ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.09

ΙΜΙΑ???? ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΕΩΡΟΣ??? ......ΤΡΙΧΕΣ ή ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ "ΣΦΗΝΑΣ"???


ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ.....ΟΤΙ.....29/1/2009 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΑ ΚΑΘ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ " ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ........ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΑ!!!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ "ΑΥΤΟΝΟΜΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΕΟΡΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ....ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η "ΣΦΗΝΑ" ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΨΙΜΑΧΙΩΝ"

1. ΓΕΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..... ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ .........
ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

(http://p12.divshare.com/launch.php?f=6433698&s=d12&e=a)

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ........ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...."ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ"...... ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ.......
2. Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 21:30 ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
(Λέτε να έκανε ο δημοσιογράφος της ΣΦΗΝΑΣ καταδρομική ενέργεια?)


ΥΓ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.....Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΗΚΕ !!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: