναμης, ο πόλεμος την ίδια πίκρα και τον ίδιο πόνο αφήνει. Ακόμα δεν πρόλαβε να εκλεγεί και δίνει τη συγκατάθεση του για βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν σκοτώνοντας 18 ανθρώπους.

Αν και πέρασε στα ψιλά, λόγω της μεγάλης σφαγής στη Γάζα, ωστόσο υπογραμμίζει έντονα την τακτική του νέου Προέδρου. Δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην στρατηγική Μπους, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Τι κι αν υπόσχεται επιστροφή των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, οι επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν μεγαλώνουν, βάζοντας στο επίκεντρο το Πακιστάν, τον πρώην όπως φαίνεται πιστό σύμμαχο. Ουσιαστικά οι 22.000 στρατιώτες που θα αποχωρήσουν απ το μέτωπο του Ιράκ, θα μεταπηδήσουν στο Αφγανιστάν!! Παράλληλα ο νέος Πρόεδρος ζητά από την Ευρώπη ενισχύσεις στον πόλεμο του Αφγανιστάν μέσω του ΝΑΤΟ. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης λοιπόν...



Ο Ομπάμα δεν θα διστάσει να διατάξει και βομβαρδισμούς μέσα στο Πακιστάν, θέλοντας να προβάλει και το πρόσωπο του αποφασιστικού προέδρου που μπορεί να χρησιμοποιήσει και άλλα μέσα πέραν της διπλωματίας. Αυτά τα χτυπήματα είναι μόνο η αρχή λοιπόν, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι Αμερικανοί σκέφτονται να επιχειρήσουν ακόμη και εισβολή στην ενδοχώρα του Πακιστάν, προς εντοπισμό των κρυσφηγέτων του Οσάμα Μπιν Λάντεν, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες ότι οι Πακιστανικές Αρχές τον υποθάλπτουν.
Δεν είναι τυχαίο πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μεταξύ άλλων δήλωσε: "Δυστυχώς, ναι, θα υπάρξει αύξηση των απωλειών του Αμερικανικού στρατού, καθώς θα δραστηριοποιηθεί σε πολλές αποστολές".

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η φούσκα φαίνεται πως έχει πλέον ονοματεπώνυμο: Μπάρακ Ομπάμα. Ευχόμαστε να μην βγούμε αληθινοί...

Πηγή Guardian
http://gkaratheodoris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: