ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.09

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Όπως και στην espresso, οι αποκαλύψεις για το βρώμικο κύκλωμα των παιδεραστών, συνεχίστηκαν με νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το http://www.zougla.gr/ του ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Με την δημοσιογραφική έρευνα αποδείχθηκε, ότι από τον Μάρτιο του 2007, ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, είχε διορίσει τον έναν από τους παιδόφιλους, τον Αθλητίατρο-Αγγειοχειρουργό ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, στη θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΙΚΠΑ Βούλας!!! Στο ίδιο Ίδρυμα ο παιδόφιλος γιατρός ήταν και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής που επέλεγε τα παιδιά για εισαγωγή στο ίδρυμα!!! Την είδηση επιβεβαίωσε στη ΖΟΥΓΚΛΑ και ο Πρόεδρος των εργαζόμενων του ΠΙΚΠΑ Βούλας, κ. Στάθης Καρράς.

--Στο ίδιο κύκλωμα των ανώμαλων παιδεραστών, ανήκουν σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές έρευνες, ο αρχιμανδρίτης ΦΩΤΗΣ ΜΑΚΡΥΣΤΑΘΗΣ (φωτό από εφημ. espresso), ο εργαζόμενος στο μετρό σαν μηχανικός ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ 52 χρονών, ο εισαγωγέας γαλακτοκομικών ΦΑΙΔΩΝ ΧΑΣΙΩΤΗΣ 48 χρονών, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 29 χρονών, ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στη Πάτρα, ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στο Πανόραμα Θeσσαλονόκης, ένας 36χρονος άνεργος Βορειοηπεορώτης που έμενε στη Θεσσαλονίκη κι ένας 41χρονος Πολιτικός Μηχανικός που εργαζόταν σαν DJ στη Μύκονο.
-- Εδώ, ένα μπράβο στα αστυνομικά όργανα που έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ευχόμαστε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στη δουλειά τους όλα τα όργανα.
-- Εδώ, ένα μπράβο στην εφημερίδα espresso για την επιτυχία και
-- Εδώ, ένα μπράβο στη Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τη δική του νέα επιτυχία,
--- και χίλια μπράβο σε όσους συνέβαλαν στο ξεβρώμισμα χωρίς να φαίνεται ο κόπος τους.
Δημητράκη Αβραμόπουλε, πάλι αναξεταστέος έμεινες.
http://avragioz.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: