ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

Η "ΑΠΑΤΗ" ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ........ΕΓΙΝΕ "ΝΙΚΗ"........


ΣΗΜΕΡΑ 27/1/2008…ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALTER …..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ.......

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ …. «ΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ….ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ……» ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ……

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ….ΤΟ «ΔΟΥΛΕΜΑ» ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ….. ΟΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ….

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΚΑΡΕΚΛΑΣ»ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ………….

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΙΚΗ??????

ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ….. ΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ Η «ΛΥΣΗ» «ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ» ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.......ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΠΑΤΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ …ΤΟΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ … ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»??????

Η ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ…..

ΑΠΑΤΗ = ΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ….ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ Η «ΛΥΣΗ» ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ???? ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ!!!!!

ΤΟ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΜΠΑΓΙΟΚΟ» ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ……….ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ………..

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ …Η ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ???

ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ …..ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.. ………. ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ …ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ….. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ…

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Γιολβας: τον τόπο τον κυβερνούν προδότες

προσέξτε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού τις συζήτησις από Φουράκη και Παλμο

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html