ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.09

STOP CATERPILLAR NELLA NOSTRA UNIVERSITÀ

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Πάρμας στην Ιταλία ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα εργαστήρια του Πολυτεχνείου (VisLab), που για 15 χρόνια διεξάγουν έρευνες υψηλής τεχνολογίας με διεθνή χρηματοδότηση (Ιταλία, Ε.Ε., Ασία και κυρίως ΗΠΑ)
Ο λόγος;
Το ερευνητικό κέντρο VisLab, του Πανεπιστημίου της Πάρμας, τον Ιούλη του 2008 υπόγραψε 10ετή συμφωνία διεθνούς ερευνητικής συνεργασίας μα την αμερικανική πολυεθνική Caterpillar. Συνεπώς το Πανεπιστήμιο γίνεται συνένοχο της εταιρίας Caterpillar που προμηθεύει με εξελιγμένη τεχνολογία τον ισραηλινό στρατό και κατά συνέπεια κάνει χρήση φονικών όπλων εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Κατάληψης οι Ιταλοί φοιτητές επισημαίνουν, μεταξύ άλλων:
«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το γεγονός του ότι το δικό μας Πανεπιστήμιο εξυπηρετεί μια εταιρία που κερδίζει χρήματα από τον πόλεμο και ευθύνεται για περισσότερα από 40 χρόνια, για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλημάτων πολέμου στην Παλαιστίνη.
Για αυτό απαιτούμε:
- Το Πανεπιστήμιο της Πάρμας να διακόψει κάθε σχέση με την Caterpillar…
- Το εργαστήριο VisLab της Πολυτεχνικής Σχολής να διακόψει κάθε συνεργασία με την Caterpillar Inc, απαρνούμενοι το 10ετές πρόγραμμα Master Agreement, που υπογράφηκε την 1η Ιούλη 2008
- Να δοθεί στη δημοσιότητα, σε όλους τους φοιτητές και ερευνητές το πλήρες περιεχόμενο του «προγράμματος VisLab»…»
Να σημειώσουμε ότι παραμένουν απόρρητα πολλά σημεία του ερευνητικού «πανεπιστημιακού» προγράμματος, όπως διαπιστώνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα VisLab.
Μποϊκοτάζ στα προϊόντα των ναζί, μποϊκοτάζ σε κάθε εταιρία συνεργάζεται με τους ναζί, ας χτυπήσουμε τα γουρούνια εκεί που τους πονάει: χρήμα-κέρδος!
Οι Ιταλοί φοιτητές δείχνουν το δρόμο!
Αντίσταση παντού! Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού είναι αγώνας όλων των Ελεύθερων Ανθρώπων!
Για συμπαράσταση στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Πάρμας: stopcaterpillarunipr@gmail.com


* Στην Ελλάδα ποιες «δημόσιες υπηρεσίες» έχουν συμφωνίες και πληρώνουν αδρά τους ναζί του Ισραήλ;
Πόσο ευαίσθητοι τομείς του Ελληνικού Δημοσίου έχουν «ανατεθεί» στους ναζί του Ισραήλ;
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: