ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.09

TEST......ΑΝΤΟΧΗΣ!!

ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ...ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΥΠ.Ο.Ο...... Η ΠΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΕΙ ..ΤΡΑΓΙΚΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ .... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!
ΤΑ "ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΕΡΓΑΣΤΟΥΝ" ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.Ο.Ο.
Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!!



Φόρος με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ
Νέου τύπου τεκμήρια για Ι.Χ., κύρια και εξοχική κατοικία και σκάφη αναψυχής προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, ενώ υποψήφιες ως νέα τεκμήρια διαβίωσης είναι μια σειρά από δαπάνες των φορολογουμένων, όπως είναι τα δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων, οι πληρωμές για την εξυπηρέτηση πιστωτικών καρτών, τα ασφάλιστρα και οι καταναλωτικές δαπάνες των φορολογουμένων που δηλώνονται στη φορολογική δήλωση.

Eπιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο!


TO ΠEPAΣMENO Σάββατο, φερέφωνα των εν Aθήναις μετέδωσαν ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν - μεταξύ μεσογειακής αναιμίας και άλλων νόσων - και το Kυπριακό. Aλλά, η αλήθεια ήρθε την επομένη διά στόματος του κ. Tζεμ, ειπόντος ότι το θέμα αυτό δε συνεζητήθη και εξηγήσαντος ότι: «Tο Kυπριακό είναι προβληματικό θέμα και για τις δύο πλευρές». Tο γνωρίζουμε...
Η ΠEPAITEPΩ αδελφοποίηση Γ. Παπανδρέου και I. Tζεμ προχωρεί κανονικότατα, με συμφωνίες και γλέντια στις δύο όχθες του Aιγαίου, υπό τους «ήχους αυλητρίδων», όπως παραδίδει ο Aρχαίος ιστορικός, αναφερόμενος στην κατεδάφιση των Mακρών Tειχών των Aθηνών. Oι δύο πλήρως αδελφοποιηθέντες υπουργοί Eξωτερικών έκαμαν ένα «θετικόν απολογισμό» των μέχρι τώρα προσεγγίσεών τους. Διερωτάται, όμως, ο απλούς πολίτης, ο αμύητος στα μυστήρια της υψηλής διπλωματίας, αλλά και αλλεργικός στην πολιτική των «τεμενάδων», πόσο «θετικός» είναι αυτός ο απολογισμός, όταν αποδίδει εξακολουθητικώς αποτελέσματα μόνον υπέρ της Tουρκίας και όταν οι διμερείς διάλογοι διεξάγονται υπό την πίεση πολυεπίπεδων και κλιμακούμενων τελεσιγράφων της Άγκυρας.
XAPAΣ ευαγγέλια! Oι δύο υπουργοί συμφώνησαν, λέει, να εγκαταστήσουν μεταξύ τους «κόκκινη» τηλεφωνική γραμμή, να επεκτείνουν τις θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές, να καταπολεμήσουν τη μεσογειακή αναιμία, να θεμελιώσουν την πολιτιστική συνεργασία και να ενεργήσουν από κοινού σεισμικές έρευνες. Όχι, το τελευταίο δεν παραπέμπει στις υποχθόνιες κακουργίες του Eγκέλαδου, αλλά σαφώς εννοεί τις ελληνοτουρκικές πετρελαϊκές έρευνες επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας του Aιγαίου. Eπειδή οι Tούρκοι απέκρυψαν... σεμνώς την πραγματική πρόθεσή τους, έγινε σαφέστερος ο κ. Γ. Παπανδρέου, που δήλωσε ότι «δεν έχουμε φθάσει ακόμη στο σημείο να κάνουμε σεισμικές έρευνες στο Aιγαίο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει»...
AΠO 25 περίπου ετών, οι Aμερικανοί πιέζουν για συνεκμετάλλευση του πετρελαϊκού πλούτου του Aιγαίου, έναν ακόμη ευφημισμό της διχοτομήσεως του Aρχιπελάγους. Mάλλον προς τα εκεί οδηγούνται τα πράγματα. Eπειδή, όμως, προχθές ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του A. Παπανδρέου, την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου τίμησε το πρωί με την παρουσία του στο θρησκευτικό μνημόσυνο και το απόγευμα με το... επιμνημόσυνο ζεϊμπέκικο, που αφιέρωσε στον πατέρα του, υπό τα παλαμάκια του κ. Tζεμ, συνάδει να θυμίσουμε ότι: Στις 24.6.1985, ο A. Παπανδρέου τόνιζε στη Bουλή: «Aκούω καμιά φορά μια περίεργη φράση: Mα το θέλει ο Θεός να έχει η Tουρκία μονάχα 3% από την υφαλοκρηπίδα; Δεν ξέρω, τι θέλει ο Θεός, αλλά τυχαίνει τα 97% να ανήκουν στην Eλλάδα και έργο της Kυβέρνησης είναι να προασπίσει τα εθνικά δικαιώματα».
O κ. TZEM, συναινούντος και επινεύοντος του κ. Γ. Παπανδρέου, ανέπτυξε προχθές το τρίπτυχο της πολιτικής του: «Aσφάλεια - ψωμί - άνθρωπος». Xωρίς να διακοπεί από το συνομιλητή του, ο Tούρκος υπουργός εξήγησε: «Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα σημαντικότερο από αυτά τα τρία». «Kαι το Kυπριακό;», θα διερωτηθεί όποιος αφελής πίστεψε στις εξ Aθηνών διακηρύξεις ότι «η Kύπρος ήταν για μας και παραμένει το πρώτο εθνικό θέμα». H Kύπρος, όπως και άλλοτε έδειξε και απέδειξε η «Σημερινή», δεν υπάρχει ουσιαστικώς στο λεξιλόγιο του κ. Σημίτη και των συνεργατών του. Άλλωστε οι Tούρκοι τούς απαγορεύουν έστω και να προφέρουν την... άσεμνη λέξη «Kύπρος»!
TO ΠEPAΣMENO Σάββατο, φερέφωνα των εν Aθήναις μετέδωσαν ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν - μεταξύ μεσογειακής αναιμίας και άλλων νόσων - και το Kυπριακό. Aλλά, η αλήθεια ήρθε την επομένη διά στόματος του κ. Tζεμ, ειπόντος ότι το θέμα αυτό δε συνεζητήθη και εξηγήσαντος ότι: «Tο Kυπριακό είναι προβληματικό θέμα και για τις δύο πλευρές». Tο γνωρίζουμε...
EΠEIΔH, όμως, διανύουμε τα μεθεόρτια του μνημοσύνου του A. Παπανδρέου, ας επιτραπεί στη «Σημερινή» να τελέσει αύριο το δικό της ιδιότυπο μνημόσυνο, λίαν χρήσιμο, όπως νομίζουμε, στους απογόνους και επιγόνους του...
Από τη Σημερινή της 26ης Ιουνίου 2001

O αγαπητός φίλος Vripol έχει ένα ρητό του Γκαίτε εάν η λήθη είναι αρετή η μνήμη είναι χρέος.Να θυμήσω ότι την ίδια μέρα οστά Ελδυκάριου Ελληνα παραδιδόνταν μετά απο έτη στην οικογένεια του. Οστά Ελληνα που υπερασπίστηκε τα δίκαια της φυλής του απέναντι στον βάρβαρο λεηλάτη και σε κάθε γραικύλλο οσφυοκάμπτη.
infognomonpolitics

σύννεφο και καρύδια... ( Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ......ΤΑΜΑΜ...ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ)


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΑΝ ΤΟ GALOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ!

87__psifhsan_nai_na_anoixei_h_xalkh.png
Με την συντριπτική παγκόσμια κοινή γνώμη να τάσσεται με 87% υπέρ του να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης οι υπεύθυνοι του CNN Turk σταματείσαν την διεξαγωγή του ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος φοβούμενοι το τελικό αποτέλεσμα που έρχονταν...
Εδώ και δυο 24ωρα μετά το δραματικό email του Αρχιμανδρίτη και Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Θρόνου π.Ελπιδοφόρου (Λαμπριανίδη) κινητοποιήθηκε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο και με το κάλεσμα κυρίως του Greek American News Agency το αποτέλεσμα άλλαξε δραματικά υπέρ του δίκαιου αιτήματος να ανοίξει η Σχολή του Γένους.Ψήφισαν 6724 και από αυτούς οι 5829 τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος να ανοίξει και μόνον οι 895 απάντεισαν να μην ανοίξει!
Το ερώτημα που τώρα τίθεται είναι αν οι φίλοι μας γείτονες της Τουρκίας θα λάβουν υπόψη τους αυτή την σφυγομέτρηση ή θα την πετάξουν στον κάλαθο των αχρείστων... Ιδωμεν...

Η δήθεν επισήμανση από τα ελληνικά κόμματα των αδιεξόδων των νέων μας των 700 ευρώ (λίγοι τα έχουν και αυτά) είναι μία τεράστια υποκρισία.

ΓΕΝΙΑ 700 €
paideia

Το ΠΑΣΟΚ "κατηγορεί" τον Ιωαννίδη για το ντόπινγκ


Το ντόπινγκ δεν είναι απλά μία αθλητική υπόθεση. Δεν αφορά μόνο τους αθλητές και τις ομοσπονδίες, αλλά έγινε θέμα και πολιτικής αντιπαράθεσης.
Ο τομέας αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον Γιάννη Ιωαννίδη για κομματικοποίηση του ΕΣΚΑΝ, έλλειψη κονδυλίων, αλλά και απουσία δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου του ντόπινγκ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Για πολλοστή φορά, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε πως θα είναι αμείλικτος απέναντι στα όλο και συχνότερα φαινόμενα ντόπινγκ, και αμέσως μετά, «ένιψε» ως άλλος Πόντιος Πιλάτος «τας χείρας του», επισημαίνοντας πως η ευθύνη βαραίνει το ΕΣΚΑΝ και το Εργαστήριο Ελέγχου Ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, που λειτουργούν... «ανεξάρτητα».
Επιλεκτικά, όμως, ξέχασε να πει πως και οι δύο αυτοί «ανεξάρτητοι» φορείς, κάθε άλλο παρά ανεξάρτητοι είναι στην ουσία.
Tο «ανεξάρτητο» ΕΣΚΑΝ, επτά μήνες μετά την ψήφιση του τελευταίου αθλητικού νόμου, δεν έχει μετατραπεί ούτε σε ΝΠΔΔ (όπως ήταν η πρόταση της κυβέρνησης), ούτε σε ΝΠΙΔ ή σε Ανεξάρτητη Αρχή (όπως ήταν η πρόταση του ΠΑΣΟΚ) και εξακολουθεί να λειτουργεί ως συλλογικό όργανο στη ΓΓΑ, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2009! Το Διοικητικό του Συμβούλιο είναι διορισμένο από τον υπουργό Πολιτισμού και στεγάζεται στον 5ο όροφο της ΓΓΑ.
Η δράση, λοιπόν, του τόσο «ανεξάρτητου» ΕΣΚΑΝ περιορίζεται από τη μία σε «κοκορομαχίες» με το Εργαστήριο Ελέγχου Ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, για το κατά πόσο το δεύτερο ασκεί σωστά τα καθήκοντά του και, από την άλλη, στη δημιουργία μιας ακόμη μεγάλης «μαύρης τρύπας» για το ελληνικό Δημόσιο, καθώς το ΕΣΚΑΝ, από το Δεκέμβριο του 2008 και την κατάργηση των ειδικών λογαριασμών, έχει αναστείλει τις πληρωμές έναντι όλων, με αποτέλεσμα ακόμη και οι δειγματοληψίες να πραγματοποιούνται χάρη στον πατριωτισμό και την υπευθυνότητα των δειγματοληπτών.
Για την αντιμετώπιση του ντόπινγκ, απαιτείται η ανάληψη συντονισμένων δράσεων και, σε αυτές, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν και οι αθλητικές ομοσπονδίες.
Ειδικά αυτές που έχουν πληγεί βαρύτατα τα τελευταία χρόνια, όπως η ΕΟΑΒ.
Οι άνθρωποι της άρσης βαρών πρέπει να βγουν μπροστά και να προασπίσουν το άθλημα, που έκανε στο παρελθόν υπερήφανους όλους τους Έλληνες, κι αυτό γίνεται μόνο με αποφασιστικότητα και ριζικές τομές, και όχι με ανακύκλωση παλαιών πρακτικών.
Σε μια τέτοια προσπάθεια, θα μας βρουν συμπαραστάτες».

Και για να έχετε μία όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Γιάννη Ιωαννίδη που εξέδωσε την 1η Ιουνίου:
«Η θέση μας είναι πάγια και παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διοικήσεις, ιατρικό προσωπικό κ.τ.λ.)ότι ο αγώνας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ θα είναι αμείλικτος και προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Σε ότι αφορά το ΕΣΚΑΝ, λειτουργεί, όπως είναι γνωστό, ανεξάρτητα και δεν παρεμβαίνουμε καθ’οιονδήποτε τρόπο στις διαδικασίες των ελέγχων. Για τη δε συγκρότησή του ακολουθούνται προβλέψεις του αθλητικού νόμου (άρθρο128 ΣΤ). Αντιστοίχως το εργαστήριο ελέγχου ντόπινγκ του ΟΑΚΑ είναι διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA), από τον οποίο ελέγχεται επιστημονικά και στο οποίο δεν μπορούμε να παρέμβουμε.
Οι συνεχείς έλεγχοι αποδεικνύουν τη σταθερή θέση της πολιτείας για καθαρό αθλητισμό και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.
Το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα των αναλύσεων να βγαίνουν άμεσα ώστε και η ΕΟΕ και οι ομοσπονδίες να έχουν εγκαίρως την αναγκαία ενημέρωση».

greek-olympics.

To παρακράτος της κυρα-Στέλλας



Συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στην Γκράβα.

Με τη διευθύντρια του 132ου δημοτικού σχολείου στην Γκράβα, Στέλλα Πρωτονοταρίου, συναντήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε ότι συναντήθηκε με την εκπαιδευτικό προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα που προέκυψε με το σχολείο όπου ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας. Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο σχολείο έχει έντονη πολυπολιτισμική σύνθεση, λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών από άλλες χώρες καταγωγής και γλωσσικές εθνότητες.

«Κατανοούμε πλήρως», τόνισε ο υπουργός, «ότι η κοινωνία μας έχει χρέος να φροντίσει όλους εκείνους οι οποίοι για κάποιο λόγο προσέφυγαν σε εμάς και να προσφέρει παιδεία σε όλους και συνεπώς και σε υπηκόους τρίτων χωρών. Επαναλάβαμε τις απόψεις μας ότι στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται διεθνώς, έχουμε χρέος ως Πολιτεία και ως κοινωνία να ενισχύσουμε τη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Και είναι δική μας ευθύνη να αντιλαμβανόμαστε εγκαίρως τις προκλήσεις που έρχονται, ώστε να τις αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά. Στο συγκεκριμένο ζήτημα της κ. Πρωτονοταρίου επαναλάβαμε ότι το υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί το θέμα του οποίου έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη και γι' αυτό παγίως δεν εμπλέκεται».


Διαβάστε και εδώ για τα κατορθώματα της Αλβανολάγνας Στέλλας


Σχετικά με το κράτος της κυρίας Στέλλας...


Και ερωτάσθε κύριε Άρη:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΘΟΡΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΚΑΙ ΔΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!
epas-epal

Βασιλάκο.. για πες "αλεύρι"...!



Βρε Βασιλάκο μου για πες βρε αγόρι μου ΑΛΕΥΡΙ....
γιατί απ' ότι φαίνεται η μοναχική..μαμακία σε γυρεύει.
Τώρα που σου κλείσανε την εκπομπούλα εσένα και της γυναικούλας σου,
θα σας φάει το μοναχικό απαύτωμα(ναι μωρέ κι εγώ λυπάμαι, δεν φαίνεται;;),
μιας και δεν θα μας τα πρήζεται ΠΛΕΩΝ δημοσίως(δείτε εδώ και τη σχετική ανακοίνωση).

Α.. το καλύτερο δεν το είπαμε..ε;;
Όποιος πλήρωνε ΕΡΤ μέχρι στιγμής τώρα δεν θα έχει να πληρώνει
και τον φίλο μας τον Βασιλάκο!

Άντε αγόρι μου στο καλό τώρα και... ΝΑ ΜΗΝ μας γράψεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!
apolitistosteki

3.7.09

Να μην κάνουμε "καπνό" τα εθνικά μας συμφέροντα


Δεν μπορώ παρά να μην χαμογελάσω όταν βλέπω τα blog posts για την «μη θέση» του κόμματος των οικολόγων για το κάπνισμα ενώ έχουν τόσο σαφείς και δομημένες θέσεις για την «λύση» του προβλήματος της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου.

Αν θυμάμαι καλά, τα οικολογικά κινήματα είναι οι μπροστάρηδες σε θέματα υγείας και προστασίας του πολίτη και του περιβάλλοντος και όχι τόσο θεμάτων μείζονος εξωτερικής πολίτικης. Ίσως και να μην ξέρω βέβαια και να είναι το ανάποδο.

Τον τελευταίο καιρό έχει δυστυχώς γίνει σαφές πόσο μικρή είναι η μνήμη μας και που στρέφονται τα ενδιαφέροντα μας. Σε όλες τις παρέες, στα ΜΜΕ και τα σχόλια των blogs παρουσιάζεται μια Ελλάδα που έχει διχαστεί στο μέγιστο θέμα του .. καπνίσματος.

Και αναρωτιέμαι, αν είχαμε τόση θέρμη στην υποστήριξη των κρίσιμων θεμάτων για την χώρα μας μήπως θα είχαν λυθεί πολλά από τα προβλήματα?

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες που αποκαλύφτηκε επίσημα από το State Department ότι η ΠΓΔΜ είναι μεταξύ των πρώτων χώρων στην Ευρώπη, και η πρώτη χώρα στα Βαλκάνια στη διακίνηση λευκής σαρκός. Δεν είναι μάλιστα μόνο ενδιάμεσος σταθμός αλλά και τελικός προορισμός.

Επειδή πολλές φορές η ορολογία κρύβει την ουσία θα το πω πιο απλά: Γυναίκες και παιδιά, θύματα σωματεμπόρων φτάνουν σε περιοχές του κρατιδίου με κύρια την Γευγελή για να «εργαστούν» στους τοπικούς οίκους ανοχής και τα υπόγεια των καζίνο.

Ας τη θυμηθούμε λίγο την έκθεση, ας σκεφτούμε ποιοι πάνε εκεί και σκορπάνε τα λεφτά τους, ποιοι είναι αυτοί που τα παίρνουν και τι τα κάνουν. Ναι, είναι κυρίως έλληνες που τα σκάνε στη μαφία της Γευγελής η οποία λειτουργεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης των Σκοπιών που τα παίρνει για να κάνει πολιτική κατά της χώρας μας.

Ας μην περιορίζουμε την μαγκιά μας στο που θα ανάψουμε ένα τσιγάρο όταν στα σύνορα μας καίει μια φωτιά εδώ και χρόνια. Κυρίως ας μην στρέφουμε την προσοχή μας όπου θέλουν τα ΜΜΕ κάθε φορά για τα δικά τους συμφέροντα.

Πέτρος Ανδρέου

ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟN ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ



Κυριαν
Ποπη Χριστοδουλιδου

Σχετικα: Σημερινο σου αρθρο, με τιτλο
ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ"

Με ερεθισμα, το σημερινο σου δημοσιευμα, σταθηκα σε καποιο σημειο του σχολιου σου, που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, μια και διερωτασαι για το "τι κανουν οι εισαγγελεις του Ναυτοδικειου, που εχουν κανει τον νομο...."κ ο υ ρ ε λ ο χ α ρ τ ο" κ.λ.π

Θελεις να πιστεψω ο,τι δεν γνωριζεις ποιοι κινουν τα νηματα στο Ναυτοδικειο Πειραια;
Θελεις να πιστεψω ο,τι δεν γνωριζεις την τυχη των απειρο - ελαχιστων προισταμενων του, οταν απετολμησαν να το νοικοκυρεψουν;
Εαν "ΝΑΙ", θα αναφερθω στο αναστημα, στο ηθος και στο εργο ενος προισταμενου της εισαγγελιας του Ναυτοδικειου Πειραια, παραδειγμα προς μιμηση για οσους ασκουν το λειτουργημα του Δικαστη, τον οποιον ειχα την τιμη να γνωρισω τελειως συμπτωματικα.
Ως λεγεται, ηταν αριστουχος με υποτροφια και αρχηγος της ταξης του.
Αρνηθηκε μαλιστα τα οφεληματα της υποτροφιας, παραδιδοντας ενα ακομη μαθημα ηθους, εφ' οσον η οικονομικη κατασταση της οικογενειας του εκαλυπτε τις αναγκες των σπουδων του.
Επι 14 συναπτα χρονια διδασκει στην σχολη της αεροποριας στρατου και οι ετησιες κρισεις των μαθητων του - οπως παντα, με βεβαιωσαν συναδελφοι του - ειναι το "ΑΡΙΣΤΑ"

Οταν ανελαβε τα ηνια του Ναυτοδικειου Πειραια και απετολμησε να το νοικοκυρεψει, οι αξιωματουχοι του Υπουργειου Ναυτιλιας θορυβηθηκαν, μια και δεν συνεπλεε μαζι τους.

Και ιδιαιτερα, "μολις ζητησε με εισαγγελικη παραγγελια την επανεξεταση τεσσαρων υποθεσεων - κατοπιν εγγραφης καταγγελιας του πολιτη Δ.Κ - με την οποιαν κατηγγειλε τον προκατοχο του εισαγγελεα ΔΑΦΝΗ Κωνσταντινο και τους αντιεισαγγελεις ΚΟΝΤΟ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ & ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ οτι τις ειχαν "πνιξει", συγκαλυπτοντας με αυτον τον τροπο το οργανωμενο εγκλημα στις ταξεις του Λιμενικου Σωματος, εχοντας μετατρεψει την Εισαγγελια του Ναυτοδικειου Πειραια σε "Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Ν Ε Κ Ρ Ο Τ Α Φ Ε Ι Ο " ταφης της "αληθειας", οργανωσαν αστραπιαια την εξοντωση του και την μεταθεση του σε διαστημα 8 1/2 ( οκτωμιση) μηνων."!!!!!!!

Τρεις μηνες νωριτερα πανηγυριζε το παρακρατος του Υπουργειου Εμπορικης Ναυτιλιας, εχοντας εξασφαλισει την εξωστρακιση του απο την θεση του Προισταμενου της Εισαγγελιας του Ναυτοδικειου Πειραια, κατι ..........."που δεν γνωριζε ο ιδιος."!!!!

Ηταν ο μονος, που ξεκινησε να καθαρισει την "κοπρο του Αυγεια" απο τα δυο κεντρα εξουσιας. Το Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας & το Ναυτοδικειο Πειραια.

Αυτα προς το παρoν, για εναν ανθρωπο, ο οποιος εχει να προσφερει πολλα στην Πολιτεια, στους πολιτες της και τον νομικο πολιτισμο της χωρας μας.
Και ειναι πολλοι οι πολιτες, που περιμενουν να ενεργησει!

Και το ονομα αυτου: " Θεοδωρος Καστανης" [ Δικαστης Α΄΄ με βαθμο Συνταγματαρχη ]

καπεταν Γιαννης Εμμ.Νομικος

ΠΕΡΙ...ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ.....ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ...Ο ΛΟΓΟΣ


ΑΜΝΗΣΤΙΑ:..λήθη ,συγχώρηση αδικήματος το οποίο διεπράχθηκε κατά της πολιτείας.

Εν όψη της χιονοστιβάδας των "σκιωδών" αποκαλύψεων απο την μεριά Τσουκάτου αλλά και των επαπειλούμενων μέγιστων αποκαλύψεων Χριστοφοράκου για την εμπλοκή των "αυτοδύναμων" 153 πολιτικών προσώπων του κοινοβουλίου οι οποίοι φέρονται ως δωρολήπτες από τις χορηγίες SIEMENS , .........έπεσαν στο τραπέζι για την επιζητούμενη πλέον κάθαρση πολλές προτάσεις ,όπως του κυρίου Μιχαλολιάκου αλλά και σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ,οι οποίες έχουν κοινό σημείο την "ΑΜΝΗΣΤΙΑ" ή πιο υποφερτά την "άλλη" πιο ήπια μεταχείριση αυτών οι οποίοι θα δώσουν πληροφορίες για το σκάνδαλο SIEMENS και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτό.

Οι "νομομαθείς" απεφάνθησαν ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει "ΑΜΝΗΣΤΊΑ" για ποινικά αδικήματα αλλά μόνον για πολιτικές πράξεις ή αδικήματα.
Έτσι σήμερα κι όλας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να "ξεφωνίσει" την πρόταση Παπανδρέου και να την αποκαλέσει ως "πολιτικό πυροτέχνημα" σε αντίθεση βέβαια με την ήπια θέση την οποία πήρε ερωτώμενος για την πρόταση Μιχαλολιάκου.

Σίγουρα για να εφαρμοστεί η πολύ "αμερικάνικη" πρόταση ώστε να δοθεί αμνηστία σε εκείνους που έχουν παρανομήσει αλλά που θα αποκαλύπτουν, είναι στην παρούσα φάση άτοπη και για να εκτελεστεί θα πρέπει πρώτα να νομοθετηθεί.

Εκείνο όμως που αναδεικνύει μια αμφισημότητα ,.... είναι αν στις μέρες μας η κυβέρνηση των επικοινωνιολόγων οι οποίοι έχουν τα ηνία της χώρας στα χέρια τους .... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ......."ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΥΝ"..................

Και όμως το κάνουν ...για να αποδείξουν ακόμη μια φορά ότι η υποκρισία κατακλύζει τους θεομπαίχτες αυτής της κυβέρνησης.

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... 'όλους τους παράνομους αυθαιρετούχους που "κατάκλεψαν" το δημόσιο, τόσο σε γη όσο και σε χρήμα προκειμένου η κυβέρνηση του "Δημοτικού" βάλει κάποια χρήματα στα άδεια ταμεία της.

Ένας τρόπος αμνήστευσης ακολούθησε και η πολιτική Σουφλιά προκειμένου αμνηστεύσει και τον ίδιον με το αυθαίρετό του αλλά και όλους τους άλλους παρανομούντες ποινικά με τις αυθαίρετες κατασκευές τους όταν όλοι οι άλλοι με το σταυρό στο χέρι προσπαθούσαν να στήσουν με κόπο και με κόστος το "τσαρδάκι" τους.


Και σήμερα βγήκαν οι γυμνοσάλιαγκες της κυβέρνησης να μας πείσουν ότι δεν είναι υποκριτές αλλά και ότι έχουν την πολιτική βούληση να δώσουν τέλος στους επίορκους, τάσσοντας όμως υπέρ των επικοινωνιακών τους απόψεων και όχι των λειτουργικών


ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... τις τράπεζες που χρωστούσαν εκατομμύρια ΦΠΑ και έσερναν τους μικροεπαγγελματίες για 300 € στα δικαστήρια ως κλέφτες.

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ..... τα δομημένα ομόλογα

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ.... το χρηματιστήριο

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ....το Βατοπέδι

ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ..... τις Υποκλοπές

Ποιος μπορεί να αντέξει αυτήν την κοροϊδία; ...πόσο ακόμα θα έχουμε συγκρατημένη την αγανάκτηση μας ; ............

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ Μ.



Πριν από λίγο στην εκπομπή "ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ" στον ALPHA ο κ. Τρεμόπουλος με αφορμή επεισόδιο το οποίο περιείχε φραστική επίθεση στο πρόσωπο του από τον κύριο Διονύσιο ΨΩΜΙΑΔΗ κατήγγειλε "ύποπτες συμπεριφορές" οι οποίες συνιστούν απειλές κατά της ζωής του.

Μάλιστα με αφορμή το επεισόδιο ο κ Τρεμόπουλος επεκτάθηκε και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι επανειλημμένα έχει διαπιστώσει δολιοφθορές στα μέσα μετακίνησης τόσο σε αυτόν όσο και συνεργατών του.


Τέλος ο κ. Τρεμόπουλος θεωρεί ότι η Θεσσαλονίκη έχει σταθεί στην ιστορία ως πόλη όπου έγιναν πολλές πολιτικές δολοφονίες και για αυτό μετά από το φραστικό επεισόδιο με εκτοξευόμενες απειλές θεωρεί ότι έπρεπε να καταγγείλει δημόσια τον κίνδυνο κατά της ζωής του.


Συγκεκριμένα ο κ Τρεμόπουλος ισχυρίστηκε ότι η φραστική επίθεση περιείχε "ευθεία απειλή" αφού ο Δ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ του είπε " αν σε πετύχω σε καμιά γωνιά θα σου δείξω" .
===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ "ΜΟΛΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ" ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΠΟΛΚ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ Α' ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΙ "ΑΠΕΙΛΕΣ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ " ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΣΤΟΜΙΣΜΕΝΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

Βρέθηκαν οι απαγωγείς του Παναγόπουλου ;



Εντός των επόμενων ωρών η Ασφάλεια Αττικής θα προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες προερχόμενες από Αστυνομικούς κύκλους.

Ο εφοπλιστής Παναγόπουλος απήχθη στις 12 Ιανουαρίου του 2009 έξω από το σπίτι του στο Καβούρι. Αφέθηκε ελεύθερος οκτώ ήμερες αργότερα, μετά από δραματικές διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με την σύζυγο του κ. Παναγόπουλου. Μετά την καταβολή των λύτρων (30 εκατομμύρια), ο εφοπλιστής εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου στη 1 το πρωί να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

Οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν κατά την διάρκεια των ερευνών τους να ακολουθήσουν το λεγόμενο «μίτο των χρημάτων».Τον Μάρτιο ανευρέθησαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στα ταμεία του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας Ασπροπύργου. Τα τρία χαρτονομίσματα όμως προέρχονταν από τα λύτρα που είχε καταβάλει η σύζυγος του βιομήχανου Μυλωνά, και το τέταρτο από τα λύτρα που δόθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο για την απελευθέρωση του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
foreignpress-gr

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ JACKSON

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ JACKSON

Το "καφενείο" ...εκσυγχρονίστηκε.....Τώρα θα μαθαίνουμε και τα "νέα της tv"


Ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του στην blogόσφαιρα ένα νέο blog η tvland. Στη χώρα της τηλεόρασης , θα βρείτε όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών , τις αγαπημένες σας εκπομπές , τα τηλεπαιχνίδια που σας εντυπωσίασαν,ταινίες που θέλετε να δείτε, νέα από την τηλεόραση, μπόλικο κους κους και ότι άλλο έχει μια tvland που σέβεται τον εαυτό της.

Επισκεφτείτε την
tvland-gr.blogspot.com και δεν θα χάσετε.

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Τα Ελληνικά νοικοκυριά κατέχουν στην Ε.Ε τις τελευταίες θέσεις στην κατανάλωση φυσικού αερίου ,την πρώτη στο πετρέλαιο


Αθήνα/3 / 7 /2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Ελληνικά νοικοκυριά κατέχουν στην Ε.Ε τις τελευταίες θέσεις στην κατανάλωση φυσικού αερίου ,την πρώτη στο πετρέλαιο

Σύμφωνα με στοιχεία της Ε.Ε για το 2007 , που αφορούν την ενεργειακή κατανάλωση στις 27 Χώρες μέλη , ό μέσος όρος κατανάλωσης φυσικού αερίου ανέρχεται στο επίπεδο του 39,8% Το μεγαλύτερο μερίδιο της κατανάλωσης του φυσικού αερίου, διαπιστώθηκε στις Κάτω Χώρες (72%), το Ηνωμένο Βασίλειο (67%), την Ιταλία και την Ουγγαρία ( 57%)

Η ΄Ελλάδα (3,3%) , Σουηδία (0,6%) ,Πορτογαλία .(6,8%) κατέχουν τις τελευταίες θέσεις.

Ο μέσος όρος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ ανέρχεται 24,2%

Για την ηλεκτρική ενέργεια, τα μεγαλύτερα ποσοστά παρατηρούνται στη Μάλτα (70%), Σουηδία (51%) και την Κύπρο (46%). Η ΄Ελλάδα ανέρχεται στην κατανάλωση ενέργειας στο ποσοστό 29%.

Τις τελευταίες θέσεις κατέχουν Ρουμανία ( 11,9%) Πολωνία (12,5%)

Ο μέσος όρος κατανάλωσης πετρελαίου στην ΕΕ ανέρχεται 14,9% .

Η Ελλάδα (50%) είχ3 το μεγαλύτερο μερίδιο της κατανάλωσης πετρελαίου,

ακολουθούμενη από την Ιρλανδία (39%) και την Κύπρο (36%). .

Τις τελευταίες θέσεις κατέχουν Βουλγαρία (1,2%) ,Τσεχία (0,4%)

Πληροφορίες Β.Λύγκας τηλ 6944743962

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ

epistoli_n_marti_pros_jose_manuel_baroso.png

Νικολάος Μάρτης

Πρώην Υπουργός

Πρόεδρος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Καισαρείας 8

115 27, Αθήναι

τηλ.: 210-7778800

Αθήναι, 15 Ιουνίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο της Commission

κ. Jose Emanuel Barozo

Βρυξέλλες

Κύριε Πρόεδρε,

Πληροφορία σε κείμενο της διακεκριμένης δημοσιογράφου κ. Σοφίας Βούλτεψη στην Εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» της 1ης Ιουνίου 2009, ότι η Commission δέχθηκε την εισήγηση το Think Tank European Stability για ελεύθερη κυκλοφορία των Σκοπιανών στην Ε.Ε., δημιουργεί το ερώτημα με ποιο όνομα θα κυκλοφορούν οι Σκοπιανοί στην Ε.Ε.

Επειδή οι Σκοπιανοί δόλια αυτονομάστηκαν Μακεδόνες, εάν εμφανίζονται συνεπώς και γίνονται δεκτοί ως Μακεδόνες, θα αποτελέσει προσβολή του ΟΗΕ και της Commission διότι, ως γνωστόν, το θέμα του ονόματος της Δημοκρατίας των Σκοπίων αποτελεί με απόφαση του ΟΗΕ αντικείμενο διαπραγματεύσεων και δικαιολογημένα θα αντιδράσουν οι Έλληνες. Ασχολούμενος με το θέμα επί δεκαετίες, που το θεωρώ ως την μεγαλύτερη πολιτική και ιστορική απάτη, πιστεύω ότι η Ε.Ε ως Ένωση δημοκρατικών λαών δεν θα αγνοήσει ότι «Ασπίδα της Δημοκρατίας αποτελεί η ιστορική αλήθεια, όσο δυσάρεστη και αν είναι για ορισμένους».

Η ιστορική αλήθεια όμως είναι ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες. Είχαν τα αυτά ιερά των θεών τους με τους άλλους Έλληνες, την αυτή γλώσσα την ελληνική και τους αυτούς θεούς που κατοικία είχαν το Μακεδονικό όρος Όλυμπο. Οι Μακεδόνες λάμβαναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις Αμφικτυονίες, όπου μόνο Έλληνες είχαν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος.

Το βιβλίο μου με τίτλο «FYROM – Το Αντιδημοκρατικό κατάλοιπο της Ευρώπης με το προβληματικό Σύμφωνο Σταθερότητας» το οποίο σας αφιερώνω, έχει 48 αδιάψευστα ντοκουμέντα για την ταυτότητα της Μακεδονίας ως ελληνικής και των Μακεδόνων ως Ελλήνων (όπως δήλωσαν ο Stettinious, Kissinger, Πάπας Ιωάννης Παύλος, κείμενα αρχαίων Ελλήνων, Εβραίων και Ρωμαίων συγγραφέων), την οποία μόνο αφελείς ή ύποπτοι μπορούν να αγνοήσουν.

Ενόψει της αναλήψεως της Προεδρίας της Ε.Ε. από την 1η Ιουλίου 2009 από τη Σουηδία, θα αναφερθώ σε δύο γεγονότα που συνέβησαν στη Σουηδία και επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω και υποχρεώνουν σεβασμό του ατομικού δικαιώματος των Μακεδόνων, δηλαδή της ταυτότητας τους ως Ελλήνων.

Τα γεγονότα που αναφέρονται στο γνωστό και στην Commission βιβλίο μου με τίτλο «Η Συνθήκη του Άμστερνταμ», είναι τα ακόλουθα:

  1. Tο Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων της Σουηδίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Lund και υπογραφή του διακεκριμένου συγγραφέως Staffan Stolpe το 1995 σε μελέτη τους με τίτλο «Η Μακεδονία και η πραγματική ταυτότητα της», αναφέρουν: «Οφείλουμε όλοι και οι Ευρωπαίοι Υπουργοί να συνειδητοποιήσουμε, ότι η Ιστορία της Μακεδονίας είναι βασικό τμήμα, όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της δικής μας ευρωπαϊκής ιστορίας. Οι Μακεδόνες διέδωσαν τον Ελληνικό Πολιτισμό σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι αυτός ο πολιτισμός που μας επηρεάζει μέχρι σήμερα».

  1. Από την επίσημη επίσκεψη στη Σουηδία το 1993 του Βούλγαρου Προέδρου Ζέλεφ, την 20η Ιουνίου 1993 στη Σουηδία, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Σουηδικής Εφημερίδας Svenska Dugbladed για «Μακεδονικό Έθνος» δήλωσε ότι: «Το Μακεδονικό Έθνος που δημιούργησε μετά τον Πόλεμο η Κομιντέρν είναι Έγκλημα του ΤΙΤΟΪΣΜΟΥ και του ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ».

Νίκος Μάρτης

Πρώην Υπουργός


Greek American News Agency

Τούρκος χάκαρε το portal elafonisos.gr


Εικόνα ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί, η εικόνα που αντικρύζει όποιος προσπαθεί από σήμερα το πρωί να επισκεφθεί το portal ενός από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος, της Ελαφονήσου Λακωνίας, εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Το portal elafonisos.gr από σήμερα το πρωί δέχθηκε "ψηφιακή εισβολή" από τούρκο hacker με το όνομα HEXB00T3R. Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από αυτούς που εμφανίζονται στο παρακάτω video που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο youtube



Επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το portal και μας ενημέρωσαν ότι θα αφήσουν αυτή την εικόνα ντροπής μέχρι αύριο το βράδυ. Για να μπορέσουν να τη "θαυμάσουν" όλοι αυτοί που είναι λάτρεις της ελληνοτουρκικής φιλίας. Από αύριο το βράδυ το portal θα λειτουργεί και πάλι κανονικά.
enimerwsi-gr

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...


Η πρώτη φορά, που βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργικού κουμπάρου, διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Δ. Μηλιάκο, ήταν στις 7-2-2007. Εκείνη η αναφορά μπήκε στο αρχείο το 2008, μετά από εισαγ-γελική έρευνα.
Τώρα, οι βουλευτές επανέρχονται και ζητάνε την ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας, υποστηρίζοντας και αποδεικνύοντας, πως από τις εξελί-ξεις που υπήρξαν, επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις για μεγάλες ζημιές της Τράπεζας, από τα επικίνδυνα δομημένα ομόλογα, που είχε αγοράσει το 2005.
Με βάση τα αναφερόμενα αναλυτικά στοιχεία από τους ισολογισμούς του 2007 και του 2008, καταδεικνύεται μείωση της καθαρής θέσης της ΑΤΕbank, κατά 536 εκατ. €, η οποία μείωση στην τριετία 2005-2008, φτάνει κοντά στο 1 δις. € !!!
Για τους καταγγέλλοντες αιτία αυτής της τραγικής για την Τράπεζα εξέλιξης υπήρξαν οι επιζήμιες τοποθετήσεις σε Hedge Funds και άλλα δομημένα ομόλογα, κινήσεις που έγιναν προμελετημένα, αλλά πρόχειρα και ανεξέλεγκτα και μάλιστα από ανθρώπους που ο διοικητής Μηλιάκος, πήρε επί τούτοις στην Τράπεζα, απ΄ έξω, από την αγορά…
Το δεύτερο σημείο στο οποίο επικεντρώνουν οι βουλευτές, είναι η καταβολή προμηθειών, σε τρίτους, κάτι που δεν συνηθίζεται και δεν παρατηρείται σε επενδυτικές πράξεις μεγάλων Τραπεζών, σαν την ΑΤΕbank. Για το γεγονός αυτό κατατίθενται έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την καταβολή προμήθειας, (μίζας) σε off shore εταιρεία «…η οποία συνεστήθη για να εισπράξει τις μίζες σε χώρα φορολογικού παραδείσου, όπου ισχύει η ανωνυμία των εταίρων (anonymity)…», καθώς επίσης και την συνομολόγηση καταβολής προμήθειας για την αγορά ομολόγων από την, ήδη, πτωχεύσασα Lehman Brothers. ΄Εγγραφο με υπογραφή του «ειδικού» στελέχους του κ. Μηλιάκου, αναφέρει, (στα αγγλικά), πως «…οι δυο πλευρές έχουν αποδεχθεί ότι θα καταβληθούν προμήθειες σε τρίτο, τον οποίο θα υποδείξει η αγοράστρια Α.Τ.Ε ..».
Εδώ, ακριβώς, είναι, που οι καταγγέλλοντες υπονοούν, πως υπήρξε η δημιουργία «πολιτικού χρήματος», το οποίο, μέσω σκοτεινών καναλιών και διαδρομών, κατέληξε στον προορισμό του…

Με δυο λόγια, λοιπόν, ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Δ. Μηλιάκος, (κουμπάρος του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή), κατηγορείται από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πως το 2005, με τη βοήθεια «ειδικών» που έφερε στην Τράπεζα από ην αγορά, τοποθέτησε εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, (περίπου 800), σε επικίνδυνα δομημένα ομόλογα, πράξη η οποία έγινε πρόχειρα και χωρίς σοβαρή μελέτη, και από τις εξελίξεις, που υπήρξαν, η ΑΤΕbank υπέστη τρομακτική ζημιά, που αγγίζει και το 1 δισ. Ευρώ !
Οι μόνοι κερδισμένοι, από την υπόθεση, είναι αυτοί, που πήραν προμήθειες, (κακώς και σε αντίθεση με τα συμβαίνοντα σε τέτοιες περιπτώσεις), οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι, μιας και έγινε δεκτό να τα πάρουν, μέσω off shore εταιρειών ή άλλων μυστικών διαδικασιών…
Την ώρα, δε, που η διοίκηση της ΑΤΕbank δηλώνει και καταθέτει, πως δεν γνωρίζει τίποτε περί προμηθειών, ούτε για λήπτες αυτών, υπάρχουν και κατατίθενται έγγραφα, που εμφανίζουν στελέχη της διοίκησης και του στελεχιακού μηχανισμού, αφ΄ ενός να «εγκρίνουν» τη χορήγηση μίζας από την εταιρεία Carlyle στην υπεράκτια Ealy Int. και αφ΄ ετέρου να συνομολογούν την καταβολή μιζών σε τρίτους, τους οποίους θα υποδείξει η ΑΤΕ !!!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς
ΕΔΩ !
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

2.7.09

ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ Ε/Π SUPER PUMA.... ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


Σήμερα δημοσιοποιήθηκε από το ΚΥΣΕΑ η προμήθεια 15 ελικοπτέρων SUPER PUMA αξίας 500εκατ. ευρώ τα οποία θα ενισχύσουν τον τομέα έρευνας και διάσωσης της χώρας. Εν λόγο προμήθεια αποφασίστηκε αλλά και υπογράφηκε με "συνοπτικές" διαδικασίες μη τηρώντας την ως είθισται διαδικασία προμηθειών όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση Αποτέλεσμα δε του "τρόπου" αυτού είναι ότι το δημόσιο "στερείται" της έκπτωσης που θα μπορούσε να επιτύχει σε μια τέτοια ογκωδέστατη παραγγελία.

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ.
ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΟ ...ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΊΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ "ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ!