ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.09

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ !!!!!..ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΣΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"???"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

άρθρο 103,παράγ.3,ν.3079/2002 [εφημερίδα κυβερνήσεως αρ.φύλλου 311/10-12-2002


Υπουργέ Ναυτιλίας - Αναστάσιε Παπαληγούρα. Παρά το ότι διετέλεσες και Υπουργός Δικαιοσύνης, ώστε να γνωρίζεις την υποχρέωσή σου να απαντάς

- όπως επιβάλλεται - στις έγγραφες και ενυπόγραφες δεκάδες καταγγελίες μου, τις πέταξες στον «κάλαθο των αχρήστων», χωρίς ποτέ να με ενημερώσεις – ως όφειλες και βάσει των ισχυουσών διατάξεων – για την πορείαν των.

Προφανώς δεν έχεις ακόμη αντιληφθεί ότι τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΑΙ σαν ιδιώτες ή σαν ιθαγενείς αποικίας. Στο από 30/09/2008 επισυναπτόμενο έγγραφό μου, κατήγγειλα και σου γνώρισα την παράνομη δραστηριότητα υψηλόβαθμων απόστρατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι και παρά τις ρητές διατάξεις του Νόμου που αναφέρονται στην εφημερίδα Κυβερνήσεως, αριθμός φύλλου 311/10-12-2002,άρθρο 103,παράγραφος 3, την οποίαν προφανώς αγνοείς και παρ’ ότι χρημάτισες υπουργός δικαιοσύνης, όχι μόνον δεν έπραξες αυτά που ήσουν υποχρεωμένος να πράξεις – όπως και η εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά που δεν έπραξε – αλλά επέλεξες την ταφήν τους, - όπως επέλεξε να τις θάψει και η εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά – προκειμένου να συγκαλείψετε τα όσα ποινικά αδικήματα έχουν διαπράξει και συνεχίζουν να διαπράττουν οι δίκλαροι – ένστολοι – απόστρατοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος.

Που πέραν των όσων άλλων, με τις ενέργειές σου αυτές Υπουργέ Ναυτιλίας Παπαληγούρα, προκαλείς την θλίψη, καταγράφοντας την κοινωνική σου ευαισθησία, ότι με τις παράνομες αυτές ενέργειές τους, «ΔΕΧΕΣΑΙ» να «ΣΤΕΡΟΥΝ» το ψωμί από πεινασμένους συνανθρώπους μας.

Συνυπεύθυνος της συγκάλυψης όλων αυτών των παρανομιών είναι ο γνωστός για την δράση και το έργον του Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Παρασκευάς, ο οποίος σαν προιστάμενος του γραφείου εσωτερικών υποθέσεων, με έργο την συγκάλυψη του οργανωμένου εγκλήματος στο Λιμενικό Σώμα και τα εγνώριζε αλλά και είχε υποχρέωση να τα γνωρίσει σε εσένα, καθώς και στην εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

Και βεβαίως αυτά που συγκαλύψατε όλοι εσείς, « ενεργώντας από κοινού και για την επίτευξη ίδιων σκοπών», καταγγέλλω δημόσια κατ’ ονομάζοντάς τους, εκτελώντας δια μίαν ακόμη φορά, «το χρέος πολίτη προς την ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Κατωτέρω παραθέτω την λίστα των «χαμηλοσυνταξιούχων»,οι οποίοι αφού «άρπαξαν» και ένα… «ασήμαντο – χαμηλό» εφ’ άπαξ, αρπάζουν τώρα και την μπουκιά από το στόμα ανέργων και πεινασμένων.

1.- ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗΣ [πρώην αρχηγός Λ.Σ.] Εργάζεται στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών(κατά σύμπτωση &εφοπλιστής)

2.- ΣΥΡΙΓΟΣ Ανδρ.[πρώην αρχηγός Λ.Σ.] Εργαζώταν στην Προστασία Εθνικής υπηρεσίας περιβάλλοντος

3.- ΠΙΤΤΑΡΑΣ Χρήσ.[ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ.] Εργάζεται στην Προστασία Εθνικής υπηρεσίας περιβάλλοντος

4.- ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ Ν.[Ναύαρχος Λ.Σ.] Εργάζεται στην Ένωση Ακτοπλόων

5.- ΜΑΝΤΖΑΦΟΣ [πρώην Διευθυντής ΚΕΕΠ] Εργάζεται στον Αγγλικό Νηογνώμονα

6.- ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ[πρώην Δ/ντής ΚΕΕΠ] Εργάζεται στον Γαλλικό Νηογνώμονα

7.- ΖΟΥΛΟΣ [πρώην Δ/ντής ΚΕΕΠ] Εργάζεται στον Ελληνικό Νηογνώμονα

8.- ΡΙΤΣΟΣ [ πρών Δ/ντής ΚΕΕΠ] Μέχρι πρότεινως στον Ελληνικό Νηογνώμονα

9.-ΛΑΜΠΡΟΥ[πρώην κλαδάρχης ΚΕΕΠ] Εργάζεται στην εταιρεία ΑΝΑΝGEL

10.-ΔΟΥΜΑΝΗΣ [πρώην κλαδάρχης ΚΕΕΠ] Εργάζεται στην εταιρεία KRISTEN

11.-ΓΙΟΜΕΛΑΚΗΣ[πρώην κλαδάρχης ΚΕΕΠ] Εργάζεται στον Ελληνικό Νηογνώμονα

12.-ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ[πρώην Δ/ντής ΚΕΕΠ &Δ/ντής ασφαλείας Ναυσιπλοίας] Εργαζώταν στην ΑΝΕΚ και τώρα στην ένωση ακτοπλόων

13.-ΤΕΤΡΑΔΗΣ Εργάζεται σε πρακτορείο Ναυτικών διεκπεραιώσεων

Δεκάδες ακόμη απόστρατοι - υψολόβαθμοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος εργάζονται σε επιτελικές θέσεις των ναυτιλιακών εταιρειών,

των οποίων τα ονόματα δεν τα έχω πρόχειρα αυτή την στιγμή, μια και φυλάσσονται μαζί με άλλα πολύτιμα έγγραφα σε θυρίδα τραπεζική, για λόγους ασφαλείας. Θα αναφέρω όμως στο αναγνωστικό μου κοινό, τις εταιρείες που εργάζονται Υπουργέ μου και είναι πολύ εύκολο πλέον να μάθετε – εσύ και η εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά - τα ονόματά τους και τις… «πενιχρές» αμοιβές τους.

Διευθυντικές θέσεις κατέχουν υποναύαρχοι & αντιναύαρχοι, στον όμιλο Λάτση, στην MSO του ομίλου Θεοδωρίκα, στην Hellas Flying Dolphins, στην εταιρεία Νηρεύς του Λαιμού, στην εταιρεία Thenamaris, στην Ένωση ρυμουλκών και ναυαγωσωστικών, στην ένωση ναυτικών πρακτόρων και εφοπλιστών, στην ένωση εφοπλιστών με έδρα το Λονδίνο(στο γνωστό Committee),αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους Νηογνώμονες (δυό – τρείς ιδιαίτερα στον Ελληνικό, την εταιρεία που ελέγχει την αξιοπλοία των πλοίων που υπάγονται σε αυτήν.)

΄Ολη η αφρόκρεμα των Ναυάρχων εν ολίγοις, βρίσκουν δουλειές στις εταιρείες τις οποίες ως στελέχη του ΥΕΝ είχαν καθήκον να ελέγχουν!!!

«Ο σημερινός δηλαδή ελεγκτής,είναι ο αυριανός υπάλληλος της Ναυτιλιακής εταιρείας.»

Το παρών έγγραφον υπέχει θέση εξώδικου – μηνυτήριας αναφοράς.

Νέα Σμύρνη,27/01/2009

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Τ.Θ.76168 – Τ.Κ.17110

Νέα Σμύρνη

Τηλ:6947-692453

Κοινοποίηση:Ναυτοδικείο Πειραιά[ φαξ:210 4286530]

Δεν υπάρχουν σχόλια: