ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.09

Οι σιωνιστές συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς και η Αντίσταση κατατροπώνει τα ναζιστικά κτήνη

Και σήμερα το πρωί, όπως και χθες, πολεμικά αεροσκάφη F16 της ισραηλινής αεροπορίας επιτέθηκαν στην πόλη της Ράφα και βομβάρδισαν στα σύνορα με την Αίγυπτο, με πρόσχημα τα «λαγούμια» και ρουκέτα που εκτοξεύτηκε προς το Ισραήλ.
Χθες, οι ταξιαρχίες al-Qassam, το στρατιωτικό τμήμα της «Χαμάς», αντιστάθηκαν και απέτρεψαν διείσδυση των επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στα Παλαιστινιακά εδάφη, στην περιοχή al-Magazi (
κέντρο Λουρίδας Γάζας).
Η επίθεση των ναζί ξεκίνησε από το στρατόπεδο Abu Safiyah, με 3 τανκ και 2 μπουλντόζες, διείσδυσαν στο έδαφος της Παλαιστίνης καταστρέφοντας γεωργικές καλλιέργειες και προσπάθησαν να πλησιάσουν σχολείο στην πόλη al-Masdar.
Για μία ακόμη φορά ΟΗΕ, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι μόνον στηρίζουν τη συνεχιζόμενη επίθεση γενοκτονία των ναζιστικών ισραηλινών γουρουνιών, αλλά και προσπαθούν να ενισχύσουν διασπαστικές τάσεις στο εσωτερικό των Παλαιστινίων, χωρίς αποτέλεσμα.
Η υποκρισία των «πολιτισμένων» της δύσης έχει πλέον αποκαλυφθεί!
Αφού διεξήχθηκαν δημοκρατικές εκλογές με την επίβλεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όταν ο λαός τίμησε με την ψήφο του τη «Χαμάς», οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι απέκλεισαν με διετές δολοφονικό εμπάργκο τη Γάζα.
Ο λαός δεν λύγισε με το εμπάργκο των «πολιτισμένων». Έτσι, αφού ο λαός δεν ψηφίζει σύμφωνα με τις «ορέξεις» των «πολιτισμένων», κι αφού δεν μπορούν ν’ αλλάξουν το λαό, προχωρούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ στην ιστορία της Ευρώπης!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: