ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ «ΝΕΑΣ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ….ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ «ΕΣΩ» ΚΑΙ........ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ….. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΟ ΜΠΛΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ…………

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ EDAM......ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΤΙΚΗ????

ΤΟ ΜΠΛΟΚ http://krogias.blogspot.com/2009/01/blog-post_8884.html ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ..... ΑΝΑΦΕΡΕΙ…. «….Ανακριβής, γιατί ως Διευθύντρια (Μέχρι το καλοκαίρι του 2007) του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, η Κατσέλη τοποθετήθηκε ως επίτιμο μέλος επιστημονικών συμβουλίων πολλών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Ένα από αυτά τα κέντρα ήταν και το τουρκικό EDAM.
H Τουρκία, άλλωστε, είναι χώρα μέλος του ΟΟΣΑ.

Η σχέση αυτή της Κατσέλη με τους όλους αυτούς τους οργανισμούς και κέντρα έληξε όπως ακριβώς άρχισε. Αυτομάτως. Όταν δηλαδή έληξε η σχέση της και αποχώρησε από το Κέντρο Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ.

Τώρα, εάν το συγκεκριμένο Ινστιτούτο δεν επικαιροποίησε την λίστα των συμβούλων του, ή την κρατάει για λόγους πρεστίζ, δικό του θέμα……

Τουτέστιν η κυρία ΚΑΤΣΕΛΗ είναι εκτός EDAM…. Από το 2007…….

ΛΗΜΕΡΙ: ΕΚΤΟΣ...EDAM......ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ………….

3 σχόλια:

blogger είπε...

Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Και για νάχουμε το καλό ερώτημα. Όταν ήταν μέλος
ΠΟΙΟΣ πλήρωνε έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, κ.λ.π.;
ΠΟΙΑ ήταν η στάση της στην EDAM πάνω σε ανθελληνικές αποφάσεις υπέρ της Τουρκίας;
ΓΙΑΤΙ δεν ζητάει τη διαγραφή της απο την ιστοσελλίδα της EDAM?
ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την EDAM για τα όσα ανθελληνικά έλεγε και λέει;
ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ κι όλας με τα διάφορα, ινστιτούτα, παρατηρητήρια κλπ ανθελληνικά παραμαγαζα έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κρόγιας ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ; Να μας πει και για τον άλλο φιλότουρκο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τον κ. ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΤΑΤΖΗ που ζητάει απο τους τούρκους να έρθουν να ελευθερώσουν την τουρκική μειονότητα της Θράκης απο τους Ελληνες και είναι "ΕΛΛΗΝΑΣ" Βουλευτής ε;
ρε δε πάνε να μη πω που ;ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ