ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Παραίτηση του Παπούλια ζητά ο Ψυχάρης !!!! (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΩΚΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ"


Την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ζητεί το Συγκρότημα Λαμπράκη με το κύριο άρθρο του Ψυχάρη στο σημερινό «ΒΗΜΑ».

«Βεβαίως στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όλα ...
επιλύονται στις κάλπες» αναφέρει ο εκδότης καταλήγοντας ότι «οι πολίτες περιμένουν τις πρωτοβουλίες σας στις λίγες ημέρες που απομένουν καθώς πιθανολογείται ότι η κρίση οσονούπω θα κορυφωθεί».

Ο Ψυχάρης στο άρθρο του εξουδετερώνει την επιχειρηματολογία περί σύγκλησης για μία ακόμη φορά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και της συγκυβέρνησης πριν από τις εκλογές, δείχνοντας έτσι τον δρόμο της εξόδου στον Παπούλια.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το Συγκρότημα παρεμβαίνει τόσο πολύ και σε τέτοιο επίπεδο στις πολιτικές εξελίξεις. 

fonaklas

Απεργός πείνας μέχρι θανάτου ώσπου νά πέσει αυτή η Κυβέρνηση !

Γράμμα αγωνίας από ένα ταξιτζή απεργό πείνας, πού απεργεί όχι μόνο για το ταξί του αλλά και για την πατρίδα πού χάνεται…







Αθήνα, Παλαιά Βουλή...

Ο Κολοκοτρώνης δείχνει τόν δρόμο..





Ο Σωκράτης Βενετσάνος. 

Απεργός πείνας μέχρι θανάτου ώσπου νά πέσει αυτή η Κυβέρνηση !







Αυτές τις μέρες λοιπόν πήραμε ένα email διαφορετικό από τα άλλα. 

Κι΄ αυτό, γιατί μέσα στο κείμενό του είναι αποτυπωμένη όλη η αγωνία του Ελληνικού λαού για το σήμερα, για το αύριο, για τα παιδιά του, για την ασφάλειά του, για την ζωή του ολόκληρη…

Κι΄ έτσι  βλέποντας τώρα, 150 πολιτικούς να τυραννάνε 10 εκατομμύρια Έλληνες  και να αποφασίζουν ερήμην για όλους μας, σού έρχεται η σκέψη και λές:

« Ρέ παιδιά, πολύ δεν πάει ; »

Μας γράφει λοιπόν ένας καλός φίλος…

«…Ο Σωκράτης Βενετσάνος λοιπόν είναι ένας αδελφικός φίλος και μέλος της Συνάξεως που μας κοινοποίησε σήμερα την πρόθεσή του κατέβει αύριο Παρασκευή 14/10/2011 σε απεργία πείνας για λόγους που περιγράφει στο παρακάτω κείμενο!!







Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά αυτός είναι ανένδοτος! 

Εμείς κοινοποιούμε το κείμενο και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δίκαιο αγώνα του...αλλά δεν γνωρίζουμε αν το πράττει και με σωστά μέσα!!
Ο Θεός μαζί μας ( π. Αντώνιος )



















«  Ονομάζομαι Σωκράτης Βενετσάνος του Ιωάννη και της Αδαμαντίας. Κατάγομαι από το Σοφικό της Κορινθίας και τη Ζάκυνθο. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, είμαι Έλληνας, είμαι ταξιτζής μέλος του Σ.Α.Τ.Α. και από σήμερα είμαι απεργός πείνας άχρι θανάτου, εδώ, στη σκιά του έφιππου Γέρου του Μωριά κι απέναντι από την παλαιά Βουλή αντικρίζοντας τη σημαία και το Σταυρό που είναι η καρδιά της.

Η πράξη μου αυτή δε συνιστά απονενοημένο διάβημα απελπισίας, μολονότι απελπισία ένιωσα προσωπικά, από την κατεδαφιστική λογική του κ. Υπουργού μεταφορών Ι. Ραγκούση που ως πολιτικός δήμιος προετοιμάζεται, και με συνεργό στο άθλιο προαναγγελθέν έγκλημα, την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, προχωρεί, αγνοώντας την ηγεσία της ομοσπονδίας μας και όχι μόνο, ακάθεκτος, στον αποκεφαλισμό ενός επαγγελματικού κλάδου που ουδόλως έβλαψε την  κοινωνία (παρά τις όποιες επιμέρους παθογένειες του).

Και πού ουδόλως φέρει ευθύνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της πατρίδας μας και που η ίδια η Ευρώπη επιβάλλει την εξαίρεση του από την πλήρη απελευθέρωση που ισχύει για άλλα επαγγέλματα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του που επιτάσσει να ληφθούν υπόψη κανόνες και προϋποθέσεις κατά το άνοιγμα του για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Συγχωρέστε μου το γεγονός ότι ο καθένας μας έχει την αφετηρία του, που όμως πυροδοτεί και την αφύπνιση του για το γενικότερο καλό.

Η πράξη μου αυτή συνιστά συνειδητή παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της Χώρας όχι ως αγανακτισμένου, αλλά ως αφυπνισμένου μαχόμενου πολίτη. Η υποταγή στο καθήκον είναι η ουσία της τιμής. Και το καθήκον των ημερών μας είναι ένα και μοναδικό : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Η αντίσταση με κάθε μέσο βάσει του Αρθ. 120 Συντ. § 2 και § 4, στη σημερινή διακυβέρνηση της χώρας, που συστηματικά και κατ'εξακολούθηση με τις αποφάσεις της, συνεργούμενη από την κοινοβουλευτική της ομάδα, παραβιάζει το Σύνταγμα της πατρίδας δηλ. τον καταστατικό χάρτη της λειτουργίας του πολιτεύματος και των δικαιωμάτων της κοινωνίας και των προσώπων που την αποτελούν, καθιστώντας την     Αρχή του Κράτους δικαίου και της χρηστής διοικήσεως κενό γράμμα.

Η κυβερνητική πρακτική του εκφοβισμού του λαού, της απαξίωσής του ηθικά και εργασιακά-οικονομικά, του διαρκούς αιφνιδιασμού του και της επιβολής επαχθών, άδικων και προδήλως αντισυνταγματικών μέτρων με πρόσχημα την οικονομική σωτηρία της χώρας, που επίσης είναι φανερό τοις πάσι ότι ουδόλως επιτυγχάνεται (το χρέος και το έλλειμμα παρά τις αιματηρές θυσίες δεν είναι διαχειρίσιμο με την ακολουθούμενη πολιτική) από μια εξουσία που υφάρπαξε δόλια την ψήφο του Ελληνικού Λαού και σε καμιά περίπτωση σήμερα δεν απολαμβάνει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, αγνοεί δηλαδή επιδεικτικά την λαϊκή κυριαρχία - δείτε πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Γερμανία - που κατά το Αρθ. 1 § 2 Συντ. αποτελεί το θεμέλιο του πολιτεύματος.

Δεν μπορεί παρα να συνιστά, αυτή η κυβερνητική πρακτική, τη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, που το ίδιο το Σύνταγμα θέτει ως προϋπόθεση για το καθήκον του κάθε πολίτη να το υπερασπιστεί με κάθε μέσο.

Συνακόλουθα, ενισχύει τον παραπάνω ισχυρισμό περί βιαίας κατάλυσης της συνταγματικής τάξης, η νοοτροπία και πρακτική πρωτίστως των κυβερνητικών βουλευτών, που επιλήσμονες οι περισσότεροι του Αρθ. 51 § 2 Συντ. ότι οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος και όχι τα ξένα συμφέροντα και του όρκου που δίδουν κατ' άρθρο 59 Συντ. να είναι πιστοί στην Πατρίδα, το δημοκρατικό πολίτευμα και το Σύνταγμα και του άρθρου 60 § 1 Συντ. για το απεριόριστο δικαίωμα γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση, ανάγουν την κομματική πειθαρχία σε υπέρτερο καθήκον από την υπεράσπιση του Συντάγματος και του λαού που εκπροσωπούν απενεργοποιώντας τη συνείδηση τους.

Μόνο που το τελευταίο - η εκπροσώπηση του λαού κατ'ουσίαν - αποτελεί την κορυφαία συνταγματική τους υποχρέωση. Φωτεινή διαφοροποίηση ο τυφλός βουλευτής της Βουλής που πρέπει να δανείσει «τα μάτια του» και στους υπολοίπους προκειμένου να αντικρύσουν με την απαιτούμενη ευλάβεια μια κοινωνία που διαλύεται στα εξ'ων συνετέθη. Κι αυτό δεν αποτελεί μια μελοδραματική κορώνα, αλλά μια πραγματικότητα που κάθε νουνεχής άνθρωπος αντιλαμβάνεται περισσότερο ή λιγότερο.

Νοήμων  γιδολαέ (κι εγώ φυσικά μέσα στο χαρακτηρισμό) με πίστη στο Χριστό και την Εκκλησία του, με πατριωτικό φρόνημα που εμένα προσωπικά με καίει μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου, έφτασε η ώρα κι αναβολή δεν παίρνει να αντισταθούμε σθεναρά και όχι χλιαρά απέναντι σ'αυτήν την ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα του ΠΑΣΟΚ που δεν καταστρέφει μόνο εμάς σήμερα, τους πολίτες, αλλά σβήνει και το αύριο των μικρών σήμερα παιδιών και σε βάθος χρόνου σβήνει την ίδια την Ελλάδα.

Εμείς που κατοικούμε σ'αυτήν την ευλογημένη και ταυτόχρονα πολύπαθη πατρίδα ήρθε η ώρα κι αναβολή δεν παίρνει να σηκώσουμε το ανάστημα μας στο ύψος των τιμημένων προγόνων στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία μας και τιμώντας τους να εγκαταλείψουμε για πάντα το ραγιαδισμό στον οποίο οδηγούμαστε από ντόπια και ξένα κέντρα εξουσίας και να ξανακερδίσουμε την περηφάνια μας και την προοπτική της επιβίωσης μας, έστω κι αν χρειαστεί να υποφέρουμε για να ανακτήσουμε την ουσιαστική ελευθερία μας που δεν είναι άλλη από την αξιοπρέπειά μας την οποία έχουμε απωλέσει προ πολλού.

Ομόψυχοί μου Έλληνες μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να φωνάξουμε, να  βροντοφωνάξουμε, ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός»!! Και χωρίς φόβο, με πίστη στη δημοκρατία να αποτινάξουμε από το σβέρκο μας τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν, όσο ακόμα είναι καιρός!
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία! Εδώ είναι Ελλάδα κι ο άνθρωπος δεν είναι αναλώσιμος. Ας τους δώσουμε να το καταλάβουν με όποιο τρόπο χρειαστεί.

Αδέρφια μου, συμπατριώτες μου, βγείτε από την αδράνεια, το φόβο και την κατάθλιψη στην οποία μοιραία παγιδεύεται, όποιος απομονώνεται και αποκόβεται από τη συλλογική συνείδηση και διεκδίκηση.

Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου σας καλώ σε όποια κοινωνική ή επαγγελματική τάξη κι αν ανήκετε από 15 χρονώ μέχρι 105 χρονώ. Αν έχετε πόδια γερά και πιο πολύ γενναία καρδιά σαν τους Κρητικούς αδερφούς μας να εγκαταλείψετε επ'αόριστον τους τόπους δουλειάς, τα σπίτια, τα καφενεία, τα χωράφια, τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, τα πάντα. Και να βγείτε στους δρόμους παντού.

Δε χρειάζεται να σπάσουμε να βανδαλίσουμε να ματώσουμε κανέναν! Όλα γύρω μας έμψυχα και άψυχα είναι πατρίδα. Δική μας πατρίδα.

Ένας Γκάντι στο α' μισό του 20ου αιώνα αποτίναξε από την Ινδία με ειρηνική διαμαρτυρία και αγώνα ολόκληρη Βρετανική αυτοκρατορία κι εμείς θα φοβηθούμε αυτούς τους σοσια-ληστές;! Δεν έχουν πια δημοκρατική νομιμοποίηση και το ξέρουν. Αυτοί φοβούνται περισσότερο από μας! Μπροστά στην μαζική δίκαιη οργή του λαού η μόνη αξιοπρεπής και πολιτικά εφικτή λύση που τους απομένει είναι η παραίτηση και η προκήρυξη εκλογών το συντομότερο δυνατό, κατά το Αρθ. 41 § 2 Συντ. για να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή προκειμένου να αντιμετωπιστεί εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας. Αν δεν αποτελεί κρίσιμο εθνικό θέμα η παρούσα συγκυρία και η διαχείριση της στο σύνολο της, τότε τι αποτελεί; Ας μου πει κάποιος!

κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, επικαλούμαι την πατριωτική σας συνείδηση, την υποχρέωση σας που αποτελεί περιεχόμενο του όρκου σας κατ' άρθρο 33 § 2 Συντ. να προστατεύετε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ελλήνων να φυλάσσετε το Σύνταγμα και να υπηρετείτε το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού, και το τεράστιο δημοκρατικό θεσμικό κύρος που σας περιβάλλει.

Σας παρακαλώ θερμά, ασκείστε όλη σας την επιρροή, για να λάβετε την  απαιτούμενη κατά το Σύνταγμα κυβερνητική πρόταση περί διαλύσεως της Βουλής και προκηρύξεως εκλογών που θεωρώ ότι θα είναι η μόνη πολιτικώς ορθή και εθνοσωτήρια απόφαση της παρούσης κυβερνήσεως.

κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας προασπίστε την κοινωνική συνοχή και το μέλλον της πατρίδας που θα διακυβευτεί νομοτελειακά σε περίπτωση που δεν αξιοποιήσετε την πολιτική σας ισχύ για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Είμαι 40 χρονώ κι είναι πολλά πάρα πολλά αυτά που δε ξέρω για τον κόσμο και θα 'θελα να μάθω. Μα για ένα πράγμα είμαι απόλυτα βέβαιος και σας το υπογράφω και με τα δυο χέρια :

O άνθρωπος αρχίζει να πεθαίνει, όχι όταν αρρωσταίνει το σώμα του ή βλάπτεται η περιουσία του (φοβερά και τα δύο), αλλά όταν εκφυλίζονται και σβήνουν οι αξίες του, η ανθρωπιά του. Τότε η ψυχή σβήνει μέσα στην ασφυξία, αφού δεν ανασαίνει πια κι αυτός ο θάνατος δε έχει φοβάμαι Ανάσταση.

Συμπατριώτες μου, ο μεγάλος Άγιος της Εκκλησίας μας και εθνομάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός είπε το 18ο αιώνα ότι, όλα μπορούν να σας τα πάρουν. 

Όλα εκτός από Χριστό και ψυχή. Αυτά δεν μπορεί να σας τα πάρει κανείς. Αυτά μπορείτε να τα χάσετε μονάχα αν εσείς οι ίδιοι τα παραδώσετε!

Στο όνομα του Χριστού λοιπόν σας καλώ όλους να συστρατεύσουμε τις ψυχές μας και να δημιουργήσουμε την πυτιά εκείνη που θα φουσκώσει το ποτάμι του αγώνα της τιμής και σαν ασπίδα θα σώσει την πατρίδα από την σημερινή λαίλαπα του ετερόφωτου γκουβέρνου μας. 

Όσο μένουμε διαχωρισμένοι και αδρανείς, κλεισμένος ο καθένας στον μικρόκοσμο του, κανένας μας δεν είναι ασφαλής και κανένας δεν έχει μέλλον. Πάρτε το απόφαση αδέρφια από 15 εώς 105 ετών : 

 H χειροβομβίδα της κακής διακυβερνήσεως πολλών ετών που μεταξύ άλλων δεινών υπερχρέωσε την πατρίδα μας, έσκασε στα χέρια μας! 

Αν δεν αντισταθούμε τώρα θα ισοπεδωθούμε, θα χάσουμε κάθε ελπίδα για το αύριο και αξιοπρέπεια για το σήμερα.

Στην Ελλάδα δεν περισσεύει κανένας Έλληνας κανένας άνθρωπος.

Είναι πολύ τραγικό να χάνονται άνθρωποι κάθε τόσο. Να πέφτουν από μπαλκόνια ή να απαγχονίζονται ή να αυτοπυροβολούνται πίσω από κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Η ζωή είναι πολύτιμη ακόμα και μπροστά στο οικονομικό και ψυχολογικό αδιέξοδο που βιώνουμε άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο. Η ζωή δεν είναι δική μας. Είναι δώρο του Θεού που δεν έχουμε το δικαίωμα να ευτελίσουμε και να καταστρέψουμε.

Δεν αντέχω άλλο, άνθρωποι της εξουσίας, την στείρα αριθμολαγνεία σας, την ανηθικότητα σας, το δοσιλογισμό σας και τη γενοκτονία των Ελλήνων που προωθείτε είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Θέλετε αίμα;

Εγώ το δικό μου, αν το θέλετε θα σας το δώσω ειρηνικά κι αθόρυβα, εδώ, σε τούτη τη γωνιά γης, γιατί αυτό είναι δικό μου, μου ανήκει και σας το κερνάω. Το ταξί όμως είναι το αίμα των γονέων μου και των παππούδων μου κι αυτό δε σας το χαρίζω. Δε σας χαρίζω και την αξιοπρέπεια μου. 

Κι αυτή θα τη διαφυλάξω ως το τέλος.

Η σημερινή κατάσταση, για να κάνω έναν ιστορικό παραλληλισμό τηρουμένων των αναλογιών, μοιάζει με τη Μικρασιατική καταστροφή του Αυγούστου του 1922. Οι δύστυχοι μικρασιάτες που έγινε μπορετό να διασωθούν είχαν μια μητέρα πατρίδα έστω κακήν κακώς να καταφύγουν. Οι σημερινοί Έλληνες που θα καταφύγουν όταν θα καίγεται η «Σμύρνη»; Και κάτι ακόμα…

Στη Σμύρνη του 1922 την ώρα του μεγάλου ξεριζωμού και φευγιού υπήρξαν δύο κατηγορίες ηγετών.

Η μία εκπροσωπείται από τον ύπατο αρμοστή Στεργιάδη εκπρόσωπο δηλ. της πολιτικής εξουσίας που αφού ολοκλήρωσε το έργο του απέπλευσε ατσαλάκωτος από το κακό με τη βοήθεια των ξένων δυνάμεων χωρίς ποτέ να ξαναπατήσει σε  ελληνικό έδαφος ως το τέλος της ζωής του.

Η άλλη κατηγορία εκπροσωπείται από το Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο που αν και του προσφέρθηκε η έξοδος αρνήθηκε κι έμεινε εκεί θυσιαζόμενος αυτός και άλλοι πολλοί ρασοφόροι δίπλα στο Λαό. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία θέλετε να ανήκετε κύριοι της εξουσίας! Έλληνες ομόψυχοι μου το ράσο του παπά και του μοναχού το παρεξηγημένο και συκοφαντημένο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είτε το γνωρίζετε είτε όχι, είναι μια από τις βαθύτερες ρίζες που αιματοδοτούν το έθνος.

Δίνω το λόγο της τιμής μου ως χριστιανός, ως πολίτης και ως έφεδρος ανθυπολοχαγός του πεζικού, ότι θα μείνω εδώ σε τούτο το χαράκωμα που δεν το διάλεξα, με διάλεξε. Και θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου και το Σύνταγμα της.

Δε θέλω να πεθάνω! Δεν είμαι αυτόχειρας. Αγαπώ τη ζωή πολύ. Αλλά, όσο και να ζήσει κανείς, η ζωή μια μέρα θα τελειώσει για όλους μας. Είναι άγνωστο πόσο χρόνο θα μας παραχωρήσει προς «οδοιπορία» ο Κύριος σε τούτο το μάταιο κόσμο. Αναλογιστείτε το αυτό. Το τι κάναμε όσο το καντήλι μας έκαιγε. Αυτό μετράει στα μάτια του Θεού και στα μάτια των μικρών παιδιών μας. Το πόσο δουλέψαμε για τον άνθρωπο και την αγάπη. Το πόσο μετανοήσαμε δηλ. αλλάξαμε κατεύθυνση στο νου μας κι αγωνιστήκαμε για το καλό, για τη δημιουργία.

Θα σταματήσω την απεργία πείνας τη μέρα που θα παραιτηθεί η τωρινή μη νομιμοποιημένη δημοκρατικά κυβέρνηση και θα προκηρυχτούν εκλογές. Γιατί με δονεί ο στίχος του Ελύτη του μέγα: « Ένα και δυό: τη μοίρα μας δεν θα την πει κανένας. Ένα και δυό: τη μοίρα του ήλιου θα την πούμε εμείς!»

Ας μου δώσει ο Θεός τη δύναμη όπως και σε όλους σας να μη λυγίσετε-ω και να μείνετε-ω ακλόνητοι-ος ως το τέλος. το δικό τους το πολιτικό ή το δικό μου το φυσικό.

Έλληνες ομόψυχοι, ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ' ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΘ' ΑΜΕΙΝΟΝ (χρειάζεται θάρρος γιατί το αύριο θα είναι καλύτερο). Μη με εγκαταλείψετε! Σας ευχαριστώ θερμά, καλή δύναμη σε όλους και ψηλά το κεφάλι!

 Βενετσάνος Σωκράτης
Αθήνα, μια μέρα του Οκτώβρη
 του 2011
 

Τα γιούχα και τα γιαούρτια δεν τους πτοούν!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σε κατάσταση σοκ η Ελληνική κοινωνία γρονθοκοπείτε καθημερινά από τους πολιτικούς απατεώνες όλων των βαθμίδων!
Οι ανώτεροι δηλ. οι της ηγεσίας  Υπουργοί, Υφυπουργοί Γραμματείς και "Φαρισαίοι" απειλούν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν σαν νταβατζήδες και προστάτες της νύχτας οι οποίοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα "θεμιτά" και "αθέμιτα" προκειμένου να εισπράξουν αυτά που διέταξαν τα μεγάλα αφεντικά της Ευρωπαϊκής καμόρας (και όχι μόνο) που υπηρετούν.
Οι μικρότεροι δηλ. οι βουλευτάδες “κοκορίζουν” σηκώνοντας το “λειρί” τους για να μας εντυπωσιάσουν αρχικά με τις δηλώσεις διαφωνίας προς όλα αυτά τα απίστευτα που προωθούνται εις βάρος μας και μετά μας “αδειάζουν” παραμένοντας στο κοτέτσι σαν κότες που κλωσούν το αυγό του βολέματος και της εξουσίας!
Τον μεγάλο “ηγέτη”  δεν τον αναφέρω γιατί είναι ως "μην υπάρχων" αφού είναι προφανές ότι εδώ και καιρό είναι εκτός τόπου και χρόνου θυμίζοντας τον προάγγελο της απόλυτης καταστροφής μας.
Δυστυχώς όσο η ανοχή, η υπομονή και η ατολμία μας συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο αυτά τα πολιτικά ξόανα θα γίνονται πιο θρασύ και πιο ξεδιάντροπα!
Τα γιούχα και τα γιαούρτια του δοκιμαζόμενου λαού μας φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν τους πτοούν αφού ο “παχυδερμισμός” τους έχει επικαλύψει την συνείδηση, την λογική και την ανθρωπιά τους οπότε θα πρέπει πλέον να τους δώσουμε να καταλάβουνε με άλλους "τρόπους" και σε όλους τους τόνους ότι η ανοχή μας τελείωσε και ότι έρχεται η ώρα που όλοι τους θα τιμωρηθούν σκληρά ως συνένοχοι των χειρότερων προδοτών της μακρόχρονης ιστορίας του έθνους μας!!!

«Θέλω να δω αίμα πολιτικών να ρέει» video



Τα πράγματα έχουν γίνει οριακά μόλις μάθαμε ότι φεύγουν απεργοί από όλη την Ελλάδα αποφασισμένοι να ρίξουν την κυβέρνηση την τετάρτη. Το video είναι από το φιλαράκι την ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΙΡΚΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ: 




"ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!...ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ "


Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ


Παπανδρέου: "Πονάω, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω"

ΓΑΠ: «αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκριθεί στις ευθύνες του δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Εισαγωγή:Αυτό που εννοεί ο Πσπανδρέου είναι ότι “αν το ΠΑΣΟΚ δεν του κάνει τα θελήματα δεν έχει λόγο ύπαρξης” διότι ας μην γελιόμαστε  για την οικογένεια Παπανδρέου σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι η “δουλάρα” που τρέχει σφουγγαρίζει το δρόμο που οδηγεί τους Παπανδρέου στην εξουσία. Και βεβαώς κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει το ΠΑΣΟΚ είναι ο λαός. Ας δούμε τα κεντρικά σημεία της συνέντευξης στο Πρώτο Θέμα.
Παπανδρέου: “Πονάω, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω”
Στην τραγική ομολογία «δεν μπορώ να εγγυηθώ μία άμεση λύση σήμερα» καταφεύγει ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου για να αποτυπώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Παπανδρέου προσθέτει ωστόσο ότι «θα κάνει τα πάντα για να μη ζήσει η χώρα μια χρεωκοπία» και επισημαίνει ότι «μπορούμε να τα καταφέρουμε αν όλοι μαζί αλλάξουμε τη χώρα».
«Πονάω, θλίβομαι, αγανακτώ, αλλά δεν θα το βάλω κάτω» ομολογεί ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρέπει να τελειώνουμε με την αβεβαιότητα για να ξέρουμε τι μας ξημερώνει» και επισημαίνει ότι «οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες αν η ΕΕ δεν δώσει λύση».
Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι «κατανοεί απόλυτα την ανάγκη να βρει ο νέος (Έλληνας) το δρόμο του εκτός Ελλάδας έστω και προσωρινά», υποστηρίζει ωστόσο αναφερόμενος στην κατάσταση της Ελλάδας λέει: «πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει».
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται και στη στάση άλλων κομμάτων τονίζοντας ότι «ο κ. Σαμαράς έκανε την επιλογή να βλέπει τον αγώνα από την εξέδρα» και ότι γι αυτό «θα κριθεί ιστορικά».
Επισημαίνει τέλος, εννοώντας το κόμμα του, ότι «θα τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί, όσο χρειαστεί» και τονίζει ότι «αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκριθεί στις ευθύνες του δεν έχει λόγο ύπαρξης».
Star.gr

Η Βουλή σε ρόλο Αντουανέτας...


Δείτε αυτά τα πρωτοσέλιδα και ΕΚΝΕΥΡΙΣΘΕΙΤΕ...

Από την μιά το ΣΤΙΨΙΜΟ...

Και από την άλλη η ΧΛΙΔΗ των "εκλεκτών"...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕ
Αντουανέτες... 

antilogos

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ - ΜΠΕΝΙΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ - ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.


L. C. A.

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου τελειώνει! Καταρρέει υπό το αβάσταχτο βάρος των αντιλαϊκών της μέτρων και των κατά συρροή εθνικών προδοσιών της. Ωστόσο, να θυμάστε, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα είχε καταφέρει να κρατηθεί στην εξουσία τόσο καιρό δίχως τις ψήφους των βουλευτών της. Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι. Να μην παριστάνουν αύριο ότι δεν ήξεραν ή ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς! Η αμείλικτη δήλωση του Μαξιμιλιανού Ροβεσπιέρου τους καταδικάζει:

«Aυτή είναι η εξουσία των τυράννων που εξοπλίζονται εναντίον μας, αυτή είναι η επίδραση του συνασπισμού τους πάνω σε όλους τους διεφθαρμένους ανθρώπους, που είναι πάντα έτοιμοι να τους υπηρετήσουν. Έτσι λοιπόν, τα καθάρματα μάς επιβάλλουν το νόμο της προδοσίας του λαού… Θα προσυπογράψουμε τον νόμο; Όχι: θα υπερασπιστούμε τον λαό, με αντάλλαγμα την εκτίμησή του. Aς οδηγηθούν αυτοί στο ικρίωμα από τον δρόμο του εγκλήματος, κι εμείς από τον δρόμο της αρετής».
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τα νεοφιλελεύθερα δεκανίκια τους στη Βουλή προσυπέγραψαν όλους τους νόμους εναντίον του λαού! Όλους!
Επέλεξαν τους νόμους της προδοσίας αντί να υπερασπιστούν το λαό.
Από εδώ και πέρα μιλάνε τα οδοφράγματα! Και, «ας οδηγηθούν αυτοί στο ικρίωμα από τον δρόμο του εγκλήματος, κι εμείς από τον δρόμο της αρετής». 

Ροβεσπιέρος: «Θα υπερασπιστούμε το λαό με αντάλλαγμα την εκτίμησή του»

 

Και τώρα, πάνε δεκαοχτώ μήνες που εβάλθηκαν όλοι τούτοι οι “αρχοντολαοί” να δημιουργήσουν τη “νέα τάξη πραγμάτων” και στην Ελλάδα. Και ο Ελληνικός λαός τη γνώρισε, ή καλλίτερα, την ξαναγνώρισε τη νέα τάξη των πραγμάτων, που είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος και λέγεται με την αληθινή της λέξη “σκλαβιά”.
Μαύρη σκλαβιά και αρπαγή και βαρβαρότητα και μπασιμπουζουκισμός και λεηλασία και ερήμωση της χώρας. Είναι η τάξη που ήθελαν να φέρουν σε τούτη τη χώρα οι βάρβαροι της Ασίας, οι Πέρσες, οι Ούννοι, οι Μογγόλοι του Ταμερλάνου και του Τσιγγισχάν, οι Τούρκοι του Μουχαμέτη, με μόνη τη διαφορά πως ετούτη τη φορά συνδέεται η τάξη αυτή και με την επιστημονικά οργανωμένη ληστεία.
Κι αφού μας αφαιρέσανε όλα τα μέσα της δουλειάς και μας λιμοκτονούνε,  μας κατηγοράνε γιατί είμαστε, λέει, τεμπέληδες, καφενόβιοι κι αεριτζήδες και θα μας βάλουνε, λέει, αυτοί να δουλεύουμε όπως ξέρουν αυτοί να βάζουνε τους σκλάβους να δουλεύουνε.
Η πιο άναντρη, η πιο σιχαμερή τυραννία που παρουσιάστηκε ποτέ απάνω στη γη. Αληθινά “νέα τάξη” στον κόσμο. Ξαναγύρισμα στην πρωτόγονη βαρβαρότητα, κατάργηση κάθε νόμου, κάθε ηθικής, κάθε δίκιου.  
Από τη μία στιγμή στην άλλη, όλα τα στρώματα του λαού μας είδανε να αναποδογυρίζεται και να γκρεμίζεται γύρω τους το οικοδόμημα της ζωής τους. Ο εργάτης έχασε τη δουλειά του, βρέθηκε στο δρόμο απένταρος. Μα και όποιος έχει δουλειά, το μεροκάματό του έγινε μηδενικό των μηδενικών.
Περισσότερο ακόμα και βαθύτερα και σκληρότερα χτυπάει το λαό η ηθική εξαθλίωση, που παρουσιάζουν ορισμένα κοινωνικά στρώματα και ορισμένα άτομα.
Όταν ο Χίτλερ προετοίμαζε στα κρυφά τα εγκληματικά του σχέδια για την υποδούλωση των Ευρωπαϊκών λαών, συζητώντας κάποια ημέρα μ’ ένα φίλο του που τον ερωτούσε με ποιόν τρόπο θα νικήσει την εσωτερική αντίσταση των λαών και θα την παραλύσει, είπε με τη συνηθισμένη του ξετσιπωσιά: “Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους”.
Έτσι και στη δική μας χώρα έτρεξαν κοντά στους κατακτητές τα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα. Με την πρόφαση να περισώσουνε τάχα κάτι από την καταστροφή, μα στην πραγματικότητα για να εξασφαλίσουν αξιώματα, πρωτοκαθεδρίες, φαγοπότια, ρεμούλες για τον εαυτό του, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους.
Γύρω από τους αρχιπροδότες έχουνε συγκροτήσει τις συμμορίες τους τα “τσακάλια”, όλοι οι ασυνείδητοι μεγαλοκαρχαρίες των θολών νερών, οι σπεκουλάντηδες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εργολάβοι, οι μεσάζοντες, οι “οικονομικώς συνεργαζόμενοι”.  
Οι ξένοι κατακτητές και οι ντόπιοι αιματορουφηχτάδες ένα σκοπό έχουνε: Να μας λυγίσουνε τις ψυχές, να τσακίσουνε την ψυχική μας αντίσταση, να μας κάνουνε να δεχτούμε τη μαύρη μοίρα που μας ετοιμάζουνε, να μας ρίξουνε στην απελπισία και στη μοιρολατρία.
Μα ο λαός αυτός με τη τρισχιλιόχρονη ιστορία, που πέρασε μέσα σε τόσες συμφορές χωρίς να χάσει ποτέ την ελπίδα και τη δύναμή της άρνησης απέναντι σε κάθε κατακτητή, δε θα λυγίσει και τώρα και δε θα απελπιστεί.
Στη μορφή του, ο σημερινός αγώνας δεν μπορεί παρά να είναι παλλαϊκός, ν’ αγκαλιάσει όλα τα στρώματα του λαού, και τον εργάτη και τον αστό και τον αγρότη και τον διανοούμενο. Και μ’ αυτή την έννοια της παλλαϊκότητας, ο αγώνας αυτός χαρακτηρίζεται σαν αγώνας εθνικός. Ο σημερινός, λοιπόν, αγώνας που βγαίνει από τα πράγματα και την ψυχική διάθεση όλου του λαού, είναι αγώνας εθνικοαπελευθερωτικός, και μόνο αν έτσι κατανοηθεί και οργανωθεί μπορεί να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.
 
Δημήτρης Γληνός
Αποσπάσματα από: “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΑΜ” (Σεπτέμβρης 1942)
Σημείωση:
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις που αναφέρονται στο κείμενο, το οποίο γράφτηκε το 1942 …είναι εντελώς συμπτωματική;
 

ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, ΙΣΩΣ , ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ' 74...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ!!! Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

 


Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ [ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ] ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.
 
 
 
1. Ένα ελικόπτερο
2. Μην ξεχάσω να πάρω το ποδήλατο
3. Σώβρακα-φανέλες-κάλτσες
4. Έχει σούσι στο Κατάρ;(να ρωτήσω τον Νικολάκη)
5. Μην ξεχάσω ανοικτές τις ΜΚΟ της μαμάς και τον θερμοσίφωνα
6. Να πάρω το λάπτοπ
7. Να αφήσω το κανό στον Μπένι
8 Ξηρά τροφή 2 ημερών
9.Παγούρι με νερό
10. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ POWER BALANCE ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Η-ΛΙΘΙΟΥ !


 

 

 

ΑΡΘΡΟ (37) .... ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Άρθρο 37. Ένα άρθρο , ένας αριθμός , που μαζί του σέρνει το "δικαίωμα" την "ελπίδα" την "κατάκτηση" τον "αγώνα" την "βιοπάλη" την "επιβίωση" την "σιγουριά" την "απεμπόληση της εκμετάλλευσης" το "τελευταίο οχυρό" η " έσχατη γραμμή άμυνας " των  ελεύθερων εργαζομένων που σε λίγες μέρες θα καταστούν ως οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και εν δυνάμει ΜΕΤΑΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΟΛΙΓΟΙ του 21ου αιώνα γιατί η χρονομηχανή με χειριστή τον άκρατο κυνιστή και καθ έξιν ανούσιο υπερφίαλο κατοχικό Αντιπρόεδρο της ΑΠΑΤΗΣ Βενιζέλο στέλνει το εργατικό δυναμικό της χώρας στην εποχή του Αφέντι με το καμτσίκι. Κατ εντολήν , ως ισχυρίζεται ο υπεφιλόδοξος αυτός μικροπολιτικός , των ελεγκτών μας , της τρόικας.... ή πιο εντοπισμένα και "γιατί να το κρύψουμε άλλωστε" όπως θα έλεγε και ο τρεισεπάρατος , καλό είναι να το ομολογούμε και να το επαναλαμβάνουμε, ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

<<Ο "ψεύτης" και ο "κλέφτης" τον πρώτο χρόνο χαίρονται>> λέει ο θυμόσοφος λαός μας! Και δεν έχει άδικο! 

Ως  "ΚΛΕΦΤΗΣ" θα μείνει στην ιστορία ο εν λόγω εκτελεστής των λαϊκών εργατικών και απόμαχων της εργασίας στρωμάτων αλλά αυτό θεωρούμε ότι είναι ο επιεικέστερος ίσως χαρακτηρισμός που θα του αποδώσει ο ιστορικός του μέλλοντος ! επειδή  πιστεύουμε ότι επάξια έχει χρησθεί ως η προσωποποίηση του ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥ

Το θέμα μας  όμως δεν είναι αυτό αλλά ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ένας αριθμός που για χάρη του "τρώγονται" και "ξεφτιλίζονται" προσωπικότητες που ονειρεύονταν την υστεροφημία τους ή οι πιο πρακτικοί ήλπιζαν να συνεχίσουν την πολιτική τους δραστηριότητα ως "κάτοικοι του χοιροστασίου" Βουλή απολαμβάνοντας προνόμια και εξουσία και μετά από αυτήν την λαίλαπα του πλιάτσικου, της φτώχιας, της εξαθλίωσης, της απογοήτευσης, της ασιτίας, της αβεβαιότητας, της μόνιμης στασιμότητας, των απαγορευμένων ονείρων, του αποπρογραμματισμού, των αυτοκτονιών, της εγκληματικότητας, της αγανάκτησης, της οργής, της κατάλυσης της δημοκρατίας και των θεσμών, ................!

 Ως "Ο ΨΕΥΤΗΣ" θα μείνει στην πολιτική ιστορία ο εν λόγω μισάνθρωπος, ο καθηγητής που δίδασκε νέους , ο ανήθικος που ψευδολογεί ως "καλντεριμιτζού" και τολμά να νουθετεί επί ιερού πολιτικού βήματος κοινοβουλευτικούς και μη με το ψεύδος που τον διακρίνει και τις εκ του πονηρού "ερμηνείες" των συνταγματικών νόμων προτάσσοντας τον τίτλο του συνταγματικού καθηγητή και την παπαρορητορία κενού περιεχομένου προκειμένου παραπλανήσει ή μπερδέψει ή καταισχύνει τους "λερωμένους"  που δυστυχώς σήμερα είναι οι πιο πολλοί εντός του κοινοβουλίου μας.. προκειμένου ενδώσουν δια της επιζητούμενης ψήφου των στις φιλόδοξες "ορέξεις" του ψεύτη και αποδομητή και αδίστακτου Βαγγέλη . Το μίασμα Αντιπρόεδρος ο καταλύσας το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν αρκέστηκε σε αυτήν την καταγραφή της ιστορίας πάσχισε με νύχια και με δόντια να  κερδίσει τον τίτλο του ΨΕΥΤΗ!! ...... 

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό αλλά ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ο αριθμός που "κάποιοι" ελπίζουν να αποτελέσει το "κλειδί" της απελευθέρωσης του λαού από τα δεσμά των κατοχικών κυβερνητών και συνεργατών των γερακιών επικυρίαρχων!!
"ΚΑΠΟΙΟΙ"....... ποιοι?
Ο λαός σίγουρα εδώ που έχει οδηγηθεί από την πολιτική των ξεδιάντροπων κατ ευφημισμό Σωτήρων ελπίζει σε μια αναίμακτη ανατροπή των συνεργατών των κατακτητών της χώρας με την ελπίδα ότι αυτό το νομοσχέδιο θα ενεργοποιήσει το "φιλότιμο" τον " ειλικρινή πατριωτισμό" τον "ελληνικό αγωνιστικό γονίδιο" όλων αυτών των "κατοίκων" του χοιροστασίου που τις τελευταίες δεκαετίες κατέστησαν την πολιτική δυναμική τους οκνή και ιδιοτελώς μικροσυμφεροντολογική !
 
ΤΟ Άρθρο 37  δίνεi την ευκαιρία να αποδείξουν καποιοι εκ της ΚΟ ΠΑΣΟΚ ότι τα 20 χρόνια "σοσιαλιστικής" διακυβέρνησης μπορει να μην κατάφεραν να αποδώσουν καμιά αξιοπρέπεια ουσίας στην ζωή των πολιτών της χώρας αλλά ΤΩΡΑ την ΥΣΤΑΤΗ αυτή στιγμή της ιστορίας μπορούν να δώσουν  αποφασιστικά το μήνυμα για την αντίσταση στην δαρβινική εκκαθάριση των λαίκών εργατικών μικρομεσαίων στρωμάτων και την συστηματικήη περιθωριοποίηση  της νέας γενιάς , και την γενικευμένη βίαιη αμφισβήτηση ενός ολόκληρου οικονομικού και πολιτικού καθεστώτος


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! 

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!!!

ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ Ή ΜΕ ΑΙΜΑ Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 37

Εν διαστάσει Παρατηρητής

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!! ..... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Μελισσών 10, ΤΚ 14564 ,      Κηφισιά ,      Αττική,       Τηλ&Φαξ:211-7000036 
E-mail: 2010akis@gmail.com  και info@akis2010.net
 Blog: www.akis2010.blogspot.com και   Site: www.akis2010.net

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2
Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Έκπληκτοι και άναυδοι παρακολουθήσαμε από το βήμα της Βουλής τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και πρώην ΥΠΕΘΑ κο Βενιζέλο να «φτύνει» με απερίγραπτο κυνισμό όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Πατρίδα για 25, 27, 29, 31,  32,314564 πραγματικά ή και πλασματικά  χρόνια επειδή είμαστε κάτω των 55 ετών.
Ακούσαμε να μας εξομοιώνει με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους , παραγνωρίζοντας ουσιαστικά την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του δικού μας λειτουργήματος.
Κε Υπουργέ σας προσκαλούμε να πάτε στους Τάφους του Ηλιάκη , του Γιαλοψού, του Παπασπύρου, του Δερμάρη , του Καραθανάση ,του Γκιώκα, του Μαντατζή, του Παπαναστασίου  του….,  του…., του…… , του……, του……, του…., του…… , του…..,  του ……… και να απευθυνθείτε σ΄ αυτούς για την απηνή δίωξη εναντίον ΤΟΥΣ που ετοιμάζετε.
ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55!!!!!
Να τους πείτε αυτά που λέτε επισήμως και να είστε βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν  κι αυτοί ανάλογα.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Ατέλειωτες ώρες εργασίας χωρίς αμοιβή, μετακινήσεις με διάλυση οικοσκευών και ανυπολόγιστη ψυχική διατάραξη της οικογενείας μας, πληρωμές ενοικίων, πτήσεις , καταδύσεις, πτώσεις  με κίνδυνο της ζωής μας ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.
Με νομοθετικά τερτίπια και αντισυνταγματικούς διαχωρισμούς μας στοχοποιήσατε και τώρα μας εκτελείτε.
Δεν ζητάμε καμία προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων δοκιμαζόμενων Ελλήνων πολιτών όπως σκόπιμα και αντιδημοκρατικά παρουσιάζεται το θέμα μας. Ζητάμε ίση μεταχείριση και αναγνώριση του έργου μας προς την Πατρίδα καθώς και την εφαρμογή των νόμων που αυτή τη στιγμή με εντολές ξενόφερτων προστατών καταλύετε. 
Ούτε αυτό το καταλάβατε. Και συνεχίζετε την δίωξη εμφανιζόμενος μάλιστα και σαν τιμητής της περιφρούρησης των Στρατοπέδων μας.
 Έλεος πια με την υποκρισία και την κοροϊδία.
Αφού λοιπόν αναδρομικά και αντισυνταγματικά μας αφαιρείτε τα όσα με τον κόπο μας κερδίσαμε,  δεχόμαστε να συμψηφίσουμε την αμοιβή μας για υπερωριακή απασχόληση με τις εισφορές ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
Τα πλασματικά χρόνια κε Υπουργέ είναι κατ’ ευφημισμό πλασματικά, είναι απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Είναι ένα «αντίδωρο» της Πολιτείας γιατί δεν ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
Ούτε αυτό το αναγνωρίζετε κε Υπουργέ.
Προφανώς κατά την τελευταία επίσκεψή σας σε κάποιο ακριτικό φυλάκιο, ή σε μια βόλτα σας εν πλώ στο Αιγαίο με 7 μποφόρ, ή σε κάποια πτήση ή πτώση σας με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες  καταφέρατε να το διαπιστώσετε.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο κος Βενιζέλος και ο κος Μπεγλίτης μας υπέδειξαν ποιος δρόμος μας απέμεινε. Ο δρόμος της δράσης και της κινητοποίησης. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!! Και όσοι συνάδελφοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει κάποιος άλλος ή ότι δεν μας ταιριάζει το πεζοδρόμιο και οι αγώνες ας καθίσουν στον καναπέ τους κι αλλοίμονο σ’ αυτούς .
Αν και τώρα δεν ξεσηκωθούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και τώρα δεν δείξουμε τη δύναμή μας τότε «καλά μας κάνουν».
Ας αφήσουμε λίγο τη μάχη του πληκτρολογίου κι ας δώσουμε τη μάχη στο «πεδίο»
19 Οκτωβρίου 2011 στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συναδέλφους να προσυγκεντρωθούμε και στη συνέχεια να συνενωθούμε και με τους άλλους συναδέλφους εμπρός από την παλιά Βουλή ( άγαλμα Κολοκοτρώνη)  που θα έρχονται από διάφορα σημεία. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς το Σύνταγμα μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες και θα πάμε προς τη Βουλή. Λεπτομέρειες θα σας κοινοποιηθούν μέσω των ιστοσελίδων μας μετά τη σύσκεψη του Συντονιστικού μας οργάνου την Δευτέρα το απόγευμα.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

                                                                      Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
                                                                   Για την Α.Κ.Ι.Σ
                                                                    Ο Πρόεδρος
                                                                                                          Ανχης ε.α  Χρήστος  Γ. Χρηστίδης